FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta je sa Dupovcem? Mislim da bi bila greška ako ode za 100.000 Eura....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Smijesno... Kakav Udinese kakvi bakraci 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja ne znam da li ima iko da se pali na ove novinarske gluposti.
Da je Svraka ili Kvesic, ne bi bile gluposti, zar ne? S, obzirom da oni koji iole prate Seriju A znaju transfer politiku Udinesea uopste me ne bi cudilo da zavire i u nase dvoriste. Ne bi im bilo prvi put da iznenade nogometnu javnost sa transferom. Ne bi mi mrsko progguglati, pa naletih na izvor.terabajt je napisao/la:Ja ne znam da li ima iko da se pali na ove novinarske gluposti.
http://www.calcionews24.com/esclusiva-l ... 91389.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
cuj u udineze i 100 000e pa ne prelazi u vojvodinu,ako ide u udineze ja ga ne bi dao ispod 400 000
Ako ima sta od ove price stvarno je smjesna cifra cuj 100kbordobijeli je napisao/la:cuj u udineze i 100 000e pa ne prelazi u vojvodinu,ako ide u udineze ja ga ne bi dao ispod 400 000

Da ne pretjeram s jos jednom nulom al bar 500k i to je smjesno za seriju A u svakom slucaju nek je sretno momku ako ode u Udine
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Oni Dupovaca u Italiji imaju na ulici.Pa nemojte biti djecica...To je isto ko da vam dolazi Luka Toni.
Pa Nocerino je bio 500.000 ljudi sta vam je i to coek u Milan otiso jbt....propuh je napisao/la:Ako ima sta od ove price stvarno je smjesna cifra cuj 100kbordobijeli je napisao/la:cuj u udineze i 100 000e pa ne prelazi u vojvodinu,ako ide u udineze ja ga ne bi dao ispod 400 000![]()
Da ne pretjeram s jos jednom nulom al bar 500k i to je smjesno za seriju A u svakom slucaju nek je sretno momku ako ode u Udine
Titula dovidjenja prijatno!!! Rasulo zesce!!!
e hajmo sad (ne)navijaci proljece zabakljadit jos pa lagano klub u stecaj ....
i za koga cemo onda navijati .... ja za kospicare ne mogu, a Vi?
Nemoj ni navijati. moj prijedlog je da počneš odmah!azizmpj je napisao/la:Titula dovidjenja prijatno!!! Rasulo zesce!!!
U novi boj ...
bagrcavi je napisao/la:Nisi me razumio, ja nikad nisam gledao tog momka uživo i ne omalovažavam ga, i nisam rekao da je on prijetio, nego ovaj koji ga je po forumu promovisao.Ako nije uspio u Želji uspjeće negdje drugo, Bože moj.joksimovic je napisao/la:Ja stvarno ne znam o kome govoriš,ali ako ti nije jasno svima u Tuzli nam je bilo krivo što su mu u Želji to uradili,jer nije da malo nije zadovoljio, nego su mu menadžeri sa kojima nije htio potpisati pokvarili angažman u Želju,a danas nam je i drago što nije tamo.
Još jedno ću ti reći to kako kažeš da je nekom prijetio,Taj momak mrava ne bi zgazio, njegove roditelje i momka odlično znam, nikad sebi ne bi ma koliko im bilo teško zbog nanesene nepravde dozvolili- kako kažeš neke prijetnje..Mi u Tuzli jesmo kivni ako nam neko naše dijete zeza i omalovažava,a za naše dijete smo se do kraja spremni boriti,a pogotovo za djecu poput Saida,Amera,Semira ,Mešanovića,Šmigalovića,Bekića.....i uvijek ćemo ih nuditi jer nemaju dobru zaleđinu.
...iako ne volim pisati po forumima,ne mogu a da ne komentarisem vase prepiske. Kako uopce komentarisati nekoga igraca i njegove kvalitete uz opaslu ("ja nikad nisam gledao tog momka uzivo"). Rijec je naravno o igracu Borogovcu iz Tuzle.ja sam ga imao priliku gledati na Kosevu prije 5 godina,kada je bio kapiten juniorskog tima tuzlanske Slobode. Znaci kapiten Saidu Husejnovicu. Odusevio me momak,koji je dijelio lopte kao na tanjiru za Saida. Ubitacan tandem. Sve prekide je on izvodio. Brz i prodoran po lijevoj strani. Zaista mi je zao da taj momak nije tada dosao u Sarajevo. U Slobodi svi znamo kako se tamo radilo i gdje je Sloboda dogurala. Citava plejada perspektivnih juniora je unistena. Malo sam se zainteresovao za ovog momka i saznao da je trenutno slobodan igrac i da je u njemackom nizeligasu Tus Rusingenu bio TURBO MASINA ,te da je na utakmici pretrcao 12,3 km.
Pa gdje mi to imamo u nasoj PL. Upravi Sarajeva zelim da pod hitno stupi u kontakt sa Borogovcem i da se uvjere u njegove kvalitete. Pregledao sam sa zadovoljstvom ovaj link i gospodinu Joksimovicu hvala.
