Just do it je napisao/la:hahaha daj balo ne seri od uzine ces ostavit 3 km i uplatit na racun a ti nekom da saljes
Xčina
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Just do it je napisao/la:hahaha daj balo ne seri od uzine ces ostavit 3 km i uplatit na racun a ti nekom da saljes
A i to je jednu noc dok ovo prode i gotovo opet sve normalahoshafka je napisao/la:Otišo nam je forum u tri **** materine
pa moze fino bi biloinsider je napisao/la:Šta mislite da pokrenemo neku igru, kao mini-ligu kladioničarsku. Da to organizujem, recimo svi imaju virtuelnih 20 KM budžeta i igramo? Ja bih dnevno postavio pet parova i napisao bih pravila... Razmišljao sam o tome, ali ne znam hoće li biti interesovanja. I tu bi se vidjelo ko zna, a i pomoglo bi dalje prilikom klađenja. Naravno, to je zabavni segment ovog dijela foruma.
Ako ste za, napišite mi pp, da ovu temu više ne trpamo, pošto je ovdje dozvoljeno samo dodavanje parova, analiza i slično. Lp.
i ja sam zaJust do it je napisao/la:pa moze fino bi biloinsider je napisao/la:Šta mislite da pokrenemo neku igru, kao mini-ligu kladioničarsku. Da to organizujem, recimo svi imaju virtuelnih 20 KM budžeta i igramo? Ja bih dnevno postavio pet parova i napisao bih pravila... Razmišljao sam o tome, ali ne znam hoće li biti interesovanja. I tu bi se vidjelo ko zna, a i pomoglo bi dalje prilikom klađenja. Naravno, to je zabavni segment ovog dijela foruma.
Ako ste za, napišite mi pp, da ovu temu više ne trpamo, pošto je ovdje dozvoljeno samo dodavanje parova, analiza i slično. Lp.mislim da bi svako vidio koliko bi para izgubio
Imaš temu za ovakve stvari. Plavo-bijeli, crveno-crni su Colon.kaurma je napisao/la:Gledal tko ove Argentince xD, za koje treba navijat u prvom poluvremenu ?Crvene ?
Jel fakat ?insider je napisao/la:Imaš temu za ovakve stvari. Plavo-bijeli, crveno-crni su Colon.kaurma je napisao/la:Gledal tko ove Argentince xD, za koje treba navijat u prvom poluvremenu ?Crvene ?
Evo ako je ko odigrao, Monroe 20, Durant 18, Gay 15, znaci tri igraca su prosla, ali je Chicago izgubio 92-93 nakon sto je na kraju 3 cetvrtine vodio cak 21 razlike ...LloriS je napisao/la:Evo NBA za veceras :
Chicago - Milwaukee 1X (1.36)
Chicago je u posljednje 4 utakmice dozivio 3 poraza i ima jednu pobjedu u zadnjem mecu i to bas protiv Milwaukee u gostima. Veceras koliko sam cuo nece igrati Jennings, samim tim je Chicago u puno boljoj situaciji i mislim da nece kiksati u ovom mecu, ipak je 6 poraza u 12 kola malo puno za ekipu kakvu imaju domacini.
Greg Monroe 16,5 Vise
Greg Monroe je na prosjeku od 16,8 poena, i u zadnjih 7 meceva je isao cak 6 puta preko, ako Detroit hoce do pobjede on mora ici preko, pogotovo jer kod Portlanda nece biti opet Aldridge. Mislim da ce veceras Monroe bez problema preci ovu granicu i valjalo bi ga ispratiti.
Kevin Durant 27,5 Manje
Durant je na prosjeku od 26,5 poena a zadnje tri utakmice ide preko ove ponude. Mislim da veceras nece preci 27 poena iz razloga sto Oklahoma igra kuci sa Charlotte koji ove sezone igraju puno bolje nego prosle, ali opet mislim da nece imati prevelike sanse protiv vrlo dobre Oklahome pogotova na njihovom terenu, te sam misljenja da Durant nece provesti puno vremena na parketu kao u nekim drugim utakmicama i ocekujem pobjedu Oklahome 20 - tak razlike i naravno Duranta manje od 27,5 .
Rudy Gay 20,5 Manje
Slicna situacija kao i sa Durantom, Memphis igra kuci sa Clevelandom gdje nebi trebao imati problema, ocekujem laganu pobjedu Memphisa jer je Cleveland bez Irvinga i mislim da ce ujdno i Gay ici ispod ove granice.
Kvota 8.61
Sretno svima ja sam odigrao ove parove i nadam se da ce proci veceras
+dr.van nostrand je napisao/la:inace veceras Paul 15,5 over, Boozer 15,5 over i M Gasol 13,5 mi se svidaju![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.