Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Mesa je pozvao najbolje irgace koje BIH ima u ovom trenutku. Protiv Velsa hrabro,pa sta bude....
Pozva ih sve mesa.cita covjek forum.
Pozdrav forumasi.jeste li zadovoljni spiskom
Pozdrav forumasi.jeste li zadovoljni spiskom

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ništa ne brini, naći će oni sad nekog za koga ostali čuli nisu. Mozda krene sad lavina komentara o Mešinom neuspjehu da Misketa nagovori da ponovo obuče dres repkepinoglavi je napisao/la:Za koga cete sad kukati i pljuvati

Spisak je strašan, Meša pozvao gdje god šta ima

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Veliko bravo za pozive Mehmedu Bazdarevicu. Sve sto sam prizeljkivao a bilo je moguce dovesti u ovom momentu on je i pozvao. Jos jednom bravo.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Izbacit Đurića podhitno. Momak je krampa, dobio priliku nije nista pokazao u repki, a u timu da ne govorim u **** Ćaseni u Seriji B ne moze konkurisat za tekmu. Izbacit i Medunjanina i Hajrovica pa nek se malo potrude nac klub u kojem mogu igrat. Dosta je vise zasluga na stari račun ima momaka koji dobro i igraju i trude se a nemaju mjesta od ovih
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kad sam pogledo spisak sve sam vise bio siguran da je onaj "MehmedBazdarevic" sa foruma u sustini i bio pravi Mesa... a covjek popi ban od admina... Hocemo pravdu za Mesu!
Cuj pozvao ponovo Burica, Zukanovica, Anicica, Kvesica... Vratio slobodno receno Salihovica iz rane penzije. Takodjer uputio pozive debitantima Grahovcu, Hodzicu i Bajicu!
Covjek je pozvao (skoro) sve igrace sto imaju pravo nastupa za nasu drzavnu selekciju!!!
Dujkovic, Fejzic, Vrsajevic, Besic, Vrancic, Cimirot, Prcic, Kvrzic i Zakaric su JEDINI igraci koji su nastupali za BiH u zadnjih godinu dana a da se nisu nasli na ovom spisku.
Eh jedina zamjera, ali nista strasno, je eto ta sto je pozvao Djurica koji nije upisao 50 minuta u Seriji B i Medunjanina koji uopste nije u timu Deportiva vec se provodi po Evropi i slikaje za instagram. Iskreno se nadam da nece igrati ovaj dvomec. Poziv Hajrovicu inekako mogu progutati. Ali opet radije selektor koji poziva "visak" igraca pa moze birati nego da idemo na mejdan nekome sa 12 veznih i 0 napadaca.
Cuj pozvao ponovo Burica, Zukanovica, Anicica, Kvesica... Vratio slobodno receno Salihovica iz rane penzije. Takodjer uputio pozive debitantima Grahovcu, Hodzicu i Bajicu!

Covjek je pozvao (skoro) sve igrace sto imaju pravo nastupa za nasu drzavnu selekciju!!!
Dujkovic, Fejzic, Vrsajevic, Besic, Vrancic, Cimirot, Prcic, Kvrzic i Zakaric su JEDINI igraci koji su nastupali za BiH u zadnjih godinu dana a da se nisu nasli na ovom spisku.
Eh jedina zamjera, ali nista strasno, je eto ta sto je pozvao Djurica koji nije upisao 50 minuta u Seriji B i Medunjanina koji uopste nije u timu Deportiva vec se provodi po Evropi i slikaje za instagram. Iskreno se nadam da nece igrati ovaj dvomec. Poziv Hajrovicu inekako mogu progutati. Ali opet radije selektor koji poziva "visak" igraca pa moze birati nego da idemo na mejdan nekome sa 12 veznih i 0 napadaca.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
E moj druze kakve su nama krampe igrale i igraju ,Djuric je za njih IbrahimovicJavierBosnia je napisao/la:Izbacit Đurića podhitno. Momak je krampa, dobio priliku nije nista pokazao u repki, a u timu da ne govorim u **** Ćaseni u Seriji B ne moze konkurisat za tekmu. Izbacit i Medunjanina i Hajrovica pa nek se malo potrude nac klub u kojem mogu igrat. Dosta je vise zasluga na stari račun ima momaka koji dobro i igraju i trude se a nemaju mjesta od ovih

