Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
I tebi to cudno jel? Postavi sebi pitanje, kad smo zadnji put neku utakmicu, vazniju pobijedili? Kad smo bilo koju jaku repku pobijedili? Kad smo nastupili na nekom vaznom turniru? Kakvo je stanje u savezu i opcenito sportu? Kad odgovoris sebi na ta pitanja, onda ces da shvatis te odluke.moreno123 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 13:01Fascinantno je kako se ovo samo nama desava, ovo da igraci nece da igraju za nas. Luka Sucic mogao igrati za Austriju, igra za Hrvatsku. Drugi Sucic prosao sve nase selekcije i sad igra za Hrvatsku. Kovacevic hoce da brani za Srbiju. Huseinbasic ne bi igrao za nas, dao go i 3 asistencija prosle sezone u Kelnu i mislio zvace ga Njemacka, tek kad je skonto da ga niko nece zvati, moze i BiH. Ahmedhodzic igrao nekoliko godina za reprezentaciju i sad kao nece, imbecil.
Cuj cudno sto je neko izabrao Hrvatsku, Srbiju ili Njemacku. Ako misli na bilo kakav napredak u karijeri, vecu cijenu/platu, nastupe na velikim
takmicenjima, onda logicno da ce birat te zemlje prije.
Lanina recimo najveca greska je sto nije otisla u Ameriku tamo za njih plivat i pripremala se prvo na college, ne bi znala sta bi imala sad. Ovako tesko da je dobila i bazen s punom vodom u svom gradu. Ja sam i dalje uvjeren da ce otici.
Hvala ti Barba 
Kulturno odstranjen, jedna pokvarena jabuka brzo pokvari i druge!
Kulturno odstranjen, jedna pokvarena jabuka brzo pokvari i druge!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
A bolje i da je nepismen nego glupShategabri je napisao/la: ↑11 sep 2024, 13:15Mirso je nepismen, al bar konta stvari.
Sin osim što je nepismen, ne konta ništa i glup je ko ćuskija.

Anel je omadjijan samo tako. Nece on vise vidjeti reprezentacije, kakav privremeni oprostaj.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pakaš na kvadrat.
Dovidjenja lesinar.
Dovidjenja lesinar.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Napisala na engleski da nemere mirso skontat
- dubioza144
- Kontakt:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Sve go papak ulazi u privatni zivot gdje ne treba, mahala i pljuvac.denza je napisao/la: ↑11 sep 2024, 13:22Al najbolje je kad u jednoj poruci pise ona njegovim roditeljima da ona i Anel pokusavaju biti privatni koliko mogu, a Instagram profil joj kao da si usao na OnlyFans. Na OF bar moras platiti da vidis kontent a njen story i slike javni.
Jos joj on salje poruke njegove majke, da bi ona odgovarala njegovim roditeljima da ga nikad ne kontaktiraju, da su oni krivi za sve itd.. Pa Boze kako je covjek ovoliko glup? Stvarno ne zelim ovo zlo nikom, al tuzno je ne napomenuti da su mu roditelji sigurno jedva kraj s krajem spajali dok se on nije podigao i postao fudbaler i on sad ovako vraca.
Kad samo pomislim da su ljudi govorili da ce on biti slijedeci kapiten.
Evo ga ocigledan only fan primjer.
Sve go papak je ostao u ovoj zemlji cast izuzetcima. Go papak i jad licnih frustracija.
Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 11 sep 2024, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
....sve drugo će proći!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Evo ga uber papak plus papak kombinacija sa puno luka. Mahala al od papakaSpahic98 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 13:11Ne komunicira sa vlastitim roditeljima zbog zene koju je upozno prije par godina.DamirT je napisao/la: ↑11 sep 2024, 13:09Interesantno kako je dolazio dok je igrao u Bordeauxu koji dinara nije imao i evo izbacise ih iz lige. Cim je dobio malo bolji ugovor u Sheffieldu, krenuo lagati i obmanjivati narod.
Eto samo da pogledamo video na Mirsinom profilu sto je pricao sa Spahom. Lik slagao da je povrijedjen. Gori su ovi sto ga brane.
To sve govori kakav je on covjek.
....sve drugo će proći!
anel ce morati platiti 500000 kazne savezu zbog ovog.. sad mi rece jedan iz saveza
- numanumaye22
- Kontakt:
Kod nas ti je tako, cim se neko ne slaze s misljenjem/odlukom, cim je drugaciji, odmah na lomacu i sve najgore o privatnom zivotu izvlacit. Anel ako i nije znao, definitivno je sad toga svjestan a ako je imalo razuman nece se nikad vise vratiti u repku.OldTownDistrict je napisao/la: ↑11 sep 2024, 13:24Sve go papak ulazi u privatni zivot gdje ne treba, mahala i pljuvac.denza je napisao/la: ↑11 sep 2024, 13:22Al najbolje je kad u jednoj poruci pise ona njegovim roditeljima da ona i Anel pokusavaju biti privatni koliko mogu, a Instagram profil joj kao da si usao na OnlyFans. Na OF bar moras platiti da vidis kontent a njen story i slike javni.
Jos joj on salje poruke njegove majke, da bi ona odgovarala njegovim roditeljima da ga nikad ne kontaktiraju, da su oni krivi za sve itd.. Pa Boze kako je covjek ovoliko glup? Stvarno ne zelim ovo zlo nikom, al tuzno je ne napomenuti da su mu roditelji sigurno jedva kraj s krajem spajali dok se on nije podigao i postao fudbaler i on sad ovako vraca.
Kad samo pomislim da su ljudi govorili da ce on biti slijedeci kapiten.
Evo ga ocigledan only fan primjer.
Sve go papak je ostao u ovoj zemlji cast izuzetcima. Go papak i jad licnih frustracija.
Dokle ide bolestina ta su i slike mladjeg djeteta na ovoj temi, maloljetnika inace.
Zadnja izmjena: numanumaye22, dana/u 11 sep 2024, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ima li iko pametan od administratora, da ugasi ovu temu?
Sramota mene zbog nepismenosti drugog. Sramota mene i zbog ponašanja ovog momka, koji igra za našu reprezentaciju, a
očito je, da to ne želi. Nekakav intervju je dao gdje javno raspravlja o prljavom vešu iz njegove porodice.
Ima li iko, da mu kaže momče to se ne radi tako? Očito razloga za odlazak iz tabora reprezentacije nije imao.
Nespretno ga traži, laže, zapetljava se i svađa sa ocem preko medija. Katastrofa. Izbrišite, molim vas, ovu temu.
Brukamo se kao država, kao nacija, kao ljudi.
Sramota mene zbog nepismenosti drugog. Sramota mene i zbog ponašanja ovog momka, koji igra za našu reprezentaciju, a
očito je, da to ne želi. Nekakav intervju je dao gdje javno raspravlja o prljavom vešu iz njegove porodice.
Ima li iko, da mu kaže momče to se ne radi tako? Očito razloga za odlazak iz tabora reprezentacije nije imao.
Nespretno ga traži, laže, zapetljava se i svađa sa ocem preko medija. Katastrofa. Izbrišite, molim vas, ovu temu.
Brukamo se kao država, kao nacija, kao ljudi.
Zadnja izmjena: Rodju, dana/u 11 sep 2024, 13:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
zanimljivije mi je jel ovo anelovo dijete nego razvaljena picoka JKfeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2024, 13:00Dok ne bude golo međunožje ovdje ne mogu ovi na level Vranjes JK

-
- Kontakt:
Jadna zena nastrada jer se anelu ne igra uvijek za reprezentaciju jedini i iskljucivi krivac je on sve ostalo su bajke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.