Ljiljani87 je napisao/la:Kao što miky gore napisa, sve zavisi od prvog sedmeraca u 2. poluvremenurob do bagro je napisao/la:Hoce li moc Gigu dat jos 4 gola, kako igra, prati li ko ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ljiljani87 je napisao/la:Kao što miky gore napisa, sve zavisi od prvog sedmeraca u 2. poluvremenurob do bagro je napisao/la:Hoce li moc Gigu dat jos 4 gola, kako igra, prati li ko ?
Igrao je zadnjih 10 minuta u napadu pa je zabio taj treci golKardelj je napisao/la:Pa kako je onda ovaj treći uspio dati. Čekaš jednog Jureckog 4 gola, ode onaj drugi na 4 gola.LloriS je napisao/la:Ovaj M. Jurecki u drugom poluvremenu igra samo odbranu a fale mu jos 2 gola![]()
![]()
3klada84 je napisao/la:Jel moze samo neko da napise egert koliko golova
Hvala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Isto i kod mene, kažem sam sebi Karabatića, obje je išao preko, rekoh raspucat će se i uzmem Guigoua pazgmiky je napisao/la:nema šanse ništa od Guigoua a još si razmišljam njega ili Karabatića i krivi odabira sedmerci prošli lagano
ma kad smo bedasti, nećemo lovujopaa7 je napisao/la:Isto i kod mene, kažem sam sebi Karabatića, obje je išao preko, rekoh raspucat će se i uzmem Guigoua pazgmiky je napisao/la:nema šanse ništa od Guigoua a još si razmišljam njega ili Karabatića i krivi odabira sedmerci prošli lagano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.