BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Ostat će kafanske priče i Kristićeve gluposti da smo, ipak, bolji od Iraca. Ko nas **** kad smo naopaki. Ženska reprezentacija BiH.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Principatus
- Kontakt:
Pa sagni mu se.MojGradMojKlub je napisao/la:Sagnite se Papetu šumari.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zali boze izgubljenog vremena .Bihac96 je napisao/la:zao mi ovih navijaca sto su otisli u Dublin
PU JEB.EM VAM MRTVE PIC.KE JEDNE !! SRAM DA VAS BUDE SVE DO JEDNOG !!
Sarajevo ljubavi moja.
180 minuta dvije sanse iz akcije, toliko.
Jadovi jadni
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Inace je poznato da u dijaspori pare rastu na drvetu.narodniheroj je napisao/la:Sto ti ih je zao buraz, svi puni ko brod, hodaju malo po Evropi k.... ih boli ...a uz to patriJoteBihac96 je napisao/la:zao mi ovih navijaca sto su otisli u Dublin![]()
![]()
Ono, vole BIH

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Još jednom, sagnite se Papetu šumari.
Ne razumijem šta se sve i zašto dopušta na ovom forumu kada je u pitanju ime čovjeka koji je i dalje prvi i jedini koji nas je odveo na jedno veliko takmičenje.
Ne razumijem šta se sve i zašto dopušta na ovom forumu kada je u pitanju ime čovjeka koji je i dalje prvi i jedini koji nas je odveo na jedno veliko takmičenje.
Gledajte Hrvatsku na EP mošnje
Radi cega Kristic prica ove gluposti?
Irska losa, nece uzeti boda na EP?
Kakva panjina.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Kakva panjina.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Polizes mi blavora I ti i hrvacki mostarfuad94 je napisao/la:Zalim mošnje bošnje guze su vam oderali
Pa pa
Irska braca hrvatski mostar je bio uz vas
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Debilcina glupa i njemu yebem svu familijuEvander je napisao/la:Radi cega Kristic prica ove gluposti?
Kakva panjina.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Ne znam za vas al meni je od njihova 3 gola, Begovic kriv za 2.
Bjorn MOTM
Jbt kad uspiješ iznervirati relativno mirnog Džeku koji se svega nagledo, pa ono Longovo namjerno udaranje kramponima koje je završilo sa žutim Zukanovića, pa penal, pa milion faulova i žutih kartona, više se zbog tog nerviram nego što igramo ko ništa.
**** ga i Henry kad je moro dat razloga UEFI da gura ove debile sljedećih 100 godina -.-
Jbt kad uspiješ iznervirati relativno mirnog Džeku koji se svega nagledo, pa ono Longovo namjerno udaranje kramponima koje je završilo sa žutim Zukanovića, pa penal, pa milion faulova i žutih kartona, više se zbog tog nerviram nego što igramo ko ništa.
**** ga i Henry kad je moro dat razloga UEFI da gura ove debile sljedećih 100 godina -.-
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Auf Wiedersehen Euro bice bolje nekad drugi put
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Treba izvrsiti remont reprezentacije..Poal ovih vise ne treba pozivati Spahić,Medunjanin,Ibisevic,Lulic,Vranjes,Mujdza,Višća itd..
Đurić svaki zracni duel dobio on ga drzi na klzupi..
Đurić svaki zracni duel dobio on ga drzi na klzupi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Napusis se ti sine Bosnjama kite, a i mama tifuad94 je napisao/la:Zalim mošnje bošnje guze su vam oderali
Pa pa
Irska braca hrvatski mostar je bio uz vas

- ibrakadabra
- Kontakt:
Mozemo se lagano vratiti premier lligi BiH.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 23:14, ukupno mijenjano 2 puta.