ja ipak odoh spavati, valjda ovo necemo usrati do kraja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ma gledao sam ja tekmu, super je vodio tim veceras, doduse mozda je samo Detroit toliko los, ali vidjelo se htijenje i zelja kod igraca.majestic24 je napisao/la:Nema sta,odlican mec.
Nisam ga gledao,al ovo sta vidim na nba.com ,je jako dobro. Fino je rasporedio minute,razbili smo detroit. Klupa je bila losija,al ima napretka i kod nje. Najvise je igrao Howard s 32:50
Ovo je i mene naljutilo, ali izgleda da bez 30 min. po utakmici neće proći nijedan ni drugi.neno#4 je napisao/la:Bravo majstore, na plus 25 klimaj glavom i uvodi Howarda i Kobea. Osam minuta do kraja. Bravo.
Najvjerovatnije na utakmici protiv Spursa koja je na rasporedu u naredni Utorak. Ove sedmice imamo dosta lagan raspored i ocekujem tri pobjede.RajKoothrappali je napisao/la:
Kad se vraća Nash?
Ako je tebi ovo lagan raspored onda ne znam sta da kazemamerosm je napisao/la:Najvjerovatnije na utakmici protiv Spursa koja je na rasporedu u naredni Utorak. Ove sedmice imamo dosta lagan raspored i ocekujem tri pobjede.RajKoothrappali je napisao/la:
Kad se vraća Nash?
Srijeda - Utah Jazz (A)
Petak - GSW (H)
Nedjelja - Kings (H)
Ukoliko ovo ne pobjedimo onda su Pistonsi samo bili jedan bljesak.
Nije mi bas jasno ali Brown valjda ima neku svoju viziju.RajKoothrappali je napisao/la:Ovo je i mene naljutilo, ali izgleda da bez 30 min. po utakmici neće proći nijedan ni drugi.neno#4 je napisao/la:Bravo majstore, na plus 25 klimaj glavom i uvodi Howarda i Kobea. Osam minuta do kraja. Bravo.
Iskreno na papiru ovoj ekipi ni GSW ni Kingsi na domacem parketu ne smiju predstavljati problem, a sto se tice Jazza bice intersantno vidjeti kako ce se nositi kada je Howard tu, jer ako se ne varam isti nije igrao u one dvije utakmice u predsezoni.adriano_leite je napisao/la:Ako je tebi ovo lagan raspored onda ne znam sta da kazemamerosm je napisao/la:Najvjerovatnije na utakmici protiv Spursa koja je na rasporedu u naredni Utorak. Ove sedmice imamo dosta lagan raspored i ocekujem tri pobjede.RajKoothrappali je napisao/la:
Kad se vraća Nash?
Srijeda - Utah Jazz (A)
Petak - GSW (H)
Nedjelja - Kings (H)
Ukoliko ovo ne pobjedimo onda su Pistonsi samo bili jedan bljesak.. Jazz je izuzetno nezgodna ekipa, prije svega sto vam moze odgovoriti pod kosem. GSW ce napraviti takvu trku po terenu da ce i Gasol i Bryant i MWP i Blake vjerovatno imati upale misica nakon tekme. Kingsi bi trebali izgubiti nekih 15 razlike. Samo mozete biti protiv Kingsa sigurni, dok ove dvije utakmice protiv Jazza i GSW su vise nego gutave.
Toj ekipi na papiru ni Clippersi ne bi trebali predstavljati problem, ni Dallas a ni Portland, pa znamo sta bi. Vidjeces da su ove dvije prve utakmice mnogo mnogo gutave.amerosm je napisao/la:
Iskreno na papiru ovoj ekipi ni GSW ni Kingsi na domacem parketu ne smiju predstavljati problem, a sto se tice Jazza bice intersantno vidjeti kako ce se nositi kada je Howard tu, jer ako se ne varam isti nije igrao u one dvije utakmice u predsezoni.
moj neno , kreten ali fakat. Neznam sto je dovodio Meeks-a ako ce mu davati kapaljke minuteneno#4 je napisao/la:Bravo majstore, na plus 25 klimaj glavom i uvodi Howarda i Kobea. Osam minuta do kraja. Bravo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.