RK Čelik

tigar
Kontakt:

Re: RK Čelik

Post Postao/la tigar » 09 mar 2012, 09:20

Devil je napisao/la:Je li vam igra Ivancev ?
Bas me zanima kakav je da li su njegove skromne igre u Zvezdi samo splet okolnosti ili je stvarno truba. :? :roll:
Pozdrav, Ivancev je u zadnjoj utakmici protiv Prijedora postigao 5 golova i dijelio je, sa jos nekolicinom rukometasa, 2. mjesto na listi strijelaca. Licno nisam gledao tu utakmicu, ali sam bio prisutan na prethodnoj domacoj protiv Bosne Prevent i mogu konstatovati da u tom mecu nije dobio vecu minutazu. Ono sto je igrao bilo je, bar po meni, korektno ali ne i odusevljavajuce. Naravno, ovo nista ne moze da znaci obzirom da sam covjeka vidio na djelu nekih 10-tak minuta. Na gostujucim utakmicama protiv Konjuha i Vogosce postigao je po 2 gola pa i te informacije idu u prilog gore navedenoj konstataciji. No sacekajmo jos koju utakmicu da bi smo mogli dati neki objektivniji sud... ;)
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 09 mar 2012, 11:18

[quote="tigar"][quote="Devil"]Je li vam igra Ivancev ?
Bas me zanima kakav je da li su njegove skromne igre u Zvezdi samo splet okolnosti ili je stvarno truba. :?

Ivancev je samo prosjecan igrac, znaci nista posebno. Ovo utakmica sto je dosad odigrao, nije nista spektakularno pokazao. Primjer je ova zadnja protiv Prijedora, gdje je odigrao cijelu utakmicu, dao je 5 golova (sigurno 4 iz penala), sto se tice razigravanja, on kao srednji bek ima los pregled i korisnije bi bilo da igra krilo. Iskreno se nadam da poslije ove sezone nece ostat u Celiku.
RZ88!

tigar
Kontakt:

Post Postao/la tigar » 10 mar 2012, 11:52

Veceras bi smo u Maglaju trebali dobiti istoimenog domacina. Jednostavno ako zelimo biti medju prve tri ekipe ovo se mora dobiti. Znam i cinjenicu da Maglaju doslovno gori pod nogama ali ako ne mozemo sada pobijediti onda..Istu ekipu smo ne tako davno u dva prijateljska pripremna meca dobili pa ne vidim razlog zasto to i veceras ne bi bio slucaj.
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 10 mar 2012, 22:05

Dobili smo 5 razlike :D
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 10 mar 2012, 22:10

delpy je napisao/la:Dobili smo 5 razlike :D
Hvala Bogu,sve sam pretrazio da nadjem rezultat ;)
Nema vise :P

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 10 mar 2012, 22:11

flash je napisao/la:
ja trazim Zrinjski Sloga rezultat :D

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 10 mar 2012, 22:15

delpy je napisao/la:
flash je napisao/la:
Dobio Zrinjski 30:29 :( Ne pase nam ovo nikako1

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 10 mar 2012, 22:17

Ma dobit cemo mi njih u Zenici, @flash nemoj se sikirat. Bitno je samo da mi svoje utakmice pobjedjujemo.
RZ88!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 10 mar 2012, 22:19

pep3 je napisao/la:Ma dobit cemo mi njih u Zenici, @flash nemoj se sikirat. Bitno je samo da mi svoje utakmice pobjedjujemo.
Daj Boze ali ovo postaje katastrofa sta se radi s tim Zrinjskim koji je realno 5-ta ekipa po kvaliteti u ligi.Silji im se na sve strane da ne povjerujes.Ali sad me to toliko i ne cudi kao na pocetku sezone jer sam prije utakmice Celik-Prijedor cuo svojim usima neke informacije oko kupa BiH i saveza da mi se povraca.

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 10 mar 2012, 22:20

flash je napisao/la:
delpy je napisao/la:
flash je napisao/la:
Dobio Zrinjski 30:29 :( Ne pase nam ovo nikako1
Ma meni odgovara :D Mi imamo 44, Sloga 48, Zrinjski 42 , a dolaze nam i jedni i drugi u Zenicu :)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 mar 2012, 22:21

Jel se završnica kupa,tj.polufinale i finale igra u jednom gradu ?

