Je li izašao to neki patch za našu ligu i ekipama ili samo stadione radiš ?JavierBosnia je napisao/la: ↑18 mar 2021, 18:40Evo mostarci moji stadion Rodjeni joa malo u PES 2021
![]()
Izasao je za novu godinu. Rijec je o Balkan pes box patchu, imas sajt, imas njihov forum mozes ispratiti. Ovo je stadion koji dolazi u updateu koji bi trebao biti uskoro.Maestro^^ je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:47Je li izašao to neki patch za našu ligu i ekipama ili samo stadione radiš ?JavierBosnia je napisao/la: ↑18 mar 2021, 18:40Evo mostarci moji stadion Rodjeni joa malo u PES 2021
![]()
Igrača sa čistim papirima možeš da dovedeš kad ti se nadigne, samo ja sumnjam da naš šošo i to zna, a kamol dovest igrača
Nije istina. Ima rok i za slobodne igrače.VelezovoDijete je napisao/la: ↑19 mar 2021, 07:18Igrača sa čistim papirima možeš da dovedeš kad ti se nadigne, samo ja sumnjam da naš šošo i to zna, a kamol dovest igrača![]()
Ma pitali momka na rodjeni forumu gdje je stoper, on iz zajebancije napisao eno ga u fejicevoj sutra potpisuje i svi se primili hahaha
Nema na stranici Veleza, nego akciju pokrenuo Denijal Behram iz Holandije, ta akcija se nalazi na njegovom profilu i traje do sutra mislim.. do sada skupljeno oko 2100KM
Nema Keylora - zabrana igranja utakmica van EU radi korona rizika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.