Vise prava na uvrede ima ona mafijaska organizacija odnosno Savez.
Toliko su svojim maloumnostima izvrijedjali inteligenciju ljudi na forumu da je sve sto sada napisemo premalo i preblago. A pored toga vecina nas pokusava odrzati neki nivo dostojanstva i kulture, a najradije bi im u par recenica objasnili ko su, sta su i gdje pripadaju.Consigliere je napisao/la:Vi ste nas dovoljno vrijedjali sa Katarom i ostalim glupostima... Propalo mi je putovanje u Francusku i pracenje svoje reprezentacije radi vaseg babe. Nabijem ga na quracVirtu4l je napisao/la:Da malo ne pretjeruješ sa vrijeđanjem?Consigliere je napisao/la:Ja se vise ne bi pojavljivao ovdje da sam bio dio ove pomahnitale bande zvane Papetoqurci.... Ali sta ces, djon-obraz.
Ja sam također uvijek bila protiv vrijeđanja, ma šta radio, kritika da, ali vrijeđanje nikako i malo je licemjerno od svih onih medija koji su mu išli niz dlaku dok je bio selektor da ga sad toliko pljuju. Ako niste ranije, ne treba vala ni sada. Čovjek je otišao, okrenimo se novom selektoru i to je to.muamerc je napisao/la:, svi znamo kakav je i sta je Pape ali bi smo ga trebali manje ismijavati, ponizavati, psovati itd. Jbt, sad mi zao covjeka, ne zbog otkaza nego zbog uvreda. Ne govorim ovo, zbog komentara sa ovog foruma nego gledajuci, citaajuci i slusajuci sve medije.
Prijavi ga, kao što prijavljuješ sve redom koji te našamaraju pa posle pizzdiš moderatorima.Virtu4l je napisao/la:Da malo ne pretjeruješ sa vrijeđanjem?Consigliere je napisao/la:Ja se vise ne bi pojavljivao ovdje da sam bio dio ove pomahnitale bande zvane Papetoqurci.... Ali sta ces, djon-obraz.
Nije,sad ide laksi dio,osvojiti 15-18 bodova i ici u Francusku.Virtu4l je napisao/la:A sad ide teži dio posla, je li takoRusilac je napisao/la:Kakva je ovo patetika,gdje god otvoris novinarski jurisnici i pitari oplakuju Podravku![]()
Cak je i mene ganulo do suza.Za novinare ocekivano,mnogi ce ostat bez prihoda ali pitari mi nisu jasni.Pa Podravka cak nije ni jedan od vas a kamo li da bude jedan od nas.
Svako normalan bi se odrekao ovakvog ljigavca,kriminalca,lopova i neznalice.
Za sve ozaloscene moje saucesce.
Ćao Podravka i pozdravi Ajfela,ne vracaj se ni turisticki,ako budes dolazio sleti helikopterom na Kosevo da te mi ostali ne gledamo.
A nije ti zao stotina hiljada uplakanih i s.ebanih ljudi,rastuzene djece,Zukanovica...?muamerc je napisao/la:, svi znamo kakav je i sta je Pape ali bi smo ga trebali manje ismijavati, ponizavati, psovati itd. Jbt, sad mi zao covjeka, ne zbog otkaza nego zbog uvreda. Ne govorim ovo, zbog komentara sa ovog foruma nego gledajuci, citaajuci i slusajuci sve medije.
Teško će mene našamarati, posebno na ovom podforumu.Sveti je napisao/la:Prijavi ga, kao što prijavljuješ sve redom koji te našamaraju pa posle pizzdiš moderatorima.
Kao sto vama nije bilo drago vidjeti domovinu na nogama nakon plasmana u Brazil.Rusilac je napisao/la:A nije ti zao stotina hiljada uplakanih i s.ebanih ljudi,rastuzene djece,Zukanovica...?muamerc je napisao/la:, svi znamo kakav je i sta je Pape ali bi smo ga trebali manje ismijavati, ponizavati, psovati itd. Jbt, sad mi zao covjeka, ne zbog otkaza nego zbog uvreda. Ne govorim ovo, zbog komentara sa ovog foruma nego gledajuci, citaajuci i slusajuci sve medije.
DragonGirl je napisao/la: Ja sam također uvijek bila protiv vrijeđanja, ma šta radio, kritika da, ali vrijeđanje nikako i malo je licemjerno od svih onih medija koji su mu išli niz dlaku dok je bio selektor da ga sad toliko pljuju. Ako niste ranije, ne treba vala ni sada. Čovjek je otišao, okrenimo se novom selektoru i to je to.
Ma, brate, znam... Nas nekoliko planiramo od kad je prosirenje Eura bilo. Malo vidjeti Evropu, pratit reprezentaciju i druzit se, zayebavati.. Bas imati ljeto za sva vremena.... Ali, je jedna zavidovicka seljacina odlucila u moje ime da od tog nema nista... Yebem ti zivotarmando je napisao/la:Ih da znas kolko je takvih. ako je za utjehu.Consigliere je napisao/la:Propalo mi je putovanje u Francusku i pracenje svoje reprezentacije
Za reprezentaciju možda lakši dio, ali za tebe teži, opasna konkurencija, a pulena niko ne spominje, mukaRusilac je napisao/la:Nije,sad ide laksi dio,osvojiti 15-18 bodova i ici u Francusku.
Inace,kakva je atmosfera,je li tuga pregolema?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.