Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Genghis
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Genghis » 28 feb 2010, 14:29

Bit će gusta tekma protiv Lyon-a, ja se nadam da Lyon prolazi, pošto nisam baš poklonik Reala, ali ako Real prođe fer i korektno čestitke od mene, i ako ništa nek Higuain bude strijelac :D
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 feb 2010, 14:37

bgm Real sa ovakvim Kakom',Ronaldom i Higuainom moze svakog ponizit. Mislim da Lyon nema sta trazit.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 feb 2010, 14:40

Dajte ljudi kakvi penali, ako je neko pratio Real ove sezone onda je vidio da je više puta bio oštećen, da mu je dosuđeno premalo penala, puno više penala čistih im nije dosuđeno
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 feb 2010, 18:48

Ted Mosby je napisao/la:Dajte ljudi kakvi penali, ako je neko pratio Real ove sezone onda je vidio da je više puta bio oštećen, da mu je dosuđeno premalo penala, puno više penala čistih im nije dosuđeno
Konačno neko objektivan,a andres je poznat kao provokator 1. posta na forumu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

NickCR9
Kontakt:

Post Postao/la NickCR9 » 28 feb 2010, 19:08

paja_patak je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:bgm Real sa ovakvim Kakom',Ronaldom i Higuainom moze svakog ponizit. Mislim da Lyon nema sta trazit.
Ti isti igraci su igrali na Gerlandu i dobili porciju, oni mogu biti sretni sto je bilo samo 1-0 ali i pored toga nemaju sansi protiv mocnog Lyona koji je normalno bolja ekipa!
ovaj patak mora da je vecera zezalice...veli "nemaju sansi protiv mocnog Lyona koji je normalno bolja ekipa!", e ovo je provala godine...hahahahaha..pa budalo Real Madrid je najjaci na svijetu!!!! pitanje je samo s kolko ce golova biti ispracen Lion kuci...
Cristiano Ronaldo....1,2,3 HALA MADRID!!!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 feb 2010, 19:12

Real mocan za Tenerife,ali za Lyon cisto sumnjam... :( :(
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 feb 2010, 19:17

A_d_0 je napisao/la:bgm Real sa ovakvim Kakom',Ronaldom i Higuainom moze svakog ponizit. Mislim da Lyon nema sta trazit.
Ti isti igraci su igrali na Gerlandu i dobili porciju, oni mogu biti sretni sto je bilo samo 1-0 ali i pored toga nemaju sansi protiv mocnog Lyona koji je normalno bolja ekipa!
a sta je onda Lyon za tvoj Arsenal?

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 28 feb 2010, 19:18

a za vas je porto 8-) :roll:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 feb 2010, 19:20

Tema Real Madrid!! :| :|
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 28 feb 2010, 19:22

Ne znam nismo igrali sa njima ali smo deklasirali staracki dom zvani AC Milan!

Za nas je Porto mali klub kojeg uvijek deklasiramo kao npr prosle sezone 4-0 tako ce biti i u revansu ni Fabianski im pomoci nece![/quote]
porto je drug moj za vas gigant u svakom smislu vi ste mali klub za njih al aj ti zivi svoj film 8-) real bez problema prolazi lyon 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 28 feb 2010, 19:24

Ej paja patak prestani kvakati nego govori razumno i koristi malo više taj svoj pačji mozak :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 feb 2010, 20:07

Cescinho4 je napisao/la:Haj vrati te se nekoliko stranica unazad tamo pred prvi mec sa Lyonom i vidjet cete da ste isto to pisali i tada, al neki "znalci" nikad nece nauciti.
Pogotovo mi je simpaticno kad nemaju sta reci pa spominju stvari koji veze nemaju sa temom.
Lyon ce vas dobiti, kao i prethodnih 5 utakmica. 8-)
Porto dovidjenja!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 feb 2010, 20:17

Cescinho4 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
Cescinho4 je napisao/la:Haj vrati te se nekoliko stranica unazad tamo pred prvi mec sa Lyonom i vidjet cete da ste isto to pisali i tada, al neki "znalci" nikad nece nauciti.
Pogotovo mi je simpaticno kad nemaju sta reci pa spominju stvari koji veze nemaju sa temom.
Porto dovidjenja!
Sta sam rekao...jadno. Ovo mi je draze neg da si napisao "ja sam budala". :D

