KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
insegnante
- Kontakt:
Re: KK Royal
Pogledaj na fejsbuk stranici KK Bosne gdje se moze kupiti. Dodjimo braco u sto vecem broju, sjetimo se onih tekmi i podrzimo nasu Bosnu, a tuzilastvo neka radi svoj posao.
Znam drug, zato i kažem sve ironično. Apsurdna situacija, jedan od glavnih krivaca bi mogao ispasti heroj što jedelinjo je napisao/la:taj sto viodi drzavu tj ovaj kanton je jedan od najvecih krivaca za sve ovo,tako da i treba ostetiti drzavu tacnije da vrati ono sto je pokrao ..Neutral je napisao/la:Nema joj spasa
jedino sergija od 180k ili kredit neki što će oštetiti državu za te pare
Za Bosnu je najbitnije da nije u situaciji u kakvoj je klub iz Zenice
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zar nije bruka da Sarajevo potrosi 200-300 hiljada na docek nove godine,a ne mogu a boga mi i nece da plate 180 000 da bi Bosna kako tako opstala?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Nije bruka, to je glavni grad kojeg su pola Turci izgradili, sada drugu polu grade Arapi, a Bošnje koji vode taj grad u vidu zda pokupe svu slavu zbog kojih su zakucale izboreemil02in je napisao/la:Zar nije bruka da Sarajevo potrosi 200-300 hiljada na docek nove godine,a ne mogu a boga mi i nece da plate 180 000 da bi Bosna kako tako opstala?
Prazne tribine oba kluba u fudbalu, rukometni klub se raspao a nekad pobjeđivao jednog Hamburga, košarkaši klub u vrijeme Tita prvak Evrope, sada dno dna Bosne i Hercegovine gdje se nekakvim fuzijama pokušalo zafrkati FIBU misleći da im kriminal i manipulaciju mogu proći i u Evropi kao među građaninu BiH.
Dođe repka, dođe tisuću ljudi, svi patriJote
High je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Kazu da je pusteno 2.500 karti u prodaju.High je napisao/la:Volio bih da dvorana bude prepuna, ali sumnjam da će nas biti više od 2.000.
Još ovu puštajte na prekidima i da, u čast nostalgiji, pustim suzu.![]()
2:22
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
500 i to supku merlinu samo na ruke...emil02in je napisao/la:Zar nije bruka da Sarajevo potrosi 200-300 hiljada na docek nove godine,a ne mogu a boga mi i nece da plate 180 000 da bi Bosna kako tako opstala?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
U jedinstvu je snaga, glasali ste dobili steKK_Bosna je napisao/la:500 i to supku merlinu samo na ruke...emil02in je napisao/la:Zar nije bruka da Sarajevo potrosi 200-300 hiljada na docek nove godine,a ne mogu a boga mi i nece da plate 180 000 da bi Bosna kako tako opstala?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
glasali su, dobili su...nerminh74 je napisao/la:U jedinstvu je snaga, glasali ste dobili steKK_Bosna je napisao/la:500 i to supku merlinu samo na ruke...emil02in je napisao/la:Zar nije bruka da Sarajevo potrosi 200-300 hiljada na docek nove godine,a ne mogu a boga mi i nece da plate 180 000 da bi Bosna kako tako opstala?
a nije samo od snage jedinstva merlinu u dzep, i fahrin hadzibajric ga finansira
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Treba biti realan, te pare ce se vratiti od slovenaca i zagrebcana koji dolaze da slave ng u sarajevu. Doci ce ih 5000 makar i svaki ce potrositi bar 100 km za novu godinu.
merlin obidje svaki grad i selo u bivsoj jugi u godinu dana i bas ce neko dolazit za novu godinu u sarajevo zbog njegaadmin je napisao/la:Treba biti realan, te pare ce se vratiti od slovenaca i zagrebcana koji dolaze da slave ng u sarajevu. Doci ce ih 5000 makar i svaki ce potrositi bar 100 km za novu godinu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mnogi ljudi idu negdje za novu godinu, a ne da ostaju u svom gradu. Minimalno 5000 ljudi će doći van BiH.irfo je napisao/la:merlin obidje svaki grad i selo u bivsoj jugi u godinu dana i bas ce neko dolazit za novu godinu u sarajevo zbog njegaadmin je napisao/la:Treba biti realan, te pare ce se vratiti od slovenaca i zagrebcana koji dolaze da slave ng u sarajevu. Doci ce ih 5000 makar i svaki ce potrositi bar 100 km za novu godinu.
nije u tome poenta. poenta je da se ima pola miliona za merlina, a to sto nemamo vode iza 12 sati (ili danas citav dan) nije bitno...admin je napisao/la:Treba biti realan, te pare ce se vratiti od slovenaca i zagrebcana koji dolaze da slave ng u sarajevu. Doci ce ih 5000 makar i svaki ce potrositi bar 100 km za novu godinu.
Bez Merlina toliko dodje za ng u Sarajevarelinho je napisao/la:Mnogi ljudi idu negdje za novu godinu, a ne da ostaju u svom gradu. Minimalno 5000 ljudi će doći van BiH.irfo je napisao/la:merlin obidje svaki grad i selo u bivsoj jugi u godinu dana i bas ce neko dolazit za novu godinu u sarajevo zbog njegaadmin je napisao/la:Treba biti realan, te pare ce se vratiti od slovenaca i zagrebcana koji dolaze da slave ng u sarajevu. Doci ce ih 5000 makar i svaki ce potrositi bar 100 km za novu godinu.![]()
Nije gov.no nego se pas pos,roKK_Bosna je napisao/la:glasali su, dobili su...nerminh74 je napisao/la:U jedinstvu je snaga, glasali ste dobili steKK_Bosna je napisao/la:
500 i to supku merlinu samo na ruke...
a nije samo od snage jedinstva merlinu u dzep, i fahrin hadzibajric ga finansira
Ali hadzibajric je sada samostalni kandidat
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa moze li taj Vucurovic se ikako malo strpit da se odblokiraju prvo racuni, vidi valjda da nije do sadasnjih ljudi...
Admin je sarkastičan bio.
Pa moze, ali nije problem samo on, vec cinjenica da kad bi isplatio njega, morao bi i sve ostale kojima su duzni neke novce.sb1996 je napisao/la:Pa moze li taj Vucurovic se ikako malo strpit da se odblokiraju prvo racuni, vidi valjda da nije do sadasnjih ljudi...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Za Merlina je svakako puno da se da, ali što bi grad plaćao greške likova koji su se igrali menadžera i nabili dug 9 miliona ?emil02in je napisao/la:Zar nije bruka da Sarajevo potrosi 200-300 hiljada na docek nove godine,a ne mogu a boga mi i nece da plate 180 000 da bi Bosna kako tako opstala?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.