Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma nestalo mu gela pa nije uspio dominatorsku frizuru napraviti. Al nema brige. Nabavili su mu gel, na poluvremenu se popravlja friz i izlazi novi Mume.AjsKjub je napisao/la:Nesiguran je nešto kad ulazi u duel sa Hazardom i kad se izvlači na bek. Valjda će bit fokusiraniji u drugom poluvremenu jer će nam bit ključni igrač u zadržavanju ovog vodstva.
Pricas gluposti,Besic veceras jeste bio odlican,ali daleko od toga da je bio najbolji. Dzeko pa Lulic.STEVIE je napisao/la:po obicaju nas ponajbolji pojedinac. mali princevi i ostali kurci palci bi se na njega trebali ugledati kako se igra za sveti dres.
Najveci seljak sam jer sam ti rekao da trabunjas gluposti i sto sam objektivan. Kakav si ti komad mamlazaSTEVIE je napisao/la:@ynwa: nogomet je subjektivan. nauci da komuniciras na normalan nacin a ne ko najveci seljak.
zaobidji me seljacino.LFC_YNWA je napisao/la:Najveci seljak sam jer sam ti rekao da trabunjas gluposti i sto sam objektivan. Kakav si ti komad mamlazaSTEVIE je napisao/la:@ynwa: nogomet je subjektivan. nauci da komuniciras na normalan nacin a ne ko najveci seljak.
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
da nam je vise ovakvi igraca poput njega gdje bi nam kraj bio..Clutch je napisao/la:Opet vrhunski u kritičnim situacijama po nas, beskompromisan i borben, svaka čast.
Međutim, pas igra kritična, previše prodanih lopti za zadnjeg veznog. To mora biti bolje.
Trenutno korisnika/ca: L-Train, LukavacBHF i 12 gostiju.