FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
izbrisani neki postovi,o koreografijama i stvarima koje se ticu navijanja pisite na temi "Navijacke skupine"
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=3320
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=3320
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- bistrikboy
- Kontakt:
Nedelja,17h
Stadion u Lukavici
Slavija-Željo
Stadion u Lukavici
Slavija-Željo

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
IDEMO DALJE!!! 

-
- Kontakt:
Sta reci za ova dva slijedeca KOLA?
nama treba igraca koji znaju igrati fudbal, kao sto su to bili Stilic i Buba, nema niko golove da zabija a niko ni da da asistenciju, ako zaustave Meshu nemamo golova, ja se nadam oporavku onog malog Rovcanina jer on zna zabit.....
eto toliko....
Z E LJ O ! ! !

nama treba igraca koji znaju igrati fudbal, kao sto su to bili Stilic i Buba, nema niko golove da zabija a niko ni da da asistenciju, ako zaustave Meshu nemamo golova, ja se nadam oporavku onog malog Rovcanina jer on zna zabit.....

eto toliko....
Z E LJ O ! ! !

Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
do neki dan ste govorili da smo extra ekipa ovo ono,sad nakon jedne loše utakmice skroz ste pali..neriješeno,neriješeno bože moj..vidio sam tek nakon utakmice jedan post na kojem neki lik kaze za amara osima da je on samo sin velikog ivice..takvi smo mi,do neki dan ste ga dizali u nebesa a sad tako,heh
ma jarane,ne treba se obazirati uopšte na takve komentare...Amar je bio više nego korektan uvijek i kad je trebalo dati komentar poslije utakmice i kad je prije sezone rekao da se od ovog tima ne ocekuju cuda preko noci.jocker123 je napisao/la:do neki dan ste govorili da smo extra ekipa ovo ono,sad nakon jedne loše utakmice skroz ste pali..neriješeno,neriješeno bože moj..vidio sam tek nakon utakmice jedan post na kojem neki lik kaze za amara osima da je on samo sin velikog ivice..takvi smo mi,do neki dan ste ga dizali u nebesa a sad tako,heh
Ja sam prezadovoljan sa ovim pomacima u samom klubu (ne mislim samo na igracki kadar i igru na terenu)...s obzirom kako smo prošle godine smiješno izgledali i kakvi su sve "igraci" nosi željin dres,ovo dosad je odlican posao.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
a i amar je rekao da če ove godine biti veoma teško i da će se Željo boriti za EVROPU a ne za TITULU(evropa je preko kupa ili 3. mjesto),a titula je (1. mjesto).I da će se tek sljedeče godine Željo boriti za titulu kada bude imao prave igračedrop je napisao/la:ma jarane,ne treba se obazirati uopšte na takve komentare...Amar je bio više nego korektan uvijek i kad je trebalo dati komentar poslije utakmice i kad je prije sezone rekao da se od ovog tima ne ocekuju cuda preko noci.jocker123 je napisao/la:do neki dan ste govorili da smo extra ekipa ovo ono,sad nakon jedne loše utakmice skroz ste pali..neriješeno,neriješeno bože moj..vidio sam tek nakon utakmice jedan post na kojem neki lik kaze za amara osima da je on samo sin velikog ivice..takvi smo mi,do neki dan ste ga dizali u nebesa a sad tako,heh
Ja sam prezadovoljan sa ovim pomacima u samom klubu (ne mislim samo na igracki kadar i igru na terenu)...s obzirom kako smo prošle godine smiješno izgledali i kakvi su sve "igraci" nosi željin dres,ovo dosad je odlican posao.
Idemo dalje po pobjedu u Lukavicu jer ce biti spremni:Culum,Bucan i Selimovic.Nemojte nasjedat na komentare maleni jer njih 20000 nece doc za citavu sezonu,a nas je toliko bilo u prve 2 domace teme.
ZELJO TI SI SAMPION,PJEVA CIJELI STADION!
ZELJO TI SI SAMPION,PJEVA CIJELI STADION!
AMAR OSIM!
upravo tako...mi,realno,nemamo igrace za titule ali napredak je evidentan...Amar je i skoro pominjao da mu trebaju 3-4 PRAVA igraca-pojacanja (Žujo je javno obecao da ce ispuniti Amarove zahjteve što se tice igrackog kadra tek na polusezoni i da ce dovesti igrace koji se nece trebati nametati kroz pripreme i treninge vec prava pojacanja)...ove što dovodimo iz Srbije,njih smo doveli za male pare i momci sasvim korektno igraju (prije svih mislim na Kovacevica i Culuma)...oni nisu bili neka zvucna pojacanja,ali smo sa njima (ono što kažu) uboli.jocker123 je napisao/la:a i amar je rekao da če ove godine biti veoma teško i da će se Željo boriti za EVROPU a ne za TITULU(evropa je preko kupa ili 3. mjesto),a titula je (1. mjesto).I da će se tek sljedeče godine Željo boriti za titulu kada bude imao prave igračedrop je napisao/la:ma jarane,ne treba se obazirati uopšte na takve komentare...Amar je bio više nego korektan uvijek i kad je trebalo dati komentar poslije utakmice i kad je prije sezone rekao da se od ovog tima ne ocekuju cuda preko noci.jocker123 je napisao/la:do neki dan ste govorili da smo extra ekipa ovo ono,sad nakon jedne loše utakmice skroz ste pali..neriješeno,neriješeno bože moj..vidio sam tek nakon utakmice jedan post na kojem neki lik kaze za amara osima da je on samo sin velikog ivice..takvi smo mi,do neki dan ste ga dizali u nebesa a sad tako,heh
Ima dosta nerealnih navijaca koji su poslije prva dva kola odmah tražili titulu...Željo sa svojim renomeom i treba da juriša na titulu i to svake godine,ali ovaj klub se još čisti od ostataka prošle vladajuce garniture koja je iza sebe ostavila "smece i korov"
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
oj tebe lika lako je ba pricat jesi se ti nekad kao navijac udruzio pa pomogao da se napravi neko koreografija pomogao na bilo koji nacin a ima ih mali milion!!!!!! vi ste najaci sjdnete zavalite se za stolice i daj da vidimo sta ima na netu i daj da napadamo ne valaj igrra ne vala koreografija ne valja ovo ne valja ono!!!!!!! Ljudi koji su ovo radili medju kojima i ja su potrosili truda i raada i svog tijela istrosili al nije vazno nije zao zbog NASEG ŽELJE, ALI nije oke da vi tako pricate dosta vas .. ovaj jedan prica o bosanskom i o izrazavanju ba nek si ti najpismeniji preko svog kompjutera.. SRAM VAS BILO NEKEmokechino je napisao/la:ma nema veze za veceras,bice bolje drugi put!ipak smo igrali protiv prvaka BiH! a sto se tice navijanja,fakat ne kontam ove djecije pjesmice tipa hajde zeljo zabij gol,itd,stvarno su bezze i po mo misljenju preduge. treba nam nesto krace da se ori stadion,a ne da zvuci kao hor bolesnih macaka!

