Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Taj Sanogo jado, dosao u Arsenal odma ga grabljivice iz medicinskog tima se docepale eno ga mjesecima se oporavlja, bice to novi Diaby.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Doveo ga Wenger da kletvu skine sa Diabyija, da ga ovaj zamjeni u bolnici, znači legitimni nasljednik 

- Rockefeller
- Kontakt:
Pa Costa je već potpisao za Arsenal. 
Evo slika koja to i dokazuje:

Ybo strinu on je meni isti Eduardo da Silva. Ni po čemu se puno ne razlikuju, igraju sličan fudbal, a liče k'o da su braća.
Cavania hoćemo.

Evo slika koja to i dokazuje:

Ybo strinu on je meni isti Eduardo da Silva. Ni po čemu se puno ne razlikuju, igraju sličan fudbal, a liče k'o da su braća.

Cavania hoćemo.

Sta znas mozda Costa i Cavani dodju na Emirates.
Ali ako sutra izvucemo PSG ili Atletiko u 1/8 finala lige sampiona.
Ali ako sutra izvucemo PSG ili Atletiko u 1/8 finala lige sampiona.
1946
- Rockefeller
- Kontakt:
Ako je to jedini način da obojca dodju na Emirates pristajem jer to onda znači da će Arsenal najmanje do četvrtfinala dogurat. 

dokaz da Wenger ne vlada niti sobom a kamoli svlačionomrambo16 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/kolaps ... r-nemocan/ joj j***m li ih u usta ona prljava....pazite naslova "kolaps arsenala"....da ne povjeruješ šta ljudi pišu.....fujjjj

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Zar je sutra izvlačenje? Ja sam kontao da je u četvrtak..
jašta...nogu Wengeru i Ozilu u januaruSeaman je napisao/la:dokaz da Wenger ne vlada niti sobom a kamoli svlačionomrambo16 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/kolaps ... r-nemocan/ joj j***m li ih u usta ona prljava....pazite naslova "kolaps arsenala"....da ne povjeruješ šta ljudi pišu.....fujjjjsiječanj je zadnja prilika za njega ili put pod noge,od prošlosti se ne živi.a još više boli činjenica kakve pacerske golove primamo protiv jačih ekipa,tragikomedija

A.F.C. Bournemouth!
može a klopp in,treba svježe krvi jer ovo je smiješno kaj radi wenger,a sljedeća tekmu će dobiti novi bukakke u facu od portugalcarambo16 je napisao/la:jašta...nogu Wengeru i Ozilu u januaruSeaman je napisao/la:dokaz da Wenger ne vlada niti sobom a kamoli svlačionomrambo16 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/kolaps ... r-nemocan/ joj j***m li ih u usta ona prljava....pazite naslova "kolaps arsenala"....da ne povjeruješ šta ljudi pišu.....fujjjjsiječanj je zadnja prilika za njega ili put pod noge,od prošlosti se ne živi.a još više boli činjenica kakve pacerske golove primamo protiv jačih ekipa,tragikomedija
![]()
Ovaj Seaman je navijac Citya...
A ovaj fokus glupi na koga se sve poziva nije ni cudo za ovako glupe naslove... Cuj kolaps, igraci se svadjaju i vredjaju publiku?!?!?!?

A ovaj fokus glupi na koga se sve poziva nije ni cudo za ovako glupe naslove... Cuj kolaps, igraci se svadjaju i vredjaju publiku?!?!?!?

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ozil dužan 200 funti WilsheruGunner4 je napisao/la:Ovaj Seaman je navijac Citya...
A ovaj fokus glupi na koga se sve poziva nije ni cudo za ovako glupe naslove... Cuj kolaps, igraci se svadjaju i vredjaju publiku?!?!?!?![]()
![]()
![]()

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Danas u podne je izvlačenje...QUARTERBACK je napisao/la:Zar je sutra izvlačenje? Ja sam kontao da je u četvrtak..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Da hoce biti Bayern-Arsenal da gledam dobar okršaj i na terenu i na forumu 

Ja te volim, volim Željo..
- Marsal
- Kontakt:
Na forumu Bayern nema šanse. Zato su na terenu, tamo gdje je bitno, favoriti. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kvota 1.20 na forumske Arsenalovce vs forumskih Bavaraca, iako bi u tom duelu igrali minimalno sa dva igrača manje (kvota 1.5 na ban forumskog Arsenalovca) 

- Marsal
- Kontakt:
Bayern
, lakše od očekivanog, lagano prolazimo dalje. Sreća pa nismo dobili PSG ili Atletico.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
to je to 

Kakvi vizionari 
btw. forum će implodirati

btw. forum će implodirati

-
- Kontakt:
povecase se arsenalu sanse za titulu u ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.