RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Mulic nastavio tradiciju, zabi' go iz penala 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ne znam je li itko upratio, ali milina slušati Feju kako ne da na svoj klub u pregledu kola. Apsolutno potpisujem svaku riječ koju je rekao
Mostar u srcu, Velež do groba
Imaš li link drug?RASanticeva je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:06Ne znam je li itko upratio, ali milina slušati Feju kako ne da na svoj klub u pregledu kola. Apsolutno potpisujem svaku riječ koju je rekao
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Nidje stuba ni jednoga.
-
- Kontakt:
Prema pisanju sportskih, Ćosić ima šansu da dobije poziv za repku..
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
https://youtu.be/t8cfPLreU_Y
Feja o Veležu - milina ga slušati, a i bitno je da dežurni pljuvači ovo dobro saslušaju

Feja o Veležu - milina ga slušati, a i bitno je da dežurni pljuvači ovo dobro saslušaju

Mostar u srcu, Velež do groba
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Bili protiv Viteza zadnje kolo kad smo ulazili u PL.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Na faktoru ima clanak o ocjeni Peljte vezano za utakmicu protiv Borca. Dobio je cak losiju ocjenu od one koju je Gigovic dobio u BL kad smo igrali s njima..
Kakvi smecari sjede u savezu nevjerovatno, tek nas sad patnja ocekuje od sudjenja do kraja. Borac ocito mora biti u top 3.

Kakvi smecari sjede u savezu nevjerovatno, tek nas sad patnja ocekuje od sudjenja do kraja. Borac ocito mora biti u top 3.
#musvdg
Kakav Boca Juniors
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
-
- Kontakt:
Ja sam ubjeđen da će nam VICE ZELJKOVIĆ vratiti za ovaj poraz BORCA.Jer iz ove ocjene koju je dobio Peljto a vidili su svi oni koji su gledali prenos je da je čovjek zaslužio iskreno ocjenu 9.Mislim da su nam šanse za Evropom ravne nuli.Jer za ovakvo fer suđenje čovjek da dobije lošu ocjenu je van svake pameti.Tek sad će krenut sječa glava našeg kluba.Ovo je za nepovjerovati. 

-
- Kontakt:
MOže nam ga obaliti Zeljkovic i slicni.NIje mu ovo Milina prcija gdje sve prolazi kako oni hoce, ustvari ne prolazi ni tamo vise, onaj mali ih kara u BL samo tako.Mostarac1974 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 18:36Ja sam ubjeđen da će nam VICE ZELJKOVIĆ vratiti za ovaj poraz BORCA.Jer iz ove ocjene koju je dobio Peljto a vidili su svi oni koji su gledali prenos je da je čovjek zaslužio iskreno ocjenu 9.Mislim da su nam šanse za Evropom ravne nuli.Jer za ovakvo fer suđenje čovjek da dobije lošu ocjenu je van svake pameti.Tek sad će krenut sječa glava našeg kluba.Ovo je za nepovjerovati.![]()
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ne kukajte unaprijed. Ako bude, biće. Ionako nemamo nikakva uticaja u Savezu. Možemo se samo sekirati. Eto anamo oni dobiše protiv Sarajeva smiješan crveni pa niko ništa a dobro stoje u Savezu.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Daj Bože da si u pravu brate.Ali ovo meni nemiriše na dobro.mujoisuljo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 18:54MOže nam ga obaliti Zeljkovic i slicni.NIje mu ovo Milina prcija gdje sve prolazi kako oni hoce, ustvari ne prolazi ni tamo vise, onaj mali ih kara u BL samo tako.Mostarac1974 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 18:36Ja sam ubjeđen da će nam VICE ZELJKOVIĆ vratiti za ovaj poraz BORCA.Jer iz ove ocjene koju je dobio Peljto a vidili su svi oni koji su gledali prenos je da je čovjek zaslužio iskreno ocjenu 9.Mislim da su nam šanse za Evropom ravne nuli.Jer za ovakvo fer suđenje čovjek da dobije lošu ocjenu je van svake pameti.Tek sad će krenut sječa glava našeg kluba.Ovo je za nepovjerovati.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.