Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sta se smijete covjeku, svaka cast kanarinac, posteno i realno sagledano, nek se smiju ovi levati do mile volje...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Sve ovo sto je on napisao ne garantira nista osim povecanja broja postova
Ne mogu se brate raspravljati stobom, ne da mi se. Drugi put pogledaj malo vise utakmica prije nego sto pocnes pisati neke gluposti.kanarinac je napisao/la: brate ako oces iskreno gledao sam ekipu protiv napolija i vas najbolji igrac ramzi nije bio u prvom timu a i on pored riberija nebi bolje dobio od 9 realno a gibs pa brate budimo relani nista nije bolji od jenkinsona pa mom ukusu ja sma kao postavio boljeg igraca ali et ako kaze da je gibd bolji uredu jel on bolji od alabe
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
dobro druze i ja kad sam bez argumenata i ja ne pisem nista al et volio bi bas da ti postavis pordenje igraca da vidim jbg svi grijesimo i ja sma covjek pa da vidim sta ti mislis mozda je scesni bolji od nojera ili gibs od alabe ili flamini od martineza ili vas kapiten od robenaanell je napisao/la:Ne mogu se brate raspravljati stobom, ne da mi se. Drugi put pogledaj malo vise utakmica prije nego sto pocnes pisati neke gluposti.kanarinac je napisao/la: brate ako oces iskreno gledao sam ekipu protiv napolija i vas najbolji igrac ramzi nije bio u prvom timu a i on pored riberija nebi bolje dobio od 9 realno a gibs pa brate budimo relani nista nije bolji od jenkinsona pa mom ukusu ja sma kao postavio boljeg igraca ali et ako kaze da je gibd bolji uredu jel on bolji od alabe
Samo Sarajevo
Hahah joj ove UEFA-e i sprdacine. Ono bilo bi super da se rasciste racuni izmedju Arsenala i Bayerna i daj im nek igraju.
U odnosu na proslu godinu jaci su za Gotzea i Thiaga, a mi za Ozila i Ramseya. Ukoliko Wenger napravi dobru kupovinu u januaru mogli bismo im pomrsiti racune.
U odnosu na proslu godinu jaci su za Gotzea i Thiaga, a mi za Ozila i Ramseya. Ukoliko Wenger napravi dobru kupovinu u januaru mogli bismo im pomrsiti racune.
Ja nigdje nisam ni napisao da je Szczezny bolji od Neuera, ili Arteta od Robbena (iako ne igraju na istoj poziciji ) jer mi je totalno glupo tako porediti igrace i klubove.kanarinac je napisao/la:dobro druze i ja kad sam bez argumenata i ja ne pisem nista al et volio bi bas da ti postavis pordenje igraca da vidim jbg svi grijesimo i ja sma covjek pa da vidim sta ti mislis mozda je scesni bolji od nojera ili gibs od alabe ili flamini od martineza ili vas kapiten od robenaanell je napisao/la:Ne mogu se brate raspravljati stobom, ne da mi se. Drugi put pogledaj malo vise utakmica prije nego sto pocnes pisati neke gluposti.kanarinac je napisao/la: brate ako oces iskreno gledao sam ekipu protiv napolija i vas najbolji igrac ramzi nije bio u prvom timu a i on pored riberija nebi bolje dobio od 9 realno a gibs pa brate budimo relani nista nije bolji od jenkinsona pa mom ukusu ja sma kao postavio boljeg igraca ali et ako kaze da je gibd bolji uredu jel on bolji od alabeali vjeruj mi druze gledam i arsenal mnogo i reci cu ti da vam je ove godine najbolji remzi ali da je po meni i dalje bolji igrac kazorla da iako je pola utakmica na klupi wilsir po meni top 3 vasa igraca
