Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

stomaklija
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la stomaklija » 27 nov 2012, 00:32

Just do it je napisao/la:hahaha daj balo ne seri od uzine ces ostavit 3 km i uplatit na racun a ti nekom da saljes :lol:

Xčina

Cauchy
Kontakt:

Post Postao/la Cauchy » 27 nov 2012, 00:42

I ovdje se traže pare? :D
Evo,nek neko odigra dojavu za mene na svom računu pa ako dobije neka mi pošalje čitav iznos umanjen za ono što je uplatio,a ako maši... Poslat ću ja njemu poštom te pare,čim naprave poštu u mom selu.
****,bolje imat na računu nego imat poštu.
C.Antony 1
K.Durant 1
D. Williams 2

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 nov 2012, 00:58

Šta mislite da pokrenemo neku igru, kao mini-ligu kladioničarsku. Da to organizujem, recimo svi imaju virtuelnih 20 KM budžeta i igramo? Ja bih dnevno postavio pet parova i napisao bih pravila... Razmišljao sam o tome, ali ne znam hoće li biti interesovanja. I tu bi se vidjelo ko zna, a i pomoglo bi dalje prilikom klađenja. Naravno, to je zabavni segment ovog dijela foruma.

Ako ste za, napišite mi pp, da ovu temu više ne trpamo, pošto je ovdje dozvoljeno samo dodavanje parova, analiza i slično. Lp.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 nov 2012, 00:59

Evo NBA za veceras :

Chicago - Milwaukee 1X (1.36)

Chicago je u posljednje 4 utakmice dozivio 3 poraza i ima jednu pobjedu u zadnjem mecu i to bas protiv Milwaukee u gostima. Veceras koliko sam cuo nece igrati Jennings, samim tim je Chicago u puno boljoj situaciji i mislim da nece kiksati u ovom mecu, ipak je 6 poraza u 12 kola malo puno za ekipu kakvu imaju domacini.

Greg Monroe 16,5 Vise

Greg Monroe je na prosjeku od 16,8 poena, i u zadnjih 7 meceva je isao cak 6 puta preko, ako Detroit hoce do pobjede on mora ici preko, pogotovo jer kod Portlanda nece biti opet Aldridge. Mislim da ce veceras Monroe bez problema preci ovu granicu i valjalo bi ga ispratiti.

Kevin Durant 27,5 Manje

Durant je na prosjeku od 26,5 poena a zadnje tri utakmice ide preko ove ponude. Mislim da veceras nece preci 27 poena iz razloga sto Oklahoma igra kuci sa Charlotte koji ove sezone igraju puno bolje nego prosle, ali opet mislim da nece imati prevelike sanse protiv vrlo dobre Oklahome pogotova na njihovom terenu, te sam misljenja da Durant nece provesti puno vremena na parketu kao u nekim drugim utakmicama i ocekujem pobjedu Oklahome 20 - tak razlike i naravno Duranta manje od 27,5 .

Rudy Gay 20,5 Manje

Slicna situacija kao i sa Durantom, Memphis igra kuci sa Clevelandom gdje nebi trebao imati problema, ocekujem laganu pobjedu Memphisa jer je Cleveland bez Irvinga i mislim da ce ujdno i Gay ici ispod ove granice.

Kvota 8.61

Sretno svima ja sam odigrao ove parove i nadam se da ce proci veceras ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 27 nov 2012, 01:05

evo jedan moj tiket za sutra,mada uvjek izbaksuziram parove kad ih postavim da drugi vide :lol: :lol: :lol:

