FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija89 » 07 nov 2009, 21:34

Braco cestitke svima na pobjedi naseg tima....i na pobjedi na tribinama. SARAJEVO,HORDE,BOG I CARSIJA...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 07 nov 2009, 21:43

Alen Škoro o vječitom derbiju
"Presretan sam, ovo je najslađa pobjeda"
Jedan od najboljih pojedinaca sarajevskog derbija, koji je završio pobjedom Sarajeva od 2:1, bio je Alen Škoro, nogometaš Sarajeva. Kod prvog gola odlično je šutirao sa nekih 25 metara, Šehić je nesigurno intervenisao i sapleo Hadžića. Bordo desetka sigurno je pogodila sa jedanaest metara. I kod drugog pogotka sjajno je asistirao Adisu Jahoviću kojem nije bilo teško da pogodi praznu mrežu.

"Igrao sam mnogo utakmica, ali je derbi nešto posebno. Šta reći? Teška utakmica u kojoj smo mi imali više sreće. I da je pobijedio Željezničar ne bi bilo nezasluženo, prezentirali su dobru partiju. No, ovaj puta sreća je konačno bila na našoj strani“, kaže Škoro za Sarajevo-x.com.

Na pitanje koliko ovaj trijumf znači za Sarajevo, odgovara:

"Mnogo. Za sve nas je ovo najslađi trijumf. Večeras ćemo to proslaviti. Sa ova tri boda idemo ka vrhu tabele. Drago mi je da je Grbavica bila puna i da derbi ponovo dobiva onu atmosferu koju je imao prije nekih sedam ili osam godina. Hvala našim navijačima, ponovo su potvrdili da su najbolji u državi. Nosili su nas cijelo vrijeme, pjesma nije prestajala i kada nas nije išlo“.

Za kraj je prokomentarisao situacije kod golova, kazneni udarac i asistenciju za Jahovića:

"Kod jedanaesterca odlučuju sekunde. Moraš znati gdje da pošalješ loptu. Odlučio sam se da pucam u svoju desnu stranu. Na moju i radost navijača Sarajeva, pogodio sam. Bio sam beskrajno sretan. Što se tiče asistencije i to je stvar instikta. Vidio sam Jahovića i samo sam proslijedio loptu. Neposredno prije našeg drugog gola imao sam jednu dobru priliku, ali sam bio dosta iskosa i nisam mogao pogoditi“, zaključio je najbolji igrač bordo tima.

:lol: :lol:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 nov 2009, 21:47

Kevin je napisao/la:imate dobru ekipu...mislim da bi trebali slaviti protiv Želje...po meni ste kvalitetniji..znate iggrat na rezultat..samo eto neznam šta vam bi u drugom pol,puno gresaka se zaredalo..naravno puno je lakse igrat kad imas uvjete normalne..

pozz
evo sam ću sebe citirat..

čestitke na pobjedi..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 07 nov 2009, 21:48

i sam Skoro kaze da je sreca bila na njihovoj strani... 2. go sarajeva - cist ofsajd!!!!! pregledo sam snimak utakmice i nema sumlje da je bio ofsajd!! :S ali u svakom slucaju cestitam...

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 07 nov 2009, 21:52

SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 07 nov 2009, 21:52

Cestitke Sarajevu na pobjedi i uz Borac i Široki trenutno igraju najbolji nogomet u ligi.

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 07 nov 2009, 21:53

Alen Škoro voli FK Sarajevo on jedan od nas
SAFET SUŠIĆ

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 nov 2009, 22:06

bračo hordaši čestitke na pobjedi našeg voljenog kluba

plavo oko plakalo je, mnogo snova nestalo je :lol: :lol:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 07 nov 2009, 22:07

Boze,hvala Ti sto sam Hordas i volim Saraj'vo !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 07 nov 2009, 22:08

Nemojte se beze raja raspravljati sa njima imal krova gdje je bio mikrofon jel valjala slika na Vogosci sta ko gdje zasto mi koji smo bili znamo sta je i kako je a njima ako nesto nije jasno nek se zale vodovodu :mrgreen: SARAJ'VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 07 nov 2009, 22:11

ee prijatelji oceli mi neko od vas naci onog vaseg seju sa sjevera pls
molim vas

CESTITAM NA POBJEDI :!:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 07 nov 2009, 22:14

Cestitam na pobijedi. SARAJEVO-VELEZ-BRATSKA ZAJEDNICA :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 nov 2009, 22:21

Hvala ti boze sto sam Hordas :!:

Utakmica odradjena vrhunski,nisu nam napravili priliku iz akcije sve nakon nekih nasih gresaka,nasa igra rutinska od noge do noge,dupli pasovi sto je pojam za danasnjeg protivnika...vidi se klasa kad ti igrac zna da stane na loptu, kad ih izbacuju na 5 metera igrom kratkih pasova iz prve od noge do noge,a kad na drugoj strani imas igraca koji nezna loptu da doda...pogledaj lopte Dzakmica kod drugog gola,umjece zadaca :!: pogledaj rutine Skore ,zadaca...gledaj Torlaka kako ih iznosi sa terena perverzija...kud ces dalje kad im Dudo prodaje laznjake :lol:

Amare Osimu hvala ,pobjedili smo zahvaljuci tebi,i tvojoj taktici...igra sa jednim isturenim spicem i preskakanje terena, trazenje tog jednog usamljenog Mesanovica kojeg ce jedan stoper sa lakocom iznjeti a ne dva covjeka koja su mu na ledjima,aferim Amare majstore i jos jednom hvala :!:

o tribinama necu da pricam,jer vidim na temi skretnicara da je pocelo mi smo bolji mi smo bolji,i opravdavanja neka tako da o tome necu puno pricati,vidi,pogledaj preslusaj jasno ti je...

