FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 09 jan 2013, 22:51

Jedino sto smo izgubili u ovom prelaznom roku je Said. Beli tu i tamo. Svi ostali su nas svojim odlaskom pojacali. 8-)
Ne vjerujem da ce iko vise otici, pa ni Sesar. Valjda je vrijeme da i pojacanja pocnu stizati.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 10 jan 2013, 12:40

Raspad sistema, iskreno .... a sta ocekivati od nekog ko ispadne od **** zete, ja to jos uvjek nisam prebolio.....
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

High

Post Postao/la High » 10 jan 2013, 13:00

Ma nije to toliko loše. Trebaju nam 3-4 dobra igrača da bi nam igrački kadar bio koliko-toliko zadovoljavajući. Što se Beloševića tiče, i ne žalim nešto previše zbog njegovog odlaska, i on je znao biti odron u nekim intervalima, a nekad je znao i dobro igrati. Uostalom, za tu njegovu dobru igru se trebalo čekati i čekati. Sve u svemu, neka je momku sa srećom, ja mu sve najbolje želim. Ne vidim da su ostale ekipe nešto jače od nas, ako jesu, onda ne previše. Prvi pravi ispit nam je u Zenici, nadam se da ćemo ''skuckati'' neku dobru ekipu do tekme u Zenici, i pobijediti tamo, iako nam to i ne ide od ruke kad je u pitanju gostovanje tamo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 10 jan 2013, 14:15

Spisak igrača: Abdihožić, Ademović, Bandović, Čizmić, Čomor, Dupovac, Hadžić, Faris Handžić, Mijušković, osmanagić, Plakalo, Radovac, Sesar, Suljić, Šehović, Šunjevarić, Tadejević, Torlak, Zlatković, Čiva, Muharemović, Alem Plakalo, Račić.

Da li ovaj tim moze napraviti nesto,bez pojacanja??

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 10 jan 2013, 14:22

Dona je napisao/la:Spisak igrača: Abdihožić, Ademović, Bandović, Čizmić, Čomor, Dupovac, Hadžić, Faris Handžić, Mijušković, osmanagić, Plakalo, Radovac, Sesar, Suljić, Šehović, Šunjevarić, Tadejević, Torlak, Zlatković, Čiva, Muharemović, Alem Plakalo, Račić.

Da li ovaj tim moze napraviti nesto,bez pojacanja??
Pa receno je uz Salcinovica, jos 4-5 pojacanja.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 jan 2013, 14:30

Dosla i prosla i ta prozivka. Sve ok, ali meni nije jasno da li ovi sto vode Sarajevo doista misle da su ljudi koji navijaju za taj klub stoka sitnog zuba. Danas objave na sluzbenoj stranici dolazi Salcinovic, pa onda on ne dodje, pa onda oni kazu doce sutra, a on nece doci ni sutra jer je jos uvijek igrac Olimpica i jer nista nije dogovorio sa Sarajevom, ali bas nista. Slagali za ugovor Husejinovica, sad lazu za ovog Salcinovica, ne kontam u cemu je fol.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 jan 2013, 14:36

Dodao je i da je klubu prioritet novac zbog situacije u kojoj se nalazi i da je to razlog zbog kojeg kvalitetni igrači ne ostaju na Koševu duže vremena. Ista stvar je i sa Sesarom, koji će za nekoliko dana znati ime novog kluba.
Jel ovo znaci da i Sesar ide sigurno?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jan 2013, 14:55

exbabilon je napisao/la:
Dodao je i da je klubu prioritet novac zbog situacije u kojoj se nalazi i da je to razlog zbog kojeg kvalitetni igrači ne ostaju na Koševu duže vremena. Ista stvar je i sa Sesarom, koji će za nekoliko dana znati ime novog kluba.
Jel ovo znaci da i Sesar ide sigurno?
Ma nece on nigdje,ustvari nece ga niko,prodaje se preko medija.
1946

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 10 jan 2013, 15:08

sta kaze jovic bicemo bolji hahahahahahahha kako jbt odose svi vela havle pa ovo je cirkus

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 10 jan 2013, 15:10

vecaveca je napisao/la:sta kaze jovic bicemo bolji hahahahahahahha kako jbt odose svi vela havle pa ovo je cirkus
Za sada je otisao samo Said...kojeg tesko da mozemo nadomjestiti.A ovi odlasci tipa Diata, Krpic i slicno...to je pojecanje, a ne nesto sto ce nas ostetiti.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2013, 15:15

