Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la geronimo » 25 jan 2011, 23:41

Opasan @Hare :D hoce da razvije diskusiju sa ovim "namrgodjenim" Salkeovcima. :D

Uh, jes´ mi krivo...odoh marnit jedno p... :mrgreen:
Prije nego sto odem da kajem da me iznenadila Felixova kasna zamjena "od veceras popularnog" Draxlera.
Kontam, koji ce mu on klinac za izvodjenje penala, kad ono....zvrk ili buuum. :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 jan 2011, 23:47

geronimo je napisao/la:Opasan @Hare :D hoce da razvije diskusiju sa ovim "namrgodjenim" Salkeovcima. :D

Uh, jes´ mi krivo...odoh marnit jedno p... :mrgreen:
Prije nego sto odem da kajem da me iznenadila Felixova kasna zamjena "od veceras popolarnog" Draxlera.
Kontam, koji ce mu on klinac za izvodjenje penala, kad ono....zvrk ili buuum. :twisted:
Vidiš da su se iznendada trgnuli iz hibernacije, pa da prozborimo koju. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 25 jan 2011, 23:56

Dobar je ovaj naš Harald nema šta.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 jan 2011, 00:05

Pitam se kod gola Draxlera sta su radili vezni igraci Nuernberga ? :oops: :oops:

@ Hare BVB

posto kod Vas igraci moraju polagati test karaktera zar mislis da bi igrac od anamo onih mogao isti poloziti. :D :D

Inace Slomka je produzio ugovor s hannoverom do ljeta 2013.godine i ako to krajem prosle i pocetkom ove godine nije izgledalo tako.

I bivsi "vrhunski trener" Bayerna Klinsmann je rekao svoje misljenje u vezi Michaela Ballacka i da on treba dalje da ostane kapiten "Elfa" no ja licno mislim da je njegovo vrijeme proslo i Loew se okrenuo mladim snagama koje postepeno uvodi u prvi tim "Elfa", a takodjer mi nije jasno kako on sam ne moze da uvidi neke stvari.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 jan 2011, 00:40

Edison Braafheid novo pojačanje Hoffenheima.Inače do kraja prelaznog roka oni planiraju dovesti još jedno ako ne i dva pojačanja.Potpisao je do 2014 godine.

Za sad bi ta ekipa trebala da izgleda ovako:
---------------------Starke-----------------------

Beck-----Comper--------Vorsah-----Braafheid

----------------Rudy------Salihović------------

---------------------Siggurdson--------------

Babbel-------------------------------------Alaba
------------------------------------------(Firmino)
--------------------(Mlapa)---------------------------
--------------------Ibišević--------------------------

Na papiru to je vrlo moćan tim ako se doda jedan Obasi koji je povređen,Šimunić,mladi reprezentat. Njemačke Vukcevic....SObzirom da će Tagoe u Koln i za njega se traži zamjena.Vrlo interesantni dani u ovom seocetu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 jan 2011, 03:26

Zdena04 je napisao/la:Dobar je ovaj naš Harald nema šta.
Ja kakav nego dobar, moj Zdeneče. :mrgreen:
amerosm je napisao/la:@ Hare BVB

posto kod Vas igraci moraju polagati test karaktera zar mislis da bi igrac od anamo onih mogao isti poloziti. :D :D
Za ove kvalitetnije bi se napravili određeni ustupci. :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2011, 20:37

Ovaj novi trener vec na pocetku im je izgleda najveci hendikep.
Nikakvu koncepciju igre nema.Ovaj bi upropastio kud ikamo jacu ekipu.
Pojacanja ce biti uzalud sa ovom krampom od trenera.
Izgleda na pomolu klon Veha i Labadie u jednom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 26 jan 2011, 20:42

Izduvao ga je Hoffenheim.
1:0 Cottbus .. E moj Peco :roll:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 jan 2011, 20:57

Joj ovog Sigurdssona šta promaši!!! :evil: Šteta, mogli su u Europu preko kupa, a **** ćeš kad ti je Salihaga na klupi. :twisted:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 jan 2011, 21:04

Nadam se da ce nekako izmanipulisati kuglice i da mozemo u finalu ocekivati utakmicu Bayern - Schalke, inace ode lijepa prednost nad Italijanima u PM. Jer MSV i Energie nece proci kvalifikacije. Kao da gledam poslat ce DFB neku glupacu iz zenskog fudbala i koja ce izvuci Bayern - Schalke. :twisted: :twisted:
Po mene veoma losi rezultati za Buducnost Bundeslige.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2011, 21:25

amerosm je napisao/la:Nadam se da ce nekako izmanipulisati kuglice i da mozemo u finalu ocekivati utakmicu Bayern - Schalke, inace ode lijepa prednost nad Italijanima u PM. Jer MSV i Energie nece proci kvalifikacije. Kao da gledam poslat ce DFB neku glupacu iz zenskog fudbala i koja ce izvuci Bayern - Schalke. :twisted: :twisted:
Po mene veoma losi rezultati za Buducnost Bundeslige.
Nemoj tako u Duji ima Baja kupusar i Grla Zepcanin.
Nek malo Dujo dominira. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 26 jan 2011, 22:34

amerosm je napisao/la: Po mene veoma losi rezultati za Buducnost Bundeslige.
Pogledaj samo ko je među prvim ekipama na tabeli i jasna ti je budućnost Bundeslige. Dortmund, Hannover, Mainz mogu samo biti u onom četvrtom buretu.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 jan 2011, 22:57