Dobar izbor igraca. Jedino je trebao umjesto jednog od Bajica i Djurica pozvati Vrancica iako covjek trenutno nije standardan ipak igra u Bundesligi. Svakako mu Bajic nece igrati a covjek vise nije ni starter u Turskoj. Delac je isto zasluzio da debituje i to je jos jednom dokazao svima sa ovom zadnjom utakmicom kakav je potencijal covjek. Nije on dzabe igrac Chelsea. Nista protiv ostale trojice golmana. Svi su oni dobri igraci samo valjalo bi da Delac debituje za buducnost da ga ne izgubimo. A ova ostala dvojica golmana ko god bude svakako nece zaigrati cak ni protiv Andore osim u slucaju povrede.
Znaci sve u svemu jako dobar izbor osim jednog, dvojice igraca mozda samo to je normalno. Ne mozemo svi da mislimo skroz isto.
Znaci sve u svemu jako dobar izbor osim jednog, dvojice igraca mozda samo to je normalno. Ne mozemo svi da mislimo skroz isto.
U komentarima na fb su vec krenuli pljuvat...
Zasto su se uopste pozvali Medo i Izet, sta radi Tino pored Prcica, zasto nije pozvan Vrancic, i najbolji komentar od momka koji se na fb preziva bosandjeros 'sta je sa Arsalangicem'..
Inace drago mi je sto nije pozvao Vrancica, svaka cast Mesa
Zasto su se uopste pozvali Medo i Izet, sta radi Tino pored Prcica, zasto nije pozvan Vrancic, i najbolji komentar od momka koji se na fb preziva bosandjeros 'sta je sa Arsalangicem'..
Inace drago mi je sto nije pozvao Vrancica, svaka cast Mesa
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 28 sep 2015, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trebamo mi moliti Boga da Bale ne igra, jer im je to pola reprezentacije isto kao što je i nama Edin.
Al opet, sumnjam da će Bale rizikovat u Zenici obzirom da 3 dana kasnije igraju protiv Andore gdje im je pobjeda zagarantovana, a njima 3 boda i vise ne treba.
Mene vise brine Kipar u gostima, nije to naivna ekipa, cekaju nas 2 preteske utakmice. Wales koji mi racunamo neku laganu pobjedu, a oni vec sebi prakticno obezbjedili prvo mjesto .Znaci igramo sa ekipom koja je jača od Belgije..
Al opet, sumnjam da će Bale rizikovat u Zenici obzirom da 3 dana kasnije igraju protiv Andore gdje im je pobjeda zagarantovana, a njima 3 boda i vise ne treba.
Mene vise brine Kipar u gostima, nije to naivna ekipa, cekaju nas 2 preteske utakmice. Wales koji mi racunamo neku laganu pobjedu, a oni vec sebi prakticno obezbjedili prvo mjesto .Znaci igramo sa ekipom koja je jača od Belgije..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
podhitno zabranit komentare navijacima zelje i sarajeva. Pa vi ljudi ne vidite dalje od nosa.
- DragonGirl
- Kontakt:
Iskreno, spisak me iznenadio više pozitivno nego negativno, čovjek je bukvalno pozvao koga god je imao ali važnost ovih utakmica je prevelika da bi se stvari prepuštale slučaju i on to zna. Drago mi je zbog povratka Salihovića, žao mi je što Misimovića nije uspio nagovoriti i također nisam očekivala da Vrančića i Zahirovića neće biti na spisku, pogotovo ovog drugog s obzirom na to koliko se o njemu pisalo u medijima proteklih dana, ali eto. Pozivi Medunjaninu i Hajroviću su sasvim očekivani. Pohvale i za pozive debitantima, zaslužili su itekako. Sve u svemu, dobar širok, izbor i valjda ćemo moći nešto napraviti s ovim, i ako Džeko ne bude mogao igrati.
Bravo Mesa za spisak, kao da sam ga ja licno sastavljao.
Ocekivano pozive su dobili i Medunjanin i Hajrovic, iako ne igraju u svojim klubovima. Ukoliko tako ostane i u buducnosti, siguran sam da ce im ovo biti posljednje okupljanje sa reprezentacijom.