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 10 mar 2012, 22:23

flash je napisao/la: Daj Boze ali ovo postaje katastrofa sta se radi s tim Zrinjskim koji je realno 5-ta ekipa po kvaliteti u ligi.Silji im se na sve strane da ne povjerujes.Ali sad me to toliko i ne cudi kao na pocetku sezone jer sam prije utakmice Celik-Prijedor cuo svojim usima neke informacije oko kupa BiH i saveza da mi se povraca.
Zrijeb je bio smijesan ;) Zavrsnica kupa ce se igrati u Zenici :)

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 10 mar 2012, 22:24

delpy je napisao/la:
flash je napisao/la: Daj Boze ali ovo postaje katastrofa sta se radi s tim Zrinjskim koji je realno 5-ta ekipa po kvaliteti u ligi.Silji im se na sve strane da ne povjerujes.Ali sad me to toliko i ne cudi kao na pocetku sezone jer sam prije utakmice Celik-Prijedor cuo svojim usima neke informacije oko kupa BiH i saveza da mi se povraca.
Zrijeb je bio smijesan ;) Zavrsnica kupa ce se igrati u Zenici :)
Hahahaha vidim i ti si upucen sto znaci da je istina.Smijesno do bola svega mi ali hajde to je Bosna i Hercegovina ;)

@chilly

Dvije tekme!

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 10 mar 2012, 22:24

@flash

Jbg zato nasi trebaju vidjet da dogovore kako pobjedu u Zavidovicima, i u Zenici protiv Sloge. Uz uslov da sve domace pobijedimo, te Derventu u gostima (mada mislim da tu ne bi trebalo bit problema). Kad se moze Zrinjskom stimat, zasto ne bi i mi uradili sve da udjemo u tu ligu 6.
RZ88!

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 10 mar 2012, 22:27

flash je napisao/la:
delpy je napisao/la: Hahahaha vidim i ti si upucen sto znaci da je istina.Smijesno do bola svega mi ali hajde to je Bosna i Hercegovina ;)

@chilly

Dvije tekme!
Al hajd, sta ces :D

A igra se final four kupa se igra, u jednom gradu, a stima se da bude u Zenici ;)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 mar 2012, 22:30

Ako bude final four kupa u Zenici imamo šanse da osvojimo,neče nikom u Zenici biti lako s nama..

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 10 mar 2012, 22:30

pep3 je napisao/la:@flash

Jbg zato nasi trebaju vidjet da dogovore kako pobjedu u Zavidovicima, i u Zenici protiv Sloge. Uz uslov da sve domace pobijedimo, te Derventu u gostima (mada mislim da tu ne bi trebalo bit problema). Kad se moze Zrinjskom stimat, zasto ne bi i mi uradili sve da udjemo u tu ligu 6.
Slazem se jer ako budemo posteni zavrsicemo kao Gorazde koje igra extra ali ljudi iznenadjujuce posteni ;) Gradacac se sam otpisao s kiksom protiv Vogosce kuci tako da nebi trebalo biti problema za ligu za prvaka.Malo poradit u odbrani i dovest jos dva igraca i imamo fine sanse za neki fin rezultat.

@delpy

znam za to i jos jednu info ali to cu ti u inbox pa da provjerim kakve su tvoje info?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 mar 2012, 22:33

Ma mi hoćemo final four, prošli put su nas zajebali i dali Sarajevu , red je da ga sad daju nama, ako prođemo Leotara :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 mar 2012, 22:34

legenda reala je napisao/la: Ma mi hoćemo final four, prošli put su nas zajebali i dali Sarajevu , red je da ga sad daju nama, ako prođemo Leotara :P
Brate,ako ima reda,dače nama :lol:

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 10 mar 2012, 22:35

legenda reala je napisao/la:Ma mi hoćemo final four, prošli put su nas zajebali i dali Sarajevu , red je da ga sad daju nama, ako prođemo Leotara :P
Hehe kad je kod nas nesto bilo po redu?:D Uvijek bude ono sto covjek najmanje ocekuje, ne bi me cudilo da se organizuje u Ljubuskom.
RZ88!

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.