NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

treci
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la treci » 20 maj 2014, 18:52

super je napisao/la:kakav je igrac nuspahic,hvala
odlican mlad perspektivan, moje misljenje je da mu se ne daje dovoljno prostora, inace se osjeti promjena kad god udje u igru, decko je proizvod skole nogometa nkj

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 maj 2014, 18:53

Može mi neko reć za ovog Nuspahića,kakav je ? :D
Nad tobom sunce najljepše sja

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 20 maj 2014, 19:47

Davno sam ja napisao da na ovom forumu ima poluretardiranih osoba...ne vjerujem da mu je mrsko bacit pogled 10 cm iznad :roll: :roll: :roll: @pinoglavi ne odnosi se na tebe, znam da se ti zezaš :mrgreen:
075

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 maj 2014, 19:53

Zoom088 je napisao/la:
Ukuse struke nisu zadovoljili Stjepanović...

...

...navodi se u saopštenju NK Jedinstvo.
Pa ljudi moji, koju crnu struku nije zadovoljio ovaj igrac?

Vjerovatno najbolji igrac lige na toj poziciji, premijerligaski kalibar....a navodno nije zadovoljio struku??

Hajde da se ne lazemo :nene:
Mi smo u Stjepanovicu dobili dobrog igraca ali koji igra u pogresnom tandemu. Meni su on i Benjo prakticno isti igraci, nisu neki trkači ali znaju sa loptom. Posto nema sanse da se Benje odreknemo jer je to dijete grada i jedan od boljih igraca u klubu i meni je drago sto Stjepanovic ide. Jedan od njih treba da ima dizelaša pored sebe koji ce trčati i pokrivati za njega.

Ljudi uz Anesa, sta mislite ko ce jos otici i ko bi nam mogao doci? Samo da se ne vracaju Halid i Krči ja sam sretan :D

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 20 maj 2014, 20:10

Krci je nas Delap :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 20 maj 2014, 22:07

staragarda je napisao/la:
LloriS je napisao/la:@Klasik bilo je 40-50 ljudi kad smo se borili za opstanak u ovoj ligi, sad su se malo ljudi pobrinuli tj. vodje SN-a i to izgleda bolje nego prije 3-4 godine, i garantujem ti da ce nas i iduce sezone biti ovoliko na tribinama, u ostalom kakvi god da smo mi smo odradili sva gostovanja u zadnje 2 godine :kafa: iskreno ni vas nije bilo nesto puno prosle sezone i vas je sad digla euforija PL, Ciro i Azmir, pa ni u PL vas nije bilo toliko na tribinama koliko je ove polusezone, sto znaci da su rezultati kluba ucinili svoje da vas ima vise
koga bolan nije bilo prosle sezone :? ...sta ti znaci to PUNO :? ..puno je sirok pojam...ako mislis na 1000 ljudi onda nije...i mi smo prosle sezone odradili sva gostovanja u odlicnom broju za bosanske prilike
Jel vidis da sam napisao da vas nije bilo puno, nisam napisao da vas nije nikako bilo, pod rijec puno sam mislio na ovu sezonu gdje vas ima poprilicno dosta i za razliku od prosle to je sigurno 5 puta vise ljudi, samo kazem da je Ciro sa Azmirom puno toga dobrog donio i Fukarama kojih ima puno vise na tribinama u odnosu na proslu sezonu pa cak i one kad ste bili u PL.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 20 maj 2014, 23:09

nerkolfc je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:
Ukuse struke nisu zadovoljili Stjepanović...

...

...navodi se u saopštenju NK Jedinstvo.
Pa ljudi moji, koju crnu struku nije zadovoljio ovaj igrac?

Vjerovatno najbolji igrac lige na toj poziciji, premijerligaski kalibar....a navodno nije zadovoljio struku??

Hajde da se ne lazemo :nene:
Mi smo u Stjepanovicu dobili dobrog igraca ali koji igra u pogresnom tandemu. Meni su on i Benjo prakticno isti igraci, nisu neki trkači ali znaju sa loptom. Posto nema sanse da se Benje odreknemo jer je to dijete grada i jedan od boljih igraca u klubu i meni je drago sto Stjepanovic ide. Jedan od njih treba da ima dizelaša pored sebe koji ce trčati i pokrivati za njega.

