Zasluzili smo pobjedu,imali smo nekoliko stopostotnih sansi,Stevanovic sam dvije,nije nam sviran cist penal,a mislim da je cak i cisto gol Kajkuta ponisten jer ofsajda NIJE bilo!
Moderator/ica: vlakanje
Gledao sam ga dva puta dok je igrao u Modrici strasan igrac mislim da je jedan od najboljih spiceva u Ligi...VB 1987 je napisao/la:Dobar, dobar, bio je u igri jedno 15 ak minuta, al neznam dal je dodirnuo loptu, on kad uđe prestaje i ono malo igre što smo imali, znači onda lopte samo u bunar na njega... znači vrlo važan i bitan igrač...MokeGradačac je napisao/la:Kakav je Mladen Bojic pokazujel dobre partije??
Bio je ofsajd, ne samo Kajkut nego još jedan igrač pored njega, ali penal koji nije sviran je nešto nevjerovatno, ne samo da je bio penal nego je i igrač koji je startovao zaslužio isključenje, ali brate neke stvari nikako ne razumijem, kako je moguće da Petrović bude u prvih 11 , dal je tu neko lud ili bezobrazan ja stvarno neznam, a na zapadu je bila frka pa je Šipovac na poluvremenu nagulio...tatamata je napisao/la:Ljudi moji sta je ovo??????????![]()
Igra ne tako katastrofalna kao protiv Laktasa,ali opet nedostojna kluba kao sto je Borac.Navijanje odlicno grmilo je nenormalno,zapad kljuca stvarno svaka cast...mislim sta vise reci!Gubimo izjednacujemo,onda razocaranje dok isticu posljednje sekunde meca,i onda Ljubisa VUKELJA!!!POD PRECKU...delirijum,ne moze se opisati ko nije bio...
Zasluzili smo pobjedu,imali smo nekoliko stopostotnih sansi,Stevanovic sam dvije,nije nam sviran cist penal,a mislim da je cak i cisto gol Kajkuta ponisten jer ofsajda NIJE bilo!
Meni se bas ucinilo da nije bio ofsajd,ali vjerujem ti!VB 1987 je napisao/la: Bio je ofsajd, ne samo Kajkut nego još jedan igrač pored njega, ali penal koji nije sviran je nešto nevjerovatno, ne samo da je bio penal nego je i igrač koji je startovao zaslužio isključenje, ali brate neke stvari nikako ne razumijem, kako je moguće da Petrović bude u prvih 11 , dal je tu neko lud ili bezobrazan ja stvarno neznam, a na zapadu je bila frka pa je Šipovac na poluvremenu nagulio...
Boga mi druze sa ovakvom igrom mozemo samo moliti boga da se ne osramotimo,i da primimo sto manje golova." je napisao/la:- нас је ? невјероватно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
? оно % ' " је " $ ' та - - " & ?. % се " ", ? је / него " ? ? " $ & ?. Јесте, ? је ? $ " ? " $ ту % не ".
" " јасно ? овај тренер - па / оне / Петру " $ у " ", ? ' то наређују " " управе... па ја " ? за $ $ $ " $ " за " "! $ & " " ? " стварно ? % ? не зна $ " ? & ? терена, поготово $ је & " ". ? $ су 5 ? у ? $ ' $ $ на ', а $ опет ' $ ? (% % " ? $ $ " $)
& " са & " $ у " " ' на &!
Igrači večeras idu kući, a od sutra su u karantinu, u petak putuju u Ljubuški, pa će odraditi i trening na pecari..." je napisao/la:- нас је ? невјероватно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
? оно % ' " је " $ ' та - - " & ?. % се " ", ? је / него " ? ? " $ & ?. Јесте, ? је ? $ " ? " $ ту % не ".
" " јасно ? овај тренер - па / оне / Петру " $ у " ", ? ' то наређују " " управе... па ја " ? за $ $ $ " $ " за " "! $ & " " ? " стварно ? % ? не зна $ " ? & ? терена, поготово $ је & " ". ? $ су 5 ? у ? $ ' $ $ на ', а $ опет ' $ ? (% % " ? $ $ " $)
& " са & " $ у " " ' на &!
" $ % %, тренер на & & $ $ " па се "
ne znam gdje si bio-na kom djelu tribiine...al penala nije vidjelo...ja bi mu u zuti pokazao...jedva je cekao da padne..ibrakadabra je napisao/la:u kojoj je minuti pao drugi golSchlager je napisao/la:Ma nema ovakve publike nigdje na svijetu!!
