nažalost takva je Grbavica za goste, predješ tri sata vožnje da bi gledao 60 minuta utakmiceastra1922 je napisao/la:mi cemo gore kod vas gospode kasnit pola sata i oticemo pola sata prije kraja utakmice kad ste prosijaci

nažalost takva je Grbavica za goste, predješ tri sata vožnje da bi gledao 60 minuta utakmiceastra1922 je napisao/la:mi cemo gore kod vas gospode kasnit pola sata i oticemo pola sata prije kraja utakmice kad ste prosijaci
nadam se da cete se vi napusiti sutra nama gradacacanima. 0-2gavran je napisao/la:Dobro došli sutra(nadam se i pune mreže da će Te otići),a provokatore ignorišite jer je kako je škola počela lako skontati i koja su smjena.Ne bi se baš pobratimio ali Vi ste haman pa najradje viđeni gosti na Grbavici i baš je lijepo da ćete Vi sutra uveličati praznik plavokrvih.
Vaša "zdenka" na sjeveru Vas čeka.
to je extra ,horde zla 4 sata vožnje a ušli u sudijskom vremenu.To je bilo prije, u zadnje vrijeme gos.navijači ulaze prije početka uakmice a izlaze možda 5 minuta ranije .I nije to politika želje već to policija određuje.zmaj_Bosne je napisao/la:nažalost takva je Grbavica za goste, predješ tri sata vožnje da bi gledao 60 minuta utakmiceastra1922 je napisao/la:mi cemo gore kod vas gospode kasnit pola sata i oticemo pola sata prije kraja utakmice kad ste prosijaci
nekontam zasto provociras koji ti je vrag daj ljudi smirte se nije neki derbi sta ja znam Milwal-WestHam.utdmmmirza je napisao/la:nadam se da cete se vi napusiti sutra nama gradacacanima. 0-2gavran je napisao/la:Dobro došli sutra(nadam se i pune mreže da će Te otići),a provokatore ignorišite jer je kako je škola počela lako skontati i koja su smjena.Ne bi se baš pobratimio ali Vi ste haman pa najradje viđeni gosti na Grbavici i baš je lijepo da ćete Vi sutra uveličati praznik plavokrvih.
Vaša "zdenka" na sjeveru Vas čeka.
Ma zabole me nesto za Hordama zla. Cuj to policija odredjuje, a ko je tu policiju natjerao da takvo nesto rade, pa vase gostoprimstvo. Niko nije bio siguran od gostiju kada se vase kapije otvore pa su tada policajci uveli takve mjere.nidi je napisao/la:to je extra ,horde zla 4 sata vožnje a ušli u sudijskom vremenu.To je bilo prije, u zadnje vrijeme gos.navijači ulaze prije početka uakmice a izlaze možda 5 minuta ranije .I nije to politika želje već to policija određuje.zmaj_Bosne je napisao/la:nažalost takva je Grbavica za goste, predješ tri sata vožnje da bi gledao 60 minuta utakmiceastra1922 je napisao/la:mi cemo gore kod vas gospode kasnit pola sata i oticemo pola sata prije kraja utakmice kad ste prosijaci
cuj 3 napadaca a imamo samo Ristica od napadaca hahahaha...Grdan je napisao/la:Sutra morate uzet barem bod,Jović kaže da će igrat 3 napadača.
JOVIĆ: KRENUT ĆEMO SA TRI NAPADAČAnecko_gradacac je napisao/la:cuj 3 napadaca a imamo samo Ristica od napadaca hahahaha...Grdan je napisao/la:Sutra morate uzet barem bod,Jović kaže da će igrat 3 napadača.
Uljudan i lijepo sročen komentar, svaka čast. Napisao si ono što bih i ja na tvom mjestu. Zaista, Gradačačani su nevjerovatno napredovali otkako su postali članovi Premijer lige BiH, u svakom pogledu. Infrastruktura kluba (finansije, poslovanje, uslovi), stadion, teren i prateći objekti, kao i igrački kadar je za svaku pohvalu. O Draganu Joviću je suvišno govoriti, jedan od najboljih trenera u Bosni i Hercegovini, pored Amara Osima naravno. Bit će ovo okršaj dva sjajna stratega.gollum je napisao/la:Realno, Zvijezda je vjerovatno klub koji je u zadnjih par godina napravio najveći pomak (infrastrukturno, igrački, organizaciono) u BiH. Bilo bi lijepo kad bi se mogao postaviti "slikovni vremeplov", od one utakmice u Kupu BiH protiv Želje kada se igralo bukvalno na livadi, preko par sezona u Prvoj ligi i PL sa jednom tribinom, do današnje situacije sa dvije tribine i jednim od boljih terena u ligi. Jedna lijepa fudbalska priča, jedna lijepa sredina i klub koji je uvijek igrao otvoreno i za gol više.
Dobrodošli na Grbavicu, nadam se da će vas doći lijep broj, da uveličate proslavu, a pobijedit će bolji.![]()
P.S. Gdje je onaj Makedonac što je došao na početku sezone kod vas (Pejev, čini mi se)?
jbg... valjda sta i uradimo do kraja tekme .... makar cemo se nadat da im malo pokvarimo rodjendanmiky_hz je napisao/la:Nakon sto ste se vi ispromasivali,uslijedila je kazna i gubite 1-0...eh kad vama Guso brani zicere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.