Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jedno je sigurno biće ovo paklen dvomeč, Arsenal je jači nego prošle godine i sigurno žele revanš za prošlogodišnje ispadanje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Opet cemo gledati usrane bavarske face al ovaj put ce to biti do grla..
Zao mi je,volio sam da su izvukli Zenita pa da jos malo posmatram te tripovane sampione univerzuma al s druge strane bice zanimljivo vidjeti kako se ponasaju kad ostanu bez krila..
Jaci smo,to treba dokazati i na terenu u sto ne sumnjam.
Zao mi je,volio sam da su izvukli Zenita pa da jos malo posmatram te tripovane sampione univerzuma al s druge strane bice zanimljivo vidjeti kako se ponasaju kad ostanu bez krila..
Niti jedan ozbiljan komentar, svašta.
Arsenal igra odličan fudbal, sa Ozil-om su mnogo jači i ovaj duel će biti prava poslastica za gledanje. Bayern ima prednost što se druga utakmica igra u Minhenu, a nadam se da će oba tima biti kompletna pa da uživamo. Bayern je za mene favorit na ovoj utakmici i to u omjeru 60 - 40, s tim da bi bilo 55 - 45 da se igra prva utakmica u Minhenu.
Arsenal igra odličan fudbal, sa Ozil-om su mnogo jači i ovaj duel će biti prava poslastica za gledanje. Bayern ima prednost što se druga utakmica igra u Minhenu, a nadam se da će oba tima biti kompletna pa da uživamo. Bayern je za mene favorit na ovoj utakmici i to u omjeru 60 - 40, s tim da bi bilo 55 - 45 da se igra prva utakmica u Minhenu.
dobrodosli prijatelji...chily-rz je napisao/la:Opet cemo gledati usrane bavarske face al ovaj put ce to biti do grla..

slaba ljevica
Cekamo tebe da ti sta ozbiljno napises.Ipak si ti Branko Copic.Neutral je napisao/la:Niti jedan ozbiljan komentar, svašta.
1946
-
- Kontakt:
A frajer je pacijent svjetske klase, pamtim jos prije njegove nebuloze na ovom forumu fol neutralan nesto
prica nam o ozbiljnosti ja otisao na njihovu temu da procitam komentare kad tamo svaki komentar dvije pobjede u hendikepu, neupitan prolaz, a od onog smeca od nase ekipe prosle godine izgubili kuci 2-0 i prosli na gol u gostima 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Vidim pogodio vas žrijeb, obucite majice od Balotelli-a why always me
Dječaci na okupu, čujemo se nakon dvomeča ako Bog da

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ovo se čekalo. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Dobice ti taj djecak sa avatara po usima,naravno klempavim.Neutral je napisao/la:Vidim pogodio vas žrijeb, obucite majice od Balotelli-a why always me![]()
1946
-
- Kontakt:
joj tesko se vama, UBICE vas bajern na sve strane hahahahhhahahahahahha
- rob do bagro
- Kontakt:
Rasalovat ce ih.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj tesko se vama, UBICE vas bajern na sve strane hahahahhhahahahahahha
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
probudim se....uđem na net..kad ono ljepota.... Boas out,Aguero out i onda šlag na tortu...jadni njemački tim dolazi opet u London....toliko mi se gadi taj tim da bih radije tottenham gledo u ligi prvaka nego njih....svi znamo kako su nas izbacili prošli put......TIME TO REVENGE!
A.F.C. Bournemouth!
Sretno, razbijte ih koliko god vam je volja.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
sine stavi prst, vec ti se povraca...BAS VAM SE NE DA...AL ET...rambo16 je napisao/la:probudim se....uđem na net..kad ono ljepota.... Boas out,Aguero out i onda šlag na tortu...jadni njemački tim dolazi opet u London....toliko mi se gadi taj tim da bih radije tottenham gledo u ligi prvaka nego njih....svi znamo kako su nas izbacili prošli put......TIME TO REVENGE!
slaba ljevica
-
- Kontakt:
jašta...baš onako osmišljen nickBigBigBang je napisao/la:Ali cuj kloc![]()
![]()
![]()
A.F.C. Bournemouth!
Pogledjate samo **** mart!!!
11.03. Bayern - Arsenal
15.03. Tottenham - Arsenal
22.03.Chelsea - Arsenal
29.03. Arsenal - Man City
Ovo je ludnica!!!! I ovakav raspored i sve!!!
11.03. Bayern - Arsenal
15.03. Tottenham - Arsenal
22.03.Chelsea - Arsenal
29.03. Arsenal - Man City
Ovo je ludnica!!!! I ovakav raspored i sve!!!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Marsal
- Kontakt:
Odličan. Totalno ti je u skladu sa znanjem i karakterom.kloccc je napisao/la: A JEL DOBAR??? AJ PRIZNAJ
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
kad ih je city nako natampuro, koliko ce tek Bayo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.