nece igrati prvu
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mogu li nas sutra Bruno& com pozitivno iznenaditi???
Ako budemo igrali kao protiv Zvijezde 09 Zrinjski će nas rasut.
Ima li neki adut???
Šansa???
Mišljenje???
Ako budemo igrali kao protiv Zvijezde 09 Zrinjski će nas rasut.
Ima li neki adut???
Šansa???
Mišljenje???
- MocMahale444
Selam Alejkum, Pomoz Bog, Merhaba plava nacijO.
Doklena smo ono stigli i sta je sad šljeglo s mahalskim.
Ako i Brunonija igraci posalju u vjecna lovista onda ce biti igraci 5-0 treneri.
Silni i presilni Sablja, Edis Mulalic naš ratnik i ponekad kuhar.
Klaun koji busi lopte, gospodin Nermin Basic. Izdao ga Bekrija i igraci.
Haris Alihodžić, Joker kad zatreba tu je .
Hakeem Al-Tuwaijri bolje poznatiji kao arap.
Telefonirao u sred tekme, igracima se to nije dopalo.
Bruno Akrapovic, pocelo je pocelo i igraci nece tako LaHko odustati posebno u ovim mubarek danima.
Eh sad ako igraci pobjede i Brunu svaka im cast.
Doklena smo ono stigli i sta je sad šljeglo s mahalskim.
Ako i Brunonija igraci posalju u vjecna lovista onda ce biti igraci 5-0 treneri.
Silni i presilni Sablja, Edis Mulalic naš ratnik i ponekad kuhar.
Klaun koji busi lopte, gospodin Nermin Basic. Izdao ga Bekrija i igraci.
Haris Alihodžić, Joker kad zatreba tu je .
Hakeem Al-Tuwaijri bolje poznatiji kao arap.
Telefonirao u sred tekme, igracima se to nije dopalo.
Bruno Akrapovic, pocelo je pocelo i igraci nece tako LaHko odustati posebno u ovim mubarek danima.
Eh sad ako igraci pobjede i Brunu svaka im cast.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sutra izvesti rezerve i sacuvati snagu za sljedecu utakmicu kući. Realno nemamo sta traziti protiv Zrinje.
Nemaš ni ti šta tražiti na ovom forumu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- MocMahale444
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ovaj put ništa ne očekujem, za razliku od nadanja da se nešto promjenilo na pauzi pred meč sa Širokim, pa i euforično nakon pobjede na derbiju,očekivao sam da bi mogli pročepiti protiv Zvijezde.
Posljednji put su nas u kombinovanom sastavu pojeli.. nikad nas niko nije onako izdominirao.. milion i jednu šansu su napravili.
Ako šta sutra prikažemo dobro će biti, čisto radi samopouzdanja ovih novih momaka..od ove stare bagre iz ekipe ne očekujem ništa, taman Tošku gostovali.
Posljednji put su nas u kombinovanom sastavu pojeli.. nikad nas niko nije onako izdominirao.. milion i jednu šansu su napravili.
Ako šta sutra prikažemo dobro će biti, čisto radi samopouzdanja ovih novih momaka..od ove stare bagre iz ekipe ne očekujem ništa, taman Tošku gostovali.
Nadam se da je pavic spreman da starta
Onda radinovic Coca i cavnic stoperi
Pavic i Ovcina po strani
Imam neki filing za sutra pa cemo vidjeti
Onda radinovic Coca i cavnic stoperi
Pavic i Ovcina po strani
Imam neki filing za sutra pa cemo vidjeti

