kako je krenulo bojim se da necemo moci sastaviti prvih 11Bihac96 je napisao/la:Rijad Pljevljak napustio klubZalosno,stvarno zalosno !
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Sve sto si napisao je tacno.Pricao sam sa jednim igracem,i rekao je isto sto i tiProbisvjet je napisao/la:Moji komentari nisu ovdje da se nasladjujem vasoj muci i naivnosti.
Zbog SN i onih koji su vjerno pratili klub i kojih vjerovatno na forumu malo ima, steta je da ne razhebete lopove i lazove u vasem Jedinstvu. Ako to ne uradite i ne smognete snage onda vam je mrka kapa.
Jos jedna informacija koja ce vas zapanjiti. Za jednu utakmicu koju ste kupili ostali ste duzni pare tom klubu. Znaci da su vasi kupovali utakmice na "dodjem ti."
Valja to sve nekada vratiti.
Neka je sretno SN u naporima da svoj klub dovedu u red.

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ebiga Probisvjet je stari navijac a ovan drugi wiena ima familiju u upravi jedinstva I ljudi su preko svojih provjerenih informacija preko tih ljudi znali sta ste nam spremali I mi smo se pripremili za to...kad su njih dvojica ovdje pisali sta se desava svi su pisali ma sta vi znate..ispostavilo se da su ljudi bili itekako informisani
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Moze li mi netko reci kakav je igrac Aleksandar Malbasic?
Odlican igrac ! Taj momak je za ovo malo vremena sto je bio u Jedinstvu usao u srca mnogih navijaca,jer igra srcem,svaki gol posvecuje navijaca,lav na terenu.zrinjke je napisao/la:Moze li mi netko reci kakav je igrac Aleksandar Malbasic?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Ovo je lose stvarno lose, cisto sumnjam da ce se moci konsolidovati redovi do iduce sezone, ali daj Boze, ali kako je krenulo, ove godine nismo se uspjeli docepati PL, necemo ni iducih godine 1000posto, nek me neko ispravi ako grijesim...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Iz Jedinstva tvrde: Nismo nikome ništa dužni

Sada već bivši fudbaleri Jedinstva, Rijad Pljevljak i Mladen Stjepanović prije par dana su za SportSport.ba izjavili da klub napuštaju zbog neizmerinih dugovanja.
Međutim, iz Jedinstva su se danas oglasili saopštenjem u kojem navode da niti jednom igraču nisu ništa dužni, te da isti nisu Bihać napustili iz tog razloga.
"Odlukom Uprave kluba, nogometni klub Jedinstvo Bihać raskinuo je suradnju sa Mladenom Stjepanovićem, Rijadom Pljevljakom, Jasminom Jaranovićem i Murisom Pirićem.
Ukuse struke nisu zadovoljili Stjepanović, Jaranović i Pirić, te im se klub zahvalio na dosadašnjom suradnji i poželio mnogo sreće u nastavku sportske karijere. S druge strane Pljevljak je zadobio povredu, te van terena će biti do kraja prvenstva.
Iako su pojedini mediji objavljivali, kako su navedeni igrači napustili klub zbog neisplaćenih nekoliko plata, moramo demantirati netačne navode, te istaknuti kako je nogometni klub Jedinstvo od 15. januara od kad su počele pripreme, isplatio sve plate i premije svojim igračima, dok plata za april kasni četiri dana.
Još jednom, kolektiv nogometnog kluba Jedinstvo svojim, sad već bivšim igračima, želi puno sreće u nastavku sportske karijere", navodi se u saopštenju NK Jedinstvo.
sportsport.ba

Sada već bivši fudbaleri Jedinstva, Rijad Pljevljak i Mladen Stjepanović prije par dana su za SportSport.ba izjavili da klub napuštaju zbog neizmerinih dugovanja.
Međutim, iz Jedinstva su se danas oglasili saopštenjem u kojem navode da niti jednom igraču nisu ništa dužni, te da isti nisu Bihać napustili iz tog razloga.
"Odlukom Uprave kluba, nogometni klub Jedinstvo Bihać raskinuo je suradnju sa Mladenom Stjepanovićem, Rijadom Pljevljakom, Jasminom Jaranovićem i Murisom Pirićem.
Ukuse struke nisu zadovoljili Stjepanović, Jaranović i Pirić, te im se klub zahvalio na dosadašnjom suradnji i poželio mnogo sreće u nastavku sportske karijere. S druge strane Pljevljak je zadobio povredu, te van terena će biti do kraja prvenstva.
Iako su pojedini mediji objavljivali, kako su navedeni igrači napustili klub zbog neisplaćenih nekoliko plata, moramo demantirati netačne navode, te istaknuti kako je nogometni klub Jedinstvo od 15. januara od kad su počele pripreme, isplatio sve plate i premije svojim igračima, dok plata za april kasni četiri dana.
Još jednom, kolektiv nogometnog kluba Jedinstvo svojim, sad već bivšim igračima, želi puno sreće u nastavku sportske karijere", navodi se u saopštenju NK Jedinstvo.
sportsport.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
Sljedeca sezona je vaša Bišćani, al će te se za opstanak boriti .. kroz ovu sezonu stekli ste mnogo neprijatelja, mislim da ce vam sljedeca sezona biti gora nego 2012/13 kada vas je Sloboda ostavila u ligi i sad joj ovako vracate .. Kad se boris za ulazak i ne uđes je gore neko kad ispadnes u niži rang jer vas je ove sezone ponijela euforija, para je bilo k'o u prici a sljedece sezone svi ce dignuti ruke od vas .. zalosno ali istinito ..
Ne sikiraj se ti za nas, za Jedinstvo ce se uvijek navijati i voljeti ma gdje bili i u kojem rangu takmicenja igrali, a to za neprijatelje i ostalo smijesan si stvarno.Da li je Jedinstvo nesto lose uradilo Gradini mozda, posto vidim da govoris iz svoje perspektive, pa smo tu stekli zakletog neprijatelja
ili mozda Radnickom,Buducnosti kome?Rudaru,Mladosti,Podgrmecu,Branitelju,Capljini itd eto ti pola lige...Za iducu sezonu ja nam predvidjam zlatnu sredinu, ali samo zbog svih ti neprijatelja
kakvi sve idoli pisu ovdje po forumu boze dragi

