Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Navijaci..
Ovo nije smjesno ovo je papanluk zesci, isto kao i napadanje obicnih navijaca, simpatizera.
- sarajevo46
- Kontakt:
Fino izgledaju

[youtube][/youtube]
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- IlProfessore
- Kontakt:
Za mađare sam manje više znao da imaju finu ultra scenu i hool grupe, međutim za austrijance jedino znam da im je rapidova grupa najozbiljnija i sa mentalitetom, pa nekoliko mjesta praznih, međutim evo gledam sada na utakmici ne izgledaju nimalo bezazleno, fin i dekor i navijanje.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- sarajevo46
- Kontakt:
Madari su dobri pravo kad raprezentacija igra, dosta grupa prati rep., a ima finih grupa i u Austriji.IlProfessore je napisao/la:Za mađare sam manje više znao da imaju finu ultra scenu i hool grupe, međutim za austrijance jedino znam da im je rapidova grupa najozbiljnija i sa mentalitetom, pa nekoliko mjesta praznih, međutim evo gledam sada na utakmici ne izgledaju nimalo bezazleno, fin i dekor i navijanje.
Evo još jedna tuca. Ovaj put navijači Eng. i Wal. protiv Rus. uz : "F*ck off Russia, we're England and Wales"
- IlProfessore
- Kontakt:
A i nije neka tuča obzirom na brojčanu nadmoć Engleza i Velšana naspram par ruskih huligana, imali su priliku da im razbiju labrnju ali ništa značajnije ne učiniše... da li zbog fer kodeksa ili nedostatka muda, ko zna.sarajevo46 je napisao/la:Madari su dobri pravo kad raprezentacija igra, dosta grupa prati rep., a ima finih grupa i u Austriji.IlProfessore je napisao/la:Za mađare sam manje više znao da imaju finu ultra scenu i hool grupe, međutim za austrijance jedino znam da im je rapidova grupa najozbiljnija i sa mentalitetom, pa nekoliko mjesta praznih, međutim evo gledam sada na utakmici ne izgledaju nimalo bezazleno, fin i dekor i navijanje.
Evo još jedna tuca. Ovaj put navijači Eng. i Wal. protiv Rus. uz : "F*ck off Russia, we're England and Wales"
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Tri Rusa razbila 30 Britanaca. Jbt vise nije humano.
Jel mozes postaviti klip gdje ti Cuvari galaksije marišu Britance? Kucam u google i izadje mi par stranica koji su skloni objavljivanju vijesti kako se Jelena Karleusa posrala u komsijinom toaletu (FOTO + VIDEO).Shadows je napisao/la:Tri Rusa razbila 30 Britanaca. Jbt vise nije humano.
Britanci piju i podj.ebavaju. Dobili su batine od MMA krkana, ali nikako da se povuku čak što više traže i dalje. Pa ko je tu frajer. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Pa mozemo postaviti i pitanje ko je kukavica, kad vidimo stampedo deset brojnijih zar ne?samocelik je napisao/la:Britanci piju i podj.ebavaju. Dobili su batine od MMA krkana, ali nikako da se povuku čak što više traže i dalje. Pa ko je tu frajer.
Slažem se ja da su Rusi pokupili sav kajmak, da zaslužuju sve "pohvale". Jesu se Englezi povukli par puta ko pizde, ali su ostali dosljedni svoga. Piva, piva, tuča, piva, tekma, piva. Rusi su sa namjerom došli i u Marsej ibu Lil da se obračunaju tj. da nalupaju Engleze, jer je očigledno da su veoma spremni, pripremljeni i znali su jako dobro gdje kako i kojim sredstvima napasti. Moje simpatije su uvijek uz ovaj "britanski stil" jer smatram ( dakle moje mišljenje) da nije fer udarati metalnim šipkama, stolicama sa leđa u glavu. Daj brate na šake pa ko zijani plaća prvu rundu 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Covjeka na podu udaras stolicom,bravo Rusi,drama ste jaki....

