Momku bi bilo idalno da ode bilo gdje samo da bude standardan.Adnan89 je napisao/la:Momku bi bilo idealno neki nizi engleski tim gdje igraju duge lopte.
Milan Đurić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Milan Đurić
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Milane, hvala ti za sve sto si ucinio u ove dvije utakmice...nadam se da ce ti ove partije pomoci da napravis dobar transfer u januaru.
Drago mi je sto sam bio jedan od rijetkih koji je uvidio znacaj njegove visine u ovom dvomecu i prizivao njegov nastup prije Hodzica i sl.igraca bez obzira sto malo igra u Ceseni.
Drago mi je sto sam bio jedan od rijetkih koji je uvidio znacaj njegove visine u ovom dvomecu i prizivao njegov nastup prije Hodzica i sl.igraca bez obzira sto malo igra u Ceseni.
- Goalgetter
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
8 utakmica za mladu i A selekciju- 8 golova

- hakkaDunne
- Kontakt:
31 glas protiv. Šta su vama sipali u nuhra?
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
- marseille_unique
- Kontakt:
Made in Tuzla
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Svaka cast. Meni je djelovao losiji izbor od Hodzica. Posebno jer vise sezona zaredom je postizao jako mali broj golova u svojim klubovima. Izgleda da ipak nisam bio upravu.hurem je napisao/la:Milane, hvala ti za sve sto si ucinio u ove dvije utakmice...nadam se da ce ti ove partije pomoci da napravis dobar transfer u januaru.
Samo tako nastavi momcino i brzo ces preci u neki bolji klub.

Svaka cast i Mesi na procjeni u koju su mnogi ovdje ako ne i vecina sumnjali.
Aferim.Ajzea je napisao/la:Nema kvalitet Kvrzica ali bori se..

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Tesko da on u bilo kojem boljem klubu bude standardan, ali je idealan igrac sa klupe pa cak i za dosta velike timove. Mislim da kod njega nije toliko bitna standardnost u klubu, jer on uvijek svojom visinom moze donijeti prevagu na terenu bez obzira na formu.Bolanos je napisao/la:Momku bi bilo idalno da ode bilo gdje samo da bude standardan.Adnan89 je napisao/la:Momku bi bilo idealno neki nizi engleski tim gdje igraju duge lopte.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Milan je vjerujem sa ove dvije utakmice upalio alarme scouta. Zima bi mogla biti njegova. Bravo majstore. Pravac PL.
Ne treba PL. Moze i Celtic i slicni klubovi ili bilo koji klub u Serie A. Njegova glavna prednost je visina. I ako se pravilno koristi moze stvarno biti jako opasan. Znaci kod visokih lopti on je u velikoj prednosti ako se dobro postavi i zagradi. Jer to nije tako lagano braniti posebno ako je razlika u 20-tak cm pa moze on biti koliko god hoce dobar stoper.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Posto sredine nemamo trebalo bi pokusati preskakati igru gdje ce Edin i Milan spustati lopte nasim na protivnickoj polovici, pogotovo jer imamo Medu i Pjanketa dva izrazito dobra sutera koja bi trebala naletiti na njihove povratne.Elegant je napisao/la:Sta mislite mozemo li igrati sa dva napadaca, Dzeko - Djuric ?
Pa jbg zao mi da sjedi na klupi, sigurno i njemu nije svejedno.Pivopija je napisao/la:Tesko da on u bilo kojem boljem klubu bude standardan, ali je idealan igrac sa klupe pa cak i za dosta velike timove. Mislim da kod njega nije toliko bitna standardnost u klubu, jer on uvijek svojom visinom moze donijeti prevagu na terenu bez obzira na formu.Bolanos je napisao/la:Momku bi bilo idalno da ode bilo gdje samo da bude standardan.Adnan89 je napisao/la:Momku bi bilo idealno neki nizi engleski tim gdje igraju duge lopte.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Nerminovic
- Kontakt:
Majstoreeeeeeeee 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:

Pogledas naslov, otvoris link, a on ovo nigdje nije rekao (u tom kontekstu). Ne znam zasto im ovo treba.
Kao i Avaz kad je zapeo oko Njegosa Sikirsa.

-
nek si uhvatio ovaj naslov
ja dok procitah tekst i skontah da milan nista takvo nije rekao oni su vec postavili drugi.
lovci na klikove nemaju granica

lovci na klikove nemaju granica

Samo su klikovi bitni bolan 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
I ja sam ovaj naslov prijašnji ulovio, i kontam baš da vidim o čemu je riječ, možda momak nije Srbin pa se uvrijedio, kad ono...
počeli ko Avaz, a mislim da je SportSport.ba prvi objavio članak nakon onog proseravanja Bahe sa naslovom "Šta ima veze ako je sa Pala" ili u tom fazonu (vjerujem da u arhivu ss.ba ima taj članak negdje). Rugao se lonac loncu...
Kako god, članak je fino napisan, ali brate ne trebaju vam ovakvi bombastični naslovi pa većina nas bi ovo pročitala ionako jer nemamo baš mnogo puta priliku čuti šta ima Đurić za reći
počeli ko Avaz, a mislim da je SportSport.ba prvi objavio članak nakon onog proseravanja Bahe sa naslovom "Šta ima veze ako je sa Pala" ili u tom fazonu (vjerujem da u arhivu ss.ba ima taj članak negdje). Rugao se lonac loncu...
Kako god, članak je fino napisan, ali brate ne trebaju vam ovakvi bombastični naslovi pa većina nas bi ovo pročitala ionako jer nemamo baš mnogo puta priliku čuti šta ima Đurić za reći

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.