kako komesamoposteno je napisao/la:covjek je mislio da je bolje dobit peterac na bingu nego osvojit titulu u nasoj ligikazu je napisao/la:ako ima neko da prevede ovaj komentar bio bih zahvalan!Sapunaru28 je napisao/la:kome boli briga da pobjedis titulu cirkus lige. ne znaci nista, bas nista. ova liga je losija nego engleska 10. liga![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
da naravno da je bezveze čim tvoj klub ne osvoji, i meni bi bilo bezveze, možeš mislit kako je jadan premiership navijačima liverpoola 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- samoposteno
- Kontakt:
ma zezam se ja
titula je titula
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Nije titula titula kad je u toliko seljackoj ligi. Titula u BH Premijer Ligi ne znaci nista. Mozda u srpskoj ligi nesto znaci, al ne ovdje. Previse je ovo losa liga da bih meni ovo ista znacilo.
Koga boli qrac šta ti Sapunjara kontaš ? Ha ti mislio, ha pas se posro isto ti jeSapunaru28 je napisao/la:Nije titula titula kad je u toliko seljackoj ligi. Titula u BH Premijer Ligi ne znaci nista. Mozda u srpskoj ligi nesto znaci, al ne ovdje. Previse je ovo losa liga da bih meni ovo ista znacilo.
DRUG NEBI TI PUNCA
U svijetu fudbala titula u BiH ligi ne znači ništa,a u srcu navijača znači sve pa kakva god liga bila!Sapunaru28 je napisao/la:Nije titula titula kad je u toliko seljackoj ligi. Titula u BH Premijer Ligi ne znaci nista. Mozda u srpskoj ligi nesto znaci, al ne ovdje. Previse je ovo losa liga da bih meni ovo ista znacilo.
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Slusaj brate, nasa liga je SALA i nista vise. Bolja je moja skola ovdje u Svedskoj nego FK Zeljeznicar
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Znas koliko nama puca kita sto tebi neznaciSapunaru28 je napisao/la:Nije titula titula kad je u toliko seljackoj ligi. Titula u BH Premijer Ligi ne znaci nista. Mozda u srpskoj ligi nesto znaci, al ne ovdje. Previse je ovo losa liga da bih meni ovo ista znacilo.
Pa mi ne komentarišemo tvoju školu tu u Švedskoj, pa ne znam zašto ti komentarišeš šampiona?Sapunaru28 je napisao/la:Slusaj brate, nasa liga je SALA i nista vise. Bolja je moja skola ovdje u Svedskoj nego FK Zeljeznicar
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Pa sad su mi jasni tvoji postovi.....Sapunaru28 je napisao/la:Slusaj brate, nasa liga je SALA i nista vise. Bolja je moja skola ovdje u Svedskoj nego FK Zeljeznicar
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Igraci iz nase Cirkus Lige mogu direktno u Kazakhstan, Polska, Ceska i to mozda ako si jako srecan
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Dodju pitari u tu tvoju svedsku pa natrpaju tvog orebra..haj sad na spavanje i ne rise svedjaninSapunaru28 je napisao/la:Slusaj brate, nasa liga je SALA i nista vise. Bolja je moja skola ovdje u Svedskoj nego FK Zeljeznicar
Da je to neka specijalna škola to je jasno. Samo nam ne reče koji je razred

Sva sreca pa nisi bio danas na Grbavici,neka tebe decko u Svedskoj samo uzivaj u svojoj skoliSapunaru28 je napisao/la:Slusaj brate, nasa liga je SALA i nista vise. Bolja je moja skola ovdje u Svedskoj nego FK Zeljeznicar
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
Sapunaru28
- Kontakt:
nemiri u ŠveCkoj, zdraaaaaaaaaaaaaaa'ohilmo je napisao/la:Pa sad su mi jasni tvoji postovi.....Sapunaru28 je napisao/la:Slusaj brate, nasa liga je SALA i nista vise. Bolja je moja skola ovdje u Svedskoj nego FK Zeljeznicar
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Da li neko misli da ce ikad onaj Renato Gojkovic iz Slobode napravit veliki transfer?
Promašio si pdfSapunaru28 je napisao/la:Da li neko misli da ce ikad onaj Renato Gojkovic iz Slobode napravit veliki transfer?
ZELJEZNICAR 1921!
Hoce kazu sredio sve papire od ljeta u Sparvagens-u igraSapunaru28 je napisao/la:Da li neko misli da ce ikad onaj Renato Gojkovic iz Slobode napravit veliki transfer?
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
to neka škola k'o Mjedenica vjerovatnoopen je napisao/la:Da je to neka specijalna škola to je jasno. Samo nam ne reče koji je razred![]()
![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.