Dotmund/gol1-2p DA 1,45 (domaci u formi i ovo bi trebalo proci bez problema)
Frankfurt-Mainz(d/n) DA 1,65 (obje ekipe su napadacki orjentirane i mislim da ce biti dosta golova;nebi me iznenadilo da Mainz uzme sva 3 boda @3,25)
Hanover 1 1,65 (domacin ce pred svojima navijacima zeljeti da opere blamazu iz proslog kola kada mu je Bajern natrpao mrezu. )
Hull-C.Palace x2 1,63
Dundee utd.-Motherwell x2 1,60
Lazio-Udinese 0-2 1,80(Lazio igra tvrdo,prima malo golova + gosti ce se ovdje zatvoriti,a i mislim da Klose nece igrati)
QPR/gol DA 1,45 (novi trener sto uvjek znaci pozitvni trzaj za ekipu,a najmanje sto ocekujem da postignu gol;nije nemoguca ni prva pobjeda s obzirom da je Sunderland ocajan domacin ove godine @3,15)

ukupni koef 26,87

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 27 nov 2012, 01:26

Otišo nam je forum u tri **** materine
Pustiću sunce da topi ljubav!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 27 nov 2012, 01:34

hoshafka je napisao/la:Otišo nam je forum u tri **** materine
A i to je jednu noc dok ovo prode i gotovo opet sve normala ;)
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Just do it
Kontakt:

Post Postao/la Just do it » 27 nov 2012, 01:42

insider je napisao/la:Šta mislite da pokrenemo neku igru, kao mini-ligu kladioničarsku. Da to organizujem, recimo svi imaju virtuelnih 20 KM budžeta i igramo? Ja bih dnevno postavio pet parova i napisao bih pravila... Razmišljao sam o tome, ali ne znam hoće li biti interesovanja. I tu bi se vidjelo ko zna, a i pomoglo bi dalje prilikom klađenja. Naravno, to je zabavni segment ovog dijela foruma.

Ako ste za, napišite mi pp, da ovu temu više ne trpamo, pošto je ovdje dozvoljeno samo dodavanje parova, analiza i slično. Lp.
pa moze fino bi bilo ;) mislim da bi svako vidio koliko bi para izgubio :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 nov 2012, 01:45

Just do it je napisao/la:
insider je napisao/la:Šta mislite da pokrenemo neku igru, kao mini-ligu kladioničarsku. Da to organizujem, recimo svi imaju virtuelnih 20 KM budžeta i igramo? Ja bih dnevno postavio pet parova i napisao bih pravila... Razmišljao sam o tome, ali ne znam hoće li biti interesovanja. I tu bi se vidjelo ko zna, a i pomoglo bi dalje prilikom klađenja. Naravno, to je zabavni segment ovog dijela foruma.

pa moze fino bi bilo ;) mislim da bi svako vidio koliko bi para izgubio :D
i ja sam za ;)

kaurma
Kontakt:

Post Postao/la kaurma » 27 nov 2012, 02:04

Gledal tko ove Argentince xD, za koje treba navijat u prvom poluvremenu ? :D Crvene ?

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 27 nov 2012, 02:06

Ajde rafaelooooooo :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 nov 2012, 02:07

kaurma je napisao/la:Gledal tko ove Argentince xD, za koje treba navijat u prvom poluvremenu ? :D Crvene ?
Imaš temu za ovakve stvari. Plavo-bijeli, crveno-crni su Colon.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 nov 2012, 02:07

nista izgleda ova dojava hahaha a majku im njihovu :D

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 27 nov 2012, 02:09

Sudija izgleda nije upucen u naš prelaz, čist penal (igra rukom) za domaće nije svirao!! :twisted:
MIA SAN MIA!!!

kaurma
Kontakt:

Post Postao/la kaurma » 27 nov 2012, 02:10

insider je napisao/la:
kaurma je napisao/la:Gledal tko ove Argentince xD, za koje treba navijat u prvom poluvremenu ? :D Crvene ?
Imaš temu za ovakve stvari. Plavo-bijeli, crveno-crni su Colon.
Jel fakat ? :shock:

Hvala ti što si mi pojasnio!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 nov 2012, 02:11

