Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
spahic nema veze s bosnom, otac sandzaklija majka iz dubrovnika mislim sramota da takav seljak uopste igra za nas
Sramota je da takvi ljudi kao ti imaju net pa šta ćemo sadvelo60 je napisao/la:spahic nema veze s bosnom, otac sandzaklija majka iz dubrovnika mislim sramota da takav seljak uopste igra za nas

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
haha...,ima sa Hercegovinom,majka mu je Hercegovkavelo60 je napisao/la:spahic nema veze s bosnom, otac sandzaklija majka iz dubrovnika mislim sramota da takav seljak uopste igra za nas

- delpiero502
- Kontakt:
Stara mu je iz okoline Gacka.
Pusti kraju, frajer se registrovao samo da provocira. Zapazio sam njegove komentare na par tema, nisam vidio pozitivnog tj. normalnog ili objektivnog komentara, prema tome automatski trebas da ignorises.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ovaj snimak nisam ni znao.stvarno je ispo prava pi.cka.prvo glumi nesto a onda se valja po travi
Ima kako nema, jer Sandzak je Bosna.velo60 je napisao/la:spahic nema veze s bosnom, otac sandzaklija majka iz dubrovnika mislim sramota da takav seljak uopste igra za nas
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Spaha na nivouKaunas je napisao/la:

RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 6994_n.png" onclick="window.open(this.href);return false;

U nedjelju od 20:00 na Pink BH intervju sa kapitenom
, intervju sniman u Leverkusenu.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- legenda reala
- Kontakt:
Kaže da je bio bijesan zbog selektorovog kašnjenja na avion
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ko je novinar(ka)? Da je barem musko.Padovan je napisao/la:U nedjelju od 20:00 na Pink BH intervju sa kapitenom, intervju sniman u Leverkusenu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma najrahatniji sam kad ne čujem naše novinare, nego ono bude ispisano pitanje na ekranuCartman je napisao/la:Ko je novinar(ka)? Da je barem musko.Padovan je napisao/la:U nedjelju od 20:00 na Pink BH intervju sa kapitenom, intervju sniman u Leverkusenu.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- legenda reala
- Kontakt:
ma vjerovatno ona Naida što su joj reprezentativici redovno gostovali u emisijama ima neke veze ona sa Spahićem, on joj je uvijek dolazio i javljao se u emisjiju, samo je sad neka druga emisija/drugačije se zove
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mislim da je Naida ova što je @legenda spomenu, uglavom ženski glas je u najavi.Cartman je napisao/la:Ko je novinar(ka)? Da je barem musko.Padovan je napisao/la:U nedjelju od 20:00 na Pink BH intervju sa kapitenom, intervju sniman u Leverkusenu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jest i komsiju ti spomenuo,pardon susjeda.legenda reala je napisao/la:Kaže da je bio bijesan zbog selektorovog kašnjenja na avion
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
To sam i ja uspio cuti u najavi.A ko nije bio bijesan.Samo rijetki su htjeli javno reci osim mozda nas na forumu.legenda reala je napisao/la:Kaže da je bio bijesan zbog selektorovog kašnjenja na avion
Komsija Legendu skupo kosta na forumu.harishp je napisao/la:Jest i komsiju ti spomenuo,pardon susjeda.legenda reala je napisao/la:Kaže da je bio bijesan zbog selektorovog kašnjenja na avion

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- legenda reala
- Kontakt:
Ofalio si hare, znao si ti nekad i bolje 
a sused nije kvalitet za reprezentacije

a sused nije kvalitet za reprezentacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.