sad odigras jos da ce schalke dati gol i osiguras seNoName je napisao/la:uložio sam 5 EUR na live betting na wolfse, kvota bila 8,50

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
sad odigras jos da ce schalke dati gol i osiguras seNoName je napisao/la:uložio sam 5 EUR na live betting na wolfse, kvota bila 8,50
SemPer_fi je napisao/la:ovaj Wolfsburg ni bog nmze skinut ja proslu utakmici igro na nji bilo 2-2 , sad protiv nji 2-1 ...netreba ih ni igarti...
koga vas??harishp je napisao/la:SemPer_fi je napisao/la:ovaj Wolfsburg ni bog nmze skinut ja proslu utakmici igro na nji bilo 2-2 , sad protiv nji 2-1 ...netreba ih ni igarti...:lol:Jest vas Grafonja klepio po usima
Pa nisi jedini koji poletio na dvicu ili nerijeseni.Zato kazema VAS ;)Nekaa reda je i na Grafonju,sevap je.SemPer_fi je napisao/la:koga vas??harishp je napisao/la:SemPer_fi je napisao/la:ovaj Wolfsburg ni bog nmze skinut ja proslu utakmici igro na nji bilo 2-2 , sad protiv nji 2-1 ...netreba ih ni igarti...:lol:Jest vas Grafonja klepio po usima
Jarane volio bih da je Dzeko zabio vise neg da sam dobio kladi..
DA! Grafite je najsebicniji napadac u Evropi,stvarno je covjek smejsan,nije nikakvo cudo da da 100 golova,kad je za njega asistencija nesto nezamislivo! Dzeko je igracina,sudija mu ponistio cist gol,pogodio precku..sve u svemu najbolji napadac u Njemackoj,bez sumnje! Miske podize formu ,samo neka ovako nastavi..Cartman je napisao/la:Jeste primjetili kako Dzeko i Grafite jedan drugom ne daju nikako loptu?![]()
Dzeko je zasluzio gol danas, pogodio precku i ponistili mu cist gol. Miske vrlo dobar danas.
Ma jest, stvarno ocito da vidi da je Dzeko u boljoj poziciji, ali ne da loptu. I onda vise dosadilo i Dzeki to, i ne da ni on njemu. Ali rec ce sad Dzeko Misketu da ne da Grafiteu loptu vise i to je to za Grafonju.bosnas_ je napisao/la:DA! Grafite je najsebicniji napadac u Evropi,stvarno je covjek smejsan,nije nikakvo cudo da da 100 golova,kad je za njega asistencija nesto nezamislivo! Dzeko je igracina,sudija mu ponistio cist gol,pogodio precku..sve u svemu najbolji napadac u Njemackoj,bez sumnje! Miske podize formu ,samo neka ovako nastavi..Cartman je napisao/la:Jeste primjetili kako Dzeko i Grafite jedan drugom ne daju nikako loptu?![]()
Dzeko je zasluzio gol danas, pogodio precku i ponistili mu cist gol. Miske vrlo dobar danas.
nek se zeni odmah.......da ne pocne hodat i lumpovat........Pauk je napisao/la:EDIN DZEKO i MERIMA SEMIC u vezi!
Džeko je, istina, uvijek govorio da će, kada za to dođe vrijeme, njegova izabranica biti Bosanka. Sarajevskom čaršijom prostrujala je vijest koja je razočarala brojne aspirantice za titulu golgeterove pratilje; za vrijeme posljednjih posjeta rodnom gradu Edin je viđen s Merimom Šemić, crnokosom ljepoticom i voditeljicom TV Hayat.
Izvor: Avaz (sportska sekcija)