FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denizmare

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denizmare » 04 jan 2013, 22:28

Ako mogu ovom prilikom kao dugogodisnji navijac Sarajeva da apelujem,zamolim,sugerisem kako god hocete, da konacno promjenimo politiku i pocnemo sklapati visegodisnje ugovore sa mladjim igracima sa kojima mozemo jurisati i na trofeje,a kasnije ih i prodati za normalne novce !!!!
Mislim da ce se vecina sloziti sa mnom da ovo ne vodi nicemu. Ako 3 najbolja igraca odu na polusezoni,a mi na pocetku pricamo o tituli,stvarno nema smisla. Pa svake sezone isto. Znam da su finansije presudne,ali hajde onda da ne pricamo o tituli,da ganjamo samo Evropu,pa tako je postenije.
Apelujem i na navijace da konacno podrzimo nasu djecu na tekmama,mislim da na njih najvise pljujemo godinama,a najvecu podrsku dajemo igracima sa strane,koji odu i nikad se vise ne okrenu za Sarajevom.
Gradis ekipu i kad treba da napravis iskorak,glavni odu i opet gradi ekipu.
Ne znam,ali iste stvari iz godine u godinu.Mozda je vrijeme da se napravimo totalni zaokret i okrenemo radu sa mladima i postepeno gradimo sistem, tim i klub na zdravim osnovama....

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 04 jan 2013, 22:29

Ja stvarno ne znam o kome govoriš,ali ako ti nije jasno svima u Tuzli nam je bilo krivo što su mu u Želji to uradili,jer nije da malo nije zadovoljio, nego su mu menadžeri sa kojima nije htio potpisati pokvarili angažman u Želju,a danas nam je i drago što nije tamo.
Još jedno ću ti reći to kako kažeš da je nekom prijetio,Taj momak mrava ne bi zgazio, njegove roditelje i momka odlično znam, nikad sebi ne bi ma koliko im bilo teško zbog nanesene nepravde dozvolili- kako kažeš neke prijetnje..Mi u Tuzli jesmo kivni ako nam neko naše dijete zeza i omalovažava,a za naše dijete smo se do kraja spremni boriti,a pogotovo za djecu poput Saida,Amera,Semira ,Mešanovića,Šmigalovića,Bekića.....i uvijek ćemo ih nuditi jer nemaju dobru zaleđinu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jan 2013, 22:33

joksimovic je napisao/la:Ja stvarno ne znam o kome govoriš,ali ako ti nije jasno svima u Tuzli nam je bilo krivo što su mu u Želji to uradili,jer nije da malo nije zadovoljio, nego su mu menadžeri sa kojima nije htio potpisati pokvarili angažman u Želju,a danas nam je i drago što nije tamo.
Još jedno ću ti reći to kako kažeš da je nekom prijetio,Taj momak mrava ne bi zgazio, njegove roditelje i momka odlično znam, nikad sebi ne bi ma koliko im bilo teško zbog nanesene nepravde dozvolili- kako kažeš neke prijetnje..Mi u Tuzli jesmo kivni ako nam neko naše dijete zeza i omalovažava,a za naše dijete smo se do kraja spremni boriti,a pogotovo za djecu poput Saida,Amera,Semira ,Mešanovića,Šmigalovića,Bekića.....i uvijek ćemo ih nuditi jer nemaju dobru zaleđinu.
Nisi me razumio, ja nikad nisam gledao tog momka uživo i ne omalovažavam ga, i nisam rekao da je on prijetio, nego ovaj koji ga je po forumu promovisao.Ako nije uspio u Želji uspjeće negdje drugo, Bože moj.

Denizmare je napisao/la:Mozda je vrijeme da se napravimo totalni zaokret i okrenemo radu sa mladima i postepeno gradimo sistem, tim i klub na zdravim osnovama....
Po ovom modelu bi svi klubovi trebali raditi, jer to je jedini izlaz iz ovog finansijskog i igračkog sivila u kojem se nalazimo.
DRUG NEBI TI PUNCA

High

Post Postao/la High » 05 jan 2013, 11:28

Dakle, i Belošević definitivno out.
"Tačno je, napuštam Sarajevo. Ugovor mi je istekao i nije produžen. Zahvalio bih se svima u FK Sarajevo, od uprave, stručnog štaba, mojih saigrača i jedno veliko hvala najboljim navijačima u BiH - Hordama Zla! Želio bih navijačima i saigračima titulu i puno sreće u nastavku prvenstva. Žao mi je što neću učestvovati u borbi za pehar. Volio bih karijeru završiti u Sarajevu, jer mi je tu bilo najbolje. Što se tiče nastavka karijere, ima nekih ponuda, ali vidjet ću još gdje ću nastaviti.", rekao je Zoran Belošević za FKSinfo.
Sa srećom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 jan 2013, 11:41

