cccc prode celtasubasic je napisao/la:zaragoza po meni siguran 1 danasJust do it je napisao/la:pu odigra mi slucajno u kladi zaragozu 1 a htio sam dvicu na celtu cccc
ovo sam igrao Cagliari Napoli 0-1 golova 3.40
Parma - Inter 2.5 + 1.80
Zaragoza - Celta 1 :S 2.25
na 2 km 28 dobitak i to sam skontao sad nakon 2h
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Just do it
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nadam se da niste prepisaliGGManUtd je napisao/la:AEL Limassol - APOEL(zg) 0-2 (1.60)
U zadnjih 5 medjusobnih palo samo 2 gola sto je 0,4 gola po utakmici, ako se ne varam to je manje od 2![]()
Parma - Inter X2 (1.50)
Ovde je danas cijela planeta igrala 2, za one malo nesigurnije kao sto sam ja X2 bi trebalo proci, nadam se da Inter nece izg. od Parme
FC Oss - Cambuur (d/n) DA (1,45) ili 3+ (1,40)
Sta reci , osim da su zadnje 4 tekme dali ukupno 29 golova, u svakoj su oba tima dala bar po jedan gol.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eto ko hoce nek prepise na svoju odgovornost, ja cu to uplatit na 5 km pa ako prodje prodje.. a znam da nece

Danas sve kontra u pm

Evo sad gledam na bet365 pala quota sa 36 na 29€ na prelaz
mozda nesta i bude od ove dojave 

-
- Kontakt:
sunce ti kalajisano, odigram tu dojavu i inter da go i jos neki, jer 3 zahtjeva, i vec pao, pa boga mu je.bem ja da ima 30000 pic.ki ja bi za **** ufatio, hhhh
...rob do bagro...
Lose skroz samo Lech Pogodjenofukara87 je napisao/la:Evo od mene 3 para za danas .
Podbeskidzie -Lech Poznan 2 Ovdje igram na Lech iz razloga jer su dobri u gostima, zadnje 3 utakmice dobili gostujuce a imaju omjer 5 pobjeda i 1 izgubljenu u gostima, dok domacin ima 4 poraza zaredom kod kuce a omjerim im je 4 poraza i 2 nerijesene kod kuce.
Trabzon - Eskisehirspor 1, Domacin ima omjer 4-1-1 kod kuce dok gosti imaju omjer 1-2-3 u gostima. Trabzona tipujem jer su u naletu od 2 utakmice pobjedonosne zaredom.
Zaragoza - Celta 1 Ovdje tipujem na Zaragozu jer je Celta uzasno losa u gostima imaju omjer od svih 6 poraza.
eto to je to za danas od mene.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- BenjooJutub
- Kontakt:
Biće za one koji su uplatili, a za nas koji nismo.. K.URACmirza_it je napisao/la:Evo sad gledam na bet365 pala quota sa 36 na 29€ na prelaz![]()
Imal ko 1€ da posudi, ko da vam p.ičke tražim jbt

- Citizen-X
- Kontakt:
na sportingbetu kvota 41.00 
http://www.sportingbet.cz/s%C3%A1zkov%C ... 76226.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.sportingbet.cz/s%C3%A1zkov%C ... 76226.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 26 nov 2012, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Celta Vigo ovakva traljava pobijedi i naravno prva pobjeda u gostima 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
zato pokusaj sa ovim online kladama npr bet365 i uvijek mozes igrati jedan par mozda se i potrefi nekadibra_barca je napisao/la:sunce ti kalajisano, odigram tu dojavu i inter da go i jos neki, jer 3 zahtjeva, i vec pao, pa boga mu je.bem ja da ima 30000 pic.ki ja bi za **** ufatio, hhhh

-
- Kontakt:
Tesko se stomakliji ako ne dodju ovi Argentinci, bice mu gore nego Papetu poslije X-a u Tirani. 

