Ako je Vrsajevic bilo kakva realna opcija za bila sto, onda nismo zaluszili bolje. Svaku utakmicu trebas pobijediti, a temelj ti je pravi odabir igraca i prava postava, ovo gore sto se spominje su formacija i odabir igraca za glavobolju.NoName je napisao/la:Jel' se ovdje radi o prijateljskoj ili kvalifikacionoj? Sudeći po komentarima ova utakmica nam je biti ili ne bitiSjetite se malo da Meša mora da proba neke svoje zamisli a kada će to uraditi ako ne u prijateljskoj utakmici? Na kraju krajeva on je odgovoran za rezultate i mora provjeriti čime raspolaže. Isto tako, nije da nismo navikli da u prijateljskim utakmicama gubimo od kojekakvih anonimusa a ne od ozbiljnih reprezentacija.
31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: 31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
On nema sta traziti u repci. Hadzic, hajde neka da se vidi tu na toj poziciji jel valja icemu.DonCorleone je napisao/la:Ako je Vrsajevic bilo kakva realna opcija za bila sto, onda nismo zaluszili bolje. Svaku utakmicu trebas pobijediti, a temelj ti je pravi odabir igraca i prava postava, ovo gore sto se spominje su formacija i odabir igraca za glavobolju.NoName je napisao/la:Jel' se ovdje radi o prijateljskoj ili kvalifikacionoj? Sudeći po komentarima ova utakmica nam je biti ili ne bitiSjetite se malo da Meša mora da proba neke svoje zamisli a kada će to uraditi ako ne u prijateljskoj utakmici? Na kraju krajeva on je odgovoran za rezultate i mora provjeriti čime raspolaže. Isto tako, nije da nismo navikli da u prijateljskim utakmicama gubimo od kojekakvih anonimusa a ne od ozbiljnih reprezentacija.
Sto se tice Hajrovica na lijevoj strani, odlican potez.
Bilo bi bolje da je stavio Ogija na beka a Mujdzu na krilo. Ili Ogija sa Pjanicem kao def vezni.
Ogi moze pokrivati tu desnu stranu dok Mujdza ide u napad, sa Viscom na krilu. Al opet gledanje minutice kao se spetljava sa loptom..
Nasi igraci postali umazeni i to previse, gledam sad samo tepaju jedan drugom ko mala djeca
te deca, meca, pjana, micke, veda, itd...igrajte fudbal muski
mani se tepanja 

Bože dragi kakvog sve naroda ima. Ljudima sad smeta što igrači daju nadimke jedan drugom. Još malo pa ćemo tražit da se obriju glavu, jer izledaju kao p.cke sa kosom.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
-
- Kontakt:
Ne treba bacati drvlje i kamenje na Mesu i ako izgubimo utakmicu.. Kao sto je spomenuo u intervjuima, pozvao je ovoliki broj igraca, da bi mogao vidjeti na koga moze racunati, a na koga ne, tako da jednostavno ovo mu je jedina prilika da malo eksperimentise, pa da odstrani 3-4 igraca za koje vidi da nisu kvalitet za reprezantaciju...
Ja licno mislim da je ovo zadnji spisak na kojem ce se naci Vrsajevic, Hadzic,..a upitni su i Prcic (mislim da kvalitet ima, ali svakako da premalo igra u Rennesu), Tino Susic (mislim da ima kvalitet za klupu reprezentacije), Vranjes, Stilic (treba dobiti sansu), Cimirot (u velikom padu forme, vrijeme ce pokazati da li moze naci neki jaci klub u kojem ce napredovati), Hajrovic (ne igra u 95 % utakmica u Werderu, a i kada dobije priliku razocara), Cocalic......
S druge strane, mislim da se najozbiljnije moze racunati na Zukanovica i Viscu, a i Djuric moze pomoci u nekim situacijama...
Ja licno mislim da je ovo zadnji spisak na kojem ce se naci Vrsajevic, Hadzic,..a upitni su i Prcic (mislim da kvalitet ima, ali svakako da premalo igra u Rennesu), Tino Susic (mislim da ima kvalitet za klupu reprezentacije), Vranjes, Stilic (treba dobiti sansu), Cimirot (u velikom padu forme, vrijeme ce pokazati da li moze naci neki jaci klub u kojem ce napredovati), Hajrovic (ne igra u 95 % utakmica u Werderu, a i kada dobije priliku razocara), Cocalic......
S druge strane, mislim da se najozbiljnije moze racunati na Zukanovica i Viscu, a i Djuric moze pomoci u nekim situacijama...
-
- Kontakt:
Neki stream za nas koji ne hvatamo Face TV?
Što Lulić ne igra večeras? Salihović garant opet da ne rizikujemo 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Eto, sam si sebi odgovorio. Znaci, isto kao Salihovic.FaraonTM je napisao/la:Što Lulić ne igra večeras? Salihović garant opet da ne rizikujemo
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
ako si u BiH mozes ovdje gledat http://www.tivi.ba/ samo se potrebno regati. slika je extra,mada povremeno zna stajati. tj zaledi na par sekundi. ali opet bolje ista nego nistaBlackRiver je napisao/la:Neki stream za nas koji ne hvatamo Face TV?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
pa valjda prijateljske i sluze da se probaju igraci i taktike , posebno ako si tek preuzeo ekipu pa ne znas detaljno ni sa cime raspolazes...
ima opcija nekoliko sa stoperima , ima i u vezi ... vidjecemo sta ce izvesti mesa i koje ce zamjene biti a i kako ce to izgledati na terenu.4-2-3-1 je izgledno da ce biti formacija.mislim da im motiva i zelje za dokazivanjem ne nedostaje pred novim selektorom . sa kolasincem je vec na spisku 28 igraca tako da ih ima 4-5 vec viska i svi ce dobro morati da oznoje dres da ostanu u krugu kandidata.
da ne spominjem motiv od 20000 nasih navijaca .
ima opcija nekoliko sa stoperima , ima i u vezi ... vidjecemo sta ce izvesti mesa i koje ce zamjene biti a i kako ce to izgledati na terenu.4-2-3-1 je izgledno da ce biti formacija.mislim da im motiva i zelje za dokazivanjem ne nedostaje pred novim selektorom . sa kolasincem je vec na spisku 28 igraca tako da ih ima 4-5 vec viska i svi ce dobro morati da oznoje dres da ostanu u krugu kandidata.
da ne spominjem motiv od 20000 nasih navijaca .
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne znam ni ja sto Lula ne igra.
Inace veceras ce biti tesko protiv Austrije,igraju veoma brz i sjajan nogomet. Sad,da li smo mi spremni tome odgovoriti i kako,ne znam. Volio bih naravno da pobjedimo,ali i remi nije los. A opet naravno,nije tragedija i ako se izgubi
Kako god,sretno momci
Inace veceras ce biti tesko protiv Austrije,igraju veoma brz i sjajan nogomet. Sad,da li smo mi spremni tome odgovoriti i kako,ne znam. Volio bih naravno da pobjedimo,ali i remi nije los. A opet naravno,nije tragedija i ako se izgubi

