FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Drago mi je da su na završnim pripremama Adem Hodžić i Stefan Čolović,pomeni obojica imaju kvalitet da ostanu.
da kažem, tj. napišem nešto dok nisam zaboravio
igrač s brojem 14, plav momak, dopao mi se kako igra, sloboda72 reče da se zove Adem Hodžić, pa smatram da takve momke treba gurat' u ekipu, kao što to radi Seljo
dakle, ne treba gurat' našu djecu po svaku cijenu, al' one koji imaju potencijal, svakako da! nije isto gurnut' djecu u ekipu, kad ekipa nema kvalitet, kao što je polusezona iza nas, igralo se samo da dodaš loptu bilo kome, samo da nije kod tebe, tj. da je uvališ nekome
tad dolaze greške, pritisak s tribina i igrači se gube! al' kad imaš kvalitetnu ekipu i igrače poput Krpe, Beke, Zebe, Ivetića, Ahmetovića, onda ta djeca kad ih ubaciš djeluju bolje, normalno, jer imaju više samopouzdanja, al' i vjere u saigrače, jer znaju da im niko neće uvalit' loptu, nego da će se brate igrat' fudbal
teško je o tom momku reć' bilo šta na osnovu onog protiv Bratstva, al' meni djeluje kao neko ko ima potencijala i nadam se da će nametnut' sad u Međugorju na ove tri tekme, te da će ga Husref gurnut' u vatru

igrač s brojem 14, plav momak, dopao mi se kako igra, sloboda72 reče da se zove Adem Hodžić, pa smatram da takve momke treba gurat' u ekipu, kao što to radi Seljo

teško je o tom momku reć' bilo šta na osnovu onog protiv Bratstva, al' meni djeluje kao neko ko ima potencijala i nadam se da će nametnut' sad u Međugorju na ove tri tekme, te da će ga Husref gurnut' u vatru

- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Zao mi je samo sto nema i Todorovica, izgleda da se povrijedio i ostao u Tuzli. Vidjet cemo sta ce to u konacnici znaciti za njega i njegov status.hondas je napisao/la:Drago mi je da su na završnim pripremama Adem Hodžić i Stefan Čolović,pomeni obojica imaju kvalitet da ostanu.
Zna li neko vise,ko je Nenad Milijas...valjda nam dolazi kao slobodan igrac,koliko vidim reprezentativac Srbije ili je bio!
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
Nenad MilijašemirzlaTu je napisao/la:Zna li neko vise,ko je Nenad Milijas...valjda nam dolazi kao slobodan igrac,koliko vidim reprezentativac Srbije ili je bio!

Pre .j.e.b.e.n. igrač,igrao za Zvezdu,igrao u Wolverhamptonu i u Turskoj je negdje bio..
Nevjerujem da ga možemo priuštiti,ipak je to svjetski igrač..
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
- SaltCityAttack
- Kontakt:
brate zajebajes se da nam on dolazi ?.. [a igroa je li za Zvezdu mislim da je i u Engleskoj igrooemirzlaTu je napisao/la:Zna li neko vise,ko je Nenad Milijas...valjda nam dolazi kao slobodan igrac,koliko vidim reprezentativac Srbije ili je bio!
on je taj znaci zadnji vezni

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 12 feb 2015, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nenad Milijaš (31), bivši igrač Crvene Zvezde (dva navrata), Wolverhamptona par sezona, bivši reprezentativac Srbije
za ove prostore odličan igrač, sasvim sigurno! ljevak, ima odličan šut/centaršut, izvodi prekide 
mada, uvijek sam skeptičan kod ovakvih igrača, kao što je Milijaš sada, ne zbog kvaliteta naravno, nego jer njih fudbal najmanje zanima, oni samo gledaju da uzmu pare, kad hoće igrat', onda su odlični, nema šta

mada, uvijek sam skeptičan kod ovakvih igrača, kao što je Milijaš sada, ne zbog kvaliteta naravno, nego jer njih fudbal najmanje zanima, oni samo gledaju da uzmu pare, kad hoće igrat', onda su odlični, nema šta
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Igrao je za Wolverhapton u Engleskoj, bivsi reprezentativac Srbije... Koliko je tacna i pouzdana ova informacija?
-
- Kontakt:
Mićo u Radničkom na posudbi..
Vratit će se Mićo jačii i bolji !!
Vratit će se Mićo jačii i bolji !!
u transu pjesma nek zagrmi
Daj baemirzlaTu je napisao/la:Zna li neko vise,ko je Nenad Milijas...valjda nam dolazi kao slobodan igrac,koliko vidim reprezentativac Srbije ili je bio!

Edit: Po ovoj stranici on je član Hebei China Fortune http://www.transfermarkt.co.uk/nenad-mi ... eler/36123" onclick="window.open(this.href);return false; (prešao ovaj mjesec za 600.000 €)
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 12 feb 2015, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Na FB neko postavio...stranica neka na kojoj njegova slika i pise pred ugovorom sa Slobodom kao slobodan igrac...u jbt haman Ronaldo
koliko ste se obradovali

trola nas neko, nemojte se zajebavat' s ovakvim vijestima
Kakav Milijaš ba ljudi de nemojte nas trzat
,prevelika je on riba za nas trenutno .

Cuj Nenad Milijas
daj boza da nije neka zajebancija 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kopiro neko stranicu nogoworld i pise tako....sad eto ne znam sta bi vam reko
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa daj nam tu straniccu brate da vidimo 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
" onclick="window.open(this.href);return false;
Daj ba ljudi dovoljno mi je sto sam procito "Skolski sportski tim stranica iz Sarajeva"

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ovo je neko šuplju bacio (osim ako nije propao transfer u ovaj kineski klub, u šta ne vjerujem)
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=954945
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=954945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.