Ma samo da ne otjeraju brunu . Bruno je dobar trener samo sto igraci ga ne vole jer moraju igrati sa vise snage . To je isto kao sa mulalicem . Mi smo dolazi otkaz mulalicu kad je on iznio prosjecnu ekipu do top 3 . Onda dolazi basic kojeg ja otpocetka sam mrzio i nikad nisam shvatao sto toliko ljudi sa cela grupe podrzavaju njega jer je iznimno los trener ja bi dosao do te mjere da kazem je ivkovic bio bolji za nas od njega , ali grupa je iznad svakog pojedinca. Arap to necemo ni spominjati. I sad poslije svega toga vi bi dali otkaz bruni poslije 4 , 5 kola . Stanite malo treba se izaci javno i reci mi dajemo punu podrsku bruni on trazi malo fizicki izazovniju igru kao sto su nasi treneri trazili kroz historiju kao milan ribar , ali problem sto to u nasoj ekipi balerina mogu igrati fizicki samo karic krpic galic bismarck i stoperi . Uporan je covjek sa 3 4 3 formacijom , formaciju koja se prvi put igra u zelji jer mi smo vjecito igrali sa 4 nazad i onda neku varijaciju 4 3 3 sa jednim spicem , ali on je uspio sa tim u drugim drzava pa sto ne bi i ovdje . Ja samo kazem dajte covjeku bar malo vremena jer sta sad date covjeku otkaz ko ce doci novi kao trener , vecina trenera koji su slobodni trenutno su ili iznimno losi ili oni sto se vec godinama vrte po ligi idu od jednog kluba do drugog i par trenera sto jest slobodno a da su dobri ne mogu doci u zelju zbog principa kao npr musemic .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- kontrasviju
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Mozda sam nepopravljivi optimist, al ja bas kontam da cemo top odigrat

=\_1921_/=
Ma veceras napokon malo osmijeha na lice.
Uzimamo ovo, igrajte plave dame
Uzimamo ovo, igrajte plave dame
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Naravno da nema sanse sa dobijemo jer su pokazali 11 puta da su nesposobni ili ne zele pobijediti. Ali kako god gurnuo sam nekog kesa na kvotu 13 hahah
A ovo sto neki pisu da igraci ne vole Brunu jer trazi igru sa vise trke i snage mi nikako ne ulazi u glavu. Zamisli igras fudbal i ne volis trenera jer trazi od tebe da trcis, pa nije stolni fudbal. Pogotovo ovi mladji bi trebali biti zahvalni sto imaju takvog trenera jer kad pojacaju fizicku spremu, mnoga vrata im se otvaraju.
Al dzaba pricati u prazno kad nam predstoji grcevita borba pocevsi od danas ako vec do sad nismo skontali da smo pred ispadanjem i da xe nas sudije pred kraj prvebstva ciljano sputavati u namjeri da ostanemo u ligi a uz to ako nasi ne budu davali sve od sebe bice svega
A ovo sto neki pisu da igraci ne vole Brunu jer trazi igru sa vise trke i snage mi nikako ne ulazi u glavu. Zamisli igras fudbal i ne volis trenera jer trazi od tebe da trcis, pa nije stolni fudbal. Pogotovo ovi mladji bi trebali biti zahvalni sto imaju takvog trenera jer kad pojacaju fizicku spremu, mnoga vrata im se otvaraju.
Al dzaba pricati u prazno kad nam predstoji grcevita borba pocevsi od danas ako vec do sad nismo skontali da smo pred ispadanjem i da xe nas sudije pred kraj prvebstva ciljano sputavati u namjeri da ostanemo u ligi a uz to ako nasi ne budu davali sve od sebe bice svega
- dubioza144
- Kontakt:
Lijepa kvotica danas na nas za uzet pare 1 2 Krpic 2x Hajde Željo pobijedii
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Opusteno forumasi danas Zuban het trick mirno spavajte.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Nadam se da su ublehe iz uprave izposlovale šta da Savezom ili kladionicama. Zrinjski je, zahvalna mušterija po tom pitanju.
U protivnom očekujem siguran poraz od 2, 3 gola razlike i naravno bez našeg šuta u okvir gola (osim na sopstveni gol).
U protivnom očekujem siguran poraz od 2, 3 gola razlike i naravno bez našeg šuta u okvir gola (osim na sopstveni gol).
Hocel nas Bog pogledat ili je digo ruke i on ?

- MocMahale444
E cuj Krpic pa on je zaboravio kako je pogoditi mrezu.
Ustvari on nit sebi stvori sansu za gol, a ni saigraci ga ne hebu 2% da ga uposle.
Samo leti po terenu kao izgubljen.
Ustvari on nit sebi stvori sansu za gol, a ni saigraci ga ne hebu 2% da ga uposle.
Samo leti po terenu kao izgubljen.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️