LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Balon
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Balon » 05 nov 2012, 04:37

Imali ikoga da nas prati veceras, evo gazimo Detroit +23 pred kraj poluvremena, Dwight fanatastican sa 20 poena, Kobe preuzeo ulogu PG-a i podjelio vec 7 asista :D
ja ipak odoh spavati, valjda ovo necemo usrati do kraja

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 nov 2012, 04:50

Ima, pratimo, pratimo.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 nov 2012, 05:41

Bravo majstore, na plus 25 klimaj glavom i uvodi Howarda i Kobea. Osam minuta do kraja. Bravo.

Ostalo je samo ime.....

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 nov 2012, 06:00

Uspostavlja kontrolu nad svojim timom tim potezom. Barem po mom misljenju. To je ono igrat cemo kako ja kazem i gotovo.
Postovanje treba zaraditi.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 nov 2012, 06:03

Nema sta,odlican mec.

Nisam ga gledao,al ovo sta vidim na nba.com ,je jako dobro. Fino je rasporedio minute,razbili smo detroit. Klupa je bila losija,al ima napretka i kod nje. Najvise je igrao Howard s 32:50
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 nov 2012, 09:19

majestic24 je napisao/la:Nema sta,odlican mec.

Nisam ga gledao,al ovo sta vidim na nba.com ,je jako dobro. Fino je rasporedio minute,razbili smo detroit. Klupa je bila losija,al ima napretka i kod nje. Najvise je igrao Howard s 32:50
Ma gledao sam ja tekmu, super je vodio tim veceras, doduse mozda je samo Detroit toliko los, ali vidjelo se htijenje i zelja kod igraca.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 05 nov 2012, 10:41

neno#4 je napisao/la:Bravo majstore, na plus 25 klimaj glavom i uvodi Howarda i Kobea. Osam minuta do kraja. Bravo.
Ovo je i mene naljutilo, ali izgleda da bez 30 min. po utakmici neće proći nijedan ni drugi.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2012, 10:56

Odlicno ! Konacno je upisana prva pobjeda i to bez Nasha. Je li ovo samo bio los protivnik ili ekipa polahko pronalazi sebe pokazace utakmica u Srijedu u Salt Lake City-u protiv Jazz-a.

Howard je odigrao jos jednu odlicnu utakmicu, a Bryant i ostali su takodjer odigrali pametno tj. nije bilo prevelike potrosnje lopti - no mozda je to bilo zbog viskog vodstva.

Brown mora smanjiti minute starterima, a takodjer mi se ne svidja sto Meeks dobija malo prilike za igru, ponavlja se scenarij slican McRobertsu iz protekle sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 05 nov 2012, 10:59

Ma vidi se na njima da su se stvarno naložili protiv Detroita i onda kad krene nema stajanja, ali još ih treba vidjeti protiv jačih ekipa, pogotovo u gostima.

Kad se vraća Nash?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2012, 11:19

RajKoothrappali je napisao/la:
Kad se vraća Nash?
Najvjerovatnije na utakmici protiv Spursa koja je na rasporedu u naredni Utorak. Ove sedmice imamo dosta lagan raspored i ocekujem tri pobjede.

Srijeda - Utah Jazz (A)
Petak - GSW (H)
Nedjelja - Kings (H)

Ukoliko ovo ne pobjedimo onda su Pistonsi samo bili jedan bljesak.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 nov 2012, 11:40

amerosm je napisao/la:
Kad se vraća Nash?
Najvjerovatnije na utakmici protiv Spursa koja je na rasporedu u naredni Utorak. Ove sedmice imamo dosta lagan raspored i ocekujem tri pobjede.

Srijeda - Utah Jazz (A)
Petak - GSW (H)
Nedjelja - Kings (H)

Ako je tebi ovo lagan raspored onda ne znam sta da kazem :lol: . Jazz je izuzetno nezgodna ekipa, prije svega sto vam moze odgovoriti pod kosem. GSW ce napraviti takvu trku po terenu da ce i Gasol i Bryant i MWP i Blake vjerovatno imati upale misica nakon tekme. Kingsi bi trebali izgubiti nekih 15 razlike. Samo mozete biti protiv Kingsa sigurni, dok ove dvije utakmice protiv Jazza i GSW su vise nego gutave.

Mes Que Un Club!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 05 nov 2012, 11:48

neno#4 je napisao/la:Bravo majstore, na plus 25 klimaj glavom i uvodi Howarda i Kobea. Osam minuta do kraja. Bravo.
Ovo je i mene naljutilo, ali izgleda da bez 30 min. po utakmici neće proći nijedan ni drugi.
Nije mi bas jasno ali Brown valjda ima neku svoju viziju.
Strasno je da u ovakvoj utakmici Duhon & Meeks igraju samo po 4 min...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2012, 11:54

adriano_leite je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Kad se vraća Nash?