bravo majstore nek si im objasniobh_navijac je napisao/la:oj tebe lika lako je ba pricat jesi se ti nekad kao navijac udruzio pa pomogao da se napravi neko koreografija pomogao na bilo koji nacin a ima ih mali milion!!!!!! vi ste najaci sjdnete zavalite se za stolice i daj da vidimo sta ima na netu i daj da napadamo ne valaj igrra ne vala koreografija ne valja ovo ne valja ono!!!!!!! Ljudi koji su ovo radili medju kojima i ja su potrosili truda i raada i svog tijela istrosili al nije vazno nije zao zbog NASEG ŽELJE, ALI nije oke da vi tako pricate dosta vas .. ovaj jedan prica o bosanskom i o izrazavanju ba nek si ti najpismeniji preko svog kompjutera.. SRAM VAS BILO NEKEmokechino je napisao/la:ma nema veze za veceras,bice bolje drugi put!ipak smo igrali protiv prvaka BiH! a sto se tice navijanja,fakat ne kontam ove djecije pjesmice tipa hajde zeljo zabij gol,itd,stvarno su bezze i po mo misljenju preduge. treba nam nesto krace da se ori stadion,a ne da zvuci kao hor bolesnih macaka!

- bistrikboy
- Kontakt:
Na spisku selektora Branimira Tulića nalazi se 20 igrača i to: Ibrahim Šehić (Željezničar), Dino Hamzić (Sarajevo), Ognjen Vranješ (Crvena zvezda), Nedeljko Malić (Matersburg), Toni Šunjić (Zrinjski), Muhamed Subašić (Olimpik), Nenad Kiso (Čukarički), Duško Sakan (Borac BL), Nebojša Pejić (BSK Borča), Anes Haurdić (Jablonec), Goran Galešić (HIT Gorica), Dejan Drakul (Tatran Preshov), Muhamed Mujić (Sloboda), Nemanja Bilbija (Borac BL), Sanid Mujakić (Laktaši), Adin Đafić (Velež), Josip Čorić (Slovan Liberec), Marko Sušac (Borac BL), Ermin Zec (Šibenik), Mateo Sušić (Zrinjski)
Zasluzio je
Nadam se da ce nastaviti gdje je sinoc stao
Zasluzio je

