Sve receno,kad neko pocne sr.t samo ovo citirati.robijas_Ri je napisao/la:Miske Bog, otac, Allah, i on je tu samo da dijeli lopte a ne da trci, jer nema niko zadnji pas ko Miske dzaba njihovo letanje...
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
cuj Miske Bog,Allah...
Jah svakakvih pameti...
Nek dijeli tako pa ce drpat po Kini..
Jah svakakvih pameti...
Nek dijeli tako pa ce drpat po Kini..
Ma ja, k'o da moraš trčat' kad igraš lopte.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nekad je tako bilo, sad nema toga u modernom fudbaluzizu1991 je napisao/la:Ma ja, k'o da moraš trčat' kad igraš lopte.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ironija moj ljiljane, ironija.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Cijenim njegove igre,kao i Rahimiceve
,ali ljudi moji ne zivi se na staroj slavi...
JOs malo i pozdrav,dobro dosli u NSBIH na kahvu ,kao dragi gosti..
,ali ljudi moji ne zivi se na staroj slavi...
JOs malo i pozdrav,dobro dosli u NSBIH na kahvu ,kao dragi gosti..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Rahimic bi sam u penziju da se moze bez njeg, lik vec 2 god vucara nove ugovore sa CSKA zbog repke... nit bi CSKA produzio s njim, ne treba im ne koriste ga,a i on bi vec rado u penziju da mu se ne igra za reprezentaciju. produze mu ugovor jer on trazi a zaduzio ih je i cijene ga malo je rec pa mu izadju u susret... Tim je trenutno nezamisliv bez njega i to ustvari pokazuje koliko smo mi tanki...I Susic ga nije htio zvat ako ne bude igrao, pa mu govorio mijenjaj klub idi dje ces igrat pa i Safet vidio koliko je sati pa Rahima samo ti treniraj i budi zdrav ne moze se bez tebe...
ne znam o kakvoj se STAROJ slavi prica a govori se o ponajboljim igracima zadnjih velikih pobjeda protiv Grcke recimo ili djedici koji izadje pa se raspadnemo protiv USA...dje su te nove slave Zahirovica, Vrsajevica, Sunjica ovog-onog...ako se zahvalimo Misketu ko ce gradit igru i rjesavat tekme? Pjanic? ne nasmijavaj me...
i jest zalosno sto je njima jos malo a nemamo igraca za njihove zamjene, i Spahi je jos malo pa na kafu dobrodosao, al SAD izbaci njih 3 iz tima i mi ni Brazila necemo vidjet. to pokazuje koliko smo ustvari tanki, 3 igraca su nam kljucni, tri starija igraca na zenitu karijera. Jedan prakticki vec i zavrsio...i onda mi neko dodje stavi Pjanica i Hajrovica ispred Misketa u tim, nema sa takvim diskusije
radi se o vjerovatno nasem najvecem igracu u historiji reprezentacije, od kako je dosao , uvijek je bio tu i uvijek je bio konstanta, rjesavao velike tekme, bio mozak ekipe vec godinama..Dzeko ce ga vjerovatno prestici , ali trenutno je Miske>Dzeko.. Spaha je u rangu s njim...ako ko sto rekoh da je Sabahudin a ne Zvjezdan bio bi najveci, ovako eto cijene mu se usluge, hvala mu , dovidjenja ajd na klupu ima Miralem i Izet..smijesno 
ne znam o kakvoj se STAROJ slavi prica a govori se o ponajboljim igracima zadnjih velikih pobjeda protiv Grcke recimo ili djedici koji izadje pa se raspadnemo protiv USA...dje su te nove slave Zahirovica, Vrsajevica, Sunjica ovog-onog...ako se zahvalimo Misketu ko ce gradit igru i rjesavat tekme? Pjanic? ne nasmijavaj me...
i jest zalosno sto je njima jos malo a nemamo igraca za njihove zamjene, i Spahi je jos malo pa na kafu dobrodosao, al SAD izbaci njih 3 iz tima i mi ni Brazila necemo vidjet. to pokazuje koliko smo ustvari tanki, 3 igraca su nam kljucni, tri starija igraca na zenitu karijera. Jedan prakticki vec i zavrsio...i onda mi neko dodje stavi Pjanica i Hajrovica ispred Misketa u tim, nema sa takvim diskusije

