FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
elSaik pravo zboris...
Ovaj Capt_Billy hitno na rehabilitaciju... Smiri neurone kralju.
Ovaj Capt_Billy hitno na rehabilitaciju... Smiri neurone kralju.
Osim - drugo ime za Želju !
eo dosao sebi malo nakon veceras...pa da kazem nesto a da nije o lazi
iskreno ono sto nas ubija je prosjecnost,jednostaavno sto ste vec dosta vas pisalo ne moze se igrat sa igracima koji cisto sumnjam da bi mogli dohvatat lopte u hrv.ligi ..nazalost to je nasa surova realnost
ovu sezonu polako treba provditi kraju i vidjeti gdje smo sta smo i da se ispravi u narednoj.Amar naravno grijesi kao i svaki drugi covjek,ali nadam se ,mislim siguran sam
da ce to SIR vec u slijedecoj sezoni popraviti,i je.bo ga ti amare jes inat dobar al popusti nekad
Sto se tice igrackog kadra ,,,MARKOVIC,SVRAKA,ZEBA,SEHIC,JAMAK,STANCESKI,CRNAC zasluzuju da ostanu jer iskreno sa njima se moze ici samo naprijed kao kosturom tima,s druge strane STANIC,SAVIC,MESIC,VASILIC,lijepo se zahvalit ljudima i poslat u nove klubove,sto se tice ostalog igrackog kadra jos bi samo dva imena izdvoio,VISCAne znam sta da kazem za ovog momka sto se tice kvalitete TREBA MU SPOMENIK DIC ,sto se tice srca i zelje treba mu nogu slomit,jednostavno sve je na Amaru ako ga amar uspije nagovorit da svaku utakmicu igra iskljucvo ZA ZELJU a ne za to da bi se prodo visca ce bit glavni igrac u narednom vremenu ako ne uspije brate lijepo i njemu se zahvaliti i cao.Drugi igrac je LAZO ja ne znam vise sta da kazem serem i pljujem po njemu ima pola godine mislim da sam dovoljno reko,a mislim i da njegovi najveci fanovi nemaju vise obraza rec kako nam je potreban,LAZO JARANE DOBAR SI KO MOMAK AL SI SA FUDBALOM FULIO PROFESIJU,idi brate igraj ragbi ili K1 ili tako nesto nije za tebe fudbal pogotovo napad
Ode titula mozda je i bolje jer ako smo prosle sezone izgbili 5 0 necu ni da zamisljam sta bi tek sa ovom ekipom bilo
Treba bar kup uzet i PITARE u derbiju realno to i jest max ove ekipe
Za slijedecu sezonu pod HITNO dovest jednog spica koji ce znati dati gol kao sto je bio mesanovic a ne spica o kojem ce mi ovdje razni "strucnjaci" pricati kako se zna graditi i udarat al ne zna gola dat i kako nam je koristan zbog toga
za ostale pozicije se moze nac solidnih igraca ,ali SPIC JE POD ZNAKOM MORANJA 

iskreno ono sto nas ubija je prosjecnost,jednostaavno sto ste vec dosta vas pisalo ne moze se igrat sa igracima koji cisto sumnjam da bi mogli dohvatat lopte u hrv.ligi ..nazalost to je nasa surova realnost

19==FCZ==21.
Ko rano rani, sam u nju pada !!
brate glup ti zakljucak,ja ne cestitam tim ljudima sto to pjevaju nego ljudima koje takve stvari ne interesju koji prate samo borac.Ako ces tako moze i neki hrvat rec za tebe "nemojte MANIJACIMA cesitat ti su ljudi zapalili hrvatsku zastavu"elSaik je napisao/la:I još nešto, onome ko čestita pjevaču četničkih pjesama na bilo čemu, da bog da mu u kući pjevali!

19==FCZ==21.
Tacno tako jarane,juce su mi se vise nego ikad zgadili zbog tih pjesama .Dokle vise takoelSaik je napisao/la:I još nešto, onome ko čestita pjevaču četničkih pjesama na bilo čemu, da bog da mu u kući pjevali!

Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 11 apr 2011, 04:17, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Veze ti nemaš.lazio je napisao/la:brate glup ti zakljucak,ja ne cestitam tim ljudima sto to pjevaju nego ljudima koje takve stvari ne interesju koji prate samo borac.Ako ces tako moze i neki hrvat rec za tebe "nemojte MANIJACIMA cesitat ti su ljudi zapalili hrvatsku zastavu"elSaik je napisao/la:I još nešto, onome ko čestita pjevaču četničkih pjesama na bilo čemu, da bog da mu u kući pjevali!sad ces ti rec da je nisi ti palio,e pa isto tako ima i borcevih navijaca koji ne pjevaju"ekoloske pjesme"
Ovo je vise nego ocigledno da Zeljo nece titulu.
Izgubiti na Grbavici dvije uzastopno je znak da necemo titulu.
Titule nema jer je mi necmo ili ne smijemo osvojiti i kraj price o tituli. Ja je vise necu spomenuti dok traje ova sezona.
Imamo jos dvije tekme u KUPu, za nadati se da ga osvojimo a imamo i gradski derbi.
Iako nam bodovi nisu bitni, pobijediti u derbiju je uvijek bitno.
Titule nema jer je mi necmo ili ne smijemo osvojiti i kraj price o tituli. Ja je vise necu spomenuti dok traje ova sezona.
Imamo jos dvije tekme u KUPu, za nadati se da ga osvojimo a imamo i gradski derbi.

- themaniacs_87
- Kontakt:
Mislim da nam je potreban jedan provjeren napadač, jer Popović ne može da bude 1.pick kod Amara zbog toga što nema tu kvalitetu za prvi sastav.One zicere što je sinoć promašio, jednostavno neću ni da komentarišem...
Od važnijih utakmica ostao je derbi i finale Kupa, nadam se da će nas igrači zadovoljiti, te da će na Grbavicu donijeti pehar i da ćemo Sarajevu skinuti skalp, iako će biti teško.
Od važnijih utakmica ostao je derbi i finale Kupa, nadam se da će nas igrači zadovoljiti, te da će na Grbavicu donijeti pehar i da ćemo Sarajevu skinuti skalp, iako će biti teško.

F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
šta se ložite drugovi, imam druga koji nikad nikom kafu nije platio ali je uplatio petobu na široki i još neke 1.15 dvoznake :O
vama kup, njima evropa, borcu titula, svi sretni i zadovoljni
(osim ivice osima, ali je on preveliki gospodin za nas sve)
vama kup, njima evropa, borcu titula, svi sretni i zadovoljni

Ti stvarno vijerujes u ovo sto pises????SamoZeljo je napisao/la:Ovo je vise nego ocigledno da Zeljo nece titulu.
Imamo jos dvije tekme u KUPu, za nadati se da ga osvojimo a imamo i gradski derbi.Iako nam bodovi nisu bitni, pobijediti u derbiju je uvijek bitno.

ma ne vjeruje,nafilovan mu je mozak,ne razmislja svojom glavom.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Teško će biti doći do bilo kakvog rezultata ako ovako nastavimo.Dva poluvremena ,dva pristupa,drugo bolje ali ne mislim da je to nešta extra...I u drugom dijelu su nam stoperi iznosili loptu .nismo imali odgovor na njihiv pritisak,transformacija iz odbrane u napad nikakva.Svaki naš korner je bio njihova šansa za kontru itd.Ne znam kakva je statistika bila na kraju na tv ekranu ali se nešto ne sjećam udaraca u okvir gola koje je morao zaustavljati njihov golman.I kup i derbi,samo jedan postoji,sa konama će biti neizvjestan ukoliko se nešto dobro ne promijeni u pojedinim glavama.Teorije o podjeli trofeja su samo vadiona za ono što nismo uzeli.KO je nama kriv što Borac iz dva šuta prema golu postigne dva gola a prije toga četiri tekme dobije rezultatom 1-0.Mi9 smo titulu izgubili na grbavici a ne na nekim dogovorima moćnika.
-
Niko normalan ne čestita na pjevanju četnickih pjesama, nego na sportskom uspjehu. Borac će najverovatnije biti prvak Bosne i Hercegovine, a ne RS. I to je ono što treba naglasiti - Bosne i Hercegovine. Koliko god pojedinci iz BL to negirali, od istine ne mogu pobjeći.elSaik je napisao/la:I još nešto, onome ko čestita pjevaču četničkih pjesama na bilo čemu, da bog da mu u kući pjevali!

ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
čudne se stvari dešavaju oko želje...kao da u želji i ne žele da stignu borca...bilo je dosta špekulacija, kako je široki trebao uzet kup, borac titulu, a željo kao drugi i onako da ide u evropu....igrački je željo pao, zadnje utakmice su dosta lošije, a inače smo ove sezone slabiji nego prošle...sva ova frka u fudbalu, očaj na terenu, ma ubijeti želju više za našom ligom.....a kakve se još sve igrice igraju izvan terena to je tek druga stvar...sve u svemu željo je sinoc izgledao blijedo i nemocno i ni jednog trenutka nisi mogao imat osjećaj da će ga željo zabit
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
hajde ba pustite vise, poraz poraz, mi drugi, vi treci, idemo u Evropu
, nego treba gledati da se pravi derbi digne na nivo 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
bas ces ga dici od 48 igraca u zelji i sarajevu samo zeba i obuca mogu pepat (pimplat) do 10bordo_Sarajevo je napisao/la:hajde ba pustite vise, poraz poraz, mi drugi, vi treci, idemo u Evropu, nego treba gledati da se pravi derbi digne na nivo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
e svaka ti castnick je napisao/la:bas ces ga dici od 48 igraca u zelji i sarajevu samo zeba i obuca mogu pepat (pimplat) do 10bordo_Sarajevo je napisao/la:hajde ba pustite vise, poraz poraz, mi drugi, vi treci, idemo u Evropu, nego treba gledati da se pravi derbi digne na nivo

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
ma ovo su ljudi sve nasa posla zeljo dogovorio sa sirokim prolaz u kupu za bodove da ovi mogu bit 4 na tabeli jer zeljo se odrekao borbe za titulu realno kontaju da mogu kup osvojit o tom se radi i zeznit celika da ne ode u evropu to isto se desilo kad je sarajevo odradilo utakmicu na kosevu pobijedivsi celika da bi siroki igrao u evropi i odma sezonu iza u sirkom im poginuo navijac eh dragi moji sad se upitajte zasto nam je stanje u drzavi zalosno iz tog razloga sto necemo pomoci se medžusobno nego volimo da nam komsija crkne sve dok je tako mi klubovi sa bosnjackim predznakom cemo bit veliki magarci
-
- Kontakt:
' " $ тог,$ на ? су " " завјере "SAUDIN23 je napisao/la:ma ovo su ljudi sve nasa posla zeljo dogovorio sa sirokim prolaz u kupu za bodove da ovi mogu bit 4 na tabeli jer zeljo se odrekao borbe za titulu realno kontaju da mogu kup osvojit o tom se radi i zeznit celika da ne ode u evropu to isto se desilo kad je sarajevo odradilo utakmicu na kosevu pobijedivsi celika da bi siroki igrao u evropi i odma sezonu iza u sirkom im poginuo navijac eh dragi moji sad se upitajte zasto nam je stanje u drzavi zalosno iz tog razloga sto necemo pomoci se medžusobno nego volimo da nam komsija crkne sve dok je tako mi klubovi sa bosnjackim predznakom cemo bit veliki magarci

Не " ово & вас,него " је &,$ су """ $ ? "!
? &,& ",& & ?!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zar nije Sirokom lakse da su prosli u finale kupa? Zar im nisu vece sanse da idu u Evropu preko jedne ekipe (Čelik) nego da cekaju rasplet u prvenstvu? Sta ako Čelik uzme kup? Sta je onda Široki dobio "dogovorom" sa Željom? Četvrto mjesto im u tom slucaju ne donosi nista a za nesto vise mora prestici Sarajevo ili Želju.SAUDIN23 je napisao/la:ma ovo su ljudi sve nasa posla zeljo dogovorio sa sirokim prolaz u kupu za bodove da ovi mogu bit 4 na tabeli jer zeljo se odrekao borbe za titulu realno kontaju da mogu kup osvojit o tom se radi i zeznit celika da ne ode u evropu to isto se desilo kad je sarajevo odradilo utakmicu na kosevu pobijedivsi celika da bi siroki igrao u evropi i odma sezonu iza u sirkom im poginuo navijac eh dragi moji sad se upitajte zasto nam je stanje u drzavi zalosno iz tog razloga sto necemo pomoci se medžusobno nego volimo da nam komsija crkne sve dok je tako mi klubovi sa bosnjackim predznakom cemo bit veliki magarci
Manite se glupih teorija zavjere ..
Mi na Grbavici nismo klub sa "bosnjackim" predznakom. Kad nasi igraci izlaze na teren pola ih se krsti a pola uci dovu ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.