Sjever pamti te Puljicu Vedrane

Momci hvala vam za ovaj divan dan 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 07 nov 2009, 22:22

Ajdin_RA81 je napisao/la:Cestitam na pobijedi. SARAJEVO-VELEZ-BRATSKA ZAJEDNICA :D
dogodine, sarajevo kao i obicno u evropi, a velež donosi evropu pod bijeli brijeg
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 07 nov 2009, 22:22

sta reci nego :o fantasticno,skoro torlak i alaim igraci utakmice ,iskreno ne znam koga bi od njih izdvojio,generalno nasa ekipa je odigrala lavovski i zasluzena pobjeda koja je posvecena Vedranu,al kad sam vidio ove slike sa sjevera brate perverzija :o al ono bas,znam da nas je bilo bruku jedan na drugog cak nisam mogao ruke normalno rasirit :lol: al nek nas ima i moram priznat mala mrlja ,mada ima svakakvih pojedinaca je ono bacanje baklje ipak ima djece,starih ,nema potrebe za to,al sto se tice navijanja ko i uvijek vrh i jos jednom smo naguzili strumfove u tom segmentu na njihovom stadionu 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 07 nov 2009, 22:27

adnanhz je napisao/la:sta reci nego :o fantasticno,skoro torlak i alaim igraci utakmice ,iskreno ne znam koga bi od njih izdvojio,generalno nasa ekipa je odigrala lavovski i zasluzena pobjeda koja je posvecena Vedranu,al kad sam vidio ove slike sa sjevera brate perverzija :o al ono bas,znam da nas je bilo bruku jedan na drugog cak nisam mogao ruke normalno rasirit :lol: al nek nas ima i moram priznat mala mrlja ,mada ima svakakvih pojedinaca je ono bacanje baklje ipak ima djece,starih ,nema potrebe za to,al sto se tice navijanja ko i uvijek vrh i jos jednom smo naguzili strumfove u tom segmentu na njihovom stadionu 8-)

ma o navijanju je bespotrebno pricati, svaki realan seljovac ce priznati to naravno uz dodatak vi imate krov... nigdje mi ovi havera seljaovaca na msnu i fb, u rupe se sakrili, srece pa mi je buraz dezurni manijak za pilanje.

haveri haveri ne mozete se vi od hordi nigdje sakriti...
ja navij'o sam za vas!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 07 nov 2009, 22:30

irfan41 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:sta reci nego :o fantasticno,skoro torlak i alaim igraci utakmice ,iskreno ne znam koga bi od njih izdvojio,generalno nasa ekipa je odigrala lavovski i zasluzena pobjeda koja je posvecena Vedranu,al kad sam vidio ove slike sa sjevera brate perverzija :o al ono bas,znam da nas je bilo bruku jedan na drugog cak nisam mogao ruke normalno rasirit :lol: al nek nas ima i moram priznat mala mrlja ,mada ima svakakvih pojedinaca je ono bacanje baklje ipak ima djece,starih ,nema potrebe za to,al sto se tice navijanja ko i uvijek vrh i jos jednom smo naguzili strumfove u tom segmentu na njihovom stadionu 8-)

ma o navijanju je bespotrebno pricati, svaki realan seljovac ce priznati to naravno uz dodatak vi imate krov... nigdje mi ovi havera seljaovaca na msnu i fb, u rupe se sakrili, srece pa mi je buraz dezurni manijak za pilanje.

heheh ne da su se sakrili nego su i nedostupni,pravi misevi :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 07 nov 2009, 22:32

adnanhz je napisao/la:

heheh ne da su se sakrili nego su i nedostupni,pravi misevi :D :D[/quote]

upravu si zovem tri havera na poluvremenu da ih pitam jesam li dobio laena skoru svi nedostupni, a poslje tekme 33ojica nedostupna, al u ponedeljak im negine pilana
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 07 nov 2009, 22:41

obavjestavamo vas da je upis u toku na kurs navijanja, u organizaciji HORDE ZLA, lokacija sjever
ja navij'o sam za vas!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 nov 2009, 22:44

irfan41 je napisao/la:obavjestavamo vas da je upis u toku na kurs navijanja, u organizaciji HORDE ZLA, lokacija sjever

hehehe doći će mnoge navijačke grupe
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], fera, Hajdeee, Jadnimi, johntravolta123, ubipara i 63 gosta.