Od ovog posta pa nadalje brišem sve što nema veze s temom. Imate ispod temu za kukanje, chatanje, ovdje samo prijedlozi o parovima.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 nov 2012, 04:27

LloriS je napisao/la:Evo NBA za veceras :

Chicago - Milwaukee 1X (1.36)

Chicago je u posljednje 4 utakmice dozivio 3 poraza i ima jednu pobjedu u zadnjem mecu i to bas protiv Milwaukee u gostima. Veceras koliko sam cuo nece igrati Jennings, samim tim je Chicago u puno boljoj situaciji i mislim da nece kiksati u ovom mecu, ipak je 6 poraza u 12 kola malo puno za ekipu kakvu imaju domacini.

Greg Monroe 16,5 Vise

Greg Monroe je na prosjeku od 16,8 poena, i u zadnjih 7 meceva je isao cak 6 puta preko, ako Detroit hoce do pobjede on mora ici preko, pogotovo jer kod Portlanda nece biti opet Aldridge. Mislim da ce veceras Monroe bez problema preci ovu granicu i valjalo bi ga ispratiti.

Kevin Durant 27,5 Manje

Durant je na prosjeku od 26,5 poena a zadnje tri utakmice ide preko ove ponude. Mislim da veceras nece preci 27 poena iz razloga sto Oklahoma igra kuci sa Charlotte koji ove sezone igraju puno bolje nego prosle, ali opet mislim da nece imati prevelike sanse protiv vrlo dobre Oklahome pogotova na njihovom terenu, te sam misljenja da Durant nece provesti puno vremena na parketu kao u nekim drugim utakmicama i ocekujem pobjedu Oklahome 20 - tak razlike i naravno Duranta manje od 27,5 .

Rudy Gay 20,5 Manje

Slicna situacija kao i sa Durantom, Memphis igra kuci sa Clevelandom gdje nebi trebao imati problema, ocekujem laganu pobjedu Memphisa jer je Cleveland bez Irvinga i mislim da ce ujdno i Gay ici ispod ove granice.

Kvota 8.61

Sretno svima ja sam odigrao ove parove i nadam se da ce proci veceras ;)
Evo ako je ko odigrao, Monroe 20, Durant 18, Gay 15, znaci tri igraca su prosla, ali je Chicago izgubio 92-93 nakon sto je na kraju 3 cetvrtine vodio cak 21 razlike ...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 27 nov 2012, 10:25

dr.van nostrand je napisao/la:inace veceras Paul 15,5 over, Boozer 15,5 over i M Gasol 13,5 mi se svidaju ;)
+
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 nov 2012, 11:42

Evo za danas od mene par utakmica pa ako hocete prepisite.

Aston Villa - Reading 1 1.90 ili 0-2 gola, pa izaberite, mora i Aston Villa koju utakmicu pobijedit :D

Sundrland -Qpr x2 1.57 Kod gostiju je novi trener a igrali su dobro protiv Manchester Utd, cak su i poveli, red je da i Qpr nesto uzme na strani.

Hannover - G.Furth 1 1.80 - Hannover proslu domaci kiksao ovaj put sigurno nece, a Furth jedna od slabijih ekipa u Njemackoj ligi.

Kaiserslautern - Regensburg 1 1.35 - Po meni jedna sigurica za odigrat, cak bi se usudio igrati i 1/1 jer domacin igra dobro na domacem terenu dok gosti imaju 6 poraza.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 27 nov 2012, 22:55, ukupno mijenjano 5 puta.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 27 nov 2012, 12:08

Tsmoki Minsk - Gravelines 27.11. 17:00 2 1,35
Karsiyaka - Tofas 27.11. 19:00 1 1,30
Cajasol - Orleans 27.11. 20:30 1 1,35
Jovanovski - Perrin 27.11. 12:30 1 1,20
Frankfurt - Mainz 27.11. 20:00 1X 1,28

kvota: 3.64

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.