Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
O čemu ovaj chily-rz priča? 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
O malim zelenimMancini je napisao/la: O čemu ovaj chily-rz priča?![]()

chily-rz je napisao/la:O malim zelenimMancini je napisao/la: O čemu ovaj chily-rz priča?![]()
Ne budi smiješan molim te. Opusti se i uživaj.
Najsmijesnija proslava titule je danas vidjena ...
- Ofarbane glave cisti cirkus !!!
- Ni koreografije ni nista jug imao praznih mjesta, o sjeveru da ne pricam poluprazan, pjesme i pjevanje smijesno.
- Dodjela i ono sto sam sa slika kad sam vidio ljubicice i zumbule ispred njih
šok
-I da utrčalo 200 djeca na teren da uzme koji dres i to je to
- Sto se tice grada i necega, izmisljeno sve ...
- Ni koreografije ni nista jug imao praznih mjesta, o sjeveru da ne pricam poluprazan, pjesme i pjevanje smijesno.
- Dodjela i ono sto sam sa slika kad sam vidio ljubicice i zumbule ispred njih

http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... jio+trofej" onclick="window.open(this.href);return false;aS_Roma je napisao/la:Najsmijesnija proslava titule je danas vidjena ...
- Dodjela i ono sto sam sa slika kad sam vidio ljubicice i zumbule ispred njih![]()
![]()
šok
ZELJEZNICAR 1921!
Drago mi je sto si ti to sve popratioaS_Roma je napisao/la:Najsmijesnija proslava titule je danas vidjena ...
- Dodjela i ono sto sam sa slika kad sam vidio ljubicice i zumbule ispred njih![]()
![]()
šok

SLOBODA NAVIJAČIMA
sve sam sad vidio na portalu na slikama, a ovo navijanje sam cuo danas malo na prenosu, zalosno bez zajebancije, to znas i ti samo je vama to ttesko priznati ..ennis je napisao/la:Drago mi je sto si ti to sve popratioaS_Roma je napisao/la:Najsmijesnija proslava titule je danas vidjena ...
![]()
šok
- Sto se tice grada i necega, izmisljeno sve ...![]()
,sampioni to zasluzuju..Samo sto ti ama bas ni jedna od ovih gore navedenih stvari nije tacna
A sta nije tacno reci mi da znam , ispravi me

Ne razumijes ti to druze. I vama bi ovako bilo kad bi svake sezone po jedan ili dva trofeja uzimali.aS_Roma je napisao/la:Najsmijesnija proslava titule je danas vidjena ...
![]()
šok
NO PYRO NO PARTY
Ma slazem se ja da je to moglo bolje,napisao sam to cim sam dosao sa tekme,ali i ti ga pretjera brate...Raja se zasitila,hoce vise..ne znam koliko vi to mozete razumiti al eto...aS_Roma je napisao/la:sve sam sad vidio na portalu na slikama, a ovo navijanje sam cuo danas malo na prenosu, zalosno bez zajebancije, to znas i ti samo je vama to ttesko priznati ..ennis je napisao/la:Drago mi je sto si ti to sve popratioaS_Roma je napisao/la:Najsmijesnija proslava titule je danas vidjena ...
![]()
šok
,sampioni to zasluzuju..Samo sto ti ama bas ni jedna od ovih gore navedenih stvari nije tacna
SLOBODA NAVIJAČIMA
Sve i da je bilo 50 ljudi sta to tebe briga.Moli Boga da od svog kluba dozivis nesto ovako.aS_Roma je napisao/la:sve sam sad vidio na portalu na slikama, a ovo navijanje sam cuo danas malo na prenosu, zalosno bez zajebancije, to znas i ti samo je vama to ttesko priznati ..ennis je napisao/la:Drago mi je sto si ti to sve popratioaS_Roma je napisao/la:Najsmijesnija proslava titule je danas vidjena ...
![]()
šok
potpis :
Sve i da je bilo 50 ljudi sta to tebe briga.Moli Boga da od svog kluba dozivis nesto ovako.
mislim da poslije ovog nema potrebe da se odgovara na provokacije pitara
Sve i da je bilo 50 ljudi sta to tebe briga.Moli Boga da od svog kluba dozivis nesto ovako.
mislim da poslije ovog nema potrebe da se odgovara na provokacije pitara