A ovima koji su dosli,niko meda nije mogao...
P.S
[youtube][/youtube]
Realno,Rusi su ih trebali pomesti ovdje,pa pogledaj njih a pogledaj pijane stoke iz Engleske..i nista...
P.S
Pa nije ovo jedino prvenstvo na kojem se neredi desavaju,toga je uvijek bilo i biti ce,to se ne moze sprijeciti,ama bas nikako.

!
Pročitao sam da je oko 150 MMA boraca iz Rusije učestvovalo u uličnim tučama.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
To su po meni gluposti. Ljudi treniraju, neki su tu i profesionalno, ali eto recimo i u Fukarama ima onaj bokser/kikbokser pa nece niko rec da su svi. Da li je fer ili ne, ljudi su izabrali niko ne brani drugima da isto rade.
A Shadows nije realan. Doduse i njegovi su tu bili sa Rusima pa se mora malo naginjati na svoju stranu.
Sto se tice svega meni ce ostati u pamcenju da sam vidio kako 5-6 rusa udara jednog engleza na podu i to na vise videa. I po meni je to ogromna sramota, jer znamo svi da oni imaju taj kodeks po kojem se covjek na podu ne dira. Pogotovo se ne sakati.
A Shadows nije realan. Doduse i njegovi su tu bili sa Rusima pa se mora malo naginjati na svoju stranu.
Sto se tice svega meni ce ostati u pamcenju da sam vidio kako 5-6 rusa udara jednog engleza na podu i to na vise videa. I po meni je to ogromna sramota, jer znamo svi da oni imaju taj kodeks po kojem se covjek na podu ne dira. Pogotovo se ne sakati.
Celik!3,2,2.
[youtube][/youtube]
- JohnCleese
- Kontakt:
Moram reci da su Englezi i smotani.
Koliko ih ima da svi bace flasu pica koje trenutno piju ili su popili u pravcu Rusa zajedno sa ostalim predmetima koji su bili pri ruci, desetkovali bi Ruse i prije bliskog fizickog kontakta, onda bi otocani onaj ostatak Rusa mogli samljet i fizicki taman da su svi patokari tipa nasih kojih ima u svakom gradu ( na mostovima, u centru, ispred pekara na pijacama..)
Koliko ih ima da svi bace flasu pica koje trenutno piju ili su popili u pravcu Rusa zajedno sa ostalim predmetima koji su bili pri ruci, desetkovali bi Ruse i prije bliskog fizickog kontakta, onda bi otocani onaj ostatak Rusa mogli samljet i fizicki taman da su svi patokari tipa nasih kojih ima u svakom gradu ( na mostovima, u centru, ispred pekara na pijacama..)

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pa kakve to veze ima sa navijacima ? Dovest MMA borce ?AllGunsBlazing je napisao/la:To su po meni gluposti. Ljudi treniraju, neki su tu i profesionalno, ali eto recimo i u Fukarama ima onaj bokser/kikbokser pa nece niko rec da su svi. Da li je fer ili ne, ljudi su izabrali niko ne brani drugima da isto rade.
Eto kod nas su svaki dan ovakve tuce,de bolan haha Jednom u godini bude tuca i to je to,i to 21 sekunda dok murija sve ne prebije

I ti spominjes sto Fukare ima jednog MMA borca ahaha
!
Nisu oni nikog "doveli", ljudi su dio te price! Navijaci koji treniraju borilacke sportove, to je opste poznati istocnjacki stil Rusa, Poljaka itd..bambus je napisao/la:Pa kakve to veze ima sa navijacima ? Dovest MMA borce ?AllGunsBlazing je napisao/la:To su po meni gluposti. Ljudi treniraju, neki su tu i profesionalno, ali eto recimo i u Fukarama ima onaj bokser/kikbokser pa nece niko rec da su svi. Da li je fer ili ne, ljudi su izabrali niko ne brani drugima da isto rade.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.