Prosle sedmice sam dobivao svaki radni dan, dodje subota i neka veca sila je odlucila da vise ne dobijem, i od subote do veceras sam sve pare koje sam imao na racunu izgubio, bijedaa. 

ma nece ako prodze dobro i jeste a ako ne ima popravnihordas_Bec je napisao/la:Tesko se stomakliji ako ne dodju ovi Argentinci, bice mu gore nego Papetu poslije X-a u Tirani.

-
- Kontakt:
Normalno, citam na poslu rekoh mogao bih i ja odigrati, odem u kladaru kad kvota 35, pita me onaj covjek jesam li Argentinac posto to igram jer je kaze danas jos 17-tero ovaj tip odigralo.mirza_it je napisao/la:ma nece ako prodze dobro i jeste a ako ne ima popravnihordas_Bec je napisao/la:Tesko se stomakliji ako ne dodju ovi Argentinci, bice mu gore nego Papetu poslije X-a u Tirani.uglavnom hvala mu sto je podijelio sa nama
Uglavnom stomaklija ima pice od mene ako dodje, posto vidim da je u TK gdje i ja budem kada dodjem dole.

I ja sam promasio trabzon 1x, posto sam morao odigrat najmanje 3 para na tiketuibra_barca je napisao/la:sunce ti kalajisano, odigram tu dojavu i inter da go i jos neki, jer 3 zahtjeva, i vec pao, pa boga mu je.bem ja da ima 30000 pic.ki ja bi za **** ufatio, hhhh

Nije ni dojava za svakoga

-
- Kontakt:
ma nije vala bas, ma nemam racun, gdje se pravi taj bet365 kako vec, da odem sutra napraviti, uplatit odmah joju, kad mi treba **** ti sunceve zrake, sad bi obio kladionicu..
...rob do bagro...
hahahaibra_barca je napisao/la:ma nije vala bas, ma nemam racun, gdje se pravi taj bet365 kako vec, da odem sutra napraviti, uplatit odmah joju, kad mi treba **** ti sunceve zrake, sad bi obio kladionicu..
mozes sad odma napravit ja mislim ako imas kreditnu karticu i sa nje prebacis sebi na depozit i kladis se time.. nezz opet nisam siguran kako ide, al morat cu i ja sebi na bet365 napravit racun

- Citizen-X
- Kontakt:
prije da ce proci neki 1/X 2/X obzirom po rezultatima Kolona....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- zlatniljiljan
- Kontakt:
kod mene je 34 bila danas,a i sad je ista kvotamirza_it je napisao/la:Evo sad gledam na bet365 pala quota sa 36 na 29€ na prelaz![]()
jeste mozes odma napraviti traje svega 5 min ukucas sve podatke tacne i ako imas kreditnu karticu napunis sebi koliko hoces i igras se.GGManUtd je napisao/la:hahahaibra_barca je napisao/la:ma nije vala bas, ma nemam racun, gdje se pravi taj bet365 kako vec, da odem sutra napraviti, uplatit odmah joju, kad mi treba **** ti sunceve zrake, sad bi obio kladionicu..
mozes sad odma napravit ja mislim ako imas kreditnu karticu i sa nje prebacis sebi na depozit i kladis se time.. nezz opet nisam siguran kako ide, al morat cu i ja sebi na bet365 napravit racun
Večeras mi je Bog posl'o jasan znak, "Emire okani se kladionice"
Odigram ovaj par iz Argentine, ovaj prelaz...u Premieru, i naravno traži 3 para min., ja dodam Inter da gol i Zaragoza da gol.
Šta reći?
Sunce vam uhljupsko-prevarantsko...pa ovoj Celti bi i Velež dao dvicu

Odigram ovaj par iz Argentine, ovaj prelaz...u Premieru, i naravno traži 3 para min., ja dodam Inter da gol i Zaragoza da gol.
Šta reći?
Sunce vam uhljupsko-prevarantsko...pa ovoj Celti bi i Velež dao dvicu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.