Još samo fali da vam Torlak ode :oops:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 05 jan 2013, 11:43

Sta je pitari? Nista od titule, a? :D

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 05 jan 2013, 11:45

Žao mi je stvarno sto se evo FK Sarajevo raspalo za 10 tak dana jbg

Zar je bas stanje toliko lose i da se sve rasproda, od lige definitivno nema nista sumnjam da se moze titula osvojiti !

Barem bi volio da i Asmir Suljic ode gdje vani, djeluje mi da ima potencijala za nesto vece

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 jan 2013, 11:46

Ovaj odlazak Belosevica je gori od odlaska Saida. Ovo se uopste nije moralo desiti, a ovo mu je bila i najbolja sezona do sada.
#divovi

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 jan 2013, 11:56

Molim moderatore da ovo trolanje i provokacije od stane ovih napacenih momaka rijese hvala. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 jan 2013, 11:59

Jos jedan odlazak bez odstete,pa sta vam radi uprava .

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 jan 2013, 12:01

Belosevic :o

on je morao ostati

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 jan 2013, 12:02

Moro ali lave hinje su to sve sve fol mastaju i zele puno uspjeha na kraju odu fujj...., u nevakat otiso sto nije smio ni pod razno... :roll:

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 05 jan 2013, 12:03

DevilS je napisao/la:Molim moderatore da ovo trolanje i provokacije od stane ovih napacenih momaka rijese hvala. ;)
najbolje je po starom sve pod tepih i suti(nedo bog da ko dirne u Dzul bascu),a u javnosti je sve sjajno i bajno,
pola uprave podnese ostavku,pa se kao povuku,igraci odlaze ,klub suti,navijaci brane svaki potez kakav god bio,stanje na forumu i u klubu zadnjih mjesec dana

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 jan 2013, 12:04

Svi koji hoče nek idu. Jednostavno je tako.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 jan 2013, 12:08

GunnerS je napisao/la:Svi koji hoče nek idu. Jednostavno je tako.
Slazem se ne mozes nikom ti zabraniti ljudi jednostavno imaju volju da idu, sa srecom....

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 jan 2013, 12:17

Evo ovako stoje stvari Beli je u poznim godinama ,istekao mu je ugovor i on traži ino angažman da šta zaradi (jer kod nas to objektivno ne može). Nije istina da je tek tako otišao kako se piše ali živi bili pa vidjeli ko je u pravu novinari ili Beli lično ako laže on onda lažem i ja vas.Ako ne nađe ništa od odlaska bar je tako rekao a sad vi bujrum pa proberite istinu,mada sam zagovornik ko ode da se ne vraća.( ovo sam čisto info radi napisao)
Sarajevo ljubavi moja!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 jan 2013, 12:19

sekac kako si mi ti samo da pozdravim..... :D

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 jan 2013, 12:22

DevilS je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Svi koji hoče nek idu. Jednostavno je tako.
Slazem se ne mozes nikom ti zabraniti ljudi jednostavno imaju volju da idu, sa srecom....
A da je neko od nas ovo napisao prije 10 dana,plakao bi da se troluje,spamuje i sta sve ne,a sad se slazes.

mislite li vi ikad mozak ukljuciti,pa umjesto da se slikate sa vedetama koje vam iz godine u godinu okrecu ledja,pa mozda da date klubu i upravi do znanja da malo ukljuci omladince u igru?
al neka,tako vam i treba,nek vi hebete majke komsijama i vasoj djeci u vasem klubu,zarad pa.paka

husref musemic+omladina i iduce godine mozda se i ne budete raspadali na polusezoni. a da ce te se raspasti necete,raspadate se vec godinama,pa niste nikad. a ovu sezonu halalite za afirmisanje omladine koja ce igrati za par hiljada,potpisati na 3 god i prodati se kako treba.evropa vam nije upitna,ostali su jos gori...

p.s.-ubi ova kisa jbt :roll:

High

Post Postao/la High » 05 jan 2013, 12:32

slika

Počivaj u miru!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 05 jan 2013, 12:40

Bice i pojacanja, samo lagano. Tako je u bh. fudbalu i Sarajevo nije izuzetak. Igraci dolaze i odlaze.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.