Vamos je napisao/la:
vecaveca je napisao/la:sta kaze jovic bicemo bolji hahahahahahahha kako jbt odose svi vela havle pa ovo je cirkus
Za sada je otisao samo Said...kojeg tesko da mozemo nadomjestiti.A ovi odlasci tipa Diata, Krpic i slicno...to je pojecanje, a ne nesto sto ce nas ostetiti.
A Belosevic ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 10 jan 2013, 15:27

Belosevic mi je licno jako jako drag momak, prije svega kao covjek. Ne malo puta nas je poslije nekih pobjeda razveselio svojim muzickim umijecem :mrgreen: ...tako da je Beli prije svega extra raja. :mrgreen:

Belosevic nije igrac koji se ne moze nadomjestiti. Mislim da vac sada Nemanja Zlatkovic sasvim fino moze nadomjestiti njegov odlazak. Jedino segment koji ce nam sasvim sigurno nedostajati od Belosevica je izvodjenje slobodnih udaraca iz kojih se direktno moze sutirati na gol.

Sve druge kvalitete koje Beli ima, vec su nadomjestene od strane Nemanje.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 10 jan 2013, 15:34

Vamos je napisao/la:Belosevic mi je licno jako jako drag momak, prije svega kao covjek. Ne malo puta nas je poslije nekih pobjeda razveselio svojim muzickim umijecem :mrgreen: ...tako da je Beli prije svega extra raja. :mrgreen:

Belosevic nije igrac koji se ne moze nadomjestiti. Mislim da vac sada Nemanja Zlatkovic sasvim fino moze nadomjestiti njegov odlazak. Jedino segment koji ce nam sasvim sigurno nedostajati od Belosevica je izvodjenje slobodnih udaraca iz kojih se direktno moze sutirati na gol.

Sve druge kvalitete koje Beli ima, vec su nadomjestene od strane Nemanje.
Nemoj da se lazemo. Pola golava ste dali nakon centarsuteva Belog,slonodnih udaraca,udaraca izvan sesnesterca.Kad niko ne igra u Sarajevu,Beli je opali 145 metara i zabije ga.
Da vam njega nije bilo par utakmica vibi sad bili na 11 mjestom.Budala samo moze reci da vam nece faliti.
Po meni dva najbolja igraca su otisla iz Sarajeva,ako vam jos Sesar ode,situacija ce biti veoma teska.
Zadnja izmjena: Dona, dana/u 10 jan 2013, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 jan 2013, 15:43

No sikiriki raja 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 jan 2013, 15:54

Daj ba, cuj Zlatkovic da ga mijenja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne znam sta vidite u tom momku, frajer ne zna zavrnut' loptu u 16
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 10 jan 2013, 16:26

Dobro, vi svi ostali bolje poznajete nase igrace od nas koji i treninge provodimo na Kosevu. Zadnja polusezona je izuzetak sto se Belog tice. Gdje ga je krenuo taj sut. Ne centarsut..nego sut. Sve ostalo, ukljucujuci ono sto je jako bitno za nekoga ko pretenduje da igra bocnog igraca, a to je defanzivni zadatci su blago je reci LOSI. Cesto se desavalo da nam je propuh u defanzivi po lijevom boku, jer Beli jednostavno jako cesto ispada i igra defanzivu dosta lose.

I da, opet tvrdim. Zlatkovic je skolovani bek igrac, kod kojeg nema prolaska..ne ispada i ne ostavlja praznu bocnu stranu. Sto je jako jako bitna stvar.

Belosevic jedino sto ima kvalitetno je sut na gol.

U svakom slucaju, nema potrebe raspravljati o belom, jer covjek ima novi klub..a ja mu licno zelim puno srece u nastavku karijere i u zivotu uopste.

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 10 jan 2013, 16:37

Ja ne procitah tatomirovica ovdje ?? Sta je sa njim ??
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

High

Post Postao/la High » 10 jan 2013, 16:38

Iz opravdanih razloga ne može biti prisutan prozivci.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 jan 2013, 16:43

Jel salcinovic presao u sa ili nije ?????????

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 10 jan 2013, 16:44

terabajt je napisao/la:Jel salcinovic presao u sa ili nije ?????????
Sutra se pojavljuje na treningu
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], budzak, PapakIzSa i 23 gosta.