Kakve veze ima to sto Bayern ima bolje pojedince od Arsenala? Pa ima i Real bolje pojedince od Osasune pa ih nisu dobili u proslom kolu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
e ovako ja te necu razmumiti kosto mogu a to moze da se kaze ovako real nije bolji od osasune jer je bilo 2 2 nego je to bara bara...nego ovim svojim rijecima si ti potvrdio moje sa pocetka samo budite realni a ti si ovde realan iako nezz jesi imao nemjru izreci svojim rijecima ovako gledano bajern je favorit isto kao sto je real bio protiv osasune i to sa sansam da ce real dobit od 99% ali presudilo je ono 1% e sad ja kazem zasto nebi presudilo ono 20 % sto sam reko da su sanse arsenala jer i srsenal ima vrhunske igrace zasto njih nebi rkenulo kao nikad a bajern da ne odigra dobro i eto ga ali ako budu obje ekipe na nivou na vrhu e onda me strah da arsenal nema mnogo sansi pogotzov ako bajern odigra najace sto moze a arsenal malo zakaze e toga mene strah...ali zelim mnogo srece i malo realnosti da nema iznenadjenja u fudbalu i da uvijek pobjedjuju bolji u fudbalu nebi bio ni interesantan
Samo Sarajevo
Jah, na klimavim nogama ti je taj argument. Real je dobio osasunu 71 puta a jadna Osasuna ima samo 13 pobjeda nad mocnim Realom koji je uvijek imao jaci igracki kadar.anell je napisao/la:Kakve veze ima to sto Bayern ima bolje pojedince od Arsenala? Pa ima i Real bolje pojedince od Osasune pa ih nisu dobili u proslom kolu.
Kanarinac vam je dao dobrih 20% sansi u dvomecu, jer iskreno ja nebih ni toliko
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma ako se obistini ona Jaskova 'Dođi najdraži' u vidu Diega Coste pojest ćemo ove Marie i Thiage za doručak..
Idemo se sad svi kolektivno samoubit jer Bilal ne daje ni 20% sanse za prolazak.
#Voajeroljupci na respiratorima.
moj mario ja ti moram reci da bih mnogo volio da taj costa dodje u arsenal jer za vas navijam u premijer ligi i mnogo bi vam donio na kvaliteti al taj kosta nebih mogao igrati protiv bajerna jer je vec igrao lpQUARTERBACK je napisao/la:Ma ako se obistini ona Jaskova 'Dođi najdraži' u vidu Diega Coste pojest ćemo ove Marie i Thiage za doručak..
Samo Sarajevo
13.09.2006 Hamburger SV - Arsenal 1:2
13.09.2011 Borussia Dortmund - Arsenal 1:1
06.11.2012 FC Schalke 04 - Arsenal 2:2
13.03.2013 FC Bayern Munich - Arsenal 0:2
06.11.2013 Borussia Dortmund - Arsenal 0:1
13.09.2011 Borussia Dortmund - Arsenal 1:1
06.11.2012 FC Schalke 04 - Arsenal 2:2
13.03.2013 FC Bayern Munich - Arsenal 0:2
06.11.2013 Borussia Dortmund - Arsenal 0:1
A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jah doduše to sam previdio, ali svakako bi ekipu podigao na jedan još veći nivo, Giroud bi bio 3x odmorniji i sigurno bolji u tim mečevima sa Bayomkanarinac je napisao/la:moj mario ja ti moram reci da bih mnogo volio da taj costa dodje u arsenal jer za vas navijam u premijer ligi i mnogo bi vam donio na kvaliteti al taj kosta nebih mogao igrati protiv bajerna jer je vec igrao lpQUARTERBACK je napisao/la:Ma ako se obistini ona Jaskova 'Dođi najdraži' u vidu Diega Coste pojest ćemo ove Marie i Thiage za doručak..
Najdrazi ne bi mogao igrati u ligi prvakaQUARTERBACK je napisao/la:Ma ako se obistini ona Jaskova 'Dođi najdraži' u vidu Diega Coste pojest ćemo ove Marie i Thiage za doručak..
