Večeras se nadam pobjedi, jer potrebna nam je!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dobro došao!karabajic84 je napisao/la:Do 2005 sam pratio Zelju,znaci sve utakmice na grbavici a i gostovanja sam posjecivao,kao i ono najdramaticnije u sirokom gdje nas je bilo par hiljada,kada smo izgubili titulu.
Od tada sam u inostranstvu ali i dalje pratim svog Zelju i utakmice koje se preneose preko live streama ne propustam.
Veceras imamo priliku da ih razbijemo i koliko toliko vratimo se u borbu za titulu i nadam se da je osvojimo...i ako budemo imali priliku da u zadnjem kolu rjesavamo sampionsku,da nam se ne desi situacija kao onda u sirokom...
TREBA OVE KAMENJARE UGAZIT DOBROOOOO!!!naravno na terenu
Hvalaaaavlami97 je napisao/la:Dobro došao!karabajic84 je napisao/la:Do 2005 sam pratio Zelju,znaci sve utakmice na grbavici a i gostovanja sam posjecivao,kao i ono najdramaticnije u sirokom gdje nas je bilo par hiljada,kada smo izgubili titulu.
Od tada sam u inostranstvu ali i dalje pratim svog Zelju i utakmice koje se preneose preko live streama ne propustam.
Veceras imamo priliku da ih razbijemo i koliko toliko vratimo se u borbu za titulu i nadam se da je osvojimo...i ako budemo imali priliku da u zadnjem kolu rjesavamo sampionsku,da nam se ne desi situacija kao onda u sirokom...
TREBA OVE KAMENJARE UGAZIT DOBROOOOO!!!naravno na terenu
h ercegovinalive.commulje_TM87 je napisao/la:zdravo braco Manijaci !!! ako nije problem moze li netko da postavi link za danjasnju tekmu jer nisam u bosni pozzzzz
Upotpunosti se slazem....ja sam iz zenice ali cjelim srcem navijam za zelju....to sam naslijedio od tate koji je takodje veliki fan zelje...ta ljubav mu je ostala jos od vremena dok je sluzio vojni rok u sarajevu...krivajaš je napisao/la:Apsolutno se slazem! Ima i nas koji sa strane dolazimozlaya_tm87 je napisao/la: @ Pile & Hoorkie: To je ono sto kazu, navijati za Zelju je stvar filozofije... Nema dalje.
Danas sve ide u korist da vecerasnja tekma bude najposjecenija ove sezone.
Vrijeme: FANTASTICNO
Termin: Idealan
Prethodni rezultati: Vrlo dobri
Protivnik: Atraktivan
Znaci ko ne dodje, nije mu fazon, jer Željo nije samo Sarajevo, Željo je cijela BiH i puno šire!
Naprijed Željo do pobjede!
hoce ... BHT 19:30RK Gradacac je napisao/la:Hoce li biti prenos ove utakmice?
Zahvaljujemforza je napisao/la:hoce ... BHT 19:30RK Gradacac je napisao/la:Hoce li biti prenos ove utakmice?
Nemoj puno druže,ode tlak u P i k u mat a dobijaju se lako bubrežni kamenci,samo laganini...themaniacs_87 je napisao/la:Večeras ću lijepo narezati suhog mesa i sira i lijepo gledati utakmicu.![]()
![]()
Volim te Željo!!
Nemoj puno druže,ode tlak u P i k u mat a dobijaju se lako bubrežni kamenci,samo laganini...[/quote)aqarius je napisao/la:themaniacs_87 je napisao/la:Večeras ću lijepo narezati suhog mesa i sira i lijepo gledati utakmicu.![]()
![]()
Volim te Željo!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.