Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Za_raju
-
Kontakt:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
-
Za_raju
-
Kontakt:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
-
padobranac1978
-
Kontakt:
Postao/la padobranac1978 » 19 feb 2011, 16:53
E je.bo ga stativa vise,pa hoce li ga zabiti

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
SaLL/ihovic
-
Kontakt:
Postao/la SaLL/ihovic » 19 feb 2011, 16:59
dodemi da placem

pa Vedoo zbog tebe cu dobit slom zivaca

zabij ga vise....evo sad jos i izjednacise

eee sad ga moras zabit
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
-
padobranac1978
-
Kontakt:
Postao/la padobranac1978 » 19 feb 2011, 17:00
a i onaj Babel pogodi stative iza Vede odmah,nece ih

-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 19 feb 2011, 17:00
Jao sta Starke odbrani.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
MrShadow
-
Kontakt:
dragi vedade, hahaha, ubit ce se tip
opet mu je frajer skinu
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 19 feb 2011, 17:07
Paaa sta je ovo, sjajno od Ibija ali ovaj put golman. Salihovic super pas. Nece pa nece.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
SaLL/ihovic
-
Kontakt:
Postao/la SaLL/ihovic » 19 feb 2011, 17:12
SLOBODA do groba .
-
ne_znam_ko_sam
-
Kontakt:
Postao/la ne_znam_ko_sam » 19 feb 2011, 20:01
Sta je on skrivio Bogu?

U zadnje vrijeme se primjeti da se puno vise bori i da je cesce u dobrim situacijama... Ali nece lopta u go i gotovo

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
-
harishp
-
Kontakt:
Sto bi moj rahmetli dajidja rekao.''Ebo kaubojski film,gdje se zena umjesa''
"'Nemere co'ek stici na dva kondiciona treninga dnevno,ebiga''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
ne_znam_ko_sam
-
Kontakt:
Postao/la ne_znam_ko_sam » 20 feb 2011, 10:24
Evo jos jednom sam pregledao sazetke sa utakmice protiv Kölna... Ono je stvarno baksuzluk... 2 puta mu Rensing slucajno skine zicer, 2 puta lopta bjezi iz gola i odsjeda na stativi... Jednostavno ga sreca nece da pomazi...
Why so serious?!
-
Necromacer
-
Kontakt:
Postao/la Necromacer » 20 feb 2011, 15:13
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Evo jos jednom sam pregledao sazetke sa utakmice protiv Kölna... Ono je stvarno baksuzluk... 2 puta mu Rensing slucajno skine zicer, 2 puta lopta bjezi iz gola i odsjeda na stativi... Jednostavno ga sreca nece da pomazi...
Ono nije nesreca nego brzopletost,neznanje i u jendnoj dozi bezobrazluk, jer je oba puta vec potrcao da slavi prije nego je lopta usla. Vedo razmislja kako ce se narugati navijacima jer ga ne vole, a ne razmislja da zabije prvo gol. Volim ga najvise ,ali one fule su sramotne cak i za amatere. Ona stativa glavom je da se oprostis od fudbala, sada bih je ja dao od 100 puta 100!!
-
padobranac1978
-
Kontakt:
Postao/la padobranac1978 » 20 feb 2011, 15:54
Ma nema dalje,ti si jedan golgeter samo 'taki'

-
kivi
-
Kontakt:
Necromacer je napisao/la:ne_znam_ko_sam je napisao/la:Evo jos jednom sam pregledao sazetke sa utakmice protiv Kölna... Ono je stvarno baksuzluk... 2 puta mu Rensing slucajno skine zicer, 2 puta lopta bjezi iz gola i odsjeda na stativi... Jednostavno ga sreca nece da pomazi...
Ono nije nesreca nego brzopletost,neznanje i u jendnoj dozi bezobrazluk, jer je oba puta vec potrcao da slavi prije nego je lopta usla. Vedo razmislja kako ce se narugati navijacima jer ga ne vole, a ne razmislja da zabije prvo gol. Volim ga najvise ,ali one fule su sramotne cak i za amatere. Ona stativa glavom je da se oprostis od fudbala, sada bih je ja dao od 100 puta 100!!
momak dvije slike i rodni list sutra donesi i upadas u repku.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
ne_znam_ko_sam
-
Kontakt:
Postao/la ne_znam_ko_sam » 20 feb 2011, 17:00
Necromacer je napisao/la:
Ono su sve situacije u kojima se nema sta vise da ceka. Normalno da ce krenuti da slavi jer ocekuje da ce ga napokon bar malo pomaziti sreca i da ce lopta zavrsiti u mrezi. Iako te ne poznajem, mislim da se tebi ne bi desio onaj onakav promasaj glavom! Ti ne bi ni dosao u onu poziciju..
Why so serious?!
-
SaLL/ihovic
-
Kontakt:
Postao/la SaLL/ihovic » 20 feb 2011, 17:09
Necromacer je napisao/la:ne_znam_ko_sam je napisao/la:Evo jos jednom sam pregledao sazetke sa utakmice protiv Kölna... Ono je stvarno baksuzluk... 2 puta mu Rensing slucajno skine zicer, 2 puta lopta bjezi iz gola i odsjeda na stativi... Jednostavno ga sreca nece da pomazi...
hahahaahahahaha da bas

