Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma dobro Coentrao je debil svakako , mozda se malo i Marcelo postedio il sta.
A logikom da nam ekipa vrijedi 300,400 miliona ne bi trebali izgubiti nijedan bod , nikad.
Atletiku kuci niko nije dobio
Atletiko dodatno nalozen protiv nas , bez utakmice sredinom sedmice
je hebena ekipa.
pa i barcelona ih nije dobila u 2 meca ove godine na Calderonu..
A logikom da nam ekipa vrijedi 300,400 miliona ne bi trebali izgubiti nijedan bod , nikad.
Atletiku kuci niko nije dobio
Atletiko dodatno nalozen protiv nas , bez utakmice sredinom sedmice
je hebena ekipa.
pa i barcelona ih nije dobila u 2 meca ove godine na Calderonu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
A prošle godine kad smo redovno dobijali barcu smo osvojili ligu? Remi protiv drugoplarisane ekipe u gostima neuspjeh? Toga nema ni u jednoj ligi na svijetu.Remi,šta se može,uvijek nas zapadne serija teških utakmica kad se poklopi 1/8 finala lp,završnica kupa i uvijek nas u tom periodu zahvate teške ligaške utakmice.Cap17an je napisao/la:Što je to moj problem? Pa ja sam i rekao da je Arbeloa bio za kuurca, i vrlo mi je drago što ga je Ancelotti izvadio.
Moj problem je taj što smo kiksali u sva tri derbija u Primeri i što smo samo jednom u derbijima ove sezone nadigrali protivnika, i to u Copi uz dva vrlo sretna gola.
Čuj remi i nemamo ambicije za titulu,svašta...
Nad tobom sunce najljepše sja
- Consigliere
- Kontakt:
@Len
Na ovoj visokoj kameri uprati liniju izmedju lopte i Diega u trenutku suta- tri igraca mu smetaju + sut iz sve snage.
Na ovoj visokoj kameri uprati liniju izmedju lopte i Diega u trenutku suta- tri igraca mu smetaju + sut iz sve snage.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Lopez nije kriv ni za jedan gol i tu nema nikakave rasprave. Taj famozni drugi gol nije se mogao braniti. Topovski sut, jos je lopta zakresala Ronalda pa je i to doprijenelo nemogucnosti odbrane suta. A Diego ne samo da je bio pristojan vec i odlican, skinuio je zicer kod 2-1, da je tada Atletico otisao na 3-1 bilo bi sve gotovo.LenBias je napisao/la:lopez je kriv za onaj gol sa 44132245345 metara, ko ce biti drugi, jos lopta nije ni dirnula ronalda, onaj na sport klubu sto je vidio tokom utakmice sve je njegova stvar, lopez je na kraju kada se gleda cijela utakmica bio sasvim pristojan ali da je kriv za ovaj odredjeni gol vala brate mili jest i tu nema rasprave nikakve
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Nije bitno ko je koga gdje dobio ,ko nije,bitno je da se real ne moze nositi s ekipom koja ih stisne,i to je vec smijesno postalo,sredina ocajna u tim utakmicama,vile nas nosaju po terenu,i jedina sreca sto imamo takve igrace napred da uvijek mogu zabiti neki go.
Al lijenost u trcanju,vracanju,pomaganju veznom redu ovih napred je nedopustivo ,pogotovo jer to svi vide ,da u tom veznom redu fali jedan pravi trkac.
Al lijenost u trcanju,vracanju,pomaganju veznom redu ovih napred je nedopustivo ,pogotovo jer to svi vide ,da u tom veznom redu fali jedan pravi trkac.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Cuj nije Lopez kriv
Po sredini gola sa 40 metara, ma nije kriv gdje ce on

Po sredini gola sa 40 metara, ma nije kriv gdje ce on

Ovog Atletica smo ko slinu otresli dvaput i remizirali jednom u zadnjih 20 dana,ciganska ekipa koju treba gaziti kad god se stigne,još se sjećam majmunskog im trenera nakon poibjede u kupu gdje su trebali izgubit sa tri ili četiri gola razlike kako je izjavio "sad smo mi glavni u Madridu"
a u 15 godina 1 pobijedili..