Srijeda - Utah Jazz (A)
Petak - GSW (H)
Nedjelja - Kings (H)

Ako je tebi ovo lagan raspored onda ne znam sta da kazem :lol: . Jazz je izuzetno nezgodna ekipa, prije svega sto vam moze odgovoriti pod kosem. GSW ce napraviti takvu trku po terenu da ce i Gasol i Bryant i MWP i Blake vjerovatno imati upale misica nakon tekme. Kingsi bi trebali izgubiti nekih 15 razlike. Samo mozete biti protiv Kingsa sigurni, dok ove dvije utakmice protiv Jazza i GSW su vise nego gutave.
Iskreno na papiru ovoj ekipi ni GSW ni Kingsi na domacem parketu ne smiju predstavljati problem, a sto se tice Jazza bice intersantno vidjeti kako ce se nositi kada je Howard tu, jer ako se ne varam isti nije igrao u one dvije utakmice u predsezoni.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 nov 2012, 12:07

amerosm je napisao/la:
Iskreno na papiru ovoj ekipi ni GSW ni Kingsi na domacem parketu ne smiju predstavljati problem, a sto se tice Jazza bice intersantno vidjeti kako ce se nositi kada je Howard tu, jer ako se ne varam isti nije igrao u one dvije utakmice u predsezoni.
Toj ekipi na papiru ni Clippersi ne bi trebali predstavljati problem, ni Dallas a ni Portland, pa znamo sta bi. Vidjeces da su ove dvije prve utakmice mnogo mnogo gutave.

Mes Que Un Club!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 nov 2012, 12:28

moj neno , kreten ali fakat. Neznam sto je dovodio Meeks-a ako ce mu davati kapaljke minute :roll: , sad imamo 4 play-a u rotaciji a nigdje bekova sa atletikom Moris, Duhon, Blake i Nash :roll: , fakat nam treba neko dostojan da moze odigrati na 2 i 3 i da zna pogoditi tricu. Sta je sa onim rookiem Odomom :?: Artest ili ti MWP uzima previse suteva , sinoc je pogadjao ali obicno su to cigle to se treba srezati na min i na nuzdu , a Gasol treba povecati nemislim na sinoc nego opcenito. Kad vidim minute najezim se :roll:

Ko je gledao NY-Phila , pa trener NY odmara startere na +8 na 2 min do kraja , vjeruje klupi ;)

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 05 nov 2012, 13:35

napokon da nesto i odigramo :D

brajant i hauard fenomenalni , braun ponovo pokazao da je nenadjebiv sto se tice rotacije i tako
hit you with so many rights you gonna beg for a left

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2012, 16:31

Na pitanje novinara sto je vratio startere na parket Brown je dao sljedeci odgovor:

Nisam zelio da prednost padne ispod 20 razlike.

Koji kloc majko draga i time je indirektno rekao da nema povjerenja u igrace sa klupe. :? :?

Nakon njegove izjave su se oglasili i Gasol i Bryant, a Gasol je rekao sljedece:

Tokom utakmice Mike ima par faza gdje je dosta nervozan.

A Bryant je izjavio da se zelio vratiti na parket kako Mike ne bi dozivio srcani udar.

Sta covjek moze zakljuciti iz ovih izjava. Da je Brown nervozan i da nije u stanju da vodi ekipu kakvi su Lakersi, zatim da kod igraca nema respekta jer ga zovu samo imenom - bez coach, i da svojim nepromisljenjim izjavama je igrace sa klupe srozao na psihickom planu.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 nov 2012, 17:08

Pistonsi su najgori tim u ligi...treba sacekati nesto ozbiljnije protivnike.

" onclick="window.open(this.href);return false;

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 05 nov 2012, 17:18

[quote="amerosm"

Nakon njegove izjave su se oglasili i Gasol i Bryant, a Gasol je rekao sljedece:

Tokom utakmice Mike ima par faza gdje je dosta nervozan.

A Bryant je izjavio da se zelio vratiti na parket kako Mike ne bi dozivio srcani udar.

[/quote]

Meni se ovdje čini kao da ga provaljuju tipa da se jadnik unervozi i da ne zna šta će, ili da igramo bolje iz saželjenja ne bi li dobio srčani i nosili ga na duši :lol: :lol: . Najgore je što se ja budala ovamo nerviram, oćelaviću mlad.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 nov 2012, 21:13

Igrali smo puno bolje, ali ruku na srce Detroit je najgori tim lige. Gori ne postoji. Jesmo puno vise radili u odbrani, preuzimali, branili se dobro, ali opet je to daleko, daleko. Meeks 4 minute, Howard i Bryant preko 30. Ne znam sta hoce da postigne sa Meeksom, trenira strogocu, da pokaze kako je opasan trener sa autoritetom. Sad procitah da bi Nash mogao odsustovati mjesec dana.
P.S. Ako mozemo uzeti na veteranski minimum Martina to bi bilo odlicno. Jer ce ovaj koristiti Jamisona stalno na krilu.

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.