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
[youtube][/youtube]
jbg , vi biste misketa i sa 60 godina stavljali u tim .. ne može se živjeti u prošlosti , alternative se moraju tražiti i isporbavati puno prije , a ne 5 do 12 .. ali nema svrhe raspravljat se sa likovima poput vas ..
Kad tad ce trebati alternativa za Misimovica, on jos dvije, eventualno tri godine moze da igra za reprezentaciju a onda ce nam trebati zamjena. Isto kao i sa Spahicem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dok ima bolji igrat ce i treba da igra...a trenutno nema niko bolji, ako sutra bude bolji Miske polako klupa ako ne bude igrat ces ko i Rahimic sa 37 dok ne bude bolji igrac.
isto tako ovo da Miske ne trci za repku ne vrijedi, ovaj klip ne vrijedi za Misimovica u reprezentaciji..u 92.oj min covjek trci uklizava bori se, ako ne pretrci vise od pojedinaca na terenu sigurno ne pretrci manje. jos plus pametnije trci, kad zaganja igraca i uzme loptu...kako god volio bih vidjeti podatke o pretrcanim kilometrima za nasu ekipu, sigurno nije zadnji, nego naprotiv...eh sad Miske u klubu je nesto drugo u odnosu na Misketa u reprezentaciji. Onda imas i Rahimica pretrci x puta manje nego Zahirovic pa je 10 puta korisniji jer pametnije trci, postalja se, presjeca lopte. Tako ni Miske ne trci uprazno , smijem se kladit da ce vise lpti za tekmu uzet Miske nego Stevanovic koji navodno moze trcat ko konj...treba znat i kad trcat a ne uprazno ko muha bez glave..
i da kljucna stvar opet ponovljna, valjda je poenta "najboljih 11" tako da igrat ce Miske i u 60-oj ako ne bude niko bolji. ko je to sad bolji?
i Susic mu je sto sta zamijerao te ne idi u Kinu ovo ono, fizicka sprema, klupa pa i on progledao ko i za Rahimica i sad kako ide ono "samo ja Misketa mogu zamijenit" jel ?
isto tako ovo da Miske ne trci za repku ne vrijedi, ovaj klip ne vrijedi za Misimovica u reprezentaciji..u 92.oj min covjek trci uklizava bori se, ako ne pretrci vise od pojedinaca na terenu sigurno ne pretrci manje. jos plus pametnije trci, kad zaganja igraca i uzme loptu...kako god volio bih vidjeti podatke o pretrcanim kilometrima za nasu ekipu, sigurno nije zadnji, nego naprotiv...eh sad Miske u klubu je nesto drugo u odnosu na Misketa u reprezentaciji. Onda imas i Rahimica pretrci x puta manje nego Zahirovic pa je 10 puta korisniji jer pametnije trci, postalja se, presjeca lopte. Tako ni Miske ne trci uprazno , smijem se kladit da ce vise lpti za tekmu uzet Miske nego Stevanovic koji navodno moze trcat ko konj...treba znat i kad trcat a ne uprazno ko muha bez glave..
i da kljucna stvar opet ponovljna, valjda je poenta "najboljih 11" tako da igrat ce Miske i u 60-oj ako ne bude niko bolji. ko je to sad bolji?