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
vile nas nosaju, evo jos malo pola godine niko nas ne moze pobjedit, dobre neke vile, dopingovane
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
fali ozil to nas handriLenBias je napisao/la:vile nas nosaju, evo jos malo pola godine niko nas ne moze pobjedit, dobre neke vile, dopingovane
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- RickBlaine
- Kontakt:
Jednostran, totalno jednostran pogled na situaciju. Yebiga, moram ti dokazat da si u krivu.Cap17an je napisao/la:Šta to treba da znači što ih niko nije pobijedio? Glupost. Od Elchea, Osasuna, Espanyola, Raya, Betisa, Sociedada i ostalih smijurija niko ni ne očekuje ništa u gostima.
Čovječe pričaš o Real Madridu, ekipi koja u samom vrhu ima igrače vrijedne 300-400 miliona eura, ne o nekim španskim mukama koje i protiv Rijeke remiziraju.
A i svi znamo zašto imamo ovoliko bodova koliko imamo.
Elche, Espanyol... E to je ono kao kad lobotomci kazu "Ronaldo zabijao Elcheu, Granadi i Valladolidu", a ne vide recimo Juventus, Barcu, United i ostale. Tako je i ovdje slucaj. Barca je igrala na Calderonu, nije pobijedila (dva puta). Athletic je nastradao i Valencia, ove zadnje dvije su relativno pristojne ekipe. U Ligi prvaka su dobili i Zenita i Porta, nece ih vjerojatno ni Milan pobijediti. To je dovoljan uzorak koji svjedoci o snagi Atletica kada igra kuci, makar ne samo kuci. Atletico je super-jaka ekipa i bod protiv njih u ovakvim okolnostima nije negativna stvar.
300-400 miliona igraci. Da. Zamisli. Gledajuci stvari tom dimenzijom, ono, logicno bi bilo da zakljucimo da bi Madrid i Barca trebali obzirom na vrijednost ekipa pomest sve svoje oponente i onda rijesit medjusobno stvari, sa ukupno ostvarenim brojem bodova od 118, odnosno 117.
Da, sad opet suce optuzujes. Pa to je smijesno covjece. Mani te price. Nema potrebe da je krenes argumentirati nego udari na neku slabiju tacku, a to je buducnost ekipe. Jedini argument kojim se mozes braniti je "vidjet cemo rezultate na kraju". I tu si vrlo vjerovatno na gubitku jer bi Liga u Carlovoj prvoj sezoni bila sasvim dovoljna.
Pa dobro, i prije par dana nakon Schalkea ti si vjerojatno potrosio 80% svoje energije i vremena da oblatis Xabija koji je zakasnio da izblokira Huntelaarov sut.suhi je napisao/la:Nije bitno ko je koga gdje dobio ,ko nije,bitno je da se real ne moze nositi s ekipom koja ih stisne,i to je vec smijesno postalo,sredina ocajna u tim utakmicama,vile nas nosaju po terenu,i jedina sreca sto imamo takve igrace napred da uvijek mogu zabiti neki go..
Al' ono. Vile nosaju tim koji primi gol svakih 300 minuta. Koji je prvi u Ligi, koji je prosao u cetvrtfinale Lige prvaka i finale Kupa

Rezultati su jedino sto se gledaju na kraju. A da si ti kvisling, to vec znamo. Te te kao takvog klasificiramo kao neravnopravnog sugovornika u raspravama koje se ticu Real Madrida.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Atketicov nacin igre je svima na terenu polomiti noge,imamo i mi svojih mesara ali oni su svi do jednoga,posebno kada sa druge strane vide bijele dresove pretvaraju se u razjarene bikove.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 02 mar 2014, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
De ti izvuci iz kontekstaLenBias je napisao/la:vile nas nosaju, evo jos malo pola godine niko nas ne moze pobjedit, dobre neke vile, dopingovane