Željeznicar za život cijeli !
Prilicno si upravu,proslava je malo je reć jadna isto i kao ova naša liga te država,al mi smo ipak šampioni te države i malo smo manje jadni od svih ostalih!aS_Roma je napisao/la:Najsmijesnija proslava titule je danas vidjena ...
![]()
šok
Kakva je da je, naša je.... Domaći proizvod. Kupujmo koristimo domaćekazu je napisao/la: ...jadna isto i kao ova naša liga te država

Pa ko god napise nesto, a vama ne odgovara odmah napdate nebitno bio ja u pitanju ili neko drugi na ovom forumu, al morate prihvatiti nesto sto je tako, zalosno je sve to, osvojio moj klub, vas ili peti, deseti ovo se ovako ne radi, previse amaterski i nesto, para ste sigurno imali da nesto bolje napravite, prvo sto se i vas tice na tribinama, te sto se tice ovo oko dodjele pehara i svega ostalog.
A sad da se vadite raja se zasitila titula, pa vala to nikad jos nisam cuo ..
Uostalom danas lijep dan, slavite titulu, grad od pola miliona ljudi , a ne moze biti 10 000 na proslavi titule po meni je zaslonso sta god vi misli o tome ...
A grad je pun svako pupunjava kladionicu, pije kafe, cuga itd .. Para se ima samo raja voli da se **** kad je derbi da je vidjen ostao talašika ...
A sad da se vadite raja se zasitila titula, pa vala to nikad jos nisam cuo ..
Uostalom danas lijep dan, slavite titulu, grad od pola miliona ljudi , a ne moze biti 10 000 na proslavi titule po meni je zaslonso sta god vi misli o tome ...
A grad je pun svako pupunjava kladionicu, pije kafe, cuga itd .. Para se ima samo raja voli da se **** kad je derbi da je vidjen ostao talašika ...
chily-rz je napisao/la:Moze nam seivan.balic je napisao/la:
Dobro vidiš. Ima licencu za pomoćnog trenera, a stalno je u zapisniku kao prvi trener. Zanimljivo.![]()
Prpa vukovi a ? Igrate kuci(ako kuce imate),s pobjedom ste sigurni a vec sad trazite izvlakusu i kmecanje,ugrozeni![]()
Samo nisi se zalio kad je Gracic na pouluvremenu rijesavao neke utakmice,niste ni vi naivni kako se predstavljate,jos bi Evropi na Bilinom da igrate,e nece da moze

In Nijaz We Trust

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
kome boli briga da pobjedis titulu cirkus lige. ne znaci nista, bas nista. ova liga je losija nego engleska 10. liga
-
- Kontakt:
Komentar bas na mjestu volim realne ljude pa sto god to bilokazu je napisao/la:Prilicno si upravu,proslava je malo je reć jadna isto i kao ova naša liga te država,al mi smo ipak šampioni te države i malo smo manje jadni od svih ostalih!aS_Roma je napisao/la:Najsmijesnija proslava titule je danas vidjena ...
![]()
šok
ako ima neko da prevede ovaj komentar bio bih zahvalan!Sapunaru28 je napisao/la:kome boli briga da pobjedis titulu cirkus lige. ne znaci nista, bas nista. ova liga je losija nego engleska 10. liga
- samoposteno
- Kontakt:
covjek je mislio da je bolje dobit peterac na bingu nego osvojit titulu u nasoj ligikazu je napisao/la:ako ima neko da prevede ovaj komentar bio bih zahvalan!Sapunaru28 je napisao/la:kome boli briga da pobjedis titulu cirkus lige. ne znaci nista, bas nista. ova liga je losija nego engleska 10. liga

mani gluposti sapunaruSapunaru28 je napisao/la:kome boli briga da pobjedis titulu cirkus lige. ne znaci nista, bas nista. ova liga je losija nego engleska 10. liga
Zasto se onda uopste igra ako nikoga nije briga da pobjedi u ovoj ligi.Jos gore od toga je kako da covjek objasni teoreticarima zavjera toliko stimanje i sve a toliko nebitno ko ce pobjediti,a tek ko ce opstati u ovoj ligi.U pitanju je novac,cast i ponos.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.