FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ramiral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ramiral » 12 maj 2015, 09:38

Sretno večeras, neka Lewa do desete minute zabiberi jedan...

i u 45' da bude još jedan, prekid, korner ili šta već...

da u drugom poluvremenu pršti na sve strane :cool:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 12 maj 2015, 11:10

Nadam se da ce nasi noseni publikom odigrati utakmicu dosljednu bayerna i ako vec moraju ispast nek se oproste pobkedom.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 maj 2015, 11:55

Sretno raja :) Volio bih da brzo padnu dva gola da se romi makar prepadnu :thumbup:
naprijed rejal

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 12 maj 2015, 12:04

Sveti je napisao/la:Sretno raja :) Volio bih da brzo padnu dva gola da se romi makar prepadnu :thumbup:
hvala svetac :mrgreen: ,sretno i vama protiv najvec karcinoma svjetskog klubskog nogometa mafije iz mafije A kluba poznatijeg kao JuBe :cool:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 12 maj 2015, 12:04

anelbavarac je napisao/la:slika

Šef dogovara de Bruynea. :cool:
Ma biće da je prije:

"Diži adidas call strike 70 na asku na tri i po..."

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 12 maj 2015, 12:09

Bivši fudbaler njemačke reprezentacije Dietmar Hamann u svojoj kolumni za Goal.com napisao je da je Mario Götze totalno van forme i da je to uticalo na sezonu Bayerna. - Za njega, ali i za klub, bolje bi bilo da potraži neku drugu ekipu. na ljeto. Očigledno da Bayern nije klub za njega. Navijači su na svim treninzima, kao i mediji, i to je očigledno previše pritiska za njega. Kada je već potpisao za veliki klub za puno novca, onda treba i zapeti i zaslužiti svaki cent, piše između ostalog Hamann. Dietmar u svom izlaganju tvrdi da je Götze tip igrača koji voli mirnu atmosferu s ne toliko pritiska i da nije sretan u klubu, a ni klub s njim. - Najbolje je da se raziđu. Ali onda dolazimo do pitanja ko će dati 35 miliona eura za njega..., pita se Hamann. -

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 12 maj 2015, 12:12

Veceras se casno oprostiti uz jednu lijepu pobijedu sa mnogo truda i zelje i krenuti na ozbiljne analize i rekonstrukciju svih ostecenih dijelova ekipe.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 12 maj 2015, 12:16

muamerc je napisao/la:Veceras se casno oprostiti uz jednu lijepu pobijedu sa mnogo truda i zelje i krenuti na ozbiljne analize i rekonstrukciju svih ostecenih dijelova ekipe.
Sta god da bude da bude ,bayern ce biti ostati i bicemo jos jaci aBd ,mi c mo i dalje navijati za naljepsi najbolji klub na dunjaluku FC Bayern Munchen :ljepota: :bow: :ljepota: :salut: .Cuda su moguca i iznimno rijetka ,za nadati je se da ce nas ta **** velika sreca,nafaka kako god hocete jednom nenormalno posluziti nadati je se da ce to biti vecerac.

p.c: fener navodno zainteresovan za dovodenje dantea ovo ljeta.Osvojio je sve sto se moze osvojiti u klubskom nogometu , ulazi u fazu pocetka kraja karijere tako da ,uzeti kakve pare pozdravit se i neka mu je sa srecom dao je on dosta toga bayerna u onoj povjesnoj sezoni.Ako ode neka mu je sa srecom.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 12 maj 2015, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 maj 2015, 12:18

Hamann ocito voli da kupi simpatije sa raznim izjavama, no ovo za Gotzea mu i nije toliko na mjestu s obzirom da mora da zna da se radi o Bayernu koji jednog takvog igraca nece sigurno pustiti.

Stoji to da se Gotze nije snasao ali isto tako stoji da nije imao u nizu nekoliko utakmica na svojoj poziciji gdje je najbolji nego ga je Pep konstantno slao sa jedne na drugu stranu, pa cak je u nekim mecevima ordinirao na poziciji broj 8 sto je apsurdno ali to je Pep. :mrgreen:

Vecerasnji spektakl ce nadam se proteci u vrlo neizvjesnom ritmu gdje cemo sa ranjivim sastavom pokusati unijeti nemir u redove gostiju te na taj nacin ovaj uzvrat uciniti zanimljivim.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 12 maj 2015, 12:34

Omerbavarac je napisao/la:Hamann ocito voli da kupi simpatije sa raznim izjavama, no ovo za Gotzea mu i nije toliko na mjestu s obzirom da mora da zna da se radi o Bayernu koji jednog takvog igraca nece sigurno pustiti.

