Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 17 nov 2014, 23:48

DragonGirl je napisao/la:Pa niko ne spori da smo pod njegovom palicom smo otišli na SP po prvi put i to će uvijek biti tako. Dok je dobro radio, zasluženo je bio selektor. Ali treba biti pošten i priznati i da je dobro uprskao stvar, itekako je ugrozio plasman, dobio je otkaz danas i to je to. Ne treba se zaboraviti ni ovo ni prvo ni ovo drugo.
O TOME I PRICAM. Otkaz je zasluzen i to je to. Da napomenemo jos jednom, Pape je vec trebao imati uvezana dva velika takmicenja, Euro i SP medjutim omaklo se jednom nasem igracu 15-ak minuta prije kraja utakmice.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 17 nov 2014, 23:48

PAPE majstore hvala ti za sve

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 23:49

calcio je napisao/la: Ako si pratio, Susic je dobio otkaz (danas) nakon sto su mu navedeni prestali davati podrsku (sinoc). Sto moze znaciti dvije stvari: 1) nismo dusmani niti se jedeno zbog toga; 2) imamo veliku moc, smjenjujemo selektora kada zelimo. :mrgreen:
Kad ste tako moćni,možete li nekako Virtualu sredit da postane moderator?? :mrgreen:
Čovjek se stvarno trudi,24h je tu,čita,prebire,analizira,pošteno bi bilo,pa radi frajer ko pekara :urnebes:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 nov 2014, 23:49

tuzlak1987 je napisao/la:Ali ova izjava Muzurovica hahahah
:plac: :plac:

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 17 nov 2014, 23:50

tuzlak1987 je napisao/la:Ali ova izjava Muzurovica hahahah
Ne znam kako ga nije bilo sramota onako nesto izjaviti? :puke:
Zelio bih da Susic ostane, sanse teoretski postoje, zalim sto Safet odlazi, ne budi tuzan... :puke:
Sve su prilike da je Muzurovic prisutan i na ovom forumu, u pitanju je ili calcio ili virtu4l

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 nov 2014, 23:50

calcio je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Sabinho,Calcio,Virtu@l,emir79 i ostali :puke: :puke: :puke: :puke: jedite se dusmani !!! Ovo je pobjeda cijele :bih: sto je ovaj lopov otisao. !
Ako si pratio, Susic je dobio otkaz (danas) nakon sto su mu navedeni prestali davati podrsku (sinoc). Sto moze znaciti dvije stvari: 1) nismo dusmani niti se jedeno zbog toga; 2) imamo veliku moc, smjenjujemo selektora kada zelimo. :mrgreen:
Aferim :clap: znaci drago vam je bilo kako je repku unistio :x Evropsko sad ljepse na Tv-u gledat nego uzivo :damn: hvala bogu bar su sada kvalifikacije za rusiju spasene :)
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2014, 23:51

rishaaa je napisao/la:Kad ste tako moćni,možete li nekako Virtualu sredit da postane moderator?? :mrgreen:
Čovjek se stvarno trudi,24h je tu,čita,prebire,analizira,pošteno bi bilo,pa radi frajer ko pekara :urnebes:
Zar ti Aco nedavno nije dao odgovor na to pitanje :rol: :rol: :opaopa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 17 nov 2014, 23:51

Ja smatram da Pape više ne može dobro da vodi reprezentaciju i zato mi je drago što je dobio otkaz. Ali ne mogu da shvatim vas koji pišete pogrdne stvari i doslovno mrzite čovjeka (ima vas dosta na prethodnim stranicama) zato jer je ostvario loše rezultate kao trener u je*enom tjeranju lopte. Ako je to razlog da se neko mrzi onda ne znam šta nije. Gledajte na ovo kao na sport, kad je pobjeda radujte se, kad je poraz može vam biti krivo, ali je glupo nekoga mrziti i željeti mu zlo zbog toga.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 23:52

Virtu4l je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:Kad ste tako moćni,možete li nekako Virtualu sredit da postane moderator?? :mrgreen:
Zar ti Aco nedavno nije dao odgovor na to pitanje :rol: :rol: :opaopa:

Vidim,postao si moderator :rol: :rol:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 nov 2014, 23:52

Nisu mi jasni ovi sto nam pokusavaju zabraniti da pozelimo srecu covjeku koji nam je donio toliko srece. Vi mislilte sta hocete, nazivajte ga kako hocete al ne uzimajte si za pravo da nekom branite da na kraju svega ima pozitivno misljenje o njemu.
1946

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 17 nov 2014, 23:54

Susic je najvise pogrijesio u utakmici protiv Nigerije. Imali smo najbolju mogucu taktiku za nasu repku do te utakmice i onda je on to promijenio i desilo se to sto se desilo. Da smo se uspjeli plasirati u drugi krug, mislim da bi broj ljudi koji su mu zamjerili zbog Tine i ostalih bio manji od 10.