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znam da je ironija, ali eto onako kazemzizu1991 je napisao/la:Ironija moj ljiljane, ironija.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Nije mi jasno zasto pojedini forumasi pisu da Miske zivi na staroj slavi.Ne zivi on na staroj slavi vec na SADASNJOJ.Koliko se sjecam a sjecam se sasvim dobro mi smo u posljednje dvije utakmice u kojima je igrao Misimovic dali 6 golova,od tih 6 Miske je direktno kreirao(asistirao)4.Sta jos treba,da vam se(pojedincima)jos i naguzi?I opcenito,u svim utakmicama kvalifikacija(ovih i proslih)on je bio ili igrac utakmice ili medju 3 najbolja.Poklonicima PES fudbala,svi znamo da se cesto kaze za igraca koji nije kvalitetan da nedostatak kvaliteta nadoknadjuje trkom i borbenosti.E Miske nedostatak trke i borbenosti nadoknadjuje kvalitetom i lucidnoscu sto je mnogo bolja opcija od ove prve.I na kraju dragi PES strucnjaci po vasem rezonu ni Andrea Pirlo ili da jos igra veliki Zinedin Zidan ne bi imali mjesta u nasoj reprezentaciji jer pobogu ne trce dovoljno.Na kraju,sta znaci pretrcati silne kilometre bez skoro ikakvog efekta najbolje smo vidjeli na primjeru Adnana Zahirovica,Avdije Vrsajevica ili prije Mirsada Beslije.Zivjeli.
ne kontaju oni sta znaci igrati mozgom, jer im je i samima iq mali...pa zato napadaju misketa...isto kao sto lulic ne konta nista na terenu misketa, tako isto i ovi sto kritikuju zvjezdana ne vide dalje od svog nosa...nazalost...Miske10 je napisao/la:Nije mi jasno zasto pojedini forumasi pisu da Miske zivi na staroj slavi.Ne zivi on na staroj slavi vec na SADASNJOJ.Koliko se sjecam a sjecam se sasvim dobro mi smo u posljednje dvije utakmice u kojima je igrao Misimovic dali 6 golova,od tih 6 Miske je direktno kreirao(asistirao)4.Sta jos treba,da vam se(pojedincima)jos i naguzi?I opcenito,u svim utakmicama kvalifikacija(ovih i proslih)on je bio ili igrac utakmice ili medju 3 najbolja.Poklonicima PES fudbala,svi znamo da se cesto kaze za igraca koji nije kvalitetan da nedostatak kvaliteta nadoknadjuje trkom i borbenosti.E Miske nedostatak trke i borbenosti nadoknadjuje kvalitetom i lucidnoscu sto je mnogo bolja opcija od ove prve.I na kraju dragi PES strucnjaci po vasem rezonu ni Andrea Pirlo ili da jos igra veliki Zinedin Zidan ne bi imali mjesta u nasoj reprezentaciji jer pobogu ne trce dovoljno.Na kraju,sta znaci pretrcati silne kilometre bez skoro ikakvog efekta najbolje smo vidjeli na primjeru Adnana Zahirovica,Avdije Vrsajevica ili prije Mirsada Beslije.Zivjeli.
sve ove majstore poput pirla, xavija, itd...ne trebaju igrati jer ne trce puno...
pa zbog takvih fudbalera se i prati fudbal...
Vide jednom jednu fotografiju sa Mahirovog roštilja, odmah na sva zvona se priča kako je Miske dobio dodatne kilograme, svaki naredni put kad ga vide na terenu. Miske potpiše za kineski klub, tad se Miske oprostio od nogometnog života.
Miske kapitenski sugeriše suigračima da se "ne može ovako", odmah je ovdje zaključeno da to prvo sebi treba reći i maknuti se iz ekipe. Miske se povrijedi i nije u mogućnosti napadati Portugalce, danima kasnije ga njemački liječnici osposobe, ali se ne vjeruje njemu, čovjeku koji je jedan od najboljih igrača BiH svih vremena, vjeruje se drugima koji ne zaslužuju ni pola koliko Zvjezdan, kojeg proglašavaju lažovom i trgovcem utakmicama .
Miske promaši penal, ali nakon toga uradi par asistencija, bez obzira, prve su mu riječi "izvinjavam se naciji". Ne valja ni to, "šta se ima izvinjavati".
Svaki put kad treba daje svoj maksimum, ukliže, trči, skače... Vjerovatno bi ponekad trebao biti pokretniji, ali dok god to nadomješta asistencijama i pametnim loptama, ništa mu se ne smije prigovoriti.
Najsmješnije mi bude kad pročitam riječi nekih znalaca o tome kako njega ne treba voditi u Brazil.
Najprije su mi smiješni oni koji to uopće dovode u pitanje, a tek onda oni koji se nađu pametni i stanu u odbranu:"Pa, on je to zaslužio zbog svih ovih godina."
Poslije toga obično se nađu isti znalci sa pametnom doskočicom:"Pa, onda zovi i Barbareza, Konjića..."
A, niko od njih nije svjestan da bez Zvjezdana Misimovića, ova ekipa bi bila mnogo slabija i da on treba biti u ekipi dok sam ne osjeti da više ne može, ili se eventualno pojavi neko bolji. Ne zbog prošlosti, nego zbog sadašnjosti.
“Ko može zamijeniti Misimovića? Samo ja.” Safet Sušić Pape, najbolji bosanskohercegovački nogometaš svih vremena.
Ovako kako ga poštuje Kapiten Emir, trebamo svi!

