AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Momci, ima li još neko od vatrenih navijača Rome da ne voli Lamelu ?
Momak je sebičan do bola, djeluje mi ufurano na terenu. Ja sam ubjeđen da neće nikada postati vrhunska klasa. Od čitave ekipe Rome njega najviše antipatišem.
Valjda će dovesti jedno kvalitetno krilo i napadača jer je Destro žešći flop.
Momak je sebičan do bola, djeluje mi ufurano na terenu. Ja sam ubjeđen da neće nikada postati vrhunska klasa. Od čitave ekipe Rome njega najviše antipatišem.
Valjda će dovesti jedno kvalitetno krilo i napadača jer je Destro žešći flop.
-
razumio bih da si to napisao prije par mjeseci dok je zeman bio trener ali lamela je kod andreazzolija masina koja i napada a bgm i brani. sebican je taman onoliko koliko treba biti jer je jedan od rijetkih u ekipi koji ima muda igrati 1 na 1 (on i totti), jedan je od najboljih strijelaca i asistenata ekipe i mislim da ce uz jos malo discipline u igri izrasti u jako jako dobrog igraca. sto se destra tice, prva mu je sezona u velikom klubu, vidjecemo sta ce biti od njega ali potencijal svakako ima.
moram, fali mi adrenalinaEvil Genius II je napisao/la:ne idi tim putem zemane, razocaraces se

a do sada su trebali najmanje jedan zabiti

NAPRIJED NARODE!
Destro je masina,a jos je i mlad,pa evo u utakmici i pol je dao 3 komada,pa je sad dvije proveo na klupi,protiv Chieva ga ocekujem od prve minute i nastavak golgeterskog niza
a Lamela bi jos bolji bio da ima bolju podrsku na desnoj str.

embrace the chaos
Forza ROMA
)

Francesco Totti mozda predje u MLS?!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6#p2480746" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6#p2480746" onclick="window.open(this.href);return false;
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Ma nema nist od togaJoeCelt je napisao/la:Francesco Totti mozda predje u MLS?!![]()

embrace the chaos
-
''ako ne zavrsim karijeru u romi volio bih se okusati u MLSu.'' veliko je to AKO
raja, nemojte zaboraviti na vecerasnju utakmicu protiv chieva u 20:45. ocekujem X2 dok naredne dvije dobijamo, naravno.

raja, nemojte zaboraviti na vecerasnju utakmicu protiv chieva u 20:45. ocekujem X2 dok naredne dvije dobijamo, naravno.
Ma vcrs mi to rutinski odradjujemo,Udinesse i lazie su nam za petama,samo da rano nacnemo magarce,moze da bude svega
embrace the chaos
-
prije 3 dana smo igrali u firenzi, za 4 dana idemo na san siro tako da veceras andreazzoli mora pametno odraditi ovu utakmicu tj mora odmoriti neke igrace dok je uzimanje 3 boda pod moranjem s obzirom na konkurenciju koja nece oprostiti eventualni kiks.
roma + slabiji protivnik + domaca utakmica + imperativ pobjede = nisam optimista.
roma + slabiji protivnik + domaca utakmica + imperativ pobjede = nisam optimista.
Hoce li Pjanic igrati , po mogucnosti od prve minute ? 

-
pjanic i totti su jedan karton udaljeni od suspenzije tako da ce ili jedan od njih odmariti ili cak obojica. iduce dvije tekme su puno teze tako da bi ostavio hjebanje majke andreazzoliju jer drzi pjanica na klupi za neki drugi put 

Jao DDR-a..prvo ne zna duge lopte poslat, a onaj potez kada je pao i glumatao sramota
Inace utakmica dosadna
Inace utakmica dosadna
Unica grande amore
ja mislim da je ovo najnepokretljiviji napad u istoriji lige, jadni totti sigurno duplo više pretrcao i otkrivao se od osvalda i destra, ovaj prvi jadnik i kad se otkrije il bude u ofsajdu il mu se lopta odbije ko od balvan. uz to kad dodaš da ti izgubljeni dodo igra u veznom redu dobiješ to da samo pukom srecom možeš dati gol
ovaj andreazoli isto karpov/kasparov, svako poluvrijeme neke nove taktike, neka nova otvaranja, aman zaman
ovaj andreazoli isto karpov/kasparov, svako poluvrijeme neke nove taktike, neka nova otvaranja, aman zaman
nema potpisa
Promasena formacija i taktika,kuku nama ako ovaj pokusaj od trenera ostane i iducu sezonu
embrace the chaos

Ako ne uzmu ovdje bodove katastrofa. Dobiješ na strani Viole, a doma se patiš sa Chievom.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
-
fali nam lamelaNeutral je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ako ne uzmu ovdje bodove katastrofa. Dobiješ na strani Viole, a doma se patiš sa Chievom.

Nikako početi drugo poluvrijeme......
Dobiti će ovo Roma, ne mogu igrati ovako loše čitavu utakmicu.

Dobiti će ovo Roma, ne mogu igrati ovako loše čitavu utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.