Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Ozil10
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Ozil10 » 02 mar 2014, 18:58

Mozambik je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Rijetko se brane sutevi po sredini gola :roll: jos mu lopta kroz ruke prosla.

Treba uvest Isca, sad nam samo njegova magija u nogama moze pomoci
Da se samocitiram. Coentrau se zahvalit i dat mu papire koliko sutra
de ba uozbilji se Coentrao je igracina ali nije njegov dan :D
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''

isCo 23
Čarobni Di Maria 22

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 mar 2014, 18:59

u ovoj utakmici da nam je mou bio trener bila bi minimalno 2 crvena i jedno 10+ zutih :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 02 mar 2014, 19:00

Znaci ponovila se Bilbao taktika,samo bolji protivnik ,presing na sredini i real pojeden na terenu.

Krila svakako uvijek odsjecena i ostavljena na soliranje,bez pomoci veznog reda.

Krila se nikako ne vracaju i ova sredina ne moze izdrzati presing,i tako ce uvijek biti,bilo ko, ko odigra isto ili ce nas dobiti,ili cemo se muciti 90min. Sredina trkacki nije potkovana onako kako vecina ovdje misli,alonso ne moze,luka mora za njega,di maria ogranicen ,samo po lijevoj strani ga ima,i ovako ce biti do kraja sezone nazalost.

Napad i sredina su ne povezani,i kao sto rekoh milion puta nasa igra zavisi od postavke protivnika ,koliko ce se povuci,prepustiti inicijativu ,odnosno koliko nece.

Isticati pojedince u ovoj bijednoj predstavi i kriviti ih za poraz nema smisla,zadnjih 10min su igrali ,al i to jer se patetiko povukao da brani rezultat.

Sve u svemu bod za ovakvu igru je ko 3 :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 02 mar 2014, 19:00

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 02 mar 2014, 19:01

Dobar rezultat. Tesko ce Atletico poslije ovog do naslova , slijedi im poraz na NC a i svakako ocekujem da mi posamaramo sve do kraja sezone.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 mar 2014, 19:02

joj po komentarima ovih nekih znalaca svako malo nas neko jede, losi smo, nije to to, truhlo je sve, nikakvo a evo tri mjeseca niko da nas dobije tako uzasne :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 mar 2014, 19:02

Atletiko na svom terenu , kompletan i dodatno nalozen za ovu priliku , malo ko moze dobiti uopste.

I normalno da je bitno gostovanje tokom sedmice u Njemackoj , bilo je na kraju lako al se trcalo i potrosilo
Atletik nakon svog prvog gostovanja u ovakvoj fazi je stradao na gostovanju za vikend(Op.a osasuna).

A na kraju krajeva , imali smo posjed :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 02 mar 2014, 19:03

Problem suhog i capi17ana je sto su njihovi ljubimci bili ubjedljivo najgori na terenu.

Arbeloa panjina, Diego Lopez smijesan, a Coentrao sramoti fudbalsku profesiju.

Bale vrlo los, prepao se ko p.ickica u prvom poluvremenu

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 02 mar 2014, 19:05

Sta se prsi onaj Burgos :?
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 mar 2014, 19:06

Mozambik je napisao/la:Problem suhog i capi17ana je sto su njihovi ljubimci bili ubjedljivo najgori na terenu.

Arbeloa panjina, Diego Lopez smijesan, a Coentrao sramoti fudbalsku profesiju.

Bale vrlo los, prepao se ko p.ickica u prvom poluvremenu
ooooooooooo znalce, prodajes li benzemu i dalje?

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 mar 2014, 19:06

KAKAV DERBI! slika

Sta yebeni Coentrao radi na terenu? :? Kriv za prvi gol, izgubljen, u napadu nevidljiv... treba ga pokloniti, prvom ko se javi.

Ko krivi Diega za golove, veze nema o zivotu! Covjek nas je spasio na kraju onom intvencijom od stativu...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 02 mar 2014, 19:06

Cudio sam se ovom mijenjanju oba beka,ali ispade carlo opet pametan,znao je da ce atletico kad-tad izgubiti snagu p a ce ovi marsirati po strani kako hoce.

S obzirom na igru ekstra rezultat,mada da je bilo jos 5 min siguran sam da bi dali jos jedan gol,kako smo samo prodisali kad je pao presing atletica to je nevjerovatno.

Di Maria nakon dugo vremena zakazao,lose se snalazi kad ga igraci napadnu odmah po prijemu lopte.
Niko se nije posebno naigro,osim ovih sa klupe.

Sve u svemu dobro je zavrsilo :)
Sretno zmajevi!!

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 02 mar 2014, 19:08

Što je to moj problem? Pa ja sam i rekao da je Arbeloa bio za kuurca, i vrlo mi je drago što ga je Ancelotti izvadio.

Moj problem je taj što smo kiksali u sva tri derbija u Primeri i što smo samo jednom u derbijima ove sezone nadigrali protivnika, i to u Copi uz dva vrlo sretna gola.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 mar 2014, 19:09

lopez je kriv za onaj gol sa 44132245345 metara, ko ce biti drugi, jos lopta nije ni dirnula ronalda, onaj na sport klubu sto je vidio tokom utakmice sve je njegova stvar, lopez je na kraju kada se gleda cijela utakmica bio sasvim pristojan ali da je kriv za ovaj odredjeni gol vala brate mili jest i tu nema rasprave nikakve

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 mar 2014, 19:09

Pa mislim da je isao na defanzivnu varijantu , da se mogu krljati sa ovim Atletikovcima.
Na kraju je i Marcelu i Daniu bilo lakse , jer su ovi ispuhali i nisu mogli trcati kao prvih sat vremena.