Miske kapitenski sugeriše suigračima da se "ne može ovako", odmah je ovdje zaključeno da to prvo sebi treba reći i maknuti se iz ekipe. Miske se povrijedi i nije u mogućnosti napadati Portugalce, danima kasnije ga njemački liječnici osposobe, ali se ne vjeruje njemu, čovjeku koji je jedan od najboljih igrača BiH svih vremena, vjeruje se drugima koji ne zaslužuju ni pola koliko Zvjezdan, kojeg proglašavaju lažovom i trgovcem utakmicama .
Miske promaši penal, ali nakon toga uradi par asistencija, bez obzira, prve su mu riječi "izvinjavam se naciji". Ne valja ni to, "šta se ima izvinjavati".
Svaki put kad treba daje svoj maksimum, ukliže, trči, skače... Vjerovatno bi ponekad trebao biti pokretniji, ali dok god to nadomješta asistencijama i pametnim loptama, ništa mu se ne smije prigovoriti.
Najsmješnije mi bude kad pročitam riječi nekih znalaca o tome kako njega ne treba voditi u Brazil.

Najprije su mi smiješni oni koji to uopće dovode u pitanje, a tek onda oni koji se nađu pametni i stanu u odbranu:"Pa, on je to zaslužio zbog svih ovih godina."
Poslije toga obično se nađu isti znalci sa pametnom doskočicom:"Pa, onda zovi i Barbareza, Konjića..."
A, niko od njih nije svjestan da bez Zvjezdana Misimovića, ova ekipa bi bila mnogo slabija i da on treba biti u ekipi dok sam ne osjeti da više ne može, ili se eventualno pojavi neko bolji. Ne zbog prošlosti, nego zbog sadašnjosti.
“Ko može zamijeniti Misimovića? Samo ja.” Safet Sušić Pape, najbolji bosanskohercegovački nogometaš svih vremena.
Ovako kako ga poštuje Kapiten Emir, trebamo svi!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
HAHAHAHAHAHHAHA VIDI PANDZE

Da pobijem jos par laznih navoda PES strucnjaka.Misketu se zamjera da je star,on NIJE star,napunio je 31 godinu.Misketu se prigovara da smeta Pjanicu da dodje do izrazaja,ni to nije tacno,on i Pjana se vrlo dobro,savrseno rekao bih,nadopunjuju i daleko lakse im je igrati kada imaju jedan drugog pored sebe plus sto se Miske cesto izvuce na desnu stranu(kao u ovoj zadnjoj utakmici)i ostavi Pjanicu sredinu terena.Miske trci malo,za igraca tog profila(dakle razigravaca,asistenta,jednom rijecju,velemajstora)cak ni to nije do kraja tacno.Bilo bi zanimljivo izracunati pretrcane kilometre protiv Grcke,ja sam ga vidjao na svim djelovima terena,cesto i na poziciji zadnjeg veznog kad je sa naseg sesnaesterca organizovao nase napade ili protiv SAD stvarao se i na mjestu stopera i vracao loptu Begovicu. Kad se Zvjezdan Misimovic Miske,Zmaj,fudbalski Mozart,profesor fudbala bude oprastao od reprezentacije Bosne i Hercegovine ja cu plakati kao malo dijete.
odličan postBaDa12 je napisao/la:.

ja to kažem ukratko, i ponovim pred svaku tekmu :

FORZA MARŠAL !!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
zensko, a ne ljudina
a bolje se razumije u sport neg 95% vas strucnjaka 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.