U ovom slucaju me zanima jedna cinjenica, a to je da Sarajevo dobije kvalitetna pojacanja. Treba ovoga Borogovca pozvati i vidjeti jeli za nas ili nije.
Po ovom modelu bi svi klubovi trebali raditi, jer to je jedini izlaz iz ovog finansijskog i igračkog sivila u kojem se nalazimo.Denizmare je napisao/la:Mozda je vrijeme da se napravimo totalni zaokret i okrenemo radu sa mladima i postepeno gradimo sistem, tim i klub na zdravim osnovama....
" onclick="window.open(this.href);return false;[/b]
SEMIR BOROGOVAC je igrac za nas. Pronasao sam ovaj interesantan klip,gdje mozemo vidjeti da ovaj igrac igra po cijeloj lijevoj strani,da je brz i prodoran. Posebno precizan iz prekida.
Nadam se da bi njegovim dolaskom dobili puno. Borogovac bi time dokazao da su neosnovane price da se nije uspio nametnuti Osimu prosle godine.Iskreno se nadam da ce nasa uprava nesto poduzeti i ovoga izvanrednog sportistu dovesti u nas grad. Njegovo ponasanje na terenu mi je posebno zapelo za oko. Momak je iz pouzdanih izvora prosao svu skolu fudbala .[/b]
SEMIR BOROGOVAC je igrac za nas. Pronasao sam ovaj interesantan klip,gdje mozemo vidjeti da ovaj igrac igra po cijeloj lijevoj strani,da je brz i prodoran. Posebno precizan iz prekida.
Nadam se da bi njegovim dolaskom dobili puno. Borogovac bi time dokazao da su neosnovane price da se nije uspio nametnuti Osimu prosle godine.Iskreno se nadam da ce nasa uprava nesto poduzeti i ovoga izvanrednog sportistu dovesti u nas grad. Njegovo ponasanje na terenu mi je posebno zapelo za oko. Momak je iz pouzdanih izvora prosao svu skolu fudbala .[/b]
A koliki je lik
. Nije ovo loše na klipu, ali ipak on ovde prelazi igrače koji ko ovce na ispaši neznaju jesu li pošli ili došli. Kad će ljudi svatiti da pojačanje nije dovesti nekog sa neke livade, nego nekog provjerenog!

U novi boj ...
Kralju ne mozes ga ovdje prodat, mozes ti napravit jos 10 nickova i na svakoj temi od PL kluba pisat o njemu sve najbolje al nema to fajde.Rajvosa57 je napisao/la:[/b]
Protiv momka nemam nista ni ga poznajem

- SarajlijaTM
Nesto mi je malo vjerovatno da je ovo bagrcavi napisaoRajvosa57 je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Nisi me razumio, ja nikad nisam gledao tog momka uživo i ne omalovažavam ga, i nisam rekao da je on prijetio, nego ovaj koji ga je po forumu promovisao.Ako nije uspio u Želji uspjeće negdje drugo, Bože moj.joksimovic je napisao/la:Ja stvarno ne znam o kome govoriš,ali ako ti nije jasno svima u Tuzli nam je bilo krivo što su mu u Želji to uradili,jer nije da malo nije zadovoljio, nego su mu menadžeri sa kojima nije htio potpisati pokvarili angažman u Želju,a danas nam je i drago što nije tamo.
Još jedno ću ti reći to kako kažeš da je nekom prijetio,Taj momak mrava ne bi zgazio, njegove roditelje i momka odlično znam, nikad sebi ne bi ma koliko im bilo teško zbog nanesene nepravde dozvolili- kako kažeš neke prijetnje..Mi u Tuzli jesmo kivni ako nam neko naše dijete zeza i omalovažava,a za naše dijete smo se do kraja spremni boriti,a pogotovo za djecu poput Saida,Amera,Semira ,Mešanovića,Šmigalovića,Bekića.....i uvijek ćemo ih nuditi jer nemaju dobru zaleđinu.
...iako ne volim pisati po forumima,ne mogu a da ne komentarisem vase prepiske. Kako uopce komentarisati nekoga igraca i njegove kvalitete uz opaslu ("ja nikad nisam gledao tog momka uzivo"). Rijec je naravno o igracu Borogovcu iz Tuzle.ja sam ga imao priliku gledati na Kosevu prije 5 godina,kada je bio kapiten juniorskog tima tuzlanske Slobode. Znaci kapiten Saidu Husejnovicu. Odusevio me momak,koji je dijelio lopte kao na tanjiru za Saida. Ubitacan tandem. Sve prekide je on izvodio. Brz i prodoran po lijevoj strani. Zaista mi je zao da taj momak nije tada dosao u Sarajevo. U Slobodi svi znamo kako se tamo radilo i gdje je Sloboda dogurala. Citava plejada perspektivnih juniora je unistena. Malo sam se zainteresovao za ovog momka i saznao da je trenutno slobodan igrac i da je u njemackom nizeligasu Tus Rusingenu bio TURBO MASINA ,te da je na utakmici pretrcao 12,3 km.
Pa gdje mi to imamo u nasoj PL. Upravi Sarajeva zelim da pod hitno stupi u kontakt sa Borogovcem i da se uvjere u njegove kvalitete. Pregledao sam sa zadovoljstvom ovaj link i gospodinu Joksimovicu hvala.