Stoji to da se Gotze nije snasao ali isto tako stoji da nije imao u nizu nekoliko utakmica na svojoj poziciji gdje je najbolji nego ga je Pep konstantno slao sa jedne na drugu stranu, pa cak je u nekim mecevima ordinirao na poziciji broj 8 sto je apsurdno ali to je Pep. :mrgreen:

Vecerasnji spektakl ce nadam se proteci u vrlo neizvjesnom ritmu gdje cemo sa ranjivim sastavom pokusati unijeti nemir u redove gostiju te na taj nacin ovaj uzvrat uciniti zanimljivim.

Omerbeze ne vidim razlog zasto ga ne bi kritikovao,mi smo veliki klub na vecoj razini,i nemamo vremena vise cekati da neko pokaze ili opravda ono za sta je doveden,a sigurno je doveden je doveden sa razlogom ,nema se vremena kao onih godina kada smo bili u nekoj letargiji gdje e svata prolazilo ,ovo danas je stepenica korak ka apsolutnom vrhu ,i ovaj bayern vise nikada sa njega nece sici :!: ,tako da je doslo neko novo vrijeme neka druga pravila ,stvari.Gece je doveden sa velikim planovima i ciljevima ,ali on ocigledno svoj dio nije ispostovao.Ako za 2 sezone nije proigrao nece ni od sada ,daj Boze da grijesim ,da je potenijal kvalitet to niko ne spori ali ocigledno nesto nestima ili je u pitanju njegova psiha ,ili guariolina zamisao i njegovo postavljanje u njeg.igri ili nesto trece .Kako god ogroman mu novac placamo ,i zaista malo mu je jos vremena ostalo da se pokaze i izadje iz ove letargije u spurotnom :wave: from abyern.Pa vise je martinez u onoj jednoj sezoni sto je odigrao doprinijo bayernu nego on za ove dvoje sezone. :!: Tetka ili neka se trzne ili raus from minken . :evil: :cool: :salut:

BigSam
Kontakt:

Post Postao/la BigSam » 12 maj 2015, 12:46

Realno,tesko Bayern veceras moze nesto napraviti,sto zbog Pepove taktike,sto zbog povreda,sto zbog naleta u kojem je Barcelona..ali ostaje vam da se nadate ,Svabu nikad ne treba otpisivat :) u svakom slucaju,nek vam je sa srecom veceras :)!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 maj 2015, 14:00

Ma ne možemo ništa bez Roberija i Alabe. Ponavljam se k'o papagaj al' kako je tako je. Večeras me (toliko) ne zanima rezultat. Naravno, uvijek postoji pa i ona sićušna nada da možemo napravit' senzaciju galaktičkih razmjera nakon 3:0 i otići u Berlin, al' prije svega želim da vidim da se igra lopta, da ima neka organizacija a ne ho ruk amaterski sistem koji je Pepu svojstven u ovim većim utakmicama.

Mi moramo pravit' rekonstrukciju ekipe, ako se misli forsirat igra preko krila, valjda je to svima jasno. Ribery je na moju i vjerujem našu žalost, gotov. Ono, može on povuć' u nekoj tekmi al' da na ledjima nosi sezonu (kao ranije) mislim da od toga nema ništa. Godine, konstantne povrede čine svoje. Slična je situacija i sa Robenom. Koliko sam se samo navik'o na njih dvojicu ne mogu da zamislim Bayu bez njih. Ja sam još davno rek'o da bi Alaba mog'o bit' naše novo krilo i ima on taj potencijal. Na beku je najbolji a igra na sredini, dakle najgora varijanta. Malo sam ljut na Lama, odnosno malo više. Ako je istina da je on zahtijev'o da po stare dane mijenja poziciju onda je na neki način pokvario onaj imidž odanog profesionalca koji je u kontinuitetu bio najbolji na svijetu na svojoj poziciji dugi niz godina.

