Nije bitno u šta ja vjerujem ili ne vjerujem nego ono što istorija kaže.Chengzhang je napisao/la:
U sto ni sam ne verujes. Sta je ovaj nagli upad na temu nego krik iskompleksiranosti nize vrednosti u odnosu na Srbe?

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Nije bitno u šta ja vjerujem ili ne vjerujem nego ono što istorija kaže.Chengzhang je napisao/la:
U sto ni sam ne verujes. Sta je ovaj nagli upad na temu nego krik iskompleksiranosti nize vrednosti u odnosu na Srbe?
Kola glavudza ovom sa grbom na ledjimaHead je napisao/la:
Navijaci uletili, ovo je 100% 0-3 za Albaniju.
eto realno, albanci su i postigli sto su htjeli... prekid!!! kako, pa provokacijom sa dronom i zastavom...Bosniacum Lilium je napisao/la:haj budi malo realan sto se tice ovih provokacijajovanmaksimovic je napisao/la:provokacija krenula od albanaca i sad glume zrtve... koji umovi su to...![]()
zao mi utakmice, bila je dobra do prekida...
Srbija imala fine prilike, dominacija, onda 2 velike prilike za Albaniju, steta sto se nije nastavilo
Albanci su to uradili mudro i kulerski.Navijanje do prekida katastrofalno,99% vrijeđanje protivnika.jovanmaksimovic je napisao/la:provokacija krenula od albanaca i sad glume zrtve... koji umovi su to...![]()
Ne kažem ja da nije organizator popustio. To sam ja odmah na početku utakmice rekao kada su prve petarde pale na zagrijavanju. 4000 razne murije i redera i bukvalno dzaba.Virtu4l je napisao/la:Smiješan si ako vjeruješ u to što pišeš, ali istorija nas je naučila da ipak vjeruješ. Propust organizatora ti je očigledno nepoznat pojam.Pappy je napisao/la:Pražnjenje stadiona je posljednji trzaj Albanaca, osnova za odbijanje izlaska na teren nemaju, a da ne izgube sluzbenim rezultatom, jer su i sudije bile spremne za izlaz.
Ne treba dalje,0:3 ko TiranaHead je napisao/la:
Navijaci uletili, ovo je 100% 0-3 za Albaniju.
Pa fasisticko skandiranje, odma izbaciti srbiju...xaves je napisao/la:Ubij ubij siptare provokacija albanaca?jovanmaksimovic je napisao/la:provokacija krenula od albanaca i sad glume zrtve... koji umovi su to...![]()
ovako ce da bude od sad na svakoj utakmici kada budu igrali balkanci... znaci, kao gost pustis dron sa zastavom velike bilo cega i domacin skine i onda krenes da tuces domacina i eto ti prekida... i domacin na kraju bude kriv...tepsija je napisao/la:Albanci su to uradili mudro i kulerski.Navijanje do prekida katastrofalno,99% vrijeđanje protivnika.jovanmaksimovic je napisao/la:provokacija krenula od albanaca i sad glume zrtve... koji umovi su to...![]()
Dobili su lijep poklon.Baš kulerski,doletilo izvana.Mogao je i 'Mik Đeger' poslati helikopter
Jel` ti cujes sebe sta govoris? Nije UEFA interpol da se bavi tim stvarima, zastava jeste bila provokacija ali delegat ce isto tako izvjestavati o onom navijanju, topovskim udarima na onog lika sto je krenuo izvesti korner... i na kraju ULIJETANJU navijaca Srbije u teren i direktan kontakt istih sa igracima Albanije. Slazem se da su ovo Albanci svjesno uradili, ali su samo iskoristili mentalitet Balkanski i to je to. Isto Srbi njima da urade u Tirani isti bi krajnji scenario bio. Tesko da ovdje moze biti ista drugo osim 0:3 za Albaniju, mozda i bude nekih univerzalnih odluka, danas je sve moguce ali provokacija Albanaca je na dobrom putu da uspije visestruko.Lillard je napisao/la:Jbte, pa oni su su.pci najveci. Rade podmuklo i onda te syebu..
Znaci samo Albanci nisu htjeli nastavit utakmicu prema onom sto se govori tako da bi UEFA tesko mogla dodijelit njima 3 boda. Realnije mi je da se igra sutra recimo pred praznim stadionom.
Nije isto mislit i srat.Saurman je napisao/la:Mislim da je vrijeme da se Srbija izbaci na jedno 5 godina iz svih takmičenja jer ovo im nije prvi put da prave nerede.Dosta im je UEFA gledala kroz prste.
Neće biti prekida.Zastava se lagano ukloni i to je to.jovanmaksimovic je napisao/la: ovako ce da bude od sad na svakoj utakmici kada budu igrali balkanci... znaci, kao gost pustis dron sa zastavom velike bilo cega i domacin skine i onda krenes da tuces domacina i eto ti prekida... i domacin na kraju bude kriv...![]()
samo cekaj dok bosna bude igrala kuci sa hrvatskom ili nekim drugim... isto ces s.ranje imati ko danas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.