Znam da sad izgleda kao losa postavka , mozda jedan ofanzivni i jedan defanzivni bek su trebali bit al SBBKB

Najteza gostovanja apsolvirana(Athletiko,Atletik,Barcelona,Valencia,Viljareal)
jos posjete Sosiedadu i Sevilji od zajebanijih.

uredu je-
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 02 mar 2014, 19:12

Samo me zanima šta ovaj glupan i dalje radi u Real Madridu? Postali smo smijurija na svakom polju. Haj što je loš kao igrač, al' što je i glup kao osoba.

" onclick="window.open(this.href);return false;

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 02 mar 2014, 19:14

Cap17an je napisao/la:Moj problem je taj što smo kiksali u sva tri derbija u Primeri i što smo samo jednom u derbijima ove sezone nadigrali protivnika, i to u Copi uz dva vrlo sretna gola.
Tehnicki si u pravu, ali mislim da je Madrid u takvom postavljanju teza zrtva "okolnosti". Treba uzeti u obzir cinjenicu da je se Madrid trazio u prvom dijelu sezone, ta napokon, i protiv Atletica i Lobotomaca momcad uopce nije igrala u istoj formaciji kao ova danas. A od desetog mjeseca pa do danas ocigledan je vidan napredak ekipe. To sto se ovakav Atletico nije mogao na Calderonu pobijediti, to je druga stvar, Atletica nije nitko ove sezone pobijedio na Calderonu (valjda, nisam provjerio) i to je dovoljan svjedok jacine ekipe (kada igra kuci). Tako da je obzirom na sve, ovaj rezultat sasvim u redu. A povrh svega, zadrzalo se prvo mjesto.
E tek ako ne pobijedimo lobotomce, onda mozes postaviti tu tezu kao potpuno relevantan pokazatelj snage ekipe. Pored toga, tabela je najbitnija.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 mar 2014, 19:15

LenBias je napisao/la:lopez je kriv za onaj gol sa 44132245345 metara, ko ce biti drugi, jos lopta nije ni dirnula ronalda, onaj na sport klubu sto je vidio tokom utakmice sve je njegova stvar, lopez je na kraju kada se gleda cijela utakmica bio sasvim pristojan ali da je kriv za ovaj odredjeni gol vala brate mili jest i tu nema rasprave nikakve
Bio je pokriven, u najmanju ruku. Jos je Ronaldo krenuo na lotu, znas sta to znaci u tim djelicima sekunde. Znam da svi zele vidjeti povratak Casillasa na gol, ali ne treba biti nerealan i pisati gluposti.
Raul_64 je napisao/la:Pa mislim da je isao na defanzivnu varijantu , da se mogu krljati sa ovim Atletikovcima.
Na kraju je i Marcelu i Daniu bilo lakse , jer su ovi ispuhali i nisu mogli trcati kao prvih sat vremena.
Ma, i ja sam mislio, ali protiv kojeg nas je to strasnog krila trebao zastiti ovom ultra-defanzivnom formacijom? Alvaro je barem u rotaciji, ovaj Coentrao se samo pojavi, zasere sve i onda ga nema u ekipi mjesec dana. Cudna pojava. :?

C nas je spasio i svaka mu cast, ali ovo sa njegovim slobodnjacima postaje smijesno :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 02 mar 2014, 19:16

Šta to treba da znači što ih niko nije pobijedio? Glupost. Od Elchea, Osasuna, Espanyola, Raya, Betisa, Sociedada i ostalih smijurija niko ni ne očekuje ništa u gostima.

Čovječe pričaš o Real Madridu, ekipi koja u samom vrhu ima igrače vrijedne 300-400 miliona eura, ne o nekim španskim mukama koje i protiv Rijeke remiziraju.

A i svi znamo zašto imamo ovoliko bodova koliko imamo.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 mar 2014, 19:18

Consigliere je napisao/la:
LenBias je napisao/la:lopez je kriv za onaj gol sa 44132245345 metara, ko ce biti drugi, jos lopta nije ni dirnula ronalda, onaj na sport klubu sto je vidio tokom utakmice sve je njegova stvar, lopez je na kraju kada se gleda cijela utakmica bio sasvim pristojan ali da je kriv za ovaj odredjeni gol vala brate mili jest i tu nema rasprave nikakve
Bio je pokriven, u najmanju ruku. Jos je Ronaldo krenuo na lotu, znas sta to znaci u tim djelicima sekunde. Znam da svi zele vidjeti povratak Casillasa na gol, ali ne treba biti nerealan i pisati gluposti.
ja ne zelim i sasvim mi je fer i korektno sto su dobili ovako rasporedjene minute jer oba brane odlicno, imamo taj luksuz i trebamo biti ponosni na to ali meni je ovaj gol njegova krivica, jednostavno sut je bio iz ogromne daljine pa je mogao i morao bolje reagovati

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.