Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Benzema je panj 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
- Kontakt:
Nemoj ti ..Mozambik je napisao/la:Tvoji stavovi obicno vrijeđaju ljudsku inteligenciju
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Odličan derbi danas.Ima nešto u ovim Špancima,uvijek su maksimalno nabrijani.
Greška Diega nas u još jednom derbiju koštala bodova.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 02 mar 2014, 20:55, ukupno mijenjano 2 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
gledaj to ovako - greška kloca Maria Suareza (u 80 i nekoj minuti) je koštala Atletico bodovaKawhi je napisao/la:Odličan derbi danas.Ima nešto u ovim Špancima,uvijek su maksimalno nabrijani.

i zahvalite se covjeku na poklonu
zahvalio se naš bek onom reakcijom kad Koke dade gol za 1:1let3 je napisao/la:gledaj to ovako - greška kloca Maria Suareza (u 80 i nekoj minuti) je koštala Atletico bodovaKawhi je napisao/la:Odličan derbi danas.Ima nešto u ovim Špancima,uvijek su maksimalno nabrijani.
Greška Diega nas u još jednom derbiju koštala bodova.![]()
i zahvalite se covjeku na poklonu

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Diego je kriv za oba gola ! 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Falio je Khedira.
Khedira uvijek dobiva na Calderonu.
Khedira uvijek dobiva na Calderonu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Bod ispred! Igra tanka, moze bolje.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Diego kanta od golmana, prvi gol njegov, drugi bi kasiljas odbranio
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Consigliere
- Kontakt:
Nema potrebe za nekom panikom i nezadovoljstvom. Prvi smo, imamo bod viska i cekamo protivnika kuci. Treba se sjetiti situacije od prije 3 mjeseca kad smo se vec bili oprostili od titule.
Ipak, pomalo su me prevarile one dvije lagane pobjede na Atleticom u Kupu. Ocigledno da imamo problema protiv kvalitenijih protivnika, jer racunajuci La Ligu i LP igrali smo sa Barcelonom, Juventusom i Atleticom od jacih ekipa, tj. ekipa koje su igrale ili igraju LP. Imamo jednu pobjedu (kuci Juve), dva remija (vani Juve i Atletico) i dva poraza (kuci Atletico i NC). Imamo jos pobjedu nad PSG-om u prijateljskoj.
Prventsvo se osvaja na manjim utakmicama, i veliki smo favoriti da dignemo Ligu, ali, barem, po meni sanse za LP su dosta manje nakon jos jedne losije predstave protiv jaceg protivnika. Jednostavno, nisam toliki optimista vise, kao recimo danas prije utakmice.
Ipak, pomalo su me prevarile one dvije lagane pobjede na Atleticom u Kupu. Ocigledno da imamo problema protiv kvalitenijih protivnika, jer racunajuci La Ligu i LP igrali smo sa Barcelonom, Juventusom i Atleticom od jacih ekipa, tj. ekipa koje su igrale ili igraju LP. Imamo jednu pobjedu (kuci Juve), dva remija (vani Juve i Atletico) i dva poraza (kuci Atletico i NC). Imamo jos pobjedu nad PSG-om u prijateljskoj.
Prventsvo se osvaja na manjim utakmicama, i veliki smo favoriti da dignemo Ligu, ali, barem, po meni sanse za LP su dosta manje nakon jos jedne losije predstave protiv jaceg protivnika. Jednostavno, nisam toliki optimista vise, kao recimo danas prije utakmice.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nit sam bio prije ove utakmice neki optimista (kad je rijec o LP) niti sam nakon ove utakmice nesto manji optimista.
Ovaj Patetico nije nimalo naivna ekipa,i mislim da bi ljudi konacno na njih trebali da prestanu da gledaju kao neko iznenadjenje jer ovi rezultati koje su dosad ostvarili i ova pozicija na tabeli nisu plod nikakve srece.
Danas su odigrali najbolje sto umiju i to na nacin koji njima najvise odgovara a to je dosta trke,dosta grubih startova,nekoliko jakih individualnih performansa i mnostvo ciganluka.
Ali to je njihovo pravo,to je njihov stil.
Pa taman on bio ciganski,al jbg.
Protiv ovakvog Patetica ce se malo ko dobro provesti.
Real se nije proveo,Barca se nije provela,Milan se kuci nije proveo a tek nece u gostima.
I zivi bili pa vidjeli bilo kojeg buduceg protivnika na Calderonu u LP.
Dakle ovaj danasnji remi se ne moze nazivati kiksem.
Sto se tice Reala danas moze se reci da su oba gola primljena nakon kardinalnih gresaka.