Druga varijanta je da se mijenja sistem,odnosno da igru preko krila tranformišemo u jaku sredinu, jer nekako tu leži naš najveći potencijal. Mislim da bi takva igra najviše odgovarala Geceu. Ne znam ni sam šta da mislim o njemu. Rek'o sam već da ga je onaj gol sa finala SP podig'o do max i da treba malo grublje prizemljenje kako bi isti doš'o seb'. Nikad ga nisam volio (osim u onom momentu kad je zabio za zlato u produžetku :) ) priznajem, al' još uvijek vjerujem da će on pokazat' mnogo više. On je maza, nešto k'o naš Miske. Mora da bude alfa u ekipi da bi pružio ono najbolje, inače je prosječan. Dakle, treba mu odgovarajući ambijent da sve ono najbolje ispliva na površinu. Takvi igrači su problematični, i moje mišljenje je da takvi igrači nikada ne mogu bit' svjetska klasa u pravom smislu riječi. Miler je sušta suprotnost takvih igrača, ako me razumijete i zato ga nedamo nikome. :)

Svaki duži post na našu trenutnu situaciju posle @efenbergovog nema nekog pretjeranog smisla al' eto. I složiću se sa njim, odbrana osvaja trofeje. Boateng i Meho mogu bit' novi Rio i Vidić, čak i bolji,samo ako se koriste na odgovarajući način, jer su oni veliki potencijal.

Dakle večeras fina, gledljiva, organizovana igra sa konkretnim idejama i da uživamo. Ako nam i nekim čudom poklone Berlin, 'fala him. :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 12 maj 2015, 14:14

Veceras zelim ili prolaz ili 2,3 gola da nam uvale.Odnosno,Pep veceras ili da ide u Berlin,ili da ide nazad u Spaniju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 12 maj 2015, 14:19

schweinsteiger je napisao/la:Veceras zelim ili prolaz ili 2,3 gola da nam uvale.Odnosno,Pep veceras ili da ide u Berlin,ili da ide nazad u Spaniju.

+1

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 12 maj 2015, 14:49

schweinsteiger je napisao/la:Veceras zelim ili prolaz ili 2,3 gola da nam uvale.Odnosno,Pep veceras ili da ide u Berlin,ili da ide nazad u Spaniju.

Bice nesto izmedju i ostat ce negdj izmedju Berlina i Spanije.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 12 maj 2015, 15:06

Apsolutno :thumbup: ;) nadam se da ce biti jedan od ova dva scenaraija ,iskreno pirzeljkivao bih ovaj prvi i da nas gledam u berlinu ,ali malo je verovatno da ce se desiti .Ali na kraju sta god da bude kako stvari pep ce ostati jos jednu sezonu :cry: :cry: :cry:

Klare

Post Postao/la Klare » 12 maj 2015, 15:26

potpis!

Teško se imamo nečemu nadati, hajde da nema Mesija vjerovatno bi čak i prošli, ali napadati i misliti na ovakvog Mesija, nemoguće.

Možda pobjedimo, ali meni bliže da će nas još jednom osramotiti, oblatiti, obeščastiti. :(

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 12 maj 2015, 16:21

nema veze ba klare, nek pukne gdje je usko tj. nek nas razbiju.
msm, nije vam bilo vokri kad smo mi njima zabili sedmicu, jelte :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 12 maj 2015, 17:00

Poslije visokog poraza(0:3) na Nou Campu Bayern će protiv Barcelone nastojati popraviti dojam iz prvog susreta.
Najveća opasnost za Bavarace će biti Leo Messi, a predsjedik Bayerna Franz Beckenbauer je mišljenja kako je Barcelona prosječan tim bez sjajnog Argentinca.

''Bez Messija Barcelona bi bila jedan običan tim kao što je bio slučaj prije dvije godine kada je Bayern unišio Barcu(sa ukupnih 7:0 u polufinalu Lige šampiona op.a.) kada Argentinac nije igrao dobro'', rekao je Beckenbauer za L'Equipe.

Kada je u pitanju budućnost Pepa Gaurdiole legendarni fudbaler se nada da će španski stručnjak ostati što duže u klubu.

''Ja lično se nadama da će ostati što duže u Minhenu. Njegov ugovor istie za godinu i želimo da potpiše novi. Ima tu sposobnost da lahko dovodi velike igrače, kao i Jose Mourinho u Chelsea. Ako Pep produži ugovor, bit ću presretan'', riječi su Beckenbauera.

''Siguran sam da će klub dovesti nekoliko novih igrača. Pola igrača je preko 30 godina i pitanje je koliko još dugo mogu igrati na najvisočijem nivou. Došao je momenat za svježu krv'', dodao je Beckenabuer.

WTF :eh: phhhhhh :zviz: :eh: ,momci ili smo mi m i pukli pa ne vidimo sto ove nase glavesine a tako i bivse vide u ovome gaurdioli ,jel oni vide rezultate stanje :eh: ,ocigledno da je navijacka armija zadnja rupa na svirali :eh: .

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 12 maj 2015, 17:15

bekenbauer je ishlapljela starkelja koja nema pojma o zivotu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.