Borac,niđe veze, ne možemo se sastaviti sa akcijom,sve neka bunarenja,nabacivanja napamet,ali publici to nije prepreka da u zadnjoj sekundi cijela tribina ustane na noge i iz sveg glasa zagrmi "HU;HU;HU..."...i naravno,prije nego je Olja i izveo prekid imao sam osjećaj da ćemo ga utrpati,ali da će ga baš ovako Vukelja zakucati pod prečku![]()
![]()
......
Uglavnom,banjalučka publika je dobila novog ljubimca,Stevanovića,a poslije ovih majstorskih golova,nadam se i Vukelju....
Nakon našeg gola nije se ni nastavljala igra,nakon 5 sekundi je bio kraj....
Jedino mi je sudija popušio živce,čist penal nad Kajkutom nije svirao,ali zato ga je na izlasku na drugo poluvrijeme dočekala takva salva zvižduka koju neće skoro zaboraviti....Ova mi je pobjeda još slađa nego ona protiv Laktaša...i šta reći na kraju, nego
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ma bi je penal, ono je bio školski primjer penala, znači penal i isključenje, ja sam dobro vidio sa svog mjesta...radebl je napisao/la:ne znam gdje si bio-na kom djelu tribiine...al penala nije vidjelo...ja bi mu u zuti pokazao...jedva je cekao da padne..ibrakadabra je napisao/la:u kojoj je minuti pao drugi golSchlager je napisao/la:Ma nema ovakve publike nigdje na svijetu!!
Borac,niđe veze, ne možemo se sastaviti sa akcijom,sve neka bunarenja,nabacivanja napamet,ali publici to nije prepreka da u zadnjoj sekundi cijela tribina ustane na noge i iz sveg glasa zagrmi "HU;HU;HU..."...i naravno,prije nego je Olja i izveo prekid imao sam osjećaj da ćemo ga utrpati,ali da će ga baš ovako Vukelja zakucati pod prečku![]()
![]()
......
Uglavnom,banjalučka publika je dobila novog ljubimca,Stevanovića,a poslije ovih majstorskih golova,nadam se i Vukelju....
Nakon našeg gola nije se ni nastavljala igra,nakon 5 sekundi je bio kraj....
Jedino mi je sudija popušio živce,čist penal nad Kajkutom nije svirao,ali zato ga je na izlasku na drugo poluvrijeme dočekala takva salva zvižduka koju neće skoro zaboraviti....Ova mi je pobjeda još slađa nego ona protiv Laktaša...i šta reći na kraju, nego
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Biga, saada ga i ti pretjera, kakvo crno ispadanje, ova tri boda večeras 99 posto znače evropu, ali da je igra loša, to je evidentno, znači ima dosta nelogičnosti i mislim da će ovaj sam sebe da otjera, eto da se pogledamo svi u oči, koliko fudbalski slijep moraš biti pa da ne možeš da zaključiš da Petrović i Džo nisu za prvih 11, znači da su moji sinovi ja im ne bi dao da igraju... ostali su pokazali malo više zalaganja, ali kako sam jednom ranije napisao mislim da je ekipa fizički nespremna i to sve više dolazi do izražaja i naravno Vukobratović na klupu pod hitno, momak nema mjesta ni u BSK, a to što je Vule na klupi mislim da je dokaz nekih stvari koje svi ovdje znamo ali se pravimo naivni...EastStand je napisao/la:" ' ? " % за ? са & ". " је ? $ " &, & се то % ' " ". & се % не " европу поново - $. Сва - " $ $ па - " " ?.
dobar je onaj igrac sa brojem 8,mislim da je to onaj lik sto je dosao iz modrice...mislim da igra nesto po desnoj strani....on mi je upadao u oci....Phill Jackson je napisao/la:ko je kod nas dobar bio i jesul dvojica kosatih igrali u prvoj postavi
Jeste jedan bio plav, imao je vezanu kosu, a brate dobar vam je momak po desnoj strani mislim da nosi broj 8, a i napadač broj 9 je solidan, ostalo prosjek goli, znači ništa značajno, ali imali ste dobar period igre u prvom poluvremenu znači negdje od 25 pa do 35 minute, sjajno su kombinovali momci i dobili su sasvim zaslužen aplauz na otvorenoj sceni...Phill Jackson je napisao/la:ko je kod nas dobar bio i jesul dvojica kosatih igrali u prvoj postavi
Heheheheh, ja sam mislio da sam ja ovdje najveći pesimista, ali vidim da nisam sam u tome, to je već ono što me brine, do sada sam mislio da je do mene, ali večeras su ljudi masovno izašli nezadovoljni, a Mariću je bio spremljen linč jer je desetak ljudi visilo na ogradi kod klupe... Novost je i to da su klupe odmaknute od ograde, mislim da nije teško pogoditi kome je to palo na pemetEastStand je napisao/la:$ $ " претјерао, зато % - " $ $ " на " а $ & - ' се " & " у ове $ "...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.