U ovom slucaju me zanima jedna cinjenica, a to je da Sarajevo dobije kvalitetna pojacanja. Treba ovoga Borogovca pozvati i vidjeti jeli za nas ili nije.
Po ovom modelu bi svi klubovi trebali raditi, jer to je jedini izlaz iz ovog finansijskog i igračkog sivila u kojem se nalazimo.Denizmare je napisao/la:Mozda je vrijeme da se napravimo totalni zaokret i okrenemo radu sa mladima i postepeno gradimo sistem, tim i klub na zdravim osnovama....

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Obistinilo se. Beli sa srecom!Sarajlijc@ je napisao/la:Svaka cast!
Braco izgleda da ce Beli u Pierikos prema nekim informacijama.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ja sam napisao ovaj prvi pasus do ovog dijela "Bože moj", i još ovo na dnu "po ovom modelu..."SarajlijaTM je napisao/la:Nesto mi je malo vjerovatno da je ovo bagrcavi napisaoRajvosa57 je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:
Nisi me razumio, ja nikad nisam gledao tog momka uživo i ne omalovažavam ga, i nisam rekao da je on prijetio, nego ovaj koji ga je po forumu promovisao.Ako nije uspio u Želji uspjeće negdje drugo, Bože moj.
Po ovom modelu bi svi klubovi trebali raditi, jer to je jedini izlaz iz ovog finansijskog i igračkog sivila u kojem se nalazimo.![]()
![]()
![]()
![]()
A ovaj što bi da tušne ovog Borogovca u moj post "umetnuo" svoje mišljenje.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Beli otiso i titula cao, raspad? Dok je beli bio tu sve je bilo solidno, necu reci dobro ali solidno.A dok je said bio tu bilo je odlicno, perfektno? Ccc razmisljanja.azizmpj je napisao/la:Titula dovidjenja prijatno!!! Rasulo zesce!!!
Sta ce biti kad Sesar ode...:O
Pa i budali je jasno da se Beli malo okurazio zbog svog ucinka u ovoj polusezoni, trazio veci ugovor, nasi nisu pristali.Onda trazio angazman u Grckoj (slao raznorazne svoje klipove tamo) a cijelo vrijeme govorio kako ce se pokusati dogovoriti sa Sarajevom a Sarajevo mu je zapravo bilo druga opcija, ako propadne Grčka.
Da ne ispadne da blatim Belog, star je covjek i hoce sebi da osigura egzistenciju i ja ga razumjem.Protiv kluba i navijaca nikad nista ruzno nije reko, uvijek se borio maximalno, jedan od rijetkih koji je to radio u svakoj utakmici.Pored Torlaka jedini koji bi mogao nositi kapitensku traku u Sarajevu, trenutno.Stranac sa najvise nastupa u FK Sarajevu.Na tome mu svaka cast.Na tribine Koševskog stadiona je uvijek dobro dosao i bice docekan aplauzom i ovacijama ali mislim da je itekako zamjenjiv na terenu.
BELI SRETNO!
Bravo sve rečeno svaka čast!samosarajvo je napisao/la:Beli otiso i titula cao, raspad? Dok je beli bio tu sve je bilo solidno, necu reci dobro ali solidno.A dok je said bio tu bilo je odlicno, perfektno? Ccc razmisljanja.azizmpj je napisao/la:Titula dovidjenja prijatno!!! Rasulo zesce!!!
Sta ce biti kad Sesar ode...:O
Pa i budali je jasno da se Beli malo okurazio zbog svog ucinka u ovoj polusezoni, trazio veci ugovor, nasi nisu pristali.Onda trazio angazman u Grckoj (slao raznorazne svoje klipove tamo) a cijelo vrijeme govorio kako ce se pokusati dogovoriti sa Sarajevom a Sarajevo mu je zapravo bilo druga opcija, ako propadne Grčka.
Da ne ispadne da blatim Belog, star je covjek i hoce sebi da osigura egzistenciju i ja ga razumjem.Protiv kluba i navijaca nikad nista ruzno nije reko, uvijek se borio maximalno, jedan od rijetkih koji je to radio u svakoj utakmici.Pored Torlaka jedini koji bi mogao nositi kapitensku traku u Sarajevu, trenutno.Stranac sa najvise nastupa u FK Sarajevu.Na tome mu svaka cast.Na tribine Koševskog stadiona je uvijek dobro dosao i bice docekan aplauzom i ovacijama ali mislim da je itekako zamjenjiv na terenu.
BELI SRETNO!
Sarajevo ljubavi moja!
Pozdrav braco i neka je sretna nova godina prvo vama i svim ljudima sirom BIH.
Stanje u klubu je tesko, igraci nam odlaze, ugovori istekli mi nismo uzeli pare.., nadam se nekim pojacanjima.
Stanje u klubu je tesko, igraci nam odlaze, ugovori istekli mi nismo uzeli pare.., nadam se nekim pojacanjima.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Hajdeee, Lecler, mosarajvosa83, napoleon72, Proximic i 29 gostiju.