Vec tada je atmosfera u reprezentaciji bila dobro poljuljana, a nakon poraza od Kipra je jednostavno morao dati otkaz. Nebi ovoliko uprskao stvar i sigurno da bi svi vise cijenili da je sam priznao da je pogrijesio. Ovako se srozao do kraja i sto je najgore opet nije htio dati ostavku, vec su ga morali smijeniti.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 nov 2014, 23:54

Head je napisao/la:Nisu mi jasni ovi sto nam pokusavaju zabraniti da pozelimo srecu covjeku koji nam je donio toliko srece. Vi mislilte sta hocete, nazivajte ga kako hocete al ne uzimajte si za pravo da nekom branite da na kraju svega ima pozitivno misljenje o njemu.
:kafa: :salut: Od tri ciklusa, iz prva dva izvukao maksimum i u trecem posrnuo. :roll: Dovoljno da ne smijes reci da nekoga postujes.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 17 nov 2014, 23:55

rishaaa je napisao/la:Čovjek se stvarno trudi,24h je tu,čita,prebire,analizira,pošteno bi bilo,pa radi frajer ko pekara :urnebes:
:rol: :rol: :rol:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 nov 2014, 23:55

Ajax je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Ovo je pobjeda cijele :bih: sto je ovaj lopov otisao. !
Tako je jarane. Ali tek kada i ako se dogovore sa nekim kvalitetnim selektorom. A ne nekim jeftinim sa prosjecnom karijerom koji ce sigurno imati par svojih igraca i nece napraviti veci uspjeh od ovog. Zato je za mene numeo uno VAHA. Kod njega ce igrati samo najbolji igraci nema stela. Odlican skauting protivnika. Vrhunska motivacija igraca kao i taktika. Samo se nadam da je ostalo dovoljno love za Vahu poslje ovog otkaza.
Upravo tako,i ja se nadam nekom profesionalcu koji ce uvesti red,i koji nece dat da mu se niko mijesa u poso..al kao sto kazes dal ima jos para :roll: ,ili ce doc neko jeftin sa malo trenerskog iskustva. nadat se najboljem :) ;)
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 nov 2014, 23:55

SalePD je napisao/la:Ja smatram da Pape više ne može dobro da vodi reprezentaciju i zato mi je drago što je dobio otkaz. Ali ne mogu da shvatim vas koji pišete pogrdne stvari i doslovno mrzite čovjeka (ima vas dosta na prethodnim stranicama) zato jer je ostvario loše rezultate kao trener u je*enom tjeranju lopte. Ako je to razlog da se neko mrzi onda ne znam šta nije. Gledajte na ovo kao na sport, kad je pobjeda radujte se, kad je poraz može vam biti krivo, ali je glupo nekoga mrziti i željeti mu zlo zbog toga.
Preslo je u mrznju iz razloga sto su ljudi primjetili da on sam od sebe ne bi digao ruke nego je morao biti doslovno otjeran kao danas. Ne vidi da je ocigledno izgubio konce unutar ekipe, inati se citavoj naciji sa svojim ponasanjem, tako da bolje nije ni zasluzio. Stoka ona tvrdoglava i praznoglava koja proiznalazi krivca u svemu i svacemu samo ne u sebi. Da se njega pita, on bi otisao taj dan, kada mi bili od sest ekipa, sedmi. Zato mrznja i vise od toga.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2014, 23:56

bhfanatic14 je napisao/la:
calcio je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Sabinho,Calcio,Virtu@l,emir79 i ostali :puke: :puke: :puke: :puke: jedite se dusmani !!! Ovo je pobjeda cijele :bih: sto je ovaj lopov otisao. !
Ako si pratio, Susic je dobio otkaz (danas) nakon sto su mu navedeni prestali davati podrsku (sinoc). Sto moze znaciti dvije stvari: 1) nismo dusmani niti se jedeno zbog toga; 2) imamo veliku moc, smjenjujemo selektora kada zelimo. :mrgreen:
Aferim :clap: znaci drago vam je bilo kako je repku unistio :x Evropsko sad ljepse na Tv-u gledat nego uzivo :damn: hvala bogu bar su sada kvalifikacije za rusiju spasene :)
Ako propustimo EP, nece nam biti prvi put, propustali smo ih i ranije pa smo nekako prezivili. Mada se ja ne bih predavao tako lako, ima jos da se igra. I drugi moraju negdje kiksati.

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 17 nov 2014, 23:57

Meni je vise zao vas što ste mrzili Safeta nego ovih što su ga slijepo branili. Koga sad krivit kad arslanagić ne dodje u ekipu ili jos gore ako dodje ispadne gori od Tine Ili ipak mislite da bi zukanovic rijesio jucerasnju utakmicu. Bosanac mora nekog da krivi. Šta cete sad

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 nov 2014, 23:57

SalePD je napisao/la:Gledajte na ovo kao na sport, kad je pobjeda radujte se, kad je poraz može vam biti krivo, ali je glupo nekoga mrziti i željeti mu zlo zbog toga.
Fudbal je ovdje vise od sporta. Puno vise od toga. Nesto na sta si ponosan kao i nesto sa cime se mozes pohvalit. Niko nije ovdje lud svi mi znamo da ce dolazit zlatne generacije svakih dvadesetak godina nazalost i zato kada je imas trebas je maksimalno iskoristiti. Pape je skoro pa propustio sansu da postanemo skoro pa neizostavni na EP/SP kao sto su neki nasi susjedi-komsije sa ovom grupom igraca. Samo vrhunski trener to mozda moze vratiti na svoje mjesto ili se vracamo u srednju klasu svijetskog fudbala :roll: Sve sam Safete :salut:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 17 nov 2014, 23:58

Zamisli samo kakav moras biti kapacitet da podrzavas ovakvu primitivnu seljacinu... ali nek su i papci konacno progledali. Samo me sramota kada vidim sa kime zivim u ovoj drzavi.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 nov 2014, 23:59

Head je napisao/la:Nisu mi jasni ovi sto nam pokusavaju zabraniti da pozelimo srecu covjeku koji nam je donio toliko srece. Vi mislilte sta hocete, nazivajte ga kako hocete al ne uzimajte si za pravo da nekom branite da na kraju svega ima pozitivno misljenje o njemu.
Druze, jesi ti vidio tabelu nase grupe?! Yebeni Kipar je iznad nas! Kakvo crno pozitivno misljenje? Od stare slave se ne zivi.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.