Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la _dreamer_ » 21 feb 2010, 19:09

NoName je napisao/la:uložio sam 5 EUR na live betting na wolfse, kvota bila 8,50 ;)
sad odigras jos da ce schalke dati gol i osiguras se :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 21 feb 2010, 19:17

ovaj Wolfsburg ni bog nmze skinut ja proslu utakmici igro na nji bilo 2-2 , sad protiv nji 2-1 ...netreba ih ni igarti...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 feb 2010, 19:19

SemPer_fi je napisao/la:ovaj Wolfsburg ni bog nmze skinut ja proslu utakmici igro na nji bilo 2-2 , sad protiv nji 2-1 ...netreba ih ni igarti...
:mrgreen: :lol:Jest vas Grafonja klepio po usima :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 21 feb 2010, 19:20

gotovo, dzeko imao zadnji sut :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 feb 2010, 19:21

Super, vidi se promjena kod Wolfsburga, prvo u Spaniji sad ovo, i to bas Grafite zabi 4 gola. Köstnerov rad najzad pokazuje effekte.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 21 feb 2010, 19:23

idemoooooo wolfiiiiiiiiiiiii:D

sljedece kolo u hanoveru, onda dolazi bochum pa na noge gladbachu... idemo u novu seriju..:D

ovaj put ne za titulu nego za europa league abd..

PS: dzeko i u ovoj utakmici pokazo svoju klasu, abd zavrsi u milanu zajedno sa patom, pirlom, ronaldinhom i drustvom:D:D

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 21 feb 2010, 19:35

harishp je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:ovaj Wolfsburg ni bog nmze skinut ja proslu utakmici igro na nji bilo 2-2 , sad protiv nji 2-1 ...netreba ih ni igarti...
koga vas??

Jarane volio bih da je Dzeko zabio vise neg da sam dobio kladi..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 feb 2010, 19:41

Ja nekad danas reko da su Vukovi lagano poceli igrati, i najavio sam asistenciju Misketa. Steta sto Dzeko nije pogodio, ali ima crni Grafonja da pogadja. Lagano se i on vraca u formu, kasno, ali vjerovatno na vrijeme da se izbori Europa i dogodine. Slijedece utakmice moze se reci lagan raspored i sa dobrom igrom ne bi trebalo biti problema u tim utakmicama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 feb 2010, 19:44

SemPer_fi je napisao/la:
harishp je napisao/la:
koga vas??

Jarane volio bih da je Dzeko zabio vise neg da sam dobio kladi..
Pa nisi jedini koji poletio na dvicu ili nerijeseni.Zato kazema VAS ;)Nekaa reda je i na Grafonju,sevap je.
Sto neko rece kad god Magath dodje u Wolsfburg Vukovi dobro igraju bez obzira na kojoj klupi sijedio. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 feb 2010, 19:46

Jeste primjetili kako Dzeko i Grafite jedan drugom ne daju nikako loptu? :D

Dzeko je zasluzio gol danas, pogodio precku i ponistili mu cist gol. Miske vrlo dobar danas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 feb 2010, 20:30

Ja se baš nekako bezveze osjećam kad Džeko ne dadne gol taj dan, skroz bezveze. Volio bih da je Džeko dao go a da su izgubili i da sam i ja pao na kladionici nekih 200 KM. Al eto, tih 200 KM će mi biti utjeha :D

Bio sam apsolutno siguran da će pobjediti danas. Što haris reče, oni kad vide Magatha trče ko ludi, čovjek im je utjerao strah u kosti, i prošlu su u gostima pobijedili.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 feb 2010, 22:23

Cartman je napisao/la:Jeste primjetili kako Dzeko i Grafite jedan drugom ne daju nikako loptu? :D

Dzeko je zasluzio gol danas, pogodio precku i ponistili mu cist gol. Miske vrlo dobar danas.
DA! Grafite je najsebicniji napadac u Evropi,stvarno je covjek smejsan,nije nikakvo cudo da da 100 golova,kad je za njega asistencija nesto nezamislivo! Dzeko je igracina,sudija mu ponistio cist gol,pogodio precku..sve u svemu najbolji napadac u Njemackoj,bez sumnje! Miske podize formu ,samo neka ovako nastavi..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 feb 2010, 22:31

bosnas_ je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Jeste primjetili kako Dzeko i Grafite jedan drugom ne daju nikako loptu? :D