ne nasmijavaj me molim te

ti si golgeter za kojeg se klubovi otimaju
momak dvije slike i rodni list sutra donesi i upadas u repku. hahaha :@kivi dobro si mu reko
bas ti hvala sto mi popravi raspolozenje nisam se dugo vremena ovako ismijao

SLOBODA do groba .
-
Necromacer
-
Kontakt:
Postao/la Necromacer » 20 feb 2011, 17:14
Budalice jedne pa naravno da jesam...zato me u raji zovu Pipo Inzaghi zbog onakvih golova.

Gdje da se javim..imate li neko predstavnistvo u Sarajevu da dodjem na probu?!
Ne bez zezancije sada, svi koji prate forum znaju koliko ja volim Vedu...ali cinjenica je da me je izirtirao svojim fulama..i cinjenica je
da je najlosije ocijenjeni igrac Hoffenhaima u ovoj sezoni prema kickeru...i to ubjedljivo. A za ovu izvedbu od jucer ce od kickera biti "nagradjen "sa jednom šesticom (6)..ne to nije najbolja vec najgora ocijena...

Vi sada pametujte a statistika i ocijene govore za sebe.
-
ne_znam_ko_sam
-
Kontakt:
Postao/la ne_znam_ko_sam » 20 feb 2011, 17:24
Necromacer je napisao/la:
Ne bez zezancije sada, svi koji prate forum znaju koliko ja volim Vedu...ali cinjenica je da me je izirtirao svojim fulama..i cinjenica je
da je najlosije ocijenjeni igrac Hoffenhaima u ovoj sezoni prema kickeru...i to ubjedljivo. A za ovu izvedbu od jucer ce od kickera biti "nagradjen "sa jednom šesticom (6)..ne to nije najbolja vec najgora ocijena...

Ja znam da je najslabije ocijenjeni igrac u Hoffenheimu ove sezone. I mene je juce iznervirao i izbacio iz takta kad sam vidio sta je izpromasivao... Ali budimo realni i pogledajmo zadnjih par utakmica.. Vidjet cemo da je napokon poceo opet da se stvarno bori i da dobija duele sa odbrambenim igracima (sto mu u prvom dijelu ove i u skoro cijeloj prosloj sezoni nije cesto polazilo za rukom).. Na goal.com-u su napisali dobro "Predstava Ibisevica nije bila toliko losa koliko je danas bio raspolozen Rensing." , a pogledajmo takodjer koliko puta se nalazio u boljim prilikama od suigraca ali nije dobijao lopte (bas kao sto se i Dzeki pocesto desi u Cityu).
Bice ako Bog da bolje. Mora vec jednom da krene na bolje.. Iducu sezonu mora otici u neki drugi klub..
Why so serious?!
-
SaLL/ihovic
-
Kontakt:
Postao/la SaLL/ihovic » 20 feb 2011, 17:38
Necromacer je napisao/la:Budalice jedne pa naravno da jesam...zato me u raji zovu Pipo Inzaghi zbog onakvih golova.

Gdje da se javim..imate li neko predstavnistvo u Sarajevu da dodjem na probu?!

budalice jedna ako je to istina bas mi je drago zbog tebe

rada se nova rada u Bosni hehehe
nego jestel gledali sinoc Adnana Catica kako se bori ..i na kraju pozva Vedu,Seju i Podolskog da izadu to su mu najbolji prijateji u Njemackoj
SLOBODA do groba .