Ljudi uz Anesa, sta mislite ko ce jos otici i ko bi nam mogao doci? Samo da se ne vracaju Halid i Krči ja sam sretan :D
Dobar je Krci, jako borben momak, karakterom slican Cizmi, iako nema tehnike...a Halid ti ionako nece igrati, ima covjek vaznijih obaveza od bavljena fudbalom...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 21 maj 2014, 19:39

LloriS je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
LloriS je napisao/la:@Klasik bilo je 40-50 ljudi kad smo se borili za opstanak u ovoj ligi, sad su se malo ljudi pobrinuli tj. vodje SN-a i to izgleda bolje nego prije 3-4 godine, i garantujem ti da ce nas i iduce sezone biti ovoliko na tribinama, u ostalom kakvi god da smo mi smo odradili sva gostovanja u zadnje 2 godine :kafa: iskreno ni vas nije bilo nesto puno prosle sezone i vas je sad digla euforija PL, Ciro i Azmir, pa ni u PL vas nije bilo toliko na tribinama koliko je ove polusezone, sto znaci da su rezultati kluba ucinili svoje da vas ima vise
koga bolan nije bilo prosle sezone :? ...sta ti znaci to PUNO :? ..puno je sirok pojam...ako mislis na 1000 ljudi onda nije...i mi smo prosle sezone odradili sva gostovanja u odlicnom broju za bosanske prilike
Jel vidis da sam napisao da vas nije bilo puno, nisam napisao da vas nije nikako bilo, pod rijec puno sam mislio na ovu sezonu gdje vas ima poprilicno dosta i za razliku od prosle to je sigurno 5 puta vise ljudi, samo kazem da je Ciro sa Azmirom puno toga dobrog donio i Fukarama kojih ima puno vise na tribinama u odnosu na proslu sezonu pa cak i one kad ste bili u PL.

Ako hoces da kazes da je ovo trenutno REKORD fukara , grdno se varas , Fukare su imale i sjajnije dane , pogledaj slike sa naseg stajanja kada su fukare obarali rekorde , zatim jedno 4 sezone smo dominirali na D tribini i bili medju dvije najbolje skupine u drzavi ... gostovanja smo znali raditi i jaca od ovih koja radimo u zadnje vrijeme , znalo je 17 buseva ici u sarajevo , pa 11 buseva u zapadni mostar itd , da ne kvarimo temu .... poenta je da nebi trebali umanjivati velicinu i rad FUKARA , ipak to je ponos drzave i jedna od najboljih nasih BH skupina :bih:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 maj 2014, 19:41

Pusti ga ba @RUDARSKA2 nije on ni bio rođen kada su Fukare odn navijači Slobode širom kantona punili Tušanj.
Pobjeda je bolja od orgazma!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 21 maj 2014, 20:20

Joj Gorki koji si ti levat, ako nemas sta pametno reci onda se nemoj ni javljati
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 maj 2014, 20:49

Jedinstvo otjeralo Jaranovića i Pirića

slika

Jedinstvo iz Bihaća, kako stvari stoje, definitivno je odustalo od borbe za Premijer ligu, a tri kola prije kraja prvenstva uručena je ispisnica još dvojici fudbalera.

Nakon odlaska Stjepanovića i Pljevljaka, Uprava bihaćkog kluba danas se zahvalila na saradnji Jaranoviću i Piriću, koji se u proljetnom dijelu prvenstva nisu mnogo naigrali u crveno – bijelom dresu.