P.S. Najjadniji je ovaj A_d_o :lol:
svi vide ko je jadan. svi arsenalovci imaju neki svoj svijet ko da niko ne gleda fudbal danas. al utjeha je glavna kod vas.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 feb 2010, 20:47

Wonderkid je napisao/la:Jest smijesan ovaj ado. :lol: :lol: :lol:
Sine, vjerovatno je milan tako los, da visis na temama drugih klubova koji su miljama ispred tvog klubcica :P
Tu spada i tebi omrzeni Arsenal. ;)
Tvoj Lyon i Arsenal zajedno nemaju titula kao moj Milan.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 feb 2010, 21:03

Cescinho4 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
Sine, vjerovatno je milan tako los, da visis na temama drugih klubova koji su miljama ispred tvog klubcica :P
Milan 39 titula
Arsenal 38 titula
Lyon 18 titula
Toliko o tvom znanju Ado...
pricam za LP. tu nas necete stic za 50 godina i haj idite na temu tog vaseg "tima" i nadajte se necem neznam ni ja sta sa maloumnicima pricam. ovo je tema Real Madrid.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 feb 2010, 21:07

Cescinho4 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
Milan 39 titula
Arsenal 38 titula
Lyon 18 titula
Toliko o tvom znanju Ado...
A tema je Real Madrid preko 50 titula doviđenja
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 feb 2010, 21:09

Cescinho4 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la: pricam za LP. tu nas necete stic za 50 godina i haj idite na temu tog vaseg "tima" i nadajte se necem neznam ni ja sta sa maloumnicima pricam. ovo je tema Real Madrid.
Naravno da o tome pricas posto ste jedino u tome bolji
maloumnicima pricam
Sreca da su modovi ovdje aktivni i nemoj se cuditi ako te neko banuje zbog ovoga. Toliko neodgoja u jednoj osobi nisam dugo vidio. Prvo pocne ici u off i onda kada ga dotuces argumentima odustaje i pravi se fin.
@Realovci
Sorry za off, ljudi.
Evo malo vezano za temu. Bit ce vam veoma tesko protiv Lyona, veoma. :D
ti si krenuo u off i svi znaju sta ste vi navijaci arsenala i ti meni da govoris o kulturi :o . Pogledaj malo moje postove i da ja 90% postova pisem na temi AC Milan dok ti svukud skaces i provociras sreca pa te nema na nasoj temi. i zao mi ovih ljudi sto im pokvarismo temu a ako neznas ja sam napisao da ce real dobiti lyon onda si ti poceo neke tvoje suplje prosipat.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 feb 2010, 21:17

Navijači malih timova zašto dolazite na našu temu i spammate slika slika

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 feb 2010, 21:21

Cescinho4 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la: ti si krenuo u off i svi znaju sta ste vi navijaci arsenala i ti meni da govoris o kulturi :o . Pogledaj malo moje postove i da ja 90% postova pisem na temi AC Milan dok ti svukud skaces i provociras sreca pa te nema na nasoj temi. i zao mi ovih ljudi sto im pokvarismo temu a ako neznas ja sam napisao da ce real dobiti lyon onda si ti poceo neke tvoje suplje prosipat.
A_d_0 je napisao/la:
Porto dovidjenja!
??????????
Ma ja ti si fin, a drugi ne valjaju. Na kojoj ja to temi provocira. Cist primjer je tema tvog Milana. Najbolji materijal za provociranje a mene nikad tamo. Argumenti Ado, znas li sta je to?! :D
a sto nisi citirao prvi moj post?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 feb 2010, 21:22

Cescinho4 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Navijači malih timova zašto dolazite na našu temu i spammate slika slika
Prijatelju, jel ti to meni?! :D
Ja ne spamam samo kazem da ce vam biti tesko protiv Lyona
Ne spamaš :? :?: :? :?: pa nismo mogli da se maknemo sa 336 stranica teme dok ti i @Ado niste došli :mrgreen: Do tekme s Lyonom ima još puno mada sam ja uvjeren u prolaz :D

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.