Prvi koji je dao Koke,nakon sto je ostavljen sam,i drugi koji je po mom misljenju Diego Lopez mogao da brani ali eto ajd...
Ramos i Pepe u ovom derbiju uvijek imaju ogromnu zelju da sj3bu ove pateticovce st je vise moguce i cini se da im je to jedino u glavi.
Arbeloa danas ispade smjesan protiv Coste,Coentrao nidje veze.
Xabi i Modric su tek poceli igrati u drugom poluvremenu kad su domacini crkli dok mi je Di Maria priredio par flešbekova na onu utakmicu koju smo izgubili nakon njegovog driblanja.
Bale nevidljiv i mislim da je Jese mogao vise uciniti od njega ali eto nije dobio sansu.
Ronaldo i Benzema su svoj posao uradili.
Moram dodati i da sam zadovoljan doprinosom Isca u ovoj utakmici.
I da se jos nadovezem na ove komentare tipa:pepea treba otjerat.
Ja mislim da bi to bila cista glupost,jer covjek zna odigrati itekako kvalitetno a uz to nije mu nikakav problem sjediti na klupi.
Ovaj Patetico nije nimalo naivna ekipa,i mislim da bi ljudi konacno na njih trebali da prestanu da gledaju kao neko iznenadjenje jer ovi rezultati koje su dosad ostvarili i ova pozicija na tabeli nisu plod nikakve srece.
Danas su odigrali najbolje sto umiju i to na nacin koji njima najvise odgovara a to je dosta trke,dosta grubih startova,nekoliko jakih individualnih performansa i mnostvo ciganluka.
Ali to je njihovo pravo,to je njihov stil.
Pa taman on bio ciganski,al jbg.
Protiv ovakvog Patetica ce se malo ko dobro provesti.
Real se nije proveo,Barca se nije provela,Milan se kuci nije proveo a tek nece u gostima.
I zivi bili pa vidjeli bilo kojeg buduceg protivnika na Calderonu u LP.
Dakle ovaj danasnji remi se ne moze nazivati kiksem.
Sto se tice Reala danas moze se reci da su oba gola primljena nakon kardinalnih gresaka.
Prvi koji je dao Koke,nakon sto je ostavljen sam,i drugi koji je po mom misljenju Diego Lopez mogao da brani ali eto ajd...
Ramos i Pepe u ovom derbiju uvijek imaju ogromnu zelju da sj3bu ove pateticovce st je vise moguce i cini se da im je to jedino u glavi.
Arbeloa danas ispade smjesan protiv Coste,Coentrao nidje veze.
Xabi i Modric su tek poceli igrati u drugom poluvremenu kad su domacini crkli dok mi je Di Maria priredio par flešbekova na onu utakmicu koju smo izgubili nakon njegovog driblanja.
Bale nevidljiv i mislim da je Jese mogao vise uciniti od njega ali eto nije dobio sansu.
Ronaldo i Benzema su svoj posao uradili.
Moram dodati i da sam zadovoljan doprinosom Isca u ovoj utakmici.
I da se jos nadovezem na ove komentare tipa:pepea treba otjerat.
Ja mislim da bi to bila cista glupost,jer covjek zna odigrati itekako kvalitetno a uz to nije mu nikakav problem sjediti na klupi.
pola vas ovde su obicne zene koje pocnu plakati i kriviti cijeli svijet kad se desi nesto sto im ne pase
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Molim te lijepo, da si rekao da Morati nije problem sjediti na klupi sve bi bilo u redu, ali reći da jednom Pepeu nije problem sjediti na klupi, istom Pepeu koji je doslovno u medijima srao po treneru kad ga je Varane izbacio iz prve, je smiješno...Dzoni je napisao/la: I da se jos nadovezem na ove komentare tipa:pepea treba otjerat.
Mislim da je Carlo trebao staviti Varanea jucer u prvu. Njemu ne mogu Costa i ostali cigani uci u glavu prvociranjem. Pepe je dobar, al u ovakvim utakmicama, kad ga isporvociraju, slabo razmislja o svom poslu.
Ne znam sto Pepe na klupu? Realno, Varane nam je najkvalitetniji stoper. Ovakav Pepe , psihicki stabilan a ne onaj mesar, je meni bolji stoper od Ramosa. Dakle, covjek zvani crveni karton
klupa. Naravno, sve to dok Varane ne udje u formu.

Tako bi to trebalo biti , samo gdje ce ti i drugi kapiten na klupu xD To bi bio dan zalosti za madridiste
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Jos samo da je Pepe bio stabilan jucer. Godin ga isporvocirao i ovaj napravi cist penal, sreca pa sudija nije svirao. Ramos se jucer puno bolje drzao u odnosu na Keplera. Treba reci da su obojica imala dosta posla, i da su ga dobro odradili, nisu krivi ni za jedan gol.
Al u ovakvim utakmicama Varane bi uvijek trebao biti prvi stoper.
Al u ovakvim utakmicama Varane bi uvijek trebao biti prvi stoper.
Koliko se ja sjecam ramo je napravio penal nad costom koji nije sviran 

Za kolko je to penala Atletico pokraden ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.