Reče podržavalac selektora koji je sinoć igrao u formaciji 1-8-0.Head je napisao/la: Da, trebamo imati 3 zamjene za centralnog veznjaka al nemati ni jednu krilo na klupi. Racionalno nema sta.
Safet Sušić - Pape
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
- Donnie Darko
- Kontakt:
- undefined007
- Kontakt:
sead na aparatima tino u nevjerici avdija taman usavrsio centarsut

For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
-
- Kontakt:

Adzo, sta cemo sad? Jel ovo kraj moje reprezentativne karijere?

Ma boli me qurac sinko, odoh ja u Pariz. Bilo je gusto ali sam na kraju dobio masne pare od saveza.
Operacija #RemoveSušić: Mission Accomplished
Operacija #BringVaha je počela.
On se podrazumjeva...IVICA OSIM je napisao/la:ZukanovicHusika je napisao/la:Znaci tu su Tankovic, Arslanagic, Husic, Stilic, Djuric, M Vrancic,![]()
![]()
------------Beg-----------------
Mujdza--Bico---Spaha--Kola
------Besic-----Salihovic-----
Hajrovic---Vrancic---Lulic--
-------------Dzeko-------------
Pjanic, Vedo, Djuric, Tankovic, Zukanovic, Stilic, Arslanagic, Buric, Husic, Prcic, Hodzic, Dilaver...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Varas se, nisam ja za Susica, nisi toliko vazan da ti opet moram objasnjavati step by step.DukeOfWellington je napisao/la:Reče podržavalac selektora koji je sinoć igrao u formaciji 1-8-0.Head je napisao/la: Da, trebamo imati 3 zamjene za centralnog veznjaka al nemati ni jednu krilo na klupi. Racionalno nema sta.
1946
Zahvalio bih mu se da se ponio kao čovjek i danas sam dao ostavku. Umjesto toga je dopustio da ga drugi moraju tjerati kao šugu i tako pokazao zapravo ko je i šta je. Zbog toga mu se nemamo zašto zahvaljivati. Srozao je reprezentaciju od utakmice sa SAD. Sreća nas je malo ponijela, kao i individualni kvalitet igrača protiv Slovačke i Litvanije. Poslije toga svi sve znamo. Daleko mu kuća bila...
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
hoce li ispasti fer i "oprostiti" pare koje su ga sledovale do kraja ugovora ili ce uzeti samo odradjeno, necu reci zaradjeno??!!
kad pogledate da je to uradio Advocat u Srbiji kojeg realno zaboli ime za tom zemljom...sta bi falilo Safetu!?
kad pogledate da je to uradio Advocat u Srbiji kojeg realno zaboli ime za tom zemljom...sta bi falilo Safetu!?
Neka mala satisfakcija mi je sto nije otisao dostojanstveno nego je otjeran kao pas,prognan,proklet od svakog postenog covjeka u ovoj zemlji.
Bas tako je i zasluzio.
Bas tako je i zasluzio.
Pojeo bi on, al Salem Prolic pomeo sveSheyi je napisao/la:Pape otiša si sarmu probo nisi
DD
- DonCorleone
- Kontakt:
Citav, ali bas citav forum slavi samo ova dvojica se zahvaljuju
.
.
Cuj Safeta za kraj: Necu dati ostavku
. Neces je dati bivole, nego ces je dobiti
.

Virtu4l je napisao/la:Hvala ti za sve Safete, za Francusku, Grčku, Litvaniju, vječnu vatru, Brazil, Iran... mnogo sreće u nastavku karijere
Mogu oni iz Safeta, ali ne moze Safet nikada iz njihcalcio je napisao/la:Pape, hvala na svemu.

Cuj Safeta za kraj: Necu dati ostavku

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Head je napisao/la:Varas se, nisam ja za Susica, nisi toliko vazan da ti opet moram objasnjavati step by step.DukeOfWellington je napisao/la:Reče podržavalac selektora koji je sinoć igrao u formaciji 1-8-0.Head je napisao/la: Da, trebamo imati 3 zamjene za centralnog veznjaka al nemati ni jednu krilo na klupi. Racionalno nema sta.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Treba čestitati i Zuki, jedini koji se direktno suprostavio teletini i sve trpio. Zuka pripremi dres repke !!! 

Zadnja izmjena: vedator, dana/u 17 nov 2014, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Dovidjenja Safete 

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 17 nov 2014, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Aferim momciluk, djelimo misljenje!Rusilac je napisao/la:Neka mala satisfakcija mi je sto nije otisao dostojanstveno nego je otjeran kao pas,prognan,proklet od svakog postenog covjeka u ovoj zemlji.
Bas tako je i zasluzio.
Operacija #RemoveSušić: Mission Accomplished
- tuzlak1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Senad i Marjan kad su culi da je Pape dobio otkaz
Senad i Marjan kad su culi da je Pape dobio otkaz

Hvala Bogu ode teletina. Konacno 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Muzure, jel ti Vokri? Meni je godra. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.