Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Nisam ni ja vidio prvih 5 min uopce.Zakasnio.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- BeyKopites
- Kontakt:
Prvi put zakasnim na početak utakmice i ne vidim gol
Sada, samo nastaviti sa napadom !

Sada, samo nastaviti sa napadom !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Suso

20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Paraglajder
- Kontakt:
Suarez je kriv za ovo. Penal je bio ali zbog čestog padanja ga sada nije dobio.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Cestitam ponijeli ste titulu najglupljeg komentara ! U nekim drugim situacijama koje se mogu a ne moraju svirat mozes upotrijebit ovu frazu !Vidal je napisao/la:Suarez je kriv za ovo. Penal je bio ali zbog čestog padanja ga sada nije dobio.
Ovo je siutacija u kojoj se MORA svirat penal...ja ne mogu da vjerujem sta se Liverpool-u desava

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ma mogo ga je slobodno poebati sa ledja sudija ne bi sviro nistaHzBvB je napisao/la:Cestitam ponijeli ste titulu najglupljeg komentara ! U nekim drugim situacijama koje se mogu a ne moraju svirat mozes upotrijebit ovu frazu !Vidal je napisao/la:Suarez je kriv za ovo. Penal je bio ali zbog čestog padanja ga sada nije dobio.
Ovo je siutacija u kojoj se MORA svirat penal...ja ne mogu da vjerujem sta se Liverpool-u desava![]()
![]()
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Valjda mu nogu trebaju slomiti da bi mu sudili penal, ne znam više šta reći. 

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
suleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Paraglajder
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Penal čist k'o suza.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Odlicno poluvrijeme , svi su bili na nivou , 2 gola Suleta , promasena 100% sansa , strasna odbrana njihovog golmanu na onaj sut gerarda
Penal... Pa stvarno ja neznam dokle vise , nije vise stvar ni pobjede ali da se ista stvar dogodila Norvicu pa nebi bilo dvojbe , da je bio Mancester nebi mu morao ni prici al eto , stvarno zabrinjava...
Da ne hvalim ostale , Suarez definitivno fantastican , cak se nije ni zalio puno na sve ove odluke , ja definitivno bih.
Ali suso je bio odlican , vidi se ta trema i strah koja mu neda da vise udje u igru , ali svaki dodir s loptom je bio odlican , zraci nekom drskoscu
Wisdom isto dosta dobar

Penal... Pa stvarno ja neznam dokle vise , nije vise stvar ni pobjede ali da se ista stvar dogodila Norvicu pa nebi bilo dvojbe , da je bio Mancester nebi mu morao ni prici al eto , stvarno zabrinjava...
Da ne hvalim ostale , Suarez definitivno fantastican , cak se nije ni zalio puno na sve ove odluke , ja definitivno bih.
Ali suso je bio odlican , vidi se ta trema i strah koja mu neda da vise udje u igru , ali svaki dodir s loptom je bio odlican , zraci nekom drskoscu

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Kakav je majstor ovaj Suarez.
Bez greške je odigrao ovo prvo poluvrijeme, al kakvu je samo loptu poslao za Gerrarda.
Uglavnom, odlično prvo poluvrijeme, svi su super odigrali, pa čak i Reina, jedino su me malo razočarali Sterling i Allen.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Nakon ovakvog poluvremena samo mogu reći...
NAPOKON!
NAPOKON!
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- BeyKopites
- Kontakt:
Zakuc'o ga k'o ekserrio_Ferdy88 je napisao/la:![]()

Fantastičan drugi gol Suareza, mada napadač njegovog kalibra ne bi smio fuliti šansu koja je prethodila golu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Allen - Sahin - Suso - Sterling ; melem za oči. 
Istina da Sterling nije nešta puno pokaz'o, ali bez obzira na to njih gledati je uživanje (bar meni). Ovaj Liverpool ima svijetlu budućnost samo nek' Brendan ostane na klupi.
Prvo poluvrijeme odlično. Liverpool odigrao sjajno, mogli su imati i uvjerljivije vodstvo. Gerrardu je Ruddy odlično odbranio onaj udarac glavom nakon maestralnog pasa Suareza, a i Suarez je nekoliko sekundi prije drugog gola fulio zicer. Nisam nimalo zadovoljan sa onim. :ugeek:
Treba istaći da Liverpoolu nije sviran ni penal nad Suarezom. Meni je čak i drago. Možda nakon ove utakmice i one sa Unitedom i Suarez malo promijeni svoj način igranja. A za drugi gol, kapa dolje.
Sada rutinski nek' ovo privedu kraju bez kakve drame.

Istina da Sterling nije nešta puno pokaz'o, ali bez obzira na to njih gledati je uživanje (bar meni). Ovaj Liverpool ima svijetlu budućnost samo nek' Brendan ostane na klupi.
Prvo poluvrijeme odlično. Liverpool odigrao sjajno, mogli su imati i uvjerljivije vodstvo. Gerrardu je Ruddy odlično odbranio onaj udarac glavom nakon maestralnog pasa Suareza, a i Suarez je nekoliko sekundi prije drugog gola fulio zicer. Nisam nimalo zadovoljan sa onim. :ugeek:
Treba istaći da Liverpoolu nije sviran ni penal nad Suarezom. Meni je čak i drago. Možda nakon ove utakmice i one sa Unitedom i Suarez malo promijeni svoj način igranja. A za drugi gol, kapa dolje.
Sada rutinski nek' ovo privedu kraju bez kakve drame.
FK Pjetlovi
Ali Travelling Kop je najači sa: We're gonna have party when Suarez get's a pen" 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gledao sam prvo poluvrijeme. Liverpool odličan. Trebao je biti penal nad Suarezom, al' kako je krenulo njemu baš moraju slomiti nogu da bi sudija pokazao na 11 metara. No, sam je kriv zbog toga i moraće puno raditi kako bi ga ljudi prestali gledati kao divera.
Drugi gol.
Jes' greška odbrane, al' Luis odradio svoj dio posla na odličan način.
Ovo ako Liverpool prokocka, onda...
Drugi gol.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
de malo se saberi i pročitaj ponovo šta sam napisao.HzBvB je napisao/la:Cestitam ponijeli ste titulu najglupljeg komentara ! U nekim drugim situacijama koje se mogu a ne moraju svirat mozes upotrijebit ovu frazu !Vidal je napisao/la:Suarez je kriv za ovo. Penal je bio ali zbog čestog padanja ga sada nije dobio.
Ovo je siutacija u kojoj se MORA svirat penal...ja ne mogu da vjerujem sta se Liverpool-u desava![]()
![]()
evo vidiš isto čovjek napisa što i ja.Monolog je napisao/la:Gledao sam prvo poluvrijeme. Liverpool odličan. Trebao je biti penal nad Suarezom, al' kako je krenulo njemu baš moraju slomiti nogu da bi sudija pokazao na 11 metara. No, sam je kriv zbog toga i moraće puno raditi kako bi ga ljudi prestali gledati kao divera.
Drugi gol.Jes' greška odbrane, al' Luis odradio svoj dio posla na odličan način.

LIverpool sa djecom dosta dobar. Ipak vidi se da treba napadač.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.