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
O cemu pricas momak,kakav xabi ?RickBlaine je napisao/la: Pa dobro, i prije par dana nakon Schalkea ti si vjerojatno potrosio 80% svoje energije i vremena da oblatis Xabija koji je zakasnio da izblokira Huntelaarov sut.
Al' ono. Vile nosaju tim koji primi gol svakih 300 minuta. Koji je prvi u Ligi, koji je prosao u cetvrtfinale Lige prvaka i finale Kupa![]()
Rezultati su jedino sto se gledaju na kraju. A da si ti kvisling, to vec znamo. Te te kao takvog klasificiramo kao neravnopravnog sugovornika u raspravama koje se ticu Real Madrida.
Ja sam pricao o utakmicama gdje protivnik igra visok presing na nas,bilbao,patetiko,i vile nas tu nosaju,ni jedna utakmica nije bila glediva sa strane reala. Aj bok sad
- RickBlaine
- Kontakt:
Vile nas nosaju protiv ekipe koju smo u dvomecu otresli sa 5-0. A onda odigrali 2-2, sa tendencijom da zabijemo i treci. Vile nas nosaju protiv ekipe koju smo dobili 4-0 kuci, a na GOSTOVANJU ostavili bod, uz to smo prvi dakako.suhi je napisao/la:Ja sam pricao o utakmicama gdje protivnik igra visok presing na nas,bilbao,patetiko,i vile nas tu nosaju,ni jedna utakmica nije bila glediva sa strane reala. Aj bok sad
Real Madrid prvi u Ligi.
Real Madrid bez poraza od devetog mjeseca.
Real Madrid igra finale Kupa.
Real Madrid igra cetvrtfinale Lige prvaka.
Real Madrid vrlo rijetko prima golove.
Real Madrid zabija kao masina.
Suhi: Real kad je u losoj formi (svakih 15 utakimca) lose odigra utakmicu.
Dvije utakmice nisu bile gledljive od strane Reala. Krajina style

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Zasto mi postas te gluposti ,kakve to veze ima s mojim kritikama ?RickBlaine je napisao/la:Vile nas nosaju protiv ekipe koju smo u dvomecu otresli sa 5-0. A onda odigrali 2-2, sa tendencijom da zabijemo i treci. Vile nas nosaju protiv ekipe koju smo dobili 4-0 kuci, a na GOSTOVANJU ostavili bod, uz to smo prvi dakako.suhi je napisao/la:Ja sam pricao o utakmicama gdje protivnik igra visok presing na nas,bilbao,patetiko,i vile nas tu nosaju,ni jedna utakmica nije bila glediva sa strane reala. Aj bok sad
Real Madrid prvi u Ligi.
Real Madrid bez poraza od devetog mjeseca.
Real Madrid igra finale Kupa.
Real Madrid igra cetvrtfinale Lige prvaka.
Real Madrid vrlo rijetko prima golove.
Real Madrid zabija kao masina.
Suhi: Real kad je u losoj formi (svakih 15 utakimca) lose odigra utakmicu.
Dvije utakmice nisu bile gledljive od strane Reala. Krajina style

Apsolutno me to ne interesuje,niti sam ikad rekao da nisam zadovoljan zbog rezultata.
Moje kritike su jednostavne i upucene igri ,ako si zadovoljan igrom onda me preskoci molim te s glupim postovima i statistikama.
- RickBlaine
- Kontakt:
Super. Drago mi je da nisi zadovoljan svakih petnaest utakmica sa igrom ekipe. Mislim da si samo Bayern moze priustiti nesto duzi luksuz.
Normalno da sam zadovoljan igrom. Ovoliki broj postignutih i primljenih golova (u intervalu od nove godine pa do sada) su zasigurno produkt dobre igre, a ne srece. Svako ko misli drukcije je slijepi jozofil.
Normalno da sam zadovoljan igrom. Ovoliki broj postignutih i primljenih golova (u intervalu od nove godine pa do sada) su zasigurno produkt dobre igre, a ne srece. Svako ko misli drukcije je slijepi jozofil.
To je tvoj stav,moj je drugaciji i to je to.
Tvoji stavovi obicno vrijeđaju ljudsku inteligenciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.