Kako god,sretno momci

OkPivopija je napisao/la:Eto, sam si sebi odgovorio. Znaci, isto kao Salihovic.FaraonTM je napisao/la:Što Lulić ne igra večeras? Salihović garant opet da ne rizikujemo

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Svi mi želimo pobjedu, ali ako ih sad sve ne isproba, kako će znat koga da zove i kako da ih posloži za utakmicu s Izraelom kad nam je pobjeda "biti ili ne biti".
#Salihović
Mene je fakat stid. Najnekulturnija smo i najprimitivnija nacija u Evropi

Pa zastooooo?
Bolje nemati navijace nego imati ovakvu stoku

Hahaha teferic
-
- Kontakt:
Jasno je da se tebi ne sviđa,ali nazivati te ljude stokom je gore od toga što ti ne voliš!Evander je napisao/la:Mene je fakat stid. Najnekulturnija smo i najprimitivnija nacija u Evropi![]()
![]()
![]()
Pa zastooooo?
Bolje nemati navijace nego imati ovakvu stoku![]()
![]()
Nazvati ih stokom mozes samo ako si blag prema ovim primitivcima.
Haj sto brukaju sebe, zaboli me. I onako dolaze iz razno raznih vukoyebina.
Ali indirektno brukaju i mene i sve ono sto BiH predstavlja.
Ovo je odraz kakvi smo kao nacija, odnosno odraz da smo poslije albanaca vjerovatno najprimitivnijia, najzaostalija, nejnekulturnijia i najneobrazovanija nacija u Evropi.
I povrh svega, nasli su ovo raditi bas na Maria Hilfe Strasse da bruka bude jos veca

Haj sto brukaju sebe, zaboli me. I onako dolaze iz razno raznih vukoyebina.
Ali indirektno brukaju i mene i sve ono sto BiH predstavlja.
Ovo je odraz kakvi smo kao nacija, odnosno odraz da smo poslije albanaca vjerovatno najprimitivnijia, najzaostalija, nejnekulturnijia i najneobrazovanija nacija u Evropi.
I povrh svega, nasli su ovo raditi bas na Maria Hilfe Strasse da bruka bude jos veca

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 31 mar 2015, 17:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko da je neko pleme iz podrucja rijeke Amazon doslo u posjetu jednom od najboljih civilizacijskih gradova Evrope, pa sad ne znaju kako se ponasati kulturno. Imaju samo srece sto ovaj krkanluk nam Austrijanci dozvoljavaju i sto su naucili da smo divljaci po prirodi, i onda se neku cudi zasto nas slabo ko kao naciju postuje.Evander je napisao/la:Mene je fakat stid. Najnekulturnija smo i najprimitivnija nacija u Evropi![]()
![]()
![]()
Pa zastooooo?
Bolje nemati navijace nego imati ovakvu stoku![]()
![]()
Al ajd, ove stvari me ne zanimaju i misli su mi na utakmicu, koja ce dati otvorene odgovore na neke moje dvoumice i pitanja sto se tice ove reprezentacije kao i samog selektora i njegove vizije.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM

Al' ovo je bezbeli svima simpatično osim nama

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jasmin10 i 26 gostiju.