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
@kanarinac
Ok druze, vidi se da si ozbiljan momak, da nisi troller i da zelis normalno da raspravljas i ako dobro ne poznajes materiju sto se tice Arsenala. Jako ruzno sa nase strane od pojedinaca sto su te ismijali.
Evo da ti obijasnim. Prvo, lijevi bek je Gibbs koji je klasa za mog ljubimca Jenkinsona. Drugo, nisi stavio glavnog igraca Arsenala ove sezone, Ramseya. Trece, poremetio si same pozicije. Posto cini mi se da Ribery igra lijevo krilo ili ofanzivnog veznog dok njega ne mozes uporediti sa Ramseyem koji je box to box veznjak. Ili porediti Robbena i Artetu koji je u Arsenalu klasicni zadnji vezni. Cetvrto, Arsenal ima nesto sto Bayo nema a to je najbolja 10tka na svijetu koji cini druge igrace boljim... Peto, Vi ste favoriti tako da se vi trebate plasiti za prolaz a ne mi. Sesto, Bayo jeste favorit ali to sa ovom cijelom pricom nema veze. Dali ste vi ljudi stvarno toliko ozbiljni da mislite da mi svu ovu pricu shvatamo ozbiljno???
To moze pomisliti samo neko od 13 godina i neko ko je na tom nivou ostao...
Ok druze, vidi se da si ozbiljan momak, da nisi troller i da zelis normalno da raspravljas i ako dobro ne poznajes materiju sto se tice Arsenala. Jako ruzno sa nase strane od pojedinaca sto su te ismijali.
Evo da ti obijasnim. Prvo, lijevi bek je Gibbs koji je klasa za mog ljubimca Jenkinsona. Drugo, nisi stavio glavnog igraca Arsenala ove sezone, Ramseya. Trece, poremetio si same pozicije. Posto cini mi se da Ribery igra lijevo krilo ili ofanzivnog veznog dok njega ne mozes uporediti sa Ramseyem koji je box to box veznjak. Ili porediti Robbena i Artetu koji je u Arsenalu klasicni zadnji vezni. Cetvrto, Arsenal ima nesto sto Bayo nema a to je najbolja 10tka na svijetu koji cini druge igrace boljim... Peto, Vi ste favoriti tako da se vi trebate plasiti za prolaz a ne mi. Sesto, Bayo jeste favorit ali to sa ovom cijelom pricom nema veze. Dali ste vi ljudi stvarno toliko ozbiljni da mislite da mi svu ovu pricu shvatamo ozbiljno???
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Golcina Rosickog!rambo16 je napisao/la:13.09.2006 Hamburger SV - Arsenal 1:2
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
A sve se ne voli mali Mocart.AllGunsBlazing je napisao/la:Golcina Rosickog!rambo16 je napisao/la:13.09.2006 Hamburger SV - Arsenal 1:2
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Marsal je napisao/la:A sve se ne voli mali Mocart.AllGunsBlazing je napisao/la:Golcina Rosickog!rambo16 je napisao/la:13.09.2006 Hamburger SV - Arsenal 1:2
Sto, covjek uvalio golcinu. Evo na broju jedan, nisam mogao drugacije naci.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Pregledao sam već sve i jedan klip od Rose, od onog u kojem on i brat igraju fudbala ko djeca na drveni gol, preko svih ovih kompilacija pa do onih gdje razvaljuje s gitarom. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hej, al da ne bude, sjecam se ja ovog gola iz utakmice. Tad imali ove dresove sa Dubaijem zato sto Uefa ne dozvoljava iste sponzore. Golcina ipo.
Inace Dowd nam sudi protiv Chelsea, necu reci nista, osim da bas nista ne ocekujem sad.
Inace Dowd nam sudi protiv Chelsea, necu reci nista, osim da bas nista ne ocekujem sad.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.