DA! Grafite je najsebicniji napadac u Evropi,stvarno je covjek smejsan,nije nikakvo cudo da da 100 golova,kad je za njega asistencija nesto nezamislivo! Dzeko je igracina,sudija mu ponistio cist gol,pogodio precku..sve u svemu najbolji napadac u Njemackoj,bez sumnje! Miske podize formu ,samo neka ovako nastavi..
Ma jest, stvarno ocito da vidi da je Dzeko u boljoj poziciji, ali ne da loptu. I onda vise dosadilo i Dzeki to, i ne da ni on njemu. Ali rec ce sad Dzeko Misketu da ne da Grafiteu loptu vise i to je to za Grafonju. :D Sjecate se prosle sezone kad je se Magath zalio da Misimovic samo Dzeki dodaje. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 feb 2010, 09:30

Bez dobrog Grafitea, nema dobrog Džeke, samim tim i Wolfsburga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 22 feb 2010, 09:45

^^
upravo tako druze, mislim da treba bit realan pa reci da ni dzeko nije bio bas timski igrac ;) prosle sezone su bili najbolji tandem zato sto su i radili zajedno, a ove pokusavaju solo - to jednostavno ne ide . . . grafite jest sebican igrac ali ni dzeko nije daleko od toga . . . jest najbolji pojedinac u wolfsburgu al' cinjenica je da ne moze sve sam, nemojte me pogresno shvatit ne pljujem ga i ne govoim da je robben (sinonim za sebicnost) al' nije bas da je dijelio lopte grafiteu ove sezone
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 feb 2010, 14:05

naravno da niije djelio kada je ovaj bar 20 puta na pocetku sezone umjesto asistencije sutirao iz nemoguce pozicije ,Vidio dzekson da ovaj neda ZASTO BI ONDA on njemu dao????
najzad,nije se zalio kod Magata nego kod onog manekencica,i pokusaja od trenera Veha...a tu je i pukla igra wosburga nakon te zalbe Grafonje
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 feb 2010, 15:48

Malo morgen sto bi se zalili kod Magtha.Magath bi ih obadvojicu na klupu stavio pa makar Barzaghli igrao u spicu.
Njima treba cvrsta ruka a ne ovi priuceni treneri.
A obadvojica su skrti neznas ko je gori.Nedao bog da ovaj prenese to i u repci.Nigdje nas nece biti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 feb 2010, 15:59

Magath je poseban. Oni su pod ugovorm, i igraju za jedan klub za koji su plaćeni. Neka igraju najbolje što znaju, a neka ljutnju ispoljavaju nakon utakmice. Zarađuju milione, a nešto se neće dodavati kao djeca od 10 godina, nešto željni dokazati se.

Odlična utakmica Edina.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 24 feb 2010, 19:50

EDIN DZEKO i MERIMA SEMIC u vezi!

Džeko je, istina, uvijek govorio da će, kada za to dođe vrijeme, njegova izabranica biti Bosanka. Sarajevskom čaršijom prostrujala je vijest koja je razočarala brojne aspirantice za titulu golgeterove pratilje; za vrijeme posljednjih posjeta rodnom gradu Edin je viđen s Merimom Šemić, crnokosom ljepoticom i voditeljicom TV Hayat.

Izvor: Avaz (sportska sekcija)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 24 feb 2010, 19:54

Pauk je napisao/la:EDIN DZEKO i MERIMA SEMIC u vezi!

Džeko je, istina, uvijek govorio da će, kada za to dođe vrijeme, njegova izabranica biti Bosanka. Sarajevskom čaršijom prostrujala je vijest koja je razočarala brojne aspirantice za titulu golgeterove pratilje; za vrijeme posljednjih posjeta rodnom gradu Edin je viđen s Merimom Šemić, crnokosom ljepoticom i voditeljicom TV Hayat.

Izvor: Avaz (sportska sekcija)
nek se zeni odmah.......da ne pocne hodat i lumpovat........

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas i 33 gosta.