Nadam se da ce nastaviti gdje je sinoc stao

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Offtopic obrisan,sad se posvetite temi !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ko može da urgira da se malo više forsira pjesma :bh_navijac je napisao/la:oj tebe lika lako je ba pricat jesi se ti nekad kao navijac udruzio pa pomogao da se napravi neko koreografija pomogao na bilo koji nacin a ima ih mali milion!!!!!! vi ste najaci sjdnete zavalite se za stolice i daj da vidimo sta ima na netu i daj da napadamo ne valaj igrra ne vala koreografija ne valja ovo ne valja ono!!!!!!! Ljudi koji su ovo radili medju kojima i ja su potrosili truda i raada i svog tijela istrosili al nije vazno nije zao zbog NASEG ŽELJE, ALI nije oke da vi tako pricate dosta vas .. ovaj jedan prica o bosanskom i o izrazavanju ba nek si ti najpismeniji preko svog kompjutera.. SRAM VAS BILO NEKEmokechino je napisao/la:ma nema veze za veceras,bice bolje drugi put!ipak smo igrali protiv prvaka BiH! a sto se tice navijanja,fakat ne kontam ove djecije pjesmice tipa hajde zeljo zabij gol,itd,stvarno su bezze i po mo misljenju preduge. treba nam nesto krace da se ori stadion,a ne da zvuci kao hor bolesnih macaka!
hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
pjeva cijeli stadion
Ko je bio u Zenici, Gradačcu te na Grbavici zna o čemu pričam. Ovo je najbolje prihvaćena pjesma. Protiv Zrinjskog se pjevala samo jednom, na početku tekme. Ne kontam zašto.
ažA što se tiče ovih kloceva što su odmah počeli da pljuju po Želji, nazovi navijača, neka lagano **** u skokovima. Država Željo
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Ne trebamo odma padati u depre.klub je zadnjih par godina bio na najnižim granama.možda od stvaranja.i sad se pomalo vrača,treba imati strpljena.ozbiljna šampionska i europska ekipa,ne nastaje preko noći.treba imati strpljenja.ljudi u klubu se maximalno trude i mi kao navijači im trebamo pomoći tako što čemo na svakoj tekmi puniti stadion do vrha.to će pomoći klubu,motivirati i upravu da radi još bolje,igrače da se trude maximalno.jer ipak razlika je igrati pred punim i pred praznim tribinama.Onda pune tribine će napuniti kasu kluba što će omogućiti da klub stane na noge,da kupe igrače vrhunske kvalitete.bar za naše uslove.onda pune tribie će privuć i sponzore.mnogo sponzora.a mnogo sponzora znači i mnogo para.dakle sve je do nas.
JA VOLIM ŽELJU ZA NJEGA SVE!O NAPRIJED ŽELJO DO POBJEDE!U BOJ KAD KRENEMO SVE PRED SOBOM RUŠIMO!ŽELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRŠIO
JA VOLIM ŽELJU ZA NJEGA SVE!O NAPRIJED ŽELJO DO POBJEDE!U BOJ KAD KRENEMO SVE PRED SOBOM RUŠIMO!ŽELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRŠIO
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Sampionska krece plava pruga!!! Zaboravili ste neki sloga jos, ili?!
Koreografija i navijanje, extra. Transparent ne dorecen, mogao i morao puno bolje, ipak je sampion bio gost a ambicije Zelje i Manijaka su uvek sami VRH.
Probao sam sloziti slagalicu koju autori nisu:
Plavom prugom tutnja Zeljo sampion!!!
Koreografija i navijanje, extra. Transparent ne dorecen, mogao i morao puno bolje, ipak je sampion bio gost a ambicije Zelje i Manijaka su uvek sami VRH.
Probao sam sloziti slagalicu koju autori nisu:

Plavom prugom tutnja Zeljo sampion!!!
Popustite ljude,sigurno je to neki njihov fazon ili stih iz pjesme.Ta ne bi postavljali riječi bezveze.A parola ionako nije upućena onima koji je ne razumiju.
Ovi su u pravu koji kazu da pjesme Manijaka moraju biti bolje. Ovo "hajde Zeljo zabij go samo tebi pjevamo , pjeva cijeli stadion" nema smisla nikakvog. Dva put glagol pjevati u recenici ne ide nikako...
Onda gledam fakat pun jug, to je par hiljada ljudi, to bi grmilo da su neke pjesme gdje se maksimalna jacina izvlaci iz glasovnih zila..Kod ovih pjesama gore to nije moguce..
I ja nisam u toku ko pravi ove pjesme i kako se ovo moze poboljsati ,ali bolje je imati 3 dobre i originalne pjesme nego 10 bezveze. Nadam se da ce do nekoga ovo doci. Pogotovo sto je steta ne iskoristiti onoliki broj ljudi na jugu ..Moze to puno bolje !!!
Onda gledam fakat pun jug, to je par hiljada ljudi, to bi grmilo da su neke pjesme gdje se maksimalna jacina izvlaci iz glasovnih zila..Kod ovih pjesama gore to nije moguce..
I ja nisam u toku ko pravi ove pjesme i kako se ovo moze poboljsati ,ali bolje je imati 3 dobre i originalne pjesme nego 10 bezveze. Nadam se da ce do nekoga ovo doci. Pogotovo sto je steta ne iskoristiti onoliki broj ljudi na jugu ..Moze to puno bolje !!!