Iako potjerani igrači tvrde da odlaze zbog neisplaćenih dugovanja, na službenoj stranici kluba danas je osvanula vijest da je NK Jedinstvo isplatio sve plate i premije svojim igračima, dok plata za april kasni četiri dana.

sportsport.ba

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 maj 2014, 22:02

Grdan je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Rudar-Jedinstvo 0-1
A Branitelj igra za Jedinstvo,ovo je kolo presudno.
branitelj igra za sebe jer nisu još opstanak osigurali,trebaju im 4 boda ;) .
E MOJ STRUČNJAK.
Ja volim FK Tuzla City

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 21 maj 2014, 22:36

Da sam napisao da igraju za Slobodu kao što pišu pojedini navijači Slobode da Branitelj ima bodove u Gračanici onda ti ne bi ni to odgovaralo :salut:,i mene se više okani jer nisam navijač niti slobode niti jedinstva kao što se vidi po avataru ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 maj 2014, 09:19

Tesko ce koji dobar igrac pristati da dodje kod vas poslije ovih izjava i "otkaza" igracima. Kako ce vam doci neki igrac i vjerovati da ga necete otjerati poslije par kola samo zato sto je trazio svoja primanja? Pitajte igrace za premije koje su im obecavane i sta su dobili od toga sto im je obecano?
Slijedeca sezona ce za vas biti nocna mora (borba za opstanak 100% u vovom glibu) i to bas zahvaljujuci vasem rukoodstvu kluba. Niste se ponijeli fer prema igracima, pogotov Stjepanovicu, pa i ostalima koje ste primorali da odu, a sve da bi ustedili nekoliko plata.
Raspitajte se malo i saznacete kakav vam je razdor u rukovodstvu. Raspitajte se kako su se krcmile opcinske pare koje su odlazile mimo djepova igraca Jedinstva. Kao nekada kod nas. :puke:
Jedinstvo ili bolje rokovodstvo Jedinstva ne zasluzuje one momke SN koji su bodrili klub kilometrima daleko.
Podrska SN.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 22 maj 2014, 13:28

Ovo sto su otjerali ove igrače, neka su.. Pa zasto ce im neko dati plate i premije, ako se kupi utakmica?
Nije niko budala. Ako pobijede kako treba, dati im premije, ako se kupi utakmica, ne dati im nista. A mi drugi dio sezone, pa to je muka, Podgrmeč je imao bolju igru nego mi. Ne znam šta se dešavalo, volio bih znati ko je ovo sve usrao.. Je li samo Dujmovic ili jos neko sa njim. Pogrijesili smo sa dovodjenjem pojacanja, nije nam trebao ni Jaranovic, ni Stjepanovic, ni Malbasic, ne znam ni ko ih je doveo, kao Dujmovic, majmun. Samo nemir u ekipi, oni se malo ufurali, uzeli pare, i to je to. Stjepanovic je donekle bio i dobar, ali ovi ostali, fuj. Nista od igrača nisu. I sad glume izjavama nekim nismo dobili pare, u koje će svi povjerovati, jer ne može Stjepanovic reći ja nisam opravdao očekivanja, nego će reći nisam dobio plate i premije..
Necu braniti ni igrače, ali ni Upravu. Niko se nije pokazao dobrim, predsjednik je imao dobre namjere,ali nije imao dobre ljude oko sebe koji znaju. Nije izabrao ljude koji hoce dobro, vec koji su ponovo sebe gledali. Zalosno je to sve, ali sta je tu je. Ovakvu priliku necemo imati ponovo za 5-6 godina.
Slobodo, sretno u Premier Ligi, nadam se da cu vas gledati i u Ligi Prvaka, aBd, da barem mognete to uraditi, Željo je dosadio više.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 maj 2014, 11:21

http://sportsport.ba/bh_fudbal/hodzic-b ... igu/131784" onclick="window.open(this.href);return false;

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 maj 2014, 13:03

Ma boriti će se oni, al to je gotovo.. Jedino ako Sloboda kiksa kući sa Igmanom, a Jedinstvo pobjedi do kraja sve.. sad kakve su šanse sami procijenite :)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 24 maj 2014, 15:19

Utakmice u Bihaću neće biti. Gosti iz Orašja nisu doputovali.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 maj 2014, 17:25

Možda i očekivano nakon svih onih problema u Orašju, hocel biti 3-0 ili novi termin utakmice.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 24 maj 2014, 17:39

Logično je bilo da neće doci, grad je dozivio totalni potop, kako cime odakle doci ?
Savez bi trebao odredit drugi termin za ovu utakmicu, ukoliko se Jedinstvu prepišu 3 boda , bila bi jedna velika sramota za BH fudbal.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.