Slazem se sa zmajicom 100% za Vrancica i za Zahirovica. Ovo ostalo sve OK. Sto se tice Delaca tu mislim na buducnost da treba na njega racunati jer je potencijalno zanimljiv i drugim reprezentacijama. Kao sto su to bili mnogi drugi igraci da ih sada ne nabrajam sve od kojih smo vecinu izgubili. Za ove dvije utakmice svakako nije toliko bitno da ga pozove samo fino bi bilo da porazgovara sa njim da vidi momak da se na njega racuna. Poziv Grahovca svakako opravdavam samo on bi bio klasicni debitant ( jer nije igrao protv Andore ) a Zahirovic ipak bolje poznaje igrace i to je mali znak pitanja.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 28 sep 2015, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
- DragonGirl
- Kontakt:
Četiri igrača će svakako otpasti sljedeće sedmice jer je ovo širi spisak.
-
- Kontakt:
kakav god spisak bio, gotovo je raja! ni cemo odigrati X s velsom i to bi bilo to!....bez DZEKE mi smo u rangu Moldavije!!!!
Ma on ovdje ima samo dvije dileme moze pozvat 30 igraca. 9 igraca su manje vise poznati.
Zukanovic nece odigrati lijevog beka umjesto Kolasinac i nece odigrati stopera umjesto Sunjica a najvjerovatnije ni zadnjeg veznog to mozete da zaboravite.
1 dilema zadnji vezni )
Grahovac, Hadzic ko god bude igrao kockat ce se. ( Zahirovica nije pozvao )
2 dilema ofanzivni vezni - drugi napadac )
Susic, Hodzic, Medo - opet nema "logicnog" izbora mada mislim da ce izabrati TSS na kraju.
Doduse postoji i mala sansa da pocne sa Spahicem na zadnjem veznom samo mislim da i od toga nece biti nista. Tek tu bi bilo svakakvih reakcija i komentara u slucaju losijeg rezultata. Mada to nebi bila mozda i toliko losa odluka u ovakvoj situaciji.
Zukanovic nece odigrati lijevog beka umjesto Kolasinac i nece odigrati stopera umjesto Sunjica a najvjerovatnije ni zadnjeg veznog to mozete da zaboravite.
1 dilema zadnji vezni )
Grahovac, Hadzic ko god bude igrao kockat ce se. ( Zahirovica nije pozvao )
2 dilema ofanzivni vezni - drugi napadac )
Susic, Hodzic, Medo - opet nema "logicnog" izbora mada mislim da ce izabrati TSS na kraju.
Doduse postoji i mala sansa da pocne sa Spahicem na zadnjem veznom samo mislim da i od toga nece biti nista. Tek tu bi bilo svakakvih reakcija i komentara u slucaju losijeg rezultata. Mada to nebi bila mozda i toliko losa odluka u ovakvoj situaciji.
Boljeg od ovog nije mogao pozvati. Znaci sve sto imamo Mesa je pozvao. Nema ovdje zamjerki. Jedino sto mislim da je ovo poslijednji poziv za neke igrace ukoliko i dalje ne budu igrali u klubovima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Selektore Sretan rodjendan i sve naj u zivotu i da aBd nas odvedes na EP!!
moSa likCe
Salihovićfanatic14 u ekstazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.