Zdena04 je napisao/la:
Pogledaj samo ko je među prvim ekipama na tabeli i jasna ti je budućnost Bundeslige. Dortmund, Hannover, Mainz mogu samo biti u onom četvrtom buretu.
Zar vi odozdo vidite ko je na vrhu. :lol: Abstiegskampf!!!! :lol:

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 26 jan 2011, 23:04

Hare_BvB je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:
Zar vi odozdo vidite ko je na vrhu. :lol: Abstiegskampf!!!! :lol:
A znao sam da će nego od žutih ovo pogrešno shvatiti. :roll: :roll:
Pa zamisli sad npr. ovu grupu:
Milan
R.Madrid
M.City
Dortmund

Ja nemam problema sa situacijom kakva je ali ti, i tebi slični, morate shvatiti da Dortmund, Mainz i Hannover nemaju skoro nikakvih osvojenih bodova na međunarodnoj sceni. To ti pajdo moj znači da će žabari bez problema opet da zazmu treću poziciju.

Edit: Još zamisli da se jedan Duisburg kvalifikuje za EL.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 jan 2011, 23:10

@ Zdena 04

kao prvo mislim da ce i kod Hannover i kod mainza uslijediti pad i da nece biti na pozicijama koje vode u Evropu. Ako se po jutru dan poznaje mogla bi proci prognoza Stevensa koji je na kraju prognozirao sljedecih pet prvoplasiranih ekipa:

1. Dortmund
2. Bayern
3. Leverkusen
4. HSV
5. Schalke 04

Ovo bi za mene iskreno bio scenarij iz snova i ne bi toliko lose bilo po Bundesligu jer Bayern pored HSV-a i Bremena ima najvise bodova, a Schalke i Leverkusen nisu puno daleko, a BVB je takodjer dobio nekoliko bodova za nastupe ove sezone, a takodjer sam ubjedjen da ce se naci u trecem sesiru kada bude izvlacenje grupa za LP naredne sezone.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 26 jan 2011, 23:17

Ma teško da će biti u trećem šeširu. Koliko ja znam oni su i u EL bili u trećem šeširu samo zato što je jedan jači turski klub (ili je pak bio neki klub iz izraela, ne mogu se sjetiti) ispao u kvalifikacijama. Pa dobro, moguće je da će ta dva navedena kluba popustiti ali ko ti garantuje da će ovi "jači" klubovi to iskoristii. Meni je ova sezona totalno luda (sad će ovo Harald opet pogrešno interpretirati). A kao što sam napisao, vrlo je moguće da se Cottbus ili Duisburg kvalifikuju za EL.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 26 jan 2011, 23:18

sta je ovo pa sve sami drugoligasi u polufinalu kupa nemacke :roll:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 jan 2011, 23:20

Zdena04 je napisao/la:A znao sam da će nego od žutih ovo pogrešno shvatiti. :roll: :roll:
Pa zamisli sad npr. ovu grupu:
Milan
R.Madrid
M.City
Dortmund

Ja nemam problema sa situacijom kakva je ali ti, i tebi slični, morate shvatiti da Dortmund, Mainz i Hannover nemaju skoro nikakvih osvojenih bodova na međunarodnoj sceni. To ti pajdo moj znači da će žabari bez problema opet da zazmu treću poziciju.

Edit: Još zamisli da se jedan Duisburg kvalifikuje za EL.
Ne brinem se ja, nisu ni ovi iz UEFE mahniti da takvu grupu izvuku. ;) Kao što @Amer napisa, možda čak budemo i u trećem šeširu, jer uvijek bude nekih debitanata sa Istoka zbog novog sistema kvalifikacija. Mainz i H96 neće završiti u top 5, a najbitnije da se sad u kupu ne sastanu S04 i Bayaga, jer bi tada postojala velika mogućnost da ove Sline iz Cvajte gledamo u Europi. :evil: Ako tako izvuku parove u kupu, jedini spas je da S04 osvoji DFB Pokal. :twisted:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 jan 2011, 00:06

Zdena04 je napisao/la:

Pa nije buducnost bundeslige samo sljedeca sezona...a gledajuci istu za bundesligu je mnogo bolje da ima ponovo jak Dortmund nego 99% ostalih timova koji po tradiciji ne mogu povezati 2-3 dobre sezone a da ne govorim o nekom periodu od 10 godina ili vise...

P.S. Ovaj Hoffenhaim mi polako postaje jedan od antipaticnijih klubova u ligi...iako ovaj Cottbus ima beton odbranu sa Brzenskom i Hunemairom :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 jan 2011, 00:25

adnan24 je napisao/la:Cottbus ima beton odbranu sa Brzenskom i Hunemairom :D
:lol: :lol: :lol:

Krušketina im je još kapiten. :mrgreen: Ali najjači im je trener, Claus-Dieter Wollitz. Koji je to komad budale!! :lol:

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.