Uh, jes´ mi krivo...odoh marnit jedno p...

Prije nego sto odem da kajem da me iznenadila Felixova kasna zamjena "od veceras popularnog" Draxlera.
Kontam, koji ce mu on klinac za izvodjenje penala, kad ono....zvrk ili buuum.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Vidiš da su se iznendada trgnuli iz hibernacije, pa da prozborimo koju.geronimo je napisao/la:Opasan @Harehoce da razvije diskusiju sa ovim "namrgodjenim" Salkeovcima.
![]()
Uh, jes´ mi krivo...odoh marnit jedno p...![]()
Prije nego sto odem da kajem da me iznenadila Felixova kasna zamjena "od veceras popolarnog" Draxlera.
Kontam, koji ce mu on klinac za izvodjenje penala, kad ono....zvrk ili buuum.
Ja kakav nego dobar, moj Zdeneče.Zdena04 je napisao/la:Dobar je ovaj naš Harald nema šta.
Za ove kvalitetnije bi se napravili određeni ustupci.amerosm je napisao/la:@ Hare BVB
posto kod Vas igraci moraju polagati test karaktera zar mislis da bi igrac od anamo onih mogao isti poloziti.![]()
![]()
Nemoj tako u Duji ima Baja kupusar i Grla Zepcanin.amerosm je napisao/la:Nadam se da ce nekako izmanipulisati kuglice i da mozemo u finalu ocekivati utakmicu Bayern - Schalke, inace ode lijepa prednost nad Italijanima u PM. Jer MSV i Energie nece proci kvalifikacije. Kao da gledam poslat ce DFB neku glupacu iz zenskog fudbala i koja ce izvuci Bayern - Schalke.![]()
![]()
Po mene veoma losi rezultati za Buducnost Bundeslige.
Pogledaj samo ko je među prvim ekipama na tabeli i jasna ti je budućnost Bundeslige. Dortmund, Hannover, Mainz mogu samo biti u onom četvrtom buretu.amerosm je napisao/la: Po mene veoma losi rezultati za Buducnost Bundeslige.
Zar vi odozdo vidite ko je na vrhu.Zdena04 je napisao/la:Pogledaj samo ko je među prvim ekipama na tabeli i jasna ti je budućnost Bundeslige. Dortmund, Hannover, Mainz mogu samo biti u onom četvrtom buretu.amerosm je napisao/la: Po mene veoma losi rezultati za Buducnost Bundeslige.
A znao sam da će nego od žutih ovo pogrešno shvatiti.Hare_BvB je napisao/la:Zar vi odozdo vidite ko je na vrhu.Zdena04 je napisao/la:Pogledaj samo ko je među prvim ekipama na tabeli i jasna ti je budućnost Bundeslige. Dortmund, Hannover, Mainz mogu samo biti u onom četvrtom buretu.amerosm je napisao/la: Po mene veoma losi rezultati za Buducnost Bundeslige.Abstiegskampf!!!!
Ne brinem se ja, nisu ni ovi iz UEFE mahniti da takvu grupu izvuku.Zdena04 je napisao/la:A znao sam da će nego od žutih ovo pogrešno shvatiti.![]()
![]()
Pa zamisli sad npr. ovu grupu:
Milan
R.Madrid
M.City
Dortmund
Ja nemam problema sa situacijom kakva je ali ti, i tebi slični, morate shvatiti da Dortmund, Mainz i Hannover nemaju skoro nikakvih osvojenih bodova na međunarodnoj sceni. To ti pajdo moj znači da će žabari bez problema opet da zazmu treću poziciju.
Edit: Još zamisli da se jedan Duisburg kvalifikuje za EL.
Zdena04 je napisao/la:
Pogledaj samo ko je među prvim ekipama na tabeli i jasna ti je budućnost Bundeslige. Dortmund, Hannover, Mainz mogu samo biti u onom četvrtom buretu.
adnan24 je napisao/la:Cottbus ima beton odbranu sa Brzenskom i Hunemairom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.