FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cestitike Sirokom Brijegu na zasluzenoj pobjedi. Mi smi igrali katastrofalno u prvom dijelu i to su znali kazniti na najbolji moguci nacin. U drugom dijelu puno bolja igra ali nazalost nismo imali srece. Realno nismo zasluzili titulu ovakvim igrama, pogotovo kad nismo u stanju zabiti gol na Grbavici u vise od 270 minuta (Siroki 0-0, Sloboda 0-1, Siroki 0-1).
Nyema me pozitivno iznenadio. I ako je izgledao smotan u trenutcima, igrao je pozrtvovano, vise od neke "nase djece". Poniviti cu da je Markovic jedan od kljucnih igraca ove ekipe, sto je potvrdio veceras. Stanic je imao nekoliko dobrih akcija ali me razocarao jer se uzdigao kao da je Ronaldo. Svake sekunde dize ruke u zrak trazeci loptu ali nista ne uradi konkretno. Visca takoder mora puno bolje. Zeba je majstor ali nemoze sve sam. Jedva cekam da vidim Stanceskog u akcij jer ovako vise ne moze.
Sada se tek vidi sta nam je znacio Bekric. Kad smo bili u situacij da nam treba gol, on je uvjek bio prevaga.
Nyema me pozitivno iznenadio. I ako je izgledao smotan u trenutcima, igrao je pozrtvovano, vise od neke "nase djece". Poniviti cu da je Markovic jedan od kljucnih igraca ove ekipe, sto je potvrdio veceras. Stanic je imao nekoliko dobrih akcija ali me razocarao jer se uzdigao kao da je Ronaldo. Svake sekunde dize ruke u zrak trazeci loptu ali nista ne uradi konkretno. Visca takoder mora puno bolje. Zeba je majstor ali nemoze sve sam. Jedva cekam da vidim Stanceskog u akcij jer ovako vise ne moze.
Sada se tek vidi sta nam je znacio Bekric. Kad smo bili u situacij da nam treba gol, on je uvjek bio prevaga.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
ocito ti ne ide razmisljanjefukara87 je napisao/la:Sve mi se cini da je tu pao neki dogovor izmedju Zelje i Sirokog nadam se da se ne varam

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ništa ove trolove, samo ignore, a možda se i moderacija umješa u svoj pos'o...
Šta reći, igrali smo poprilično dobro drugo poluvrijeme, stisli ih, čak stvorili i par dobrih šansi, ali koštalo nas je prvo poluvrijeme, tu smo im previše pustili da se razmašu i uvalili su taj gol...
Slijedeće kolo gostujemo Drini, tamo teško da možemo kiksat bez obzira na igru, a ako Zrinjski dobije Borac eto nas na -6... ne mora to značiti da ćemo se uveliko vratiti u borbu za titulu, ali treba ih stisnut da se dobro pomuče za trofej, možda puknu pred kraj, a ako izdrže fino im čestitat, zasad su pokazali više...
Uglavnom, kako god, teško da nam može izmaći Europa, a uz to možemo do Kupa i to bi ipak bila solidna sezona... stoga ne treba gledat nazad nego samo naprijed, treba najavljivat borbu za titulu dok god ima i matematička šansa, čisto da se oni koji su se već proglasili prvacima dobro oznoje do tog cilja...
VOLIM TE ŽELJO!!!
Šta reći, igrali smo poprilično dobro drugo poluvrijeme, stisli ih, čak stvorili i par dobrih šansi, ali koštalo nas je prvo poluvrijeme, tu smo im previše pustili da se razmašu i uvalili su taj gol...
Slijedeće kolo gostujemo Drini, tamo teško da možemo kiksat bez obzira na igru, a ako Zrinjski dobije Borac eto nas na -6... ne mora to značiti da ćemo se uveliko vratiti u borbu za titulu, ali treba ih stisnut da se dobro pomuče za trofej, možda puknu pred kraj, a ako izdrže fino im čestitat, zasad su pokazali više...
Uglavnom, kako god, teško da nam može izmaći Europa, a uz to možemo do Kupa i to bi ipak bila solidna sezona... stoga ne treba gledat nazad nego samo naprijed, treba najavljivat borbu za titulu dok god ima i matematička šansa, čisto da se oni koji su se već proglasili prvacima dobro oznoje do tog cilja...
VOLIM TE ŽELJO!!!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:Sve mi se cini da je tu pao neki dogovor izmedju Zelje i Sirokog nadam se da se ne varam