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Ko im je neprijatelj iduce sezone? Dajte balavurdijo fatite se skole, a manite se foruma, jer ovdje istresate sve svoje neznanje i nepismenost...
Nije ni ova sezone zavrsila, a balavci vec gledaju u kasike ko Dzemila...
Nije ni ova sezone zavrsila, a balavci vec gledaju u kasike ko Dzemila...
Ponavljam... Prodali se za male pare. Moji prijasnji postovi su sve nagovjestili, ko nije vjerovao sad sigurno hoce i mora 

Jest navijalo se uvijek, al je navijalo 10 ljudi (SN) i sad ova euforija vas je okupila solidno, iskreno nebi volio da vas ovaj neuspjeh (ako ne udjete, a realno tesko cete uc u PL) opet vrati na staro, al bojim se da ova sva negativna prica za i oko Jedinstva upravo to ne uradi.unavita je napisao/la:Ne sikiraj se ti za nas, za Jedinstvo ce se uvijek navijati i voljeti ma gdje bili i u kojem rangu takmicenja igrali, a to za neprijatelje i ostalo smijesan si stvarno.Da li je Jedinstvo nesto lose uradilo Gradini mozda, posto vidim da govoris iz svoje perspektive, pa smo tu stekli zakletog neprijateljaili mozda Radnickom,Buducnosti kome?Rudaru,Mladosti,Podgrmecu,Branitelju,Capljini itd eto ti pola lige...Za iducu sezonu ja nam predvidjam zlatnu sredinu, ali samo zbog svih ti neprijatelja
kakvi sve idoli pisu ovdje po forumu boze dragi
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Pa ljudi moji, koju crnu struku nije zadovoljio ovaj igrac?Ukuse struke nisu zadovoljili Stjepanović...
...
...navodi se u saopštenju NK Jedinstvo.
Vjerovatno najbolji igrac lige na toj poziciji, premijerligaski kalibar....a navodno nije zadovoljio struku??
Hajde da se ne lazemo

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ova trojica i nisu naoricto za njih se moze reci ali za Stjepanovica da nije zadovoljio e tu se neko sali
@Klasik bilo je 40-50 ljudi kad smo se borili za opstanak u ovoj ligi, sad su se malo ljudi pobrinuli tj. vodje SN-a i to izgleda bolje nego prije 3-4 godine, i garantujem ti da ce nas i iduce sezone biti ovoliko na tribinama, u ostalom kakvi god da smo mi smo odradili sva gostovanja u zadnje 2 godine
iskreno ni vas nije bilo nesto puno prosle sezone i vas je sad digla euforija PL, Ciro i Azmir, pa ni u PL vas nije bilo toliko na tribinama koliko je ove polusezone, sto znaci da su rezultati kluba ucinili svoje da vas ima vise

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Kakav vam je igrač ovaj Nuspahić? Koju poziciju igra? Postoje naznake da bi mogao doći kod nas na Grbavicu
-
- Kontakt:
dobar mlad igrac...brz je dosta prodoran po boku...dao nam je nekoliko kljucnih golova ove sezone...jedina mana mu je sto nije toliko fizicki jak kao da se boji duela ali uz kvalitetnog trenera bi mogao to ispraviti...uglavnom ako ga dovedete sigurno necete pogrijesiti...imam osjecaj da se je jedinstvo ogrijesilo od takvog igraca dovodeci igrace sa strane koji nuspahicu nisu ni do koljena
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Pa, eto, nije još sigurno da će ga naši dovesti, znam da je već poodavo preporučen i da ga naši prate, vidjećemo da li će se nešto konkretno desiti u narednim danima. Uglavnom, ja bih volio da dođe, s obzirom da je mlad igrač. Pozdravbihacusrcu1 je napisao/la:dobar mlad igrac...brz je dosta prodoran po boku...dao nam je nekoliko kljucnih golova ove sezone...jedina mana mu je sto nije toliko fizicki jak kao da se boji duela ali uz kvalitetnog trenera bi mogao to ispraviti...uglavnom ako ga dovedete sigurno necete pogrijesiti...imam osjecaj da se je jedinstvo ogrijesilo od takvog igraca dovodeci igrace sa strane koji nuspahicu nisu ni do koljena
-
- Interni moderator
- Kontakt:
koga bolan nije bilo prosle sezoneLloriS je napisao/la:@Klasik bilo je 40-50 ljudi kad smo se borili za opstanak u ovoj ligi, sad su se malo ljudi pobrinuli tj. vodje SN-a i to izgleda bolje nego prije 3-4 godine, i garantujem ti da ce nas i iduce sezone biti ovoliko na tribinama, u ostalom kakvi god da smo mi smo odradili sva gostovanja u zadnje 2 godineiskreno ni vas nije bilo nesto puno prosle sezone i vas je sad digla euforija PL, Ciro i Azmir, pa ni u PL vas nije bilo toliko na tribinama koliko je ove polusezone, sto znaci da su rezultati kluba ucinili svoje da vas ima vise

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
kakav je igrac nuspahic,hvala
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, nebeskasila i 29 gostiju.