pa tko ti je logiku predavo da mi ga ja cut

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Stvarno zalosno kako se valjamo i ofirno u svojoj nemoci pokusavamo da izborimo prekrsaj za ubacak.. Nemamo niti jedne uigrane akcije da zbunimo dobro postavljenu odbranu sirokog, a i nismo imali veceras dobro raspolozene Viscu i Zebu da solo dionicama nesto pokusaju..
Ovom utakmicom rijesilo se prvenstvo i cestitam Borcu.. Nadam se samo da cemo mi ostati drugi ispred pitara i osvojiti KUP (mada mi ne bi bilo krivo da Celik ode u Evropu kroz KUP a da mi kroz prvenstvo)..
Sve u svemu napadaci zalosni, ona 9 dobila loptu od Zebe savrsenu za lijevu nogu i sut, on prebacuje na desnu i covjek mu je uze..
Popovic imao pred kraj 2 99% prilike, glavom i u naletu nogom, oba puta zalosna reakcija..
Zali Boze ove 2 utakmice protiv Slobode i Sirokog, ne znam samo gdje nam je ona forma sa pocetka ove polusezone kada smo na Grbavici trpali..
Ovom utakmicom rijesilo se prvenstvo i cestitam Borcu.. Nadam se samo da cemo mi ostati drugi ispred pitara i osvojiti KUP (mada mi ne bi bilo krivo da Celik ode u Evropu kroz KUP a da mi kroz prvenstvo)..
Sve u svemu napadaci zalosni, ona 9 dobila loptu od Zebe savrsenu za lijevu nogu i sut, on prebacuje na desnu i covjek mu je uze..
Popovic imao pred kraj 2 99% prilike, glavom i u naletu nogom, oba puta zalosna reakcija..
Zali Boze ove 2 utakmice protiv Slobode i Sirokog, ne znam samo gdje nam je ona forma sa pocetka ove polusezone kada smo na Grbavici trpali..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
hahaha halo ba sta ti je cuj dogovor , nigdje vezee da neko propusti kup nekom ko je puno iznad njega na tabelifukara87 je napisao/la:Sve mi se cini da je tu pao neki dogovor izmedju Zelje i Sirokog nadam se da se ne varam

jednostavno bolji siroki bio i to je to.
**** nanu kazu odmah dogovor
) pao ovo ono ...pa zamalo nas nisu tamo pobili ... u kupu..
Zeljo je bio los veceras, Široki dobar i to je to.
Ove sezone mi kup Borac prvenstvo i to je to...Zao mi je titule ali bolje je igrati u Euro kupu lakse cemo odigrati bar 4 utakmice.
Borac je ovo godine bolji i to je to.
Ovim normalnim ljudima iz Banja Luke cestitam a ovim provokatorima psujem nanu ...Eto
Volim te Željo !

Zeljo je bio los veceras, Široki dobar i to je to.
Ove sezone mi kup Borac prvenstvo i to je to...Zao mi je titule ali bolje je igrati u Euro kupu lakse cemo odigrati bar 4 utakmice.
Borac je ovo godine bolji i to je to.
Ovim normalnim ljudima iz Banja Luke cestitam a ovim provokatorima psujem nanu ...Eto
Volim te Željo !
Hvala Bogu pa ne osvajamo ligu sa ovakvom igrom jer bi se ponovo blamirali u LŠ, dok je vec u europa ligi lakse uz nekoliko adekvatnih pojačanja.Realno to je tako, mogli smo kupiti pojačanja i prošetat se ,ali nismo ****.ga.
ZAPAMTITE IME: PATRIK GERTHARD NIJEMA!
Bolje drugo poluvrijeme za Željezničar, mada i široki je imao svoje šanse i da su ozbiljnije igrali bogami je mogla biti i katastrofa večeras za vas! Ali gdje ćeš veće katastrofe -9. Opet se nemogu oteti utisku da je sve sa Širokim dogovoreno, ova igra Željezničara ne liči na ništa. Pošto su vidjeli da od šrvenstva nema ništa dogovorili se sa širokim vama kup avi nama 3 na gostovanju za teće mjesto. To mi liči na vas to su vaši maniri i "sportski" prijatelji Žepče, Posušje evo sad i Široki. Jel vas sramota?[/quote]
ocigledno ni tebi ne ide razmisljanje
joj talenata majko moja, siroki vodio do 90 minute u kupu itd itd i onda se javi talenat poput tebe i izvali nesto ovako prosto za nepovjerovat, interesuje me sta siroki dobije ako mi ne uzmemo kup a to je vise nego moguce jer ove sezone igramo na silu ni na sta ovo ne lici...
ocigledno ni tebi ne ide razmisljanje

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Upozorili su, imas stranicu prije.themaniacs_87 je napisao/la:Podhitno trebaju moderatori da upozore ove navijače Borca, jer mi ovdje želimo da diskutujemo o Želji, a ne želimo nikakva prepucavanja kao što oni žele...
ŽELJO DO GROBA!!!
Sada neka idu sankcije.
Nismo imali srece kod one precke Laze ali i pored toga cinjenica je da igramo katastrofalno.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Po mom' misljenju Bogicevic je za njega ovaj moj sa avatara.. Lik totalno pogubljen, previse nalijece na igrace (citaj odmah zuti na gostovanju), nije nesto gradjen (nema misicne mase) tako da se ne moze dobro graditi..nime_tm87 je napisao/la:Hvala Bogu pa ne osvajamo ligu sa ovakvom igrom jer bi se ponovo blamirali u LŠ, dok je vec u europa ligi lakse uz nekoliko adekvatnih pojačanja.Realno to je tako, mogli smo kupiti pojačanja i prošetat se ,ali nismo ****.ga.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sinošnja igra Borca i ova današnja Željina nebo i zemlja.Borac je lijepo igrao od noge do noge,a naši traljavo i išli su na neko ubacivanje napamet.Borac mi je uvijek bio drag kao i svaki BiH klub koji nije umjetna i na silu tvorevina i koji opet ima kakvu takvu tradiciju,zato mi neće u neku ruku biti žao ako osvoje jer su zaslužili svojom igrom.Opet mi je u neku ruku žao radi njihovih današnjih radikalnih navijača al' šta je tu je eto pjevaju ne treba im titula al' dok mi kiksamo dušom odahnu da ostanu na prvom mjestu i šampioni postanu.Ja i dalje ludo vjerujem u tu titulu jer sam taka osoba al' jako jako teško.Tu smo da bodrimo svoj tim i kad gubi i kad vodi.NAPRIJED ŽELjO LjUBAVI MOJA
Molim te lijepo ovih papaka sa dogovorima pa zar je Lazo tako mogao naštimati pred kraj tekme da onako prečku pogodi haj dobro Lazo je to mogao je al' šalu na stranu uozbiljite se ljudi više jednom o tim seratorskim pričama i namještanjima pa nije Široki dobio 30 bodova nego 3 boda.

Zadnja izmjena: Hamo, dana/u 10 apr 2011, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Pa ja nemogu vjerovat da neigra Stanceski u prvih 11? Mislim najbolji vezni (def?) prosle sezone...znam da je bio povrijedjen al da momak nema mjesta u startnoj postavi me iznenadjuje? Jel neko zna nesto vise o tom slucaju?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma kako god da okrenes Zeljo ce uzeti kup, jer jednostavno tesko je bilo ocekivati da uzmu ligu i kup ili evetualno samo ligu a Celik kup. Nemoguce je da se nesto takvo desi kod nas, barem dok se ne oformi novi savez.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Ima li jos neko obraza i reci da nama treba Lazar Popovic u ekipi? Pa mi kao da igramo sa 10 igraca kad on igra. I samo neka mi neko ne kaze da se nasa igra temelji na tome. Koja igra? Nema nikakve igre.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Ja neznam cemu sekiracija...Idemo u kup uefa ,ako bog da..Lakse je mota nego u ligi sampiona sigurno..Realno i nemamo nesto super kvalitetnu ekipu ..Nema ni Borac, ali imaju dosta dobru odbranu...
Treba tu puno pure da se jos jede da bi to izgledalo kako treba. Amar maksimalno izvlaci iz ovih sto ima...Stanic, Markovic, Visca i Zeba dosta dobri, ostali katastrofa...Pogotovo Vasilic ...Nije mi jasno zasto on igra..Nyema odlican za ono kratko sto je igrao
Treba tu puno pure da se jos jede da bi to izgledalo kako treba. Amar maksimalno izvlaci iz ovih sto ima...Stanic, Markovic, Visca i Zeba dosta dobri, ostali katastrofa...Pogotovo Vasilic ...Nije mi jasno zasto on igra..Nyema odlican za ono kratko sto je igrao
krkacina je napisao/la:Ja neznam cemu sekiracija...Idemo u kup uefa ,ako bog da..Lakse je mota nego u ligi sampiona sigurno..Realno i nemamo nesto super kvalitetnu ekipu ..Nema ni Borac, ali imaju dosta dobru odbranu...
iskreno sa ovim igracima bolje nigdje da ne idemo...
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Porazno je to da Borac iz duplo manje sansi nego mi da 2 gola, a mi nijedan ! Svi su bili losi al' POPOVIĆ LAZAR, HAJDE LAZAREEE...Napad nam je odličan !
Al sad cemo mi seriju i eto ga opet titula !
Al sad cemo mi seriju i eto ga opet titula !

TM87
a kako vi lahko mjenjate misljenja ...to je cudo jedno ba ..kad ste uzeli leotara sve ste hvalili a sada igra se na silu nista ne valja cccccc i odmah sreca pa nije titula da nas ne tuku u LS ,a nakon prolaza u Kupu svi ste pricali dupla kruna ovo ono cccc ...plavo proljece idemo na titulu bravo svraka,bravo lazare ma svi majstori...stana dao loptu u sirokom za onaj penal i odmah majstor a sada ronaldo kurci se ovoo ono ccc.. navodim samo ono sto sam ovdje citao ,nista ne izmisljam!!
Mislim da objektivo imate kvalitet i vece sanse za osvajanje kupa od celika i mislim da se tome trebate okrenuti a liga ma isto je bio 2 il 4...moje misljenje!!!
Mislim da objektivo imate kvalitet i vece sanse za osvajanje kupa od celika i mislim da se tome trebate okrenuti a liga ma isto je bio 2 il 4...moje misljenje!!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Brkooo, ELDIABLO20, Hilmo123, Hrasno15, Kajkutenjoyer